SITTER HOS LUDVIG

Han jobbar matte, jag surfar. Good work. Kollar igenom hans dator och jag hittar en bild som är printad från då vi körde sanning eller konsekvens genom msn för jättelänge sedan, typ för 10 månader sedan hihi. Jag är glad för tillfället, men den här dagen han varit rätt så kass. Efter skolan var dedis världens bästa vän och följde mig till stan, vi satt i en park och pratade ut.. jag tror vi båda fick ut lite av det. Tack ♥

BTW, Grattis Linnéa Andersson på 18årsdagen!!! :)

Ikväll följer ludvig med till mig och sover, jag hör nog inte av mig något mer ikväll alltså.
Ha det bra, puss på er!


NU BÖRJAS DET IGEN

Skolan alltså. Jag var så nära att ligga kvar i sängen, men då kom jag på att jag kommer få träffa ludvig, och miranda som jag inte träffat på hela helgen. Det är faktiskt värt det.
Såhär ser jag ut idag


Klänning H&M, Kofta H&M, Tights Gina, Nitarmband VR

Puss ♥

GODNATT

Den här dagen började dåligt, blev bra, övergick till dålig. Jag ska inte uttala mig i bloggen om varför min dag varit som den var, då får jag bara mer skit. Ikväll har jag asktonat håret och lagt in massor med musik i mobilen. För övrigt så hade jag dubbelt så mycket besökare idag än vanligtvis, det var kul! Nu ska jag läsa körteori sen förhoppningsvis sova.

Puss ♥

PRESENTS


Mobil och osis av mamma och pappa


Två koftor av mamma och pappa


Skiva av faster, armband av grannarna och presentkort av lasse och eva



Plattång av syster, bror, henny och mange


Prenumeration på veckorevyn och sims tre av mina älskvänner


Volangklänning och hångeltuggummnin av dedi

Jag fick även jättefina muggar av grannarna men de är i diskmaskinen haha, det jag hade på mig igår fick jag ju av ludvig. TACK ALLIHOPA!

Nu ska jag spela sims, vi hörs ♥

PUSS

Dundersuperbra kväll med mina allra bästa vänner, saknade dock ludvig. Jag fick presenter som jag blev hur glad som helst över.. åh ni är bäst.
Jag är trött som tusan så ska nog gå till sängen snart, men kika in här i morgon så kommer jag nog visa er vad jag fått för födelsedagspresenter sammanlagt! Jag är jättenöjd med både torsdagens, fredagens och kvällens firande.. så perfekt 18års dag/dagar.

Godnattpussar ♥

FREE FALLIN



Topp JC (fick av ludvig i födelsedagspresent, egentligen är den helvit men jag kände inte för att vara helvit ikväll så jag tog en svart kjol över), Kjol Indiska.

Nu ska jag och niklas börja hacka grönsaker och fixa till inför kvällen. Ikväll kommer mina vänner och äter födelsedagsmiddag, det blir tacos. Återkommer senare, ha en bra kväll ♥

SUMMERDROSK


Elin, Niklas och Jag

En av de få bilder som togs igår. Jag hade en skitrolig kväll med dans och mycket trevligt folk! Kul att träffa vissa som det var mer än ett år sedan man pratade med! Vi kom hem vid tre och jag vaknade elva, så lite trött är jag. Men det får man ta. Jag är jättenöjd med mig födelsedag!
Idag ska jag och niklas se oc och bara slappa.. jag vill dricka mycket te.
Vi hörs..  någongång haha.

Puss ♥

JAG IKVÄLL




Klänning H&M, Armband H&M, Handväska Åhlens (köpte idag)

Nu kommer snart gästerna och då blir det massor med fika! Sen efter det blir det utgång. Ha en bra kväll så hörs vi imorgon!

Puss ♥

18 ÅR

Grattis till mig själv!


Linnéa 4 år

Imorse fick jag lite presenter av mami och papi, samsung ultra touch, dust it, skrivblock, addidaskofta.. och lite smågrejor. Tack!!! Jag ser fram emot kvällen, fika med släkt och vänner sen sommardroskan!
Hoppas alla får en bra dag, för det ska jag se till att få! Puss ♥

GÅRKVÄLLEN


Jag har världens sötaste pojkvän


Det där var det godaste jag ätit på länge!

Finmiddag, finfilm och finpresent. Gårkvällen var helt enkelt hur fin som helst. Älskar ludvig ♥

Nu måste jag försöka hänga med i kulturhistorian.. vi hörs!

Puss ♥

KVÄLLENS OUTFIT


Klänning Gina, Kofta Gina, tights Lindex, Armband Glitter

Snart ska jag ta bussen till mariehem och träffa min älskling på resturang ängen där vi ska äta middag och ha mysigt för att fira min födelsedag (han ska åka bort över min födelsedag så vi får fira i förskott). Jag vet inte mer hur kvällen kommer se ut, men vi hörs antingen ikväll eller imorgon!

Puss ♥

RANDIGT


Tröja Gina, Jeans Cheap monday

Idag blir det en enkel och mysig outfit i skolan.

Midgårdsjoggen idag, fan vad vi ska satsa, haha! Nu är det dax att fixa det sista och sen ta moppen till skolan. Ha en bra dag, trots vädret!

Puss ♥

BULLMAGE





Nu har jag bakat mycket gott, mormors hallongrottor, bullar, chokladbollar och så kommer ju mamma fixa tårta på fredag. Jag säger bara MUMMA. Min mage är helt uppsvälld av all deg, men jag får skylla mig själv faktiskt..
Lisa softade mest bara i min trapp och jag tyckte hon var söt, så jag delar med mig av henne.
Nu ska jag sova och ladda upp inför midgårdsjoggen, yes!

Puss ♥

HEJ DÄR



Dålig uppdatering.. men det är rätt mycket nu i veckan. Skola, träna, teorilektion, baka till födelsedag.. ja, men det var ju senast igårmorse ändå. Hur som helst, i skolan idag gick jag och niklas ut en stund och pratade om fredagen och sådär och bara stekte i solen.

Nu ska jag baka bullar!

DAGENS OUTFIT


Linne Indiska, Jeans The store, armband Glitter, ballerinaskor Indiska



Nu drar jag till skolan. Ha en toppendag!

Puss ♥

TITTA VAD JAG FICK MED MIG HEM


Guldarmband Glitter 129:-, Silver och svart armband H&M 59:-

Efter jag varit på stan gick jag till Umeå centrala körskola. Nu är allt fixat och klart, onsdag nästa vecka tar jag min första körlektion och efter skolan på onsdag går jag på min första teorilektion. Jag är grymt taggad på körkortet nu! Kvällen har jag tillbringat hos min snygga syster, jag slingade hennes hår, drack espresso och såg room service. Nu är jag väldigt trött men att sova känns inte kul, bäst att jag gör det ändå. Det är en dag imorgon också.

Sov gott, gott folk!

Puss ♥

OUTFIT


Kofta Gina, Linne Bikbok, Avklippta jeans Lee, Converse Intersport

Såhär ser jag ut idag i skolan. Vi slutar snart, då ska jag gå till stan och köpa lite grejer som jag spanat in sen blir det infokurs på körskolan. Hörs!

Puss ♥

JAG ÄR GLAD


Toki bild från igår

Ludvig har nyss åkt hem och jag ska ut och springa nu, sen måla det sista i stugan. Gårkvällen blev jättemysig och det är därför jag är glad! Sommaren med Göran var kung!
Ludvig är bäst, kram på dig. ♥
Ha en bra dag

Puss ♥

LÖR KVÄLL


Linne Bikbok, Kjol Monki, Kofta Gina (den jag köpte idag), Strumpbyxor Lindex, accecoarer olika


Skor Dinsko, (köpt av maja)

Nu åker jag iväg till stan och träffar min underbara pojkvän, vi firar 9 månader idag och vi ska på bio! :)
Ha en bra kväll sötnosar!

Puss ♥

LÖR DAG


Linne Gina, Kofta H&M (fast jag köpte en ny kofta idag som jag tog på mig direkt), Avklippta jeans Gina, tygväska VR, Accecoarer olika


Skor Indiska



Stan idag med mira och linnea, efter ett tag kom elise. Mira och linnea klipptes och jag och linnea planerade vår kommande 18årsfest som vi ska ha ihop. Det blev en trevlig dag som avslutades med mat på starz, som ni ser på bilden åt jag en nacho grande MUMS. Nu ska jag se ett avsnitt av OC och sen börja göra mig redo för kvällen..

Puss ♥

JAG VILL HA MOBBEN

Jag har sett fem avsnitt från säsong tre nu, OC är min absoluta favoritserie! Nu tror jag dock att mina ögon gjort sitt för idag, jag märker att dom inte riktigt vill vara med så det är nog lika bra att jag låter dom vila. Nu är det 50minuter kvar tills klockan slår tolv, så det är ännu prick en vecka kvar till jag fyller 18. Om en vecka alltså, så kanske jag öppnar ett paket där min första önskan ligger.. Samsung Ultra Touch. Hoppas verkligen min önskan går i uppfyllelse, jag klarar inte av min nuvarande mobil en dag till känns det som.



För övrigt så är min vän niklas på stureplan för tillfället, nådigt avundsjuk. Hoppas verkligen du har en kul kväll vännen!

Godnatt ♥

NU ÄR DET SLUT PÅ VECKAN OCH DAGS FÖR FREDAGSMYS

Helt själv. Men det kan fan bli bra, jag har laddat med naturchirre, veckorevyn och fått lånat två OCboxar av maja! Tack maja ♥



Nu ska jag gå och lägga mig i soffan med morgonrock och ligga där hela kvällen och säkert en bit in på natten. Vi hörs!

Puss ♥

HETT


























Jag sitter och klickar runt på olika sidor och letar efter söta underkläder och en snygg kavaj. Jag hittar inte riktigt exakt det jag är ute efter men det är verkligen något jag skulle vilja ha nu, något sött nattlinne eller bh och en söt trosa till, åh så romantiskt. (tänk om en viss pojkvän läste det här och kanske tog det som en önskning till min födelsedag.. hihi) Kavajen jag vill ha finns på jc och kostar 499, om man bara hade haft lite pengar.. Jag får väl helt enkelt önska mig, om det inte hade varit så att min önskelista redan består av allt för mycket.

Iksu-dags nu.. idag blir det styrketräning. Till ikväll har jag inga planer alls, så om någon vill hitta på något så är jag mest troligt på!

Puss ♥

SOL IDAG

Linne H&M, Avklippta shorts vero moda, Accecoarer olika, gladiatorsandaler skopunkten






Nu drar jag till skolan, ha en fin dag!

Puss ♥

SÖMNPROBLEM ÄR ETT PROBLEM

Ligger här i min säng och undrar vad jag ska hitta på nu när jag inte kan somna.. och nu kom jag på det, jag ska skriva en hiss- och disslista över det jag kommer minnas av denna sommar.

LINNÉA HISSAR..
..de dagar det var bra väder
..Strömstad, i det är liseberg, ludvig och bra väder i en vecka inräknat.
..Munkviken, fett att ha makt och samtidigt ha jävligt kul med sköna människor!
..maskerad i min stuga med temat "oops jag kom nog fel", älskar maskeradfester
..Niklas och Mira.
..storsjöyran, lady gaga!
..triathlon träningstävlingarna och även Umeå triathlon tävlingen, sjukt kul.
..de mysiga kvällarna med älskvännerna, ni vet allt vilka ni äär PUSS

LINNÉA DISSAR..
..det halvkassa vädret
..möten
..borttagningen av förra bloggen
..förkylningen som stannade
..de allt för få träffarna med det så kallade gänget

En riktigt bra grej är ju att det iallafall verkar vara fler bra saker än dåliga! Nu är sommarlovet över, men jag ska vänta med att "fira" en vecka då det är sista sommardroskan + min födelsedag. Perfekt slut så sommaren!

Dags att försöka sova nu alltså.

Sovgott sötnosar ♥

MIN DAG



Skolan började idag, vilket jag inte taggade. Men dessa tre underbara räddade iallafall min eftermiddag med fika på barista, det gjorde även mina syskon som jag åt middag med på olearys! Jag avslutade kvällen bra hos ludvig, det blir dock sängen hemma. Så jag kan inte säga att denna torsdag sög, trots att skolan började, den var rätt bra. Så vad sägs om lite sömn på det här då kanske? Det låter bra. Kul att jag diskuterar med mig själv.
Hoppas ni har haft en bra dag.

Puss ♥

FRÄSCH

Nu har jag städat hela rummet och rensat överallt. Jättekul att kolla igenom gamla klassfoton och gamla dagböcker.. allt är så gulligt. Sådant ska jag aldrig slänga bort!

Jag såg nyss mitt schema och jag säger bara tagga.



Men gud, vad hände med bilden? Och vad hände med dagarna? 15.30 varje dag typ.. yes.

Nu ska jag ut till stugan och måla klart så jag får min lön hehe. Senare kommer en massa godingar dit och vi ska basta och ha trevligt. Ha en bra kväll.

Puss ♥

FYND

Igår på stan lyckades jag köpa två kjolar för 100:- och ett par snygga leggings för 159:-. 
Även för några dagar sedan köpte jag ett par skor av maja för endast 250:-.
OBS! MIN KAMERA SUGER.


Kjol från monki, ordinarie pris 300:-, jag fick den för 75:-


Kjol från monki, ordinarie pris 100:-, jag fick den för 25:-
Den är egentligen lila, men min
underbara kamera gjorde den blå.


Spetsleggings Rut m.fl. 159:-


Skor skopunkten, ordinarie pris 400:-(?), jag fick dom för 250:-

Efter jag varit och simmat åkte jag till simon och var med honom och ludvig,
vi grillade bananer med choklad, mums.

Puss ♥

SÅHÄR SER JAG UT IDAG


Rosa linne Gina tricot, svart stickad Gina tricot, Leggings Gina tricot,
 Gladiatorsandaler Skopunkten, Nitarmband Veckorevyn, Brun väska Åhlens.




Jag är så less på min kamera. Det går inte att ta bra bilder med den, därför är mitt ansikte översuddat.. jag ser ut som ett mongo på bilden. Haha jag kanske inte bara ska skylla på kameran, man får ju tänka på vad man har för motiv också, men ändå!! Jag önskar mig Samsung ulta touch när jag fyller år, den har 8megapixelkamera, YES! Min kamera har bara 5.

Nu ska jag på stan med mira och niklas, efter det blir det iksu och simma. Ha en bra dag!

Puss ♥

I LOVE BLACK

And I love Gina Tricot.



Volangtoppen är min favorit, den bara måste jag få hem. Jag gillar  den lilla rosetten på baksidan av trosan extra mycket. Mer rosetter till folket tack! Synd bara att jag redan har iallafall hälften av min garderob i svart, men vad är det för fel på svart egentligen? Det är ju en färg i sig..  Nämen allt det på bilden ovan vill jag ha, vill haaa.. min födelsedag är faktiskt om 10 dagar, får väl se om det dyker upp några mjuka paket, vem vet!

Nu är det dax för dagens första pass, cykla.. senare idag blir det simning. Just det, nu när jag pratar om träning kan jag ju nämna i bloggen att i helgen var jag med i min första riktiga triathlontävling. Distanserna var 500m simning, 2mil cykling, 5km löpning. Jag är nöjd med min prestation, får se när nästa tävling dyker upp.. det lär bli nästa sommar. Nej nu måste jag rappa på innan regnet kommer, jag tycker nämligen jag ser några mörka moln närma sig.

Puss



ÄNTLIGEN

Nu har jag styrt upp blogg igen, äntligen. Den försvann lite hastigt där efter storsjö, orsaken till det ska jag inte gå in på. Hur som helst så känns det bra att börja igen.. det är kul att blogga!
Namnet kanske inte är det bästa men tro mig, jag försökte med allt möjligt. Linneaisakssons är numera duvetlinneas. Ni som följde mig tidigare vet väl allt om mig och vad jag skrev om så det är kanske bara att börja då! Jag är nu med niklas, anna och sandra, vi ska bege oss till tvn och kolla om det finns något värt att kolla på. Jag hör av mig senare, ha en bra kväll.

Puss ♥

RSS 2.0