FAKTA



Målade nyss på lite genomskinligt nagellack på mina naglar och upptäckte två saker: 1. jag har jättetorra händer, 2.mina naglar har blivit ganska långa och starka. Bra fakta till er liksom!

Nu kommer mamsen och papsen hem med pizza vilken minut som helst, för mig blir det kebabpizza. Tjocka är nice! KRAM

SATURDAY NIGHT

Bilder från igår. Förkrök hos linus och krogenkrogen.

Idag har jag jobbat och det var jobbigt, men nu är jag hemma och ska bara ta det lugnt ett tag. Ja, vi hörs då!


GO DJ

Sitter hos linus nu med niklas och anna. Vi väntar på att få avnjuta min fantastiskt goda räk- och avokadosallad! Efter middagen blir det förkrök här sedan drar vi vidare till krogenkrogen.
Ha en bra lördagskväll, pusss!

HEJ RARINGAR

Råtrevlig kväll igår med linus, dedi och ludvig, tack för den!
Idag har jag hunnit med träning och städning, nu ska jag och mamma till hörnefors och shoppa loss på h&h. Kanske hittar något nytt att ha på mig ikväll.

Klännigen ni ser på bilden är från nelly.se och jag bara måste beställa den och ha på bland annat skolavslutningen och på alla mina kompisars studenter!! Jag föll för den direkt.



Ha en bra dag, hörs senare!

JAG DÖR

Min mage tar död på mig, satan vad ont det gör. Längtar till provsvaren kommer så jag får veta vad det är för fel på mig och min lillmage. Jag kan inte åka på löpträningen ikväll för igår när jag test-sprang så kände jag det i benhinnan direkt. Men jag får se om jag drar på iksu istället, om magen inte gör för ont vill säga.

Ikväll blir det dubbeldejt. Ludvig, Linus, Dedi och jag ska på nattbowling. Mys!

Vi hörs, pusss

TWILIGHT



Jag var på biblioteket idag och lånade med mig twilight som ljudbok hem. La nyss in den i mobilen, så nu framöver ska jag lyssna på ljudbok istället för musik i mobilen. Det var min engelskalärare som rekomenderade det.. den är på engelska. Det bli kul att lyssna hur twilight är som bok, jag har ju bara sett filmen.

Nu ska jag snart på iksu och träna. Tänkte köra lite crosstrainer och mage, måste vara lite försiktig med benhinnan så jag förhoppningsvis kan vara med på löpträningen imorgon! Åker till ludvig efter träningen.. så mig hör ni mest troligt av imorgon. puss på er!

UNDIES



Dessa tre råsöta trosor för 150kr på Gina fick följa med hem från stan idag!

DAGENS


Tunika; Monki, Skor; Skopunkten, Halsband; USA

Det blev en mys-outfit idag. Och tänk så passande, för det blev en mysig dag också! Det tackar jag ludvig för! <3
Nu ska jag se paradise hotel, internet laggade igår så kunde inte se då.. Pusss

SVAR

Favoritserie just nu?
Paradise hotel och The Hills, just nu alltså!

Mest och minst nöjd med dig själv?
Så svår fråga.. Jag gillar inte mina fötter, haha. Jag skulle vilja ha lite mindre, kanske storlek 37! Jag har svårt för att säga vad jag gillar hos mig själv, men mest nöjd med får bli mina ögonfransar som folk alltid säger ser ut som lösögonfransar.

Bästa affär?
I umeå eller? Det måste bli gina, h&m och monki. Det är då där jag handlar mina flesta kläder.

Vart får du din inspiration till dina kläder?
Mest bloggar, även av folk man ser i tex skolan eller på stan.

Dina bästa/godaste maträtter?
Jag har ju fått mig en ny favorit, sushi. Även den där räk- och avokadosalladen jag bloggat om, supergod!

Vad är ditt bästa träningstips?
Det beror ju på vad det handlar om liksom. Men det är bra att ha mål med sin träning, tex "jag ska klara av marathon i sommar" eller "jag ska gå ner viss antal kilon till sommaren". Jag tycker då att det blir mycket lättare att ha ett mål, de behöver inte heller vara så stora.

Vilket är ditt favvoplagg?
Min gråa tunika från monki, jag älskar den och hade gärna använt den varje dag.



Hej linnea, vilken är den bästa staden i sverige tycker du?
Hejhej! Jag tycker nog att det är stockholm. Mest för att min bästa vän och massa andra härliga vänner bor där. Och så är det bara något med stockholm jag gillar jättemycket.. vill bo där!

Är det sant det alla säger om ludvig?
Jadu.. det sägs så mycket så jag vet ju inte vad jag ska tro alltså.

Hur länge har du och din pojkvän varit ihop?:)
14månader ungefär:)

Jag gillar din blogg.. den är din! Kan du inte lägga upp mer dagens outfit och sånt?
Hahah.. jag tycker det där var lite roligt, klart den är min! Men jag undrar om du inte menade fin? Haha. Hur som helst, kul att du gillar den! Jag har varit dålig på det på senaste, det är sällan jag hinner med det så det blir ordentligt, men jag ska försöka!

Hur mycket pengar får du sammanlagt i månaden?
Studiebidrag + lön, det brukar bli runt 5000-6000kr.

Hur fick du ditt jobb?
Jag praoade där för två år sedan och min syster har jobbat där i några år. Jag gick dit med mitt CV på en arbetsintervju i somras och i höstas fick jag jobbet! Så det var väl mest min egna förtjänst.. men jag tror ändå jag har min syster att tacka lite :)

Vad använder du för smink? Hur mycket kostar det ungefär och vart? :)
Jag använder duo concealer, puder, rouge, mascara och eyeliner för det mesta. Mitt smink är från h&m, make up store och kicks men kommer tyvärr inte ihåg vad allt kostar. Men min duo concealer från make up store ligger väl runt 200kr, min mascara från kicks 150kr, pudret från kicks 150kr. Som sagt, jag kommer inte ihåg vad allt kostar. Jag lägger inte ut så mycket pengar på smink faktiskt. (förlåt för ett dåligt svar)

Hur många läsare har du?
Dagligen runt 100 stycken.

Hur länge har du känt niklas?
Ojoj, länge! Ungefär 13år.

Vad har du för bhstorlek? Skostorlek? Hur lång är du? Hur mycket väger du?
Haha, en intresserad typ! Bhstorlek 75B, Skostorlek 39, Längd 173cm, Vikt 57. Nu blottade jag mig verkligen..

Vilket tycker du är det bästa utestället i umeå?
Eftersom att jag bara är 18 så kommer jag ju inte in på så många ställen. Men jag gillar sommardroskan, men eftersom att det bara är öppen på sommaren så får det bli krogenkrogen. Det är skön stämning där, bra dansgolv, billigt inträde och lite billigare i baren än andra ställen. Om man bara ska ut och ta en öl så är pipes också väldigt skönt ställe!

Varför uppdaterar du så sällan nu för tiden? Gillar din blogg, men du uppdaterar sämre än förut!
Jag har haft ganska dålig blogglust på senaste, det har varit ganska fullt upp.. så jag har som inte hunnit blogga om något bra. Det är väl därför det har blivit lite dåligt. Ska skärpa mig!

Du sjunger rååfint linnea! Du borde lägga upp videos när du sjunger lite för oss.. varför inte? :D
Åh tack! Jag har fått den här frågan förut, det är bara för att jag tycker det känns konstigt att filma mig själv och sådär. Men okej, här får ni en titt från öppet hus, dålig kvalla men ta det med en nypa salt :)



Visst går du hos någon sångpedagog? Vad heter hon?
Ja det gör jag. Hon heter Katarina Pleje (eller hon bytte nyss efternamn till Karlsson), hon är jättebra!!


EN LITEN UPPDATERING

Plugg, plugg och återigen plugg. Näe, så farligt är det inte ändå. Skrev nyss klart Kulturhistoria arbetet på två sidor och nu ska jag kolla på matte-dvdn. Inspelning av sången till låtsnickeriet får bli imorgon i skolan.. får inte igång micken. Svaren på era frågor tar jag nog tag i ikväll när jag ska sova. För nu är det (som sagt) matte-dvd sedan tänkte jag åka till iksu och träna! Vi hörs!

NY



Köpte denna fina på gina idag, 249kr. Jag är lite tveksam.. vill kanske ha den svarta. Men åh, jag har så mycket svart. Aja, jag får se hur jag gör! Nu ska jag iallafall iväg till ludvig, sover där. Jag tror inte det blir svar på frågorna förän imorgon. Puss!

KLANTIGT



Okej, great. Nu har jag både benhinne-inflamation och så lyckades Nästan stuka tummen idag. Skolsköterskan sa att det var lugnt om det inte gjorde ont längre ikväll, ännu känns det lite. Ikväll stannar jag hemma från iksu.
Min dag har varit braa, frasses till lunch med några BRA från klassen. Nu ska jag se the hills!

FRÅGESTUND

Jag har tråkigt, är trött och har inget att skriva om. Perfekt att starta en frågestund. Passa på att fråga vad ni vill mellan himmel och jord. Svarar imorgonkväll, om jag hinner vill säga. Godnatt ♥



NEW SHOES


Boots från Skopunkten.com

 

Idag åkte jag förbi stan en snabbis efter skolan och köpte med mig dessa snyggingar hem. Skopunkten 299:-, rätt bra pris och jag behöver inte råhög kvalitet. Dom passar ju till allt också.. super!

Nu ska jag fika sedan är det löpträning! puusss

JAG BLIR HUNGRIG AV BILDEN



Igår gjorde jag och mamma den här goda salladen till middag. Ni vet, räk- och avokadosalladen som jag och ludvig gjorde för ett tag sedan... vill ha nu!

Nu är det svenska och jag ska försöka börja med min krönika på riktigt. Vi hörs!

MMM

Sjukt sliten dag. Jag orkar egentligen inte blogga, men jag lägger bara upp bilderna från igår sen får det vara nog. Ska åka iväg nu till anna med niklas och dedi, åker till ludvig sen. Ha det!







REPLAY




Jao såhär ser jag ut ikväll dåe. Nu ska bara klackarna på så är jag helt klar. Det blir först förfest på teg, sedan krogenkrogen.. ha en bra kväll! pussss

NY FAVORITMATRÄTT?



Gårkvällen var mysig, snabba cash var bra. Natten var tung med lite sömn, vilket resulterade i en trött dag på jobbet. Men mamma piggade upp mig med att jag fick nya löparskor, en träningströja och sushi till middag! (Dock så var det jag som betalade sushin haha).

Nu ska jag duscha och göra mig iordning, ikväll blir det festligheter!

SNABBA PENGAR



Nu ska jag åka iväg på löpträning, åker till syster direkt efter det och fixar mig. Ikväll är det middag ute och bio men mamma och syster. Mys. Vi hörs när vi törs och syns när vi syns!

SHOPPING


Armband från Gina, 159:-


Bustier från h&m, 179:-


Linne från Gina, 129:-

Det blev en sväng på stan efter skolan idag, och detta fick jag med mig hem. Jag har väl tänkt mig det först och främst till morgonkvällens utgång. Nu ska jag fika, hörs!

HÄNGSLEN?


Jag vet inte alltså. Min personliga åsikt är - så mycket år 2005 (haha, minnen). Det kan vara snyggt, killen var ok, men det beror verkligen på hur man klär upp dem. Här har vi exempel på en tjej som klär sig rätt i hängslen. Kom igen pleease!



Vad tycker ni?

BLACK AND WHITE




Jag köpte en ring igår, 89kr på gina. Ni får även en liten titt på hur jag såg ut idag.

Nu är det sängdags, pusss

ÖPPET HUS

Min dator har varit på besök hos data-teknikerna hela dagen, den kunde inte starta. Därför har det varit dåligt med uppdateringen idag. Men nu fungerar den. Idag har jag varit i skolan från 10.30-21.00. Skola, lunch på stan, soundcheck, middag på stan och öppet hus från 18.00-21.00. Så nu vet ni, här kommer lite bilder.







BIO IKVÄLL


ACROSS THE UNIVERSE

Jag känner att det händer för lite, men samtidigt är jag inte alls intresserad av att göra något, mest för att jag inte har tiden tror jag. Jag känner någon sorts ångest över det här. Det måste hända något drastiskt snart, jag måste göra något drastiskt. Jag känner ungefär att jag vill göra något i det här stilen; tatuera mig, pierca mig, färga håret helt annorlunda, klippa mig.. ja nu blev det ju bara utseendet av det här. Men annars då, åka utomlands, NU, eller varför inte bara ner till towe min love. Ah men ni fattar, något måste bara hända, något som är lite utöver det vanliga i min vardag. Hejdå


LET´S TAKE A WALK ON THE WILD SIDE

Idag hade jag en rätt så lugn och bra dag. Mycket rep på The story och jobb efter skolan. Ikväll ska jag träna på sångläxan, träna och se andra avenyn som börjar efter juluppehållet!

Bilden tänkte jag mest ha med för att fylla ut, och för att den ger mig ett otroligt sug efter våren och det den bjuder på! Synd bara att det är några månader kvar, förhoppningsvis går det fort.



pussss

LISA



Träningen gick bra ikväll.. vi körde 2x800m i tävlingsfart. Även som vanligt på måndagar häckgång och bålövningar. Tungt men ruskigt kul! När jag kom hem var jag med nickepicke, riktigt trevligt med paradise hotel och allt.

Nu är det sängdags. Ligger här med lillkatta och myser.. godnatt från oss!

UPDATE

Skoldagen gick fort.. vi har repat mycket på the story. Så kul! Nu är jag hemma och ska iväg direkt på löpträningen som börjar 18. Hörs, puss

JOHAN FALK



Min älskling är här och vi ska se johan falk som börjar 21.00. pusss

BRÄNTIS HELA DAGEN

Idag åkte vi till bräntbergsbacken och åkte skrana och pulka. Vi blev rätt många, bland annat anna, lovisa och martin som syns på bilderna. Nu luktar vi alla grillad korv och snart är det middag. pusss

SLEEP TIGHT


ANNA OCH LOVISA

Världens goaste kusinbarn.



Gårkvällen var trevlig, stjärtlappsrace i bräntis och film. Idag har jag varit på min kusin saras examen, nu är hon färdig psykolog, grattis! Efter det var det mottagning där det bland annat bjöds på sushi, den var rågod. Ikväll har jag varit barnvakt åt anna och lovisa och nu håller dom på att somna. Jag är nöjd med min dag.. kul att träffa släkten. Nu tänkte jag se lite på tv, får se om jag somnar här i soffan... är rätt trött. pusss

I BELIVE IN YOU, IF YOU BELIVE IN ME

Jag åker nu på löpträning, det verkar som att det blir rätt hårt ikväll.. taggar. Efter det åker jag till ludvig. Kvällen kommer bjuda på skrana i bräntis med några grabbs och sedan film. Vi hörs mest troligt imorgon. Ha det bra raringar, pussss

I WANT YOU SO BADLY




Jag kom nyss hem från skolan, min dag har varit bra. Bland annat så repade vi till the story som jag och några ska köra på öppet hus, dans2orna ska dansa modernt till. Nu ska jag se the hills, hörs!

GODNATT



Sundsvall förra året

Ligger nu i ludvigs mysiga säng med mysiga ludvig och ska sova. pusss

DAGENS


Monki, h&m, indiska

Sovmorgon idag, det gillas! Jobb efter skolan, alltså så hörs vi senare.. ikväll någongång. pusss

MEET ME HALFWAY

Innan jag somnar måste jag bara visa en låt som är en favorit just nu. Det är något speciellt med den men jag tror jag gillar den. Den är skön. Speciellt refrängen. Ful video dock.



Godnatt!

BÄSTA KÄNSLAN



Bästa känslan: Nytränad, träningsvärk i magen, nyduschad, trött och jag vet att jag får gå och lägga mig i min nybäddade säng närsomhelst. En nypressad apelsinjuice satt inte fel heller direkt.. nu är det the hills och sedan natti. pussss

HEJ JAG LEVER

Idag och igår har det inte hänt mycket intressant.. så jag ska inte alls prata om det. Jag ville egentligen inte blogga nu, för jag hade inte mycket intressant att skriva. Men jag tänkte att det ändå var lite trevligt med någon "hej jag lever" uttalande. Ojojoj vad jag är less och trött. Varför är jag inte i något annat land med någon jag tycker om och som tycker om mig lika mycket och bara solar och har det gott? Det är då exakt det jag skulle vilja ha nu. Nej du, alla kan inte ha det perfekt. Nu ska jag skjutsa mamma till flyget som ska till bryssel och sedan åker jag och tränar på iksu. Har inte tränat på två dagar och det ska jag allt ta igen.




Jag tycker själv att det är tråkigt med blogginlägg utan bilder, därför bjuder jag på en ganska gammal bild på mig själv haha. Hade den förövrigt som header ett tag i min förra blogg.


pussss

KALLA DET VAD DU VILL

Jag kallar det då slitet. Känns som att jag gått i sömnen ungefär hela dagen. Det blev ingen tävling för infektionen tog över, var på akuten i 1,5 timmar ikväll. Pencillin here i come! Jag har inte mycket att säga, jag vill mest bara sova... imorgon väntar en skoldag som börjar halv nio och slutar elva och jobbet som börjar ett och slutar sex. Full fart. Godnatt


GODNATT

Ångest, skola imorgon, inte bra. Nu bör jag sova men jag har så ont i min stackars mage. Vårdcentralen imorgon och tävling på kvällen, om jag får för vårdcentralen.


En bra bild, karl var mycket söt. Två klasskompisar, för er som undrar, bra klasskompisar!

Jag längtar redan till helgen, godnatt

EMIL

Gårkvällen/natten bjöd på mycket. Handlade, Donnie Darko, Hard candy (jag sov hela filmen), kollade in roliga hemsidor och raggade lite, fylletaxi, hade lite mer roligt på hemsidor, åkte till statoil och köpte mat, skrattanfall vid dåligt tillfälle, roligt i bilen (kolla bilden), somnade vid fem. Svårt för er att förstå kanske, det mesta var internt.

Nu ska jag iväg till station och fika med några vänner, pusss

MYS



Myskläderna är på. Kvällen bjuder på film-marathon med ludvig och emil, det blir blandade filmer. Nu ska jag och ludvig hämta upp emil sen ska vi köpa goottt och sedan åka till ludvig. Vi hörs, pusssen

SALLAD


Igår lagade jag och ludvig mat, god och nyttig. Vi hittade ett recept på en sallad i en gi-bok, salladen heter räk- och avokadosallad. Hur god som helst! Och så gjorde vi våra hemmagjorda vitlöksbröd också, kanske inte lika nyttiga men, haha! Sedan myste vi och såg på let's dance. Idag har jag jobbat, nu ska jag se the hills och sedan träna. pusss

SHOPPING


Pärlörhängen, Gina 49:-


Tröja, H&M 129:-


Jeans, The Store 599:-

Det blev lite inköp idag. Örhängerna och jeansen behövde jag verkligen, tröjan var mer ett inpulsköp, men jag gillar den! Jag hittar dock inga snygga stentvättade jeans.. de ändå stentvättade är jeanslegging, jag vill inte ha fler sånna. Aja, nu ska jag göra mig iordning. pussss

EN PER DAG

Hårspännen och hårsnoddar, bra att ha!


En mössa från Team, riktigt mysig

Veckorevyn låg i brevlådan och man fick med en bok!


Pro-active låg i brevlådan, tagga


Idag ska jag på stan, med unni och senare kommer evelina. Jag ska hitta mig ett par jeans, det är målet. Nu ska jag fixa mig.. Ha en bra dag!

PIPES



Det blev en kväll med öl och trevligt sällskap, exakt vad jag behövde. ÖL verkligen, internt.

Den här veckan har jag faktiskt köpt lite och fått hem lite, så imorgon tänkte jag ta tag i att visa.. har som inte hunnit. Men imorgon, då är jag leeedig!!

Nu, the hills. Sen, godnatt.

MOBILBILD <3



Jag sticker ut nu, det blir pipes ikväll. Min kamera gick sönder när jag skulle fota kvällens outfit, så ni får nöja er med en ego från mobilkameran. Får se om det blir några bilder sen från kvällen. Vi hörs, pussss.

CRYFACE

Måste bara erkänna en sak.
Jag grät till paradise hotel nyss. Kolla avsnitt 24. Obs, ni måste sett alla tidigare.

Godnatt

-20

Hej på er! Tänkte mest meddela att det var sjukt lugnt på jobbet idag.. men det var ganska skönt. Nu ska jag se paradise hotel, sedan åker jag till iksu och träänar (L).

Ni har väl knappast missat kylan idag, fytusan. Jag köpte en mössa på jobbet, visar senare. Den lär ju behövas om man ska ut någongång... om man nu går ut när det är såhär kallt.



Jag skulle inte klaga att vara där nu.

GODMORGON



Mmmm.. sushi var gott. Igår var jag UTE och åt med några vänner. Uppmärksamma UTE.

Nu ska jag på jobbet, vi har öppet som en söndag idag 12-16. Det blir en lätt match! pusss

GODMORGON



Nu ska jag iväg till jobbet... somnade fyra imorse, så det här känns inte så taggat. Efter jobbet blir det sushi, det är taggat. pussss

DRÖMMER

Näe men faktiskt kan det bli verklighet. Jag kikar runt på en massa sidor och jag har hittat lite olika resor som skulle passa för mig och ludvig. Men det finns så mycket. Rhodos? Kreta? Turkiet? Mallorca? All inclusive? Eller varför kanske inte sista minuten? Äh det är inte förän i maj resan skulle bli av ändå.. så lite tänketid har vi.

 

Roligt att jag säger "vi", det är ju nästan bara jag som funderar och kikar runt.. heh.

 


Nu, dags att sova.. och drömmaa..

PARADISET

Nu börjar paradise hotel igen efter juluppehållet. Tagga!!

LOCKIG



Har inte orkat blogga sen senast... bara inte orkat. Igårkväll och idag blev det mest bara myspys med ludvig, och träning nyss. Nu ska jag iväg till bror min och äta middag med syskonen mfl! Ha det!

H&M SPRING 2010



Kan inte somna... så därför visar jag er vad jag ska beställa imorgon. H&Mkatalogen bjöd på mycket fint men jag var tvungen att hålla mig under 1500 iaf. Så det blir en beställning på 1200 ungefär, helt lagom.

Nu ska jag försöka sova... puss

NICKEPALMEN



Ikväll åt vi som ni vet middag på great eastern, det blev jag niklas anna och evelina. Niklas åt sushi och vi andra vanlig kina-mat.. ni vet friterad kykling och stekta nudlar och sånt. Jag fick smaka lite sushi av niklas och jag tror jag kan börja gilla det stark. Vi bestämde att vi ska gå och äta på sushi baren här i umeå till veckan, tagga!
Efter middagen åkte vi till anna och där blev det fest, haha, eller visst var det fest!?!?

Nu har jag ont i magen av allt gott och vill bara sova, önskar bara jag slapp sova ensam... imorgon ska jag träna sedan jobba, vi hörs helt enkelt imorgon på eftermiddagen någon gång. Pussgodnatt

NITAR



Idag har jag tränat och städat rummet, bra jobbat!

Nu ska jag iväg till great eastern och käka, vi blir anna eve mira niklas och jag.
Vi hörs senare, pusss

LÄGGDAGS



Jag jobbar på söndag och som ni ser så jobbar jag tisdag, onsdag och torsag också.. även lördagen efter det. Mycket jobb, men jag klagar faktiskt inte måste jag med handen på hjärtat säga! Ser ni att jag har fått min personliga almanacka? Jag gillar den jättemycket.

Nu är det läggdags, puss på er

NYÅRSAFTON









Några bilder från nyårsafton, som ni nog förstår. Middag och förfest/fest hos niklas, taxi in till anna, lite mer fest hos henne och även skål med skumpa på tolvslaget! Jag är nöjd med kvällen. ppussss

LEK I SNÖN







2010


Klänning; D&D

Godmorgon!
Igår innan jag skulle iväg så la internet ner. Därför blev det inget "gott nytt år"- eller "kvällensoutfit"inlägg, Så det får bli nu helt enkelt! Min nyårsafton var bra, bilder kommer sen.

Nu är det ett nytt år och nya möjligheter. Jag har två nyårslöften som jag bestämt att hålla för mig själv. Jag ska verkligen försöka uppnå och hålla dom.
År 2009 har varit ett ganska bra år, med sina upp och nergångar. Jag har insett vilka vänner som är mina riktiga vänner, vilka som är äkta och vilka som betyder något för mig. Jag har träffat många nya, vilket jag är grymt glad över, ni vet vilka ni är! Jag har lärt mig mycket, tro det eller ej (haha). Det är svårt att sammanfatta ett helt år, men jag tror inte det behövs något mer, bara att det här nya året ska bli det bästa hittills! GOTT NYTT ÅR

RSS 2.0