ANNA ANKA

 

Jag sa att jag skulle sova.. men jag hittade den här videon som fick mig helt chockad. Snacka om tjejen med självförtroende, helt störd! Alltså seriöst, hon är ju helt knäpp! Haha

 

Nej, NU ska jag verkligen sova... natti


MIN FAVORIT I IDOL ÄR MARIETTE


Klicka på länken för att se hennes uppträdande från ikväll!
http://tv4play.se/noje_och_humor/idol?videoId=1.1235248&renderingdepartment=2.34558

Nu ska jag prata med snutten min, sen soova.
Godnatt ♥

TE



Det här börjar bli ensamt och tråkigt.. i två dagar har jag nästan bara varit hemma och legat framför tvn, kollat runt på internet och druckit te, själv. Jag börjar sakna ludvig.
Imorgon vill jag verkligen åka till skolan, hoppas min kropp orkar det. Nu ska jag iallafall spela lite piano och sjunga sen är det idol! Ha en bra kväll, kramis

VR & GG

 

När jag kom hem från körlektionen kikade jag i brevlådan och hittade Veckor revyn, blev asglas. Jag fick även klassfotot fan vad fult det blev! Enskilda följde ju med i det också.. blev ganska nöjd, dock så är jag helt röd i ansiktet haha.
Det var skitjobbigt att vara i stan och gå runt, så nu är jag helt utmattad. Nu är det vila som gäller, Veckorevyn och Gossip girl väntar. Perfekt sjuksyssla! Puss

11.00

Jag var tvungen att stanna hemma idag igen.. Jag gick upp imorse och duschade och sen när jag stod och fixade håret kände jag mig snurrig och höll på att svimma. Så jag försökte iallafall, men det gick inte.
14.05 har jag körlektion iallafall... får se hur det går. Man kan inte avboka samma dag som lektionen utan sjukintyg från vårdcentralen och det pallar jag inte fixa.. så jag får köra på! Jag sov till nu, asskönt. Nu ska jag kolla lite på tv och äta lite frukost.
Puss så länge

PORCUPINE TREE

 

 

 


Jag har börjat lyssna mer på Porcupine Tree på senaste tiden, jävligt bra. Låten ovan är bara en liten smakbit, min favoritlåt med dem faktiskt. Kolla upp mer på spotify eller youtube! Önskar verkligen jag hade kunnat åka ner till stockholm i oktober och se dom, de verkar sjukt bra live.


Nog om detta, det är är en dag imorgon med. Jag tror jag kan gå till skolan imorgon, hoppas det iallafall. Jag har hur som helst körlektion, så jag måste ändå in till stan.

 

Sängen väntar, godnatt på er!


SHE REALLY NEED NEW SHOES

Som alla säkert vet så har ju skopunkten två alternativ - antingen så köper man två skor och får 50% på billigaste paret eller tre par skor och får 100% på det billigaste. Jag tror jag ska köra på att köpa två par. Jag behöver nya till hösten/vintern. Dessa två där uppe har jag fallit för, ett par till fest och ett till vardags. Men jag ska kolla in och testa dem i affären först såklart. Det brukar alltid se lite annorluna ut i verkligheten, och på fötterna. Så jag får helt enkelt se hur det blir. På onsdag får vi studiebidraget, så jag kanske går förbi stan då... :)

Nu är det idol, puss!


BENA

Delad lugg, nejtack. Hollywoodhåret, jatack.

Det snyggaste i hårvärlden just nu enligt mig är mittbenan med lite vågigt hår och snyggt svall. Men vem kan få det så perfekt som stjärnorna egentligen? Bara de som har personlig stylist.

Men man kan ju försöka sitt bästa.. för ska det vara mittbena så ska det göras ordentligt!

 

Gillar ni min paintbild då? haha..


MER TE TILL FOLKET

 

Ligger i soffan och dricker hallon-te till skitdåliga tvprogram som "våra bästa år" och "Stargate SG-1" samtidigt som jag har en ganska rolig diskussion med n och d på msn. Haha!

Te är så bra, det är skönt för halsen och det är gott! Jag älskar våra stora koppar också, man får plats med typ en halvliter, hihi.


SJUKLING

Det blev att stanna hemma för mig idag. Huvudet dunkar, näsan igentäppt, ögonen svider, halsen gör ont och febertermometern säger 38,2. Nu är det one tree hill på kanal5, efter det ska jag ut och promenera och efter promenaden ska jag spela lite sims3! Eller ja, jag får väl se hur mycket jag orkar. Lite körteori ska jag läsa också. Men jag får inte glömma att vila helt heller..

Pusss

I WANT SOME MORE

Nu börjar jag känna att det behövs lite nytt i min garderob. Kan inte HM beställningen komma snart?? Imorgon vet jag verkligen inte vad jag ska ha på mig.. allt jag testade kändes bara tråkigt. Det får bli det första jag slänger på mig imorgonbitti har jag bestämt nu. Eftersom att jag är riktigt förkyld nu så blir det nog något mysigt som man kan gömma sig lite i eller så. Haha.
Jag ska sova nu. Idrott imorgon, ska jag vara med eller inte? Frågan är ju. Jag vill men åh jag vill bara friskna till! Jag får helt enkelt sova på saken.

Godnatt ♥

PROSIT



Ikväll bröt förkylningen ut rejält. Orsaken till det kan vara helgens dåliga sömn. Men helt ärligt så känns det skönt, det är mest bara drygt att gå och vara småförkyld varannan dag i tre veckor. Förhoppningsvis så går det här över snart nudå. Det är inte bara mitt huvud som säger att jag måste röra på mig, även min kropp skriker efter att få jobba tills den inte orkar mer! Haha jag låter helt psyko.

Nu ska jag se andra avenyn som var förra veckan, skämmes så seg jag är! Puss älsklingar

THE HILLS


 

Idag har jag mest slappat, man blir rätt så less efter en hel natt med film. Jag höll mig vaken iallafall 2 av 3 filmer! Det har varit The Hills på mtv hela dagen, så jag har kollat på ungefär fem avsnitt. Förut gillade jag inte The Hills alls, jag tyckte det var löjligt, men när man kommer in i det är det faktiskt bra!
Ikväll ska jag se Top model och Ensam mamma söker. Tummen upp för söndagkvällar!

Vi hörs, puss

MARATHON



Mjukisbyxorna på och allt gott handlat. Nu är det bara emil, nils och karl som saknas! Ludvig är redan här och vi åt nyss pannkakor, mums. Jag tror jag nämnde det tidigare, men ikväll/inatt ska vi iallafall se alla starwars filmer.
Vi hörs väl inatt, annars imorgon. Puss på er ♥

SNÄLLA

Nu börjar jag faktiskt bli väldigt less på det här. Att vara sjuk. Nu har jag varit det i 3 veckor, jag har alltså inte kunnat träna på 3 veckor. Och under dessa 3 veckor har jag även ätit väldigt mycket och onyttigt. Ångestångestångest. Jag vill bara bli frisk.. så jag inte behöver känna såhär. Det måste bli ändring på det här nu, Jag vill träna!!!

Nu ska jag gå ut och gå eller nåt och sen ta cykeln eller moppen in och handla. Ikväll/inatt blir det starswars marathon hos mig med några godingar.
Pusshej

MIN BLONDA VÄN ANNA

Igårnatt när det bara var jag, anna, evelina och niklas kvar så fick vi för oss att sätta på anna mitt löshår. Vi skrattade som aldrig förr och trodde det skulle bli så fult och roligt. Men när vi fick på mössan så insåg vi att det såg ganska verkligt ut, men inte nog med det. Hon blev så jävla snygg, inte för att hon inte är det annars, men annars gör hon alltid russinminen på bilder. Men i blont hår vågade hon le och framhäva sitt leende och ja, jag kan inte beskriva. Antingen börjar du le på bilder och kastar bort russinet eller så färgar och plattar du håret! Vi blev helt kära! Haha!

Puss


TVÅ BILDER FÅR BESKRIVA MIN FREDAGKVÄLL




Godnatt

MIRANDA.BUBBLEROOM.SE

 

Mira är hos mig och vi ska fixa oss inför kvällen nu!

Puss så länge ♥

SMUTSIG SPEGEL

Body; Monki, Kjol; Monki, Tights; H&M, Skor; skopunkten, ringar och armband; H&M och Glitter


Litt. De vita prickarna är kvar sedan jag haft bilder på spegeln av någon anledning.. men ni får stå ut. Det är så mörkt ute nu så det blev bara dåliga bilder ändå. Aja, såhär ser jag ut ikväll.
Nu ska jag ut och övningsköra, sedan blir det att möta upp ludvig på badmintonstadion. Sover över hos sötisen så mig hör ni inte av mer ikväll.

Puss ♥

HAR KOMMIT FRAM TILL..

 

1)      Att jag måste sluta peta bort maskaran från mina fransar när jag har tråkigt, det blir fult

2)      Att jag har börjat komma in i väldigt dåliga matvanor

3)      Att det börjar bli höst, dvs kallt ute, jag bör ta fram en varmare jacka

4)      Att det inte är så länge kvar tills jag kanske har körkort, det känns overkligt

5)      Att matteB inte ger en något annat än problem

6)      Att det är roligt att sjunga jazz

7)      Att x suger


GRATTIS

Till Stina-Lee som blivit mamma! Jag blev så glad när jag läste inlägget. Så underbart med en liten mysig och mjuk flicka, åååh! Goos, jag vill också ha en hihi
Jag förstod att det var något på gång när hon inte uppdaterat på flera dagar, haha!

Kolla in hennes blogg http://stinalee.se!

BESTÄLLT

Topp, skjorta, leggings, hipsters, ring, halsduk, stickad tröja, (spetströja)


Jag lyckades övertala mamma att jag skulle få beställa från hm katalogen! Det blev dessa grejer + en svart spetströja men den fanns inte på bild på hemsidan. Jag är glad och längtar tills det kommer.. :) Visst lägger ni märke till att det är mer färg än vanligt? För det är det! Nämen som sagt så längtar jag tills det kommer, vet någon hur lång tid det brukar ta?

Nu ska jag gå och lägga mig.. som att det skulle bli av haha. Men jag säger ändå godnatt och så.
Puss på er, speciellt på mamma som är så snäll!

Godnatt ♥

EN LITEN UPPDATERING BA

 

Idag hade jag och ludvig sovmorgon till 12.30.. såå skönt! På bilden ovan ser ni en superfager bild på mig från imorse när vi väntade på mamma som skulle skjutsa till skolan. Jag har inte så mycket att säga.. hade näst sista teorilektionen idag, känns kung! Hoppas på en tidig kväll ikväll.. men så blir det oftast inte ändå. Hör nog av mig innan sängdags. Ha det bra så länge, Puss

I ♥ HÅNGEL



Ikväll kommer ludvig till mig, så det är bäst att ta ett hångeltuggummi. Hihi. Busig jag är då!

Puss ♥

GOOD ENOUGH

Jag gick med ludvig från skolan till stan.. sötis

 

Lite ego såklart


Äntligen fungerar internet. Jag har varit hemma ända sedan 12.45, det började med att jag var utelåst.. så jag fick vänta ungefär en halvtimme på pappa som kom med nyckel. Sen när jag väl kom in så fungerade inte internet, men bra var kanske det. För nu har jag städat rummet och pluggat körteori! Duktig linnéa! Nu ska jag dega vid datorn ett tag.. vi hörs! Puss


ALWAYS IN MY DREAMS YOU ARE


Tights; H&M, Amband; Glitter och H&M, Kofta; Gina (mammas)

Jag är i någon sorts "lånakläderavmamma"period. Hon har fina kläder.. och så blir dom så mysiga när dom är lite större :) Jag kör på fläta idag, det kändes rätt. Jag slutar vid tolv idag som sagt, så vi hörs väl om några timmar! Puss

MOBILBILD



Min första mobilbild i bloggen.. ändå inte såå dålig kamera! Ikväll blev det jag, niklas, dedi och evelina som fikade på café göteborg. Jag drack te och åt blåbärskaka och glass. Gott!
Imorgon är det en slapp dag, endast kulturhistoria och matematik, sen slutar jag. Toppen. Men det gäller att vara uppvilad ändå, så jag ska nog sova nu! Måste bara lyssna lite mer på porcupine tree, så bra musik....

Godnatt och dröm sött kära läsare ♥


IN MY PLACE




Usch vad seg jag har varit idag. Men jag tog mig igenom skoldagen och även en körlektion! Efter körlektionen gick jag en sväng på stan och sökte jobb. Det blev tre olika caféer och det lät inte alls negativt iallafall. Hoppas någon nappar! Nu är det strax middag, mamma och pappa ska äta fisk.. det vill jag inte ha så jag tror jag gör bullens korv haha! Ikväll ska jag fika med några vänner, tror det blir göteborg. Ha en bra kväll!

Puss ♥

H&M



Jag hittade några grejer från HMkatalogen.. jättefina grejer. Men när det kommer till min ekonomi så spricker det. Jag vill vara liten igen då mamma alltid betalade katalogbeställningar! haha. Jaja, jag får väl klara mig utan antar jag.. men åh jag vill ha!

Nu ska jag sova
Godnatt

HEJ


På väg till bowlinghallen igårkväll

Det blir ingen mer tokbild på bloggen idag. Jag tycker ludvig är nog så tokig på den här.. :)
Idag har jag varit less och slut.. i hela kroppen. Jag har varit med niklas en hel del, samt övningskört. Det gick jättebra, jag ser fram emot kapitel fem nu.. backa och parkera. Nu vill jag att det ska gå fortare med körkortet, vill ha det nuu. Jag måste ligga i lite mer. Men mest oroar jag mig för teorin som alla jagar upp sig inför..

Nu ska jag läsa typ 150sidor inför svenskan, wish me luck.
Puss

L ♥ L


Mys i sundsvall i vintras

Jag är hos älsklingen min nu. Vi hade roligt igår! Men morgonen var bäst ändå, jag älskar att sova ut, speciellt med ludvig vid min sida. Jag ska åka hem snart.. då uppdaterar jag väl igen och lägger nog upp lite tokbilder jag och ludvig tog igår.. haha
Puss ♥

SÅHÄR SER JAG UT IDAG

Jeans The store, Tublinne Indiska, Linne över Mammas, armband H&M

Jag ska vara med niklas en stund nu.. sen åker jag till ludvig. Ikväll ska vi bowla med mina syskon och deras respektive. Oj vad det där lät vuxet hihi:)

Vi hörs! Puss

 


GÅRKVÄLLEN

Igår uppdaterade jag ingenting, det beror på att jag helt enkelt inte hade något att skriva om. Sen när jag hade det så hade jag jättebråttom. Efter skolan hade jag en timme på mig att fixa mig sen drog vi till lisa, hon lockade mitt hår och senare kom det lite folk. När alla var taggade blev det utgång. På droskan träffade jag mycket roligt folk, vid ett gick jag, niklas, elin och anna-maria till frasses och åååt. Det var som pricken över i:et på kvällen, jag är nöjd. Ni ska få se någon bild som togs..









Nu ska jag försöka sova lite till.. jag somnade klockan tre och vaknar nio, vad är grejen?
Puss ♥

GODNATT




Nu ska jag läsa ut det sista ur veckorevyn sen sooova.. jag är så trött.
Godnatt på er ♥

LÅNGT





Nu var det gjort! Jag köpte mina clips på Rapunzel idag. Köpte dom som 50cm, men klippte av dom 10cm ungefär, dom var litt för långa! Så nu är man långhårig, asglad :)
Bilderna tog jag och niklas ikväll när vi var ute och promenerade, nu ser vi idol.
Så jag hör av mig senare ikväll. Puss

LOOK OF TODAY


Tunika Gina, Halsband HM, Armband USA

Jag kom nyss hem från ett äventyr, nu ska niklas hjälpa mig med en grej hehe. Hörs sen! PUSS

NERVIG LINNÉA

Idag ska det bli gjort, jag är spänd. Är det värt det är det värt det? Ja det är det, det kommer bli snygggggt, i hope! Jag ska inte säga något, det blir en överraskning :) Nu ska jag ha historia.. PUSS

DAGENS


Linne Monki, Avklippta jeans Veromoda, Strumpbyxor Lindex, smycken olika

Kom på en sak nu.. jag visar nästan aldrig vad jag ska ha för skor när jag visar dagens outfit. Jag brukar alltid veta det, men idag har jag ingen aning.. måste köpa nya skor.
Nu ska jag gå till bussen. Efter skolan är det körteori.. Ha en bra dag!

Puss ♥

VECKO REVYN ♥ LINNÉA



Tokig bild hihi. Men titta vad jag hittade i min brevlåda idag! Första veckorevyn av alla 13 jag kommer få framöver.. wie. Ikväll blir det att se idol på internet eftersom att jag missat det pga spinningen (den sssveettiga spinningen), läsa VR och städa rummet.

Puss ♥

SÅHÄR SÅG JAG UT IDAG






Myströja Gina, Tights HM, Smycken HM och glitter, hade även ett par skor såklart. Mina fejkconverese från skopunkten.

Men nu blir det andra bullar, träningskläderna ska på och jag ska iväg till iksu och köra spinning!
Puss ♥

DAMN SO SEXY




LINNÉA BABBLAR

Jag har sååå lite blogglust, eller iallafall jättelite lust att lägga ner tid på att ta dagens outfit och sånt tjafs.. men det kommer väl tillbaka snart i hope.

Min dag har varit bra faktiskt, fatta, min dag har varit bra. Efter skolan drog jag till iksu och brände lite fetthh, ikväll ska jag övningsköra med mamma, efter det ska vi åka till iksu och simma. Träning är gött. Jag ska faktiskt gå med i iksu löpning, får se om jag börjar redan på lördag då de har träning eller om jag väntar en vecka så jag börjar då de börjar med inomhuslöpningen. Jag är taggad!

Jag saknar dig att hålla handen med, krama, pussa, sova med, dela tankar och skratt med.. jag vill att du ska känna likadant som förut, och likadant som jag känner för dig.. puss på dig hjärtat.

Gud vilket flummigt blogginlägg, nu saknas ju bara en flummig bild.

Haha.. jag tycker vi ser så.. uhm.. pigga och glada ut på bilden.

Nu är det middag, det blir köttbullar och makaronisar MUMS.
Puss ♥

OH SIMPLE THING, WHERE HAVE YOU GONE?

Is this the place we used to love?
Is this the place that I've been dreaming of?

Oh simple thing where have you gone
I'm getting old and I need something to rely on
So tell me when you're gonna let me in
I'm getting tired and I need somewhere to begin
And if you have a minute why don't we go
Talk about it somewhere only we know?
This could be the end of everything
So why don't we go
Somewhere only we know?

FYLL MIG MED LUFT IGEN

Jag sitter i min säng och kollar igenom bilder från i fredags, underhållande. De ligger nu uppe på bdb. Idag ska jag bara ta det lugnt.. fram till 4tiden iallafall. Då ska jag till min syster, vi ska ut och springa, äta middag, se topmodel och ensam mamma söker. Jag sover över hos henne, så det blir nog inte så mycket till bloggande ikväll tror jag.

Och nu kom det in en främmande katt i mitt rum, trevligt. Jag måste nog få ut den på något sätt. Vi hörs.
Puss

PARTY LIKE AN ANIMAL

Linnea och Linnéa, festfixarna!



Dansdansdansdans


Gruppfoto, hehe


Dansdansdansdans

Bara några få bilder från gårdagens fest. Resten dyker väl upp imorgon, men inte på bloggen, blir så långt inlägg med alla bilder. Jag har inte tid att skriva så mycket.. ska duscha nu, sen iväg! Blir nog borta över natten, så vi hörs imorgon. Ha en bra lördag!

Saknar dig.
Puss


RUBRIK

Mina ögon svider, jag ser suddigt och jag har ont i magen. Jag ska inte säga nå mer än så, för ikväll är det finally dags för Party Like An Animal. Trots allt så ska jag försöka tänka positivt och ha kul. Mer in i kvällen kan jag nog tänka mig att det släpper lite och jag kan slappna av lite. Men ju nu känns det hopplöst, det är de tankarna jag ska slå sönder under dagen!

Ha en bra dag allihopa... puss

uppdatering: Den här låten vill jag ha där ikväll, jag blir på något vänster taggad av den.


ALL I NEEDED WAS THE LOVE YOU GAVE



Idag var jag och miranda på stan, senare träffade vi niklas, senare även elina! Jag fick med mig en hel del hem.. mer än vad jag räknat med. Smyckerna på bilden köpte jag på hm, jag köpte även tre enkla ringar på glitter. Och så fixade jag det jag inte har till catwoman"dräkten". Det blev en svart body från monki, glansiga snygga handskar från glitter och en mask från lekbiten. Hur allt tillsammans blir vet jag inte, men det får vi se imorgon!
Nu ska jag fixa mig, sen fara iväg till min farbror som fyller 70år. Ha en bra kväll, puss på er

I COULD WRITE A SONG, A HUNDRED MILES LONG

Det ska få ta sin tid, den tid du behöver. Du vet vad jag vill. Det som återstår är att kämpa igenom dagarna, försöka se lite mer positivt på saker och ting och inte hoppas på för mycket.

Pratade i telefon med towe ikväll, riktigt härligt att prata ut och höra min bästis röst. Saknar henne. Nu är det sängdags, pussgodnatt

WITH YOU

Trevlig promenad med bästevännen. Jag har kollat upp hur catwoman klär sig och fått lite inspiration, för er som inte vet så ska jag vara henne på min och linneas fest på fredag! Jag kanske inte har gått in på det så mycket, men temat är Party like an animal. Jag är taggad!

Nu ska vi göra te och se Idol. DU ÄR BÄSTBÄSTBÄST NIKLAS

DAGENS

Glansiga leggings Bikbok, Linne mammas, Kofta Gina, nitarmband VR.

På fötterna hade jag mina nya vita converse.. eller converse och converse,

men ni fattar.

 

Grå outfit idag, ungefär som jag känner inuti. Nej nu ska vi inte vara sådana, jag ska inte ens berätta om min dag, för den har mest varit minus. Men nu ska jag iallafall gå ut och gå med niklas istället för att fara ut och springa.. känns mycket roligare faktiskt. Hör väl av mig senare, pusss

GLANSIGT

Idag fick jag med mig dessa hem, superläckra leggings från BikBok för endast 149:-

(Försöker undvika att ta egna kort på det jag handlar, de blir oftast så dåliga! ba så ni vet)


Träning, Andra avenyn, Idol och Niklas ikväll var ett plusplusplus!!! Nu ska jag försöööka sova. Vill först tacka mina älskade vänner som finns här för mig.. ni är bäst.

Pussgodnatt ♥

SMILE LIKE YOU MEAN IT?

Följ min blogg med bloglovin


Idag har jag på mig min nya tunika, mina nya converse och ett par strumbyxor. MYS!

Jag slutade nyss för dagen, men jag ska vänta på niklas för sen ska vi iväg och fixa grejer till festen på fredag. Min dag hittills har bara varit jobbig.. känns som att det här aldrig kommer gå över. Jag kämpar verkligen för att vara lite positiv.. ikväll ska jag sysselsätta mig med aktiviteter så jag inte behöver tänka så mycket i min ensamhet.. När jag kommer hem börjas det direkt med övningskörning, sen en löptur och rensa huvudet, sen säsongsstart av Idol med niklas och sist men inte minst säsongsstart av Andra Avenyn!!

Puss ♥

WHEN YOU LOVE SOMEONE BUT IT GOES TO WASTE

When you try your best but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse.

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worse?

And high up above earth or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

ville skriva av mig, men det blir alltid så rörigt. Den här texten förkortar alla mina känslor och tankar just nu. Så här har ni som är intresserade av det.
godnatt

TRÖSTSHOPPING


Textil-sko från Skopunkten.com
Vita "converse", Skopunkten 99:-

Textil-sko från Skopunkten.com
Svarta tygskor med skaft, Skopunkten 199:-

Lila tunika, Gina Tricot 149:-

Idag efter skolan hade jag körlektion sen gick jag på stan med niklas. Nu ska vi iväg till linnea och mira. Ha en bra kväll! Puss




THE WORLD OF ME AND YOU?

http://egoinas.se/2009/september/tips-rad.html

Tack och godnatt.

JAG VILL HA DIG NU SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Det här var det sista jag behövde, bloggen får ta en paus nu ett tag. Jag vill inte skriva för allmänt om varför, men de flesta förstår mig nog..

Du kommer alltid vara det du varit för mig hela tiden.



NÄSTAN SVARTVIT



Nu sicker jag iväg för att kolla på hockeymusikalen!
Ha en great dag, puss ♥

LÖRDAGMORGON

 

Jag hade min första sånglektion för terminen igår, jag fick fields of gold i läxa. Jättefin låt.

Jag har noll blogglust, har haft det några dagar som ni kanske märkt. Men det kommer väl tillbaka. Nu ska jag äta frukost sen fara ut och springa.

Puss ♥

MIRANDA



Jag är hos denna skönhet just nu!
Vet att jag är världens sämsta uppdaterare, men äh jag orkar inte ens förklara mig.
Puss ♥

VILL HA, MÅSTE KÖPA


Bikbok

Klickade mig in på Bikboks hemsida och hittade 4 skönheter som ni ser på bilden ovan. Jag tror jag ska införskaffa allt imorgon eller nåt, hur sugen som helst. Hoppas de finns i butik bara.

Jag är helt slut nu.. känns som att dagen har varit ganska fullpackad med aktiviteter. Körlektion, skola (matte blandannat...), mat på stan, teorilektion, långpromenad med niklas, löptur med papi. Så nu ska jag sova!!

Puss

LITE UPDATE



Min kisse är så söt när hon ligger och försöker frånga flugor! Dagen har sett ut som alla andra förutom min första  körlektion och teorilektion! Körningen gick bra, likaså teorin! Nu ska jag ut och springa, ha det gött.

TRÅDLÖS NÄTVERKSANSLUTNING EJ ANSLUTEN

Internet har fungerat bra på senaste tiden, men idag har det inte velat. Sjukt irriterande. Så nu sitter jag vid mamma och pappas dator helt svettig och slut, jag var nyss ute och sprang en timme. I helgen prioriterade jag andra saker än träningen så det här var första passet efter helgen.. skönt. Jag får se vad kvällen bjuder på, men nog inget bloggande iallafall.

Haha, jag måste bara visa vad jag hittade i min gamlagamla mapp "Kompisar". På bilden ser ni mig unni och elin, den är tagen sommaren 05 i elins stuga. Visst var vi snygga!?


Hahaha..

Ha en bra kväll allihopa! Puss ♥

RSS 2.0