vi vet alla vad som händer en solig tisdagkväll

sitter osminkad och ofixad i håret och tittar på new girl i väntan på att nathalie kommer hit. vi ska äta sushi, dricka vin och gå på rex. köpte ett par nya shorts idag som jag redan känner att jag älskar. här är min outfit, mitt osminkade ansikte och mitt ofixade hår. fixar det efter new girl, det handlar om att prioritera. puss!
 

kont

mitt nya favoritställe, i umeå iallafall. det var till kont nathalie tog mig igårkväll. vi satt under varsin filt och fikade och satt och pratade om allt mellan himmel och jord fram tills myggen började äta upp oss totalt. dagen på jobbet har gått sjukt fort. det var jättemycket att göra i mejeriet så det kändes som att jag var där i fyra timmar fast jag egentligen var där i nio. nu ska jag iallafall ut och springa. pussen!


utelåst

satan så kul, sitter i mitt trapphus och väntar på att robin ska komma hem med nyckeln. undertiden jag ju summera min helg lite kort. jag tog på mig en extrahelg på frukten där jag jobbat 11-17 lördag och söndag. bästa tiderna om du frågar mig, för jag har nämligen hunnit med att gå ut, varit i stugan och även tränat. ikväll blir det mys med nathalie, hon ska ta mig till nåt ställe vid havet där vi ska fika gott och prata på som vi alltid gör! bjuder nu på två bilder från fredagen. pusss!


02.13

hemma efter en grym kväll. nu ska jag äta ostkrokar och se "new girl". jobbar imorgon, kuuuuul!
 

fredag

ikväll är det festligheter på g. anna och robert, det ny-gifta paret ni vet, styr i sin lägga på ersboda. senare ska vi på alltar, det ska vi för där är johanna och jag vet inte vad jag skulle göra utan hennes moves på dansgolvet ikväll! pusssss och kärlek.
 

i'm not sure if anybody understands


wanna show you we can do this better, there´s no way we´re givin´up

det blev en trevlig förfest med blandat folk, allt från två fina tjejer från australien till olsofolk! efter en stunds köande och "en in en ut" på rex så var vi tillslut inne där det blev lite drinkar och dans tills det var dax för käk på max. idag är jag ledig och det känns sååå grymt. det togs dock på tok för lite bilder igår men man kan ju inte alltid vara bäst på allt, hehe. pöss!


turn up the love

ikväll vankas det tisdagsrex med otroligt möra ben efter gårdagens mil, men klackarna ska på ändå och tusan vad vi ska dansa! snart kommer folket hit så det är väl dax att knäppa den första, ses ikväll gott folk!
 
 

godmorgon världen

här sitter jag klockan sex på morgonen, pigg och glad! igår sprang jag en mil och det kändes grymt bra. snacka om att komma igång snabbt efter fyra veckor på lata sidan. dock så vet jag inte om man kan kalla det lathet, hade ju mina anledningar. hur som helst, just nu sitter jag och dricker en naturdiet shake med chokladsmak innan jag ska möta johanna och cykla till jobbet. jag är typ taggad på jobbet numera då jag är i mejeriet i tre veckor och går på ett jättebra schema! wiieee. pusss!


i feel so close to you right now

idag har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. njutit av den lediga dagen genom att se film, äta mat från max, promenerat med ella och sett en till film. som ett bra avslut på denna helg fick jag för mig att dra ut och springa vid halv elva, riktigt skönt att känna som att man springer av sig allt onyttigt från helgen. även fast jag vet att det krävs mer för att göra det så känns det ändå lite bättre! dax för sängen nu och ladda upp inför kommande vecka som kommer bestå av ett helt annat schema och endast jobb i kylan i mejeriet. jag är taggad på något nytt faktiskt så det känns bra. puss, godnatt och tack för den här fantastiska helgen!


söndag

igår fick jag mig ytterligare en sjukt lyckad kväll. jag har sådan tur jag! omringad av en massa fantastiska vänner - nya som gamla. och eftersom att det var typ tre pers på rex så gick vi aldrig ens in dit fast det var det vi hade taggat för, så istället blev det tc dag två men det var faktiskt kul ändå! vaknde nyss upp i sängen i gårkvällens outfit och ska väl gå upp och få i mig något att äta. tagga livet!


i know you can hear me and i know you can feel me

då var det dags igen! jag måste bara äta middag först, men jag har inget aning vad det ska bli. idag kör jag iallafall på en likadan klänning fast i en annan färg och samma pumps som igår, bra fantasi va!? nej men ändå. ha en grym kväll finisaaar!
 

lördag

igårkväll var en av de bättre kvällarna på länge, kan bero på att det var jäkligt länge sen jag var ute men det kan också bero på att det bara var så satans kul igår! vi hamnade på tc vid halv ett där vi dansade och shottade tills klockan slog tolv. då gick jag, johanna och emelie hem till mig åt och pizza och pratade fram tills fyra då det var dags att sova. idag är en sån dag då man sover länge, kliver upp, lägger sig i solen på balkongen och ligger där tills det är dags att börja tagga till inför kvällens fest. vi ska vara hos mig till en början och kanske dra vidare till erik för att sedan gå på älskade rex. puss!


fredag

heeelg!!! ikväll blir det att fira fina elin för att sedan gå ut, vart vet vi inte ännu. det blev inget poolparty men vi är taggade ändå! jag har på mig en knallrosa klänning, svarta pumps och har faktiskt nyklippt hår dagen till ära. fett fräscht! snart kommer emelie och johanna hit och vi ska börja cykla in till stan där elin bor och styr förfekke. puss på er!
 

torsdag

löprundan tidigare idag blev väl inte riktigt som jag tänkt. när jag skulle börja springa så kom spöregnet, det haglade och åskade. men man är väl inte gjord av socker tänkte jag och begav mig ut och sprang 9km med bästa musiken i hörlurarna. och vet ni? det var fett skönt. galet underskattat att springa i regn.
 
efter det där och en dusch senare såklart så åkte jag och träffade killen som jag ska sjunga med på robert och agnes bröllop. det gick bra och kändes som att det kan bli riktigt fint. i kyrkan har brudparet valt ut "utan dina andetag" och "jag ger dig min morgon". senare på festen ska vi sjunga några fler låtar men de är inte spikade ännu.
 
kom hem från jobbet ikväll vid åtta då jag jobbat fyra hela timmar, heeelt slutkörd. hehe, nej inte direkt. har haft värsta rensar-suget så nu är typ alla lådor i lägenheten tomma och fina. jag blev så inne i det att jag glömde bort att jag skulle gå och sola ikväll, fan, allt det bruna försvinner ju när man aldrig får någon sol!!! aja, imorgon är det fredag och jag längtar sjukt mycket, speciellt till då klockan slår 13.00 och jag får gå hem och ta helg!!!
 

mysig kväll med nikkep

det hade jag igår! vi var på picknick nere vid älven, satt en stund på pasta resturangens uteservering med mira och frida, såg två avsnitt revenge hos mig och jag somnade såklart... nu ska jag ut och springa. hatar mig själv att jag inte tog mig ut då jag skulle klockan tio imorse. nu måste jag springa i värmen, men jag får helt enkelt skylla mig själv! idag blir det nydala runt, en riktigt mysigt och platt runda som är ungefär 8km lång. om det blir allt för varmt jag ju alltid ta mig ett dopp i sjön.. puss!


träning

jag började ju i måndags med träningsshemat inför tjejmilen, jag är riktigt taggad! så nu har jag sprungit två dagar i rad och idag är det dax att pallra sig till iksu där det blir styrketräning och lite kondition. ni får en lite töntig cambild på mig i mina coola nya träningskläder, hehe. hejdåå!
 

oh sunny day

under de senaste två dagarna har jag hunnit så mycket som att grilla två dagar med robin och hans vänner, varit ute och sprungit två svängar, hängt i stugan samt åkt ring och wakeboard, glidit lite cabbad bil, ätit frukost ute i solen och sist men inte minst jobbat två häääärliga pass på coop. jäkligt soft! helgen närmar sig och jag är mer taggad än någonsin då fredagen kommer bjuda på födelsedagsfest hos elin med pool, jacuzzi och hela köret! lördagen är inte lika planerad men niklas, utgång och fest är den stora planen hittills! livet är rätt bra ibland. puss och kraaam!

 


helg

jobbhelg, träning och ensamtid. i fredags var jag ute i niklas stuga där vi åt god mat, hade det grymt skönt och gick promenad mitt i natten. annars händer det som sagt inte mycket mer spännande för mig då det är jobbhelg, men det ska tas igen nästa helg, ledig. har inte varit ute på evigheter så vad sägs om en tvådagars? vem vet! vad jag vet är jag jag vill ha nästa helg här nu!

 


mitt kök

det har varit det tråkigaste rummet i lägenheten men i veckan fick vi ett barbord med stolar av robins mamma och idag köpte jag gardiner. det blev supermysigt!

 


can i make it better with the lights turned on?

nu är jag tillbaka. och här kommer ett urval från min instagram de senaste två veckorna. följ mig vetja, linneaisaksson!
 

it feels like home to me, it feels like i'm all the way back where i come from

anna och robert - ni är bäst, bäst tillsammans. ni fick alla igår att tro på kärleken mer än någonsin! nu ska ni bara fortsätta med det föralltid. puss på er!
 

bröllop på gång

jag lever, jag lever. och summering av mitt liv senaste veckan kommer. men idag ska jag på bröllop. anna och robert gifter sig och det pirrar i hela kroppen, undrar hur det känns för dom då? jag har en blå klänning från nelly med djup rygg och är färdigsminkad, nu ska jag till madde som ska få fixa mitt hår. vi hörs, puss på er.
 

RSS 2.0