the only way her heart will mend is when she learns to love again

jag har just varit runt hela stan för att göra ärenden som rör kvällens aktivitet. jag och ett gäng vänner ska hos nathalie äta grillat, dricka gott och ha trevligt. känns som att hela stan ska göra detsamma, men vi följer trenden! nu blir det en enkel lunch hos r för att sedan åka hem och fixa mig inför kvällen. ha en bra kväll allihopen, vi ses kanske, vem vet! puss!

what are feelings without emotions?

min balklänning har kommit till posten i umeå idag!!! jag är så taggad att få se den. jag vet inte om jag berättat det men jag har skickat mina mått och en bild på en klänning till en sömmerska som ska få sy upp den. jag hoppas verkligen den blir bra, jag är fett nervös, men samtidigt taggad!!!

idag har jag ingen skola så det blir att ta en lång powerwalk i det fina vädret nu snart, följt av lite plugg, lunchdejt med r, hämta klänningen(!!!), gå en sväng på stan, gå ut på en powerwalk med malin och sen drar jag till nolia och kikar på grabbarna i tegs sk som ska lira fotboll. ikväll blir en lugn kväll, jag dissar 50dagars på five och styr istället grillning och festligheter imorgon.

jag känner idag att jag inte är frisk nog för löpträning, fan. men, idag ska bli en effektiv dag ändå, ha det bra!

jag tror att jag faller

i väntan på att blir helt helt frisk så tog jag mig en powerwalk på cirka 60minuter. det var riktigt skönt men jag kände hur mina ben bara ville börja springa. jag bestämde mig för att jag är nog så frisk för att vara med på löpträningen imorgon, tagga! nu ska jag äta pistagenötter och sen sova. vi hörs, godnatt på er.


hello sunshine


a little bit of this and a little bit of that

dagen började snett med fick sig ändå sin vändning då jag fick veta att skorna som varit slut på skonamig.se hade kommit in och var påväg till mig, då jag fick shoppa lite efter skolan, då jag och robin åkte till godishuset och köpte kindersurprise och sist med inte minst då jag blev bjuden till skogsbrynet där det bjöds på grillat tillsammans med duncker, maja och philippa! nu ska jag försöka sova, har faktiskt ett nationellt prov i matte att klara av imorgon, puss!




the moment i met you

fick lite shoppingdamp idag och kom hem med fyra par skor, tre par låga och ett par klackisar. allt under 700 svenska kronor, värt som tusan! nu ska jag dö för jag är jättetrött. pusshej!


bättre på plats än på telefon

jag är ledig på tisdagar, man kan därmed säga att jag fick ett längre lov än alla andra. men idag ska jag inte sova bort hela dagen bara för att det är min första sovmorgon på en vecka. utan jag ska istället plugga matte, gå ut på en långpromenad, tvätta och plugga matte igen. jag har ingen aning när towe kommer hem men jag hoppas jag får tid att spendera tid med henne också idag. nu ska jag fortsätta äta frukost iallfall!


i can feel it coming in the air tonight

eftersom att en av tre grejer som låg i påskägget jag fick av robin inte passade så åkte jag idag efter jobbet och bytte. jag fick även med mig lite mer än bara det hem. jag har dock ingen kamera så jag kan visa er nu, men när towe kommer hem imorgon och jag får tillbaka min kamera så ska jag lägga upp det jag shoppat de senaste dagarna, har faktiskt blivit en del. men nu bju jag på några bilder jag och robin nyss tog, vi är mätta och spralliga efter en megagod påskmiddag!





kalla mig för discotjej

till "anonym", sen när har man inte fått bjuda på drinkar? du var en rolig prick! nämen annars då, min hesa röst från gårkvällen har väl lagt sig lite och nu sitter jag hemma i min säng helt proppmätt. åt väl inte så hemskt mycket mat i stugan men av någon anledning värker "mätt"magen. aja, nu ska jag sova för att imorgon vakna upp som en människa då jag inte känt mig som en sådan denna söndag. söndag, ofta lovet gått så fort!? känns som att jag bara har jobbat. kanske är för att jag har det också. imorgon jobbar jag en sista dag för att återgå till skola och plugg på tisdag igen. sovgott!

everyday i'm shuffelin

efter ännu en lugn dag på jobbet ska jag snart ut till stugan för att träffa familjen och äta god mat. gårkvällen blev lyckad. med tanke på det enormt fina vädret så drog jag på mig en blommig klänning för att sommarkänslorna skulle kännas ännu mer. jag, sabbo, sara och robin började med att avnjuta en god middag som robin tillagat, senare kom unni och några glas senare var festen igång. vid elvatiden tog vi femman mot stan och gick in på tc där bästa dj widmark spelade grym musik samt bjöd oss på gratisdrinkar. kvällen avslutades såklart på max och sedan i min sköna säng på sandbacka. som sagt, kvällen blev lyckad, kanske inte bästa utekvällen på länge, men helt klart lyckad. puss!



i hate to say it hasn’t helped me yet

efter en rolig med fruktansvärt lugn dag på jobbet åt jag nyss en megagod middag med min robin. snart bär det av mot ersboda för att plocka upp sabbo och därefter mot coop och köpa glass och annat gott till kvällen. jag och sabbo ska se film, äta fett och socker samt snacka skit som vi är bra på. det blir lite av en uppladdning till morgondagens aktiviteter som är jobb och fest. hoppas ni har det bra, puss!

we can fight our desires

måndag, tisdag och onsdag - kvällspass på coop, mys med niklas och sabbo, matteplugg, träning och sommarshopping (visar vad det blev någon annan dag). imorgon och fram till måndag jobbar jag på team och eftersom att towe åker till london så flyttar robin in hos mig fram till tisdagen. jag ser fram emot helgen. älskade lov. puss!

we get ever so hot, whether we like it or not

jag lever, jag har påsklov och jag ska snart åka på jobbet. min lediga helg blev perfekt - fredagkväll, natt och lördagdag i robins stuga med god mat, mys, en långpromenad och en sväng förbi häggströms modehus. lördagskvällen bestod av vin och tilltugg hos nathalie med jobbtjejerna för att sedan ta limosinen till tapas där vi åt middag, följt av schlagerklubben, följt av rex. söndagen bjöd på sovmorgon till 13.00, lunch på resturang ängen med robin, towe och rickard och sist med inte minst - baksmällan, chips, ostkrokar och cola. som sagt, min lediga helg blev perfekt.





jag är lucy in the sky, jag är högt över molnen


du och jag nu

solen skiner och värmer, våren är här. jag klagar inte alls. efter att jag ätit upp min gi-middag så ska jag dra på mig springskorna och köra kortdistans + intervaller. annars så längtar jag efter helg, det blir första lediga helgen på sisådär två månader. underbart, det blir en tripp ut till robins stuga för årets första grillning, mys och antingen slalom i agnäsbacken eller en långlångpromenad, vi vet inte hur bra det är i backen så därför har vi inte bestämt nåt ännu. på lördag vankas det middag på tapas och utgång på antingen rex eller schlager, time will tell. näe, på med springskorna var det! vi hörs!

be agressive

JUST NU: jag är så less på allt som har med skolan att göra så jag vill spy. jag längtar så j ä v l a mycket till grekland. nu är det bara att bita ihop fram till den 20maj. en och en halv månad. klarar jag det? vi ser väl.

oh lover, hold on until i come back again

jag har jobbat 9-18 på coop idag. en väldigt lärorik dag med mycket timmar i kassan, allt börjar sitta nu! igårkväll agerade jag löptränare på göteborgsvarvet-träningarna som hålls i umeå vid sex tillfällen i vår. det är till för alla så det är bara att dyka upp utanför nolia klockan sex nästnästa måndag! igår var det löpteknik på schemat och jäklar vad mina ben fick sig ett pass då jag skulle visa samma övningar för sex olika grupper, men kul var det! ikväll blir det en lugn kväll då en gitarrläxa, lite matteplugg och en ensembleuppgift ska bli gjort. lite senare hämtar robin upp mig så ska vi mysa till det och spendera natten ihop. ha det bra, puss!


vi är ej till salu

sitter ute i vårsolen med daniel adams-ray i högtalarna och robin vid min sida och äter egengjorda hamburgare. helt underbart.


he really loves you, you just don't always love yourself

min fredag blev bättre tillslut. kvällen bjöd på tacos med pojkvän och sambo, följt av gofika och fint sällskap hos bror! idag har jag jobbat och det har gått jättebra trots mycket folk och kanske lite för lite personal. snart åker jag till nathalie där det bjuds på hemmagjord sushi och vin. det blir nog en jättebra kväll, jag är taggad. puss!


säg mig att det finns något mer

jag vaknade, klev upp, kände grushögarna på golvet, jag fick panik och blev arg, jag dammsög och fick ro att vistas i mitt hem. nu måste jag skynda mig till skolan, det känns bara så jobbigt utan cykel. åh, det här kommer bli en skitdålig dag. men vem vet, en dålig start kanske resulterar i ett bra slut? man kan ju alltid hoppas iallafall. hejdå.

det jag vet är att jag saknar dig

pannkaksfrukost, jobb på coop, majskolvsmiddag och ett löppass. min dag i stora drag. nu ska jag äta jordgubbar och ge er ett litet låttips. puss!


my friends

jag ska snart iväg till skolan för att både titta på och delta i kvällens solistkonsert. jag och ludvig sjunger en duett ur filmen sweeny todd med låten my friends. det ska bli jättekul! nu måste jag bara hitta en klänning att ha på mig, har ingen aning.. jag kör iallafall på någon sorts uppsättning ikväll. puss!


you know i want ya



skonamig.se och scorett

silver's good enough for me

nu känner jag att stressen kommer ikapp mig. jag har tre veckor framför mig som kommer innehålla en hel del jobb på både veckodagar, kvällar och helgdagar. samtidigt som jag ska hinna med framförallt skola och plugg, men gärna lite träning och fritid. vi får se om jag överlever helt enkelt. nämen jag klagar inte, jag gillar att vara sysselsatt. jag gillar mina arbetsplatser!
nu ska jag sätta mig ner och plåga mig igenom några sidor matte för att sedan köra spinning och core control. ha ett bra liv, hehe, nämen ni lär inte höra av mig otroligt mycket här framöver. räkna inte med några fantastiskt roliga inlägg iaf. puss!


tagga påsklov!

i was wide wake in this sleeping town

efter massor av fruktsallad och en nostalgitripp till innertavle med röda faran så sitter jag och niklas åter igen i min härliga soffa och smaskar i oss ännu mer frukt. nyttiga vi är då. tänkte att jag skulle visa två nya inköp jag gjort senaste veckan. en jumpsuit från bikbok och en trenchcoat från vero moda. 149 och 399 kronor, riktiga kap!



i fell in love

lördag. efter sex timmar på jobbet kom mami och hämtade mig. vi gick till costas och åt en asgod middag och sen åkte vi på en liten konstert. ikväll, som igår, så väntar det hemmamys. denna kväll med niklas och towe, igår var det med mr. widmark. skönt med en lugn helg, det behövs efter den här veckan som varit full av skola och jobb. nu ska vi se film och äta fruktsallad, puss!

and that's why i love you

min och towes nyttiga månad gick väl sidådär, helt ärligt. men nu gör vi en ny start på ett nytt liv. idag, 1 april, tills dagen vi åker till grekland, 20 maj, ska vi vara supernyttiga och träna som aldrig förr. nu jävlar! jag gjorde en rivstart imorse och for ut och sprang ungefär en timme, i eftermiddag efter skolan blir det gymmet. jag är sugen på att köra armar och bröst. ha en bra dag sötisar!

RSS 2.0