allt jag nånsin sagt

regnet piskar mot mitt sovrumsfönster. jag tycker det är mysigt med regn, då jag är inomhus iallafall, annars hatar jag att bli blöt när det inte är tänkt att jag ska bli det. nämen annars då? jo jag älskar mig själv för att jag bara legat vid teven hela kvällen utan att göra något vettigt. men jag antar väl att man får ha sådana kvällar ibland också. träningsvärken börjar tränga sig in i mina stackars muskler också, fast det gillar jag ändå. skön känsla trots att det är jobbigt att gå i det här fallet. tagga spinning imorgon dååee! nu ska jag prata med towe i telefonen ♥

tokstollar ♥


i can only tell you what it feels like

jag känner redan nu träningsvärken jag kommer ha imorgon. styrketräning med malin är ju liksom styrketräning med malin = hårt! plus att jag har burit flyttkartonger och möbler hela dagen, det är inte lätt inte. meen, nu ska jag ta en lååång dusch för att sedan ta tag i mitt rum. stökigt. på tal om mitt rum så måste jag ju visa er bilder efter att jag gjorde om det i somras, det blev faktiskt fint! hejdå, så länge!



radion spelar vår sång

gud vad skönt det ska bli att sova, kroppen är slutkörd och fräsh. jag ser framemot morgondagen: skola 08.25 - 09.40, sen ska jag hjälpa syster och mange med flyttningen, på eftermiddagen blir det styrketräning med malin och kvällen, den är ännu inte spikad! näe nu är det dax, för den som vanligt efterlängtade sömnen. hörs imorgon, goodnatt!


blondie

 

det blev som sagt inget drastiskt hos frisören idag. jag färgade utväxten, gjort lite ljusare slingor och klippte bort slitna toppar. det känns så fräsht! (på bilderna ser dock utväxten gul ut, men det är för att färgen inte riktigt lagt sig ännu..) nu ska jag till iksu med sabrina, kondition står på schemat!


några av presenterna






bild 1: en jetset-klocka
bild 2: en jättefin tavla med bilder från turkiet, av towe
bild 3: ett roligt spel som passar perfekt till förfesten osv
bild 4: två krukor och krukväxter och en ljuslyckta
bild 5: överkast och filt, till en av mina två sängar som ska bli en "soffa"
bild 6: ett presentkort på mias lustgård (älskar inredningsgrejer)
sen som jag visade er igår fick jag en pulsklocka, en addidaskofta och en vattenflaska. måste nämna det fina kuvertet av eve och anna där jag fick ett presentkort på valfri affär och kuvertet av phille och natha där det stod att dom ska bjuda mig på resturang någon gång framöver. gullungar! sen var det bara lite smågrejer.. tack allihopa!

spontant

egentligen tänkte jag gå till frisören och göra något drastiskt om sådär ungefär en månad. men idag vaknade jag upp och kände att jag inte kan ha det såhär längre. jag bokade om tiden och idag klockan två ska jag färga och klippa mitt hår! jag har inte helt bestämt mig än för vad det blir, en ledtråd: inget drastiskt iallafall, spännande...

you will make it

goooosh vad taggad jag är nu, att börja mitt nya liv. eller rättare sagt återuppta mitt gamla liv, det livet jag hade innan sommaren. såå, imorgon börjas det, tjuvstartade ikväll, det här känns bra. nu ska jag sova, efterlängtat till tusen. helgen har inte varit sömnrik om man säger så! b t w , spana in sedin. bloggen som får mig att läsa varje inlägg minst tre gånger, och fråga mig inte varför.    sov så gott ♥


mot iksu

tillsammans med min nya vattenflaska, addidaskofta och pulsklocka som jag fick när jag fyllde år åker jag till iksu. sabrina hakar också på, nu ska vi bli starka med hjälp av lite styrketräning!


sweet19

 





tack för en underbar födelsedag!

fredagnatt, lördag och lördagnatt var så bra det kunde bli! var ju som sagt ute på droskan i fredags, lördagen bestod av familjen och presenter, följt av middag och krök med mina närmsta vänner. trots att det blev väldigt sent så är jag uppe med tuppen för att jobba klockan 12. bilder dyker upp i eftermiddag! pusss

19 bast

blev väckt av älskade mami och papi klockan nio imorse med tårta och en av presenterna (en pulsklocka). och igår, jag hade en helt galet rolig kväll. tack till alla ni som grattade mig efter tolvslaget och speciellt tack till er som gav mig små speciella presenter, hihi! nämen så nu är man 19 år och ligger här i sängen med towe och är lagomt bakis. 19 år, vad är det för ålder? vad händer? ett år närmare 20, man slipper säga "jag är 18"... sen vet jag inget mer! men en födelsedag är alltid en födelsedag, och det ska firas!




liten vs stor


hoppas på det bästa bara



nu är vi färdigfixade och sticker till erik på öbacka. det här ska bli en bra kväll, inget ska få förstöra, jag fyller ju fan år efter tolvslaget! ha en bra kväll ni också, puss!!

undies

köpta idag! lila från h&m, vit från twilfit

 


"hur FAN ligger hon??"

towe sitter och beklagar sig över min katt som har en konstig sov-ställning. det tycker jag med i och för sig! hur som helst, idag har vi kört runt och gjort ärenden, bland annat käkat på sushibar.. mmm! nu ska vi powernapa och sen är det bara att börja tagga inför kvällen! hörs!

läckra brudar -07


we all must go through it sometime

jag blir SÅ irriterad. bara för en säsong himym så blir vi avstängda från internet (det är det som orsakat dålig update senaste dygnet), vadå håla jag bor i? tur för mig så har jag min älskade syster som lånade ut sitt mobila bredband åt mig tills jag får tillbaka mitt. självklart ska mamma och pappa få låna också, dom lider ju nästan lika mycket som jag av det här haha, ledsen! nu är jag iallafall hemma efter en lång och väldigt bra promenad. i mitt rum är det ungefär 10 minusgrader, skulle inte skada att ha någon famn att krypa in i... MEN så är inte fallet, sluta dröm linnéa, nu ska jag sova helt ensam istället! vi hörs imorgon, pussen!


bättre sent än aldrig - bilder från tisdagskvällen






glasses




här har ni ett av glasögonen som jag tog med mig hem för att testa, har redan bestämt mig för de här. snyggare och på köpet mycketmycket billigare. får se hur det blir, vet inte om jag vågar ha på mig sånna här bågar.. men fan det är ju riktigt snyggt! aja, nu ska jag se how i met your mother!


shoppiing

 

skor från skopunkten, linne från h&m, halsband från bikbok, ring och leopardmönstrad transparent skjorta från gina tricot. skjortan köpt igår men ändå! det var det jag fick med mig hem idag när jag var på stan med sabrina, även två par glasögon som jag ska testa här hemma, visar sen. skolan började ju idag också, det var faktiskt rätt så kul, gillar framförallt mina grabbar. vi hängde kvar två extra timmar, älskar samtalsämnet vi alltid på något vis kommer in på! igår då? det var hur bra som helst! mer om det sen, nu är det middagsdax!


tonight i'm gonna have myself a real good time

glider snart till iksu för att köra ett träningspass med nathalie. sen glider vi vidare till henne för att göra oss iordning inför kvällen, äta middag och förkröka! tisdagsrex väntar oss och sabrina ikväll, det kommer mest troligt bli grymt! imorgon börjar skolan och det känns faktiskt helt ok, jag tänker vara pigg och kry, eller?? jorå, vi hörs!

godmorgon



inatt har jag drömt mycket konstigt så jag vaknade med en liten klump i magen. men något som gjorde mig riktigt glad var att towe skrev att hon nu har bokat resan till umeå till helgen. hon kommer till mig på fredag, underbart!
nuu ska jag äta frukost


you were not the first, you know

i´m alive! mitt internet la av igårkväll och ja, hela dagen har jag varit utan det, hemskheter! ikväll var jag med fina tjejer, nathalie, philippa och angelica. när angelica hade åkt hem (tråkigt att du lämnar stan finis) så satte vi på en film som jag och philippa hade hyrt i hopp om en rolig komedi. men jag tror vi kan dra slutsatsen att den inte var så rolig eftersom att vi alla tre somnade...
nu, vet ni vad jag ska göra? se how i met your mother, det äger ju!!!

just det, jag hittade några fina bilder som jag blev lite småkär i idag. det är väl ändå ok att vara kär i sig själv, när man vad barn?

jag och syster ♥

säg mig att det finns något mer

philippa åkte precis hem. hon lärde mig ikväll som vanligt massor, bland annat hur man laddar ner. så nu sitter jag här med första säsongen av how i met your mother, måste tydligen ge det en chans! så nu ska jag sova. behöver sova. jag ska sova i min egna säng på första gången på en vecka, ggreat! men just det, först ska jag se nåt avsnitt av himym, cool med förkortningar visst? puss

förhoppningar brister

 

en inte så fin bild men en jättefin tröja, ville ba visa! snart kommer philippavännen till mig, det gör mig glad!


trodde ändå något mer

fredag, underbar om man bortser från vissa detaljer, underbar om man bortser från då jag kom till max-kön. sen då, jag jobbade på lördag, hängde med sabbo carro och niklas på kvällen. idag vaknade jag hos sabbo och åkte till jobbet igen, nu är jag hemma efter en intressant vistelse i stugan. orkar inte ens prata om det. här kommer bilder från fredagen..












kvällens

nu sticker jag iväg för att göra stan osäker ikväll! ses kanske, vem vet!? PUSS

klänning: elins, halsband: kappahl (köpte idag), armband: gina

älskade syster!

vi hade en mysig dag på stan med lite shopping och lunch på sandys. vi avslutade eftermiddagen snyggt med träning på iksu! pusss


bara lukten gör mig svag

helt underbart skönt det var igår att somna till en halvdålig film med philippa, mindre skönt att vakna av hennes väckarklocka som sprängde mina öron klockan halv8 imorse. haha.. gillar dig ändå vännen! näämen, idag då? jag ska ner på stan snart med syster, sen ska vi träna. ikväll vankas det förfest på dragonfälten och utgång! vi hörs!

en famn

nu är philippa här, tack vännen! jag vill verkligen inte sova ensam, och speciellt inte ikväll.. vi hörs imorgon sötisar, puss!

vi behöver varandra


haha... vi (jag) bjuder på den här bilden. gud vad jag saknar dig!! det var den här snygga puman jag hade telefondejt med idag, på senaste tiden har vi varit så dåliga på att höra av oss. det är något som händer efter jag pratat med towis, jag känner mig klokare och alltid lite bättre. vet ni vad det bästa är? hon kanske kommer hit nästa helg då jag fyller år! älskar dig vännen!

vr

jag sov borta inatt, haha, har nån lust att säga senast jag sov hemma? aja, på vägen hem köpte jag nya veckorevyn.. tror jag ska lägga mig i soffan och läsa lite nu på en gång. idag har jag även en inbokad telefondejt! *längtar*



tisdag








ska ut med racern!

 

kanske världens töntigaste bild, men jag tror inte jag har visat er min fina landsvägcykel jag köpte i våras. tyvärr har den inte fått rulla så många mil jag hade tänkt i sommar... men sommaren är ju ändå inte över än! nu ska jag cykla till tavelsjön där det är triathlontävling, ska själv bara kolla på, sen cyklar jag nog holmsund, till stan och hem igen. vi hörs!


made my day

gårkvällen, den var allt för bra, helt perfekt faktiskt! det blev minikräftskiva med sabbo, sen kom anders och mange och spelade lite ölspel, sen tog vi cyklarna och fan vad vi cyklade. efter typ en kvart var vi utanför rex och bara några minuter senare stod jag och sabbo vid baren och beställde varsin rosa pantern, efter det kan jag bara säga att kvällen rullade på och blev ungefär exakt som vi ville att den skulle bli! jag väntar med att lägga upp bilder från igår en stund, ska istället visa er mitt schema för kommande höst- och vårtermin. dåliga bilder men jag säger bara: jag klagar inte så mycket.

höstterminen

vårterminen


ser fram emot kvällen

kräftmiddag, öl och eventuellt utgång. med sabrina. kan en tisdagkväll bli mycket bättre? tror inte det jag! ikväll har jag på mig en svart topp med ett par korta jeansshorts till, smycken (som ni ser på bilderna) och ett par svarta klackisar. ni ska jag kila, ha en bra kväll, puss!


solsting

 

fan jag somnade i solen, två timmar. tror jag fick lite solsting. nej, nu ska jag duscha och börja göra mig fräsch inför kvällen...


nu: ut i solen!


filmkväll + sleepover

med självaste karl, emil, anton och amanda. jag var nyss på spinning och kämpade så svetten rann, ska därför öppna en chipspåse nu som jag känner att jag förtjänar, hihi! ha en bra kväll.. pussinussi ♥

jag kan ju

 


typ


hemma från stan... det blev shopping, take away latte, parkeringsböter fast jag betalat och hunkspaning.
nu ska jag lägga mig i solen en stund, visar vad jag köpt sen!

mot stan


hjälp det spökar

bara för att jag och phille hade ett långt samtal om spöken och hus som spökar igår ska det såklart hända grejer i mitt hus när jag sov ensam hemma inatt. mitt internet slutade helt plöstligt fungera, min dator ramlade helt plöstligt ner i golvet med en hård smäll och det knäppte i väggarna som det låter när någon öppnar entrédörren där nere. hjälp, från och med nu vill jag inte sova ensam!! nu ska jag göra mig iordning för stan med sabrina, puss!


sen en tid tillbaka har jag känt mig svag och försökt att vara nån till lags

vill börja med att tacka sabrina för att hon gjorde styrketräningen på iksu rolig idag! du äger. sen så vill jag bara säga: dra åt helvete allt som har med bråk och drama att göra, orkar fan inte mer. nu kommer snart phille till mig, vi hörs.

kkräftorr



min nya favoritmaträtt! helt klart. igår var jag så trött att jag stannade kvar hos syster och sov även där. vi såg en bra film som gick på tvn och sen somnade jag vid tolv och vaknade tio. äntligen fick jag sova länge, var några nätter sedan. nu ska jag göra mig iordning för att börja jobba klockan tolv, hörs!

om du vore mer som mig

nu har jag bråttom! ska vara hos min syster om en kvart. där blir det kräftor med syskonen och deras respektive, det är alltid lika trevligt med dom, och kräftorna lär ju bara göra saken ännu bättre, hihi! efter middagen och det så ska jag träffa phille, får se vad vi hittar på, hörde något om film med matte, frisén och halén. ha en bra kväll, puss på er!

 


dagens

halsband: h&m, jeansskjorts: forever21, topp: only


baby, baby, baby ooh





gårkvällen började bra, förfest hos anna. när klockan närmade sig elva tog hälften av oss varsin cykel och andra halvan varsin pakethållare och vi började rulla mot sommardroskan. efter en halvtimmes kö intog jag och elin dansgolvet och kvällen rullade på. det blev tyvärr en lite tidig kväll med det har sina skäl. (kanske att det var fredag den trettonde igår..). nu ska jag lägga mig i solen och sova ett tag, vi hörs!

fredag den trettonde

vi får väl hoppas på det bästa ikväll bara. haha näe det ska nog gå bra trots datumet! ikväll blir det tacos och förfest hos anna, sen ska vi dansa loss på sommardroskan. jag känner på mig att det här kommer bli en lyckad kväll, typ som igår, fast gärna ännu bättre! som sagt, hoppas datumet inte påverkar kvällen! såhär ser jag ut iallafall, puss!



vilken kväll


hahaha... jag skrattar mest åt gårkvällen. den var så rolig och gud, jag träffade människor jag inte träffat på så länge. kändes konstigt men roligt. träffade även människor jag aldrig träffat förr, det var bara roligt! tack för en ggrym kväll puss!

pärlor



ska börja cykla in till stan snart för att möta upp några klasskompisar, närmare bestämt karl anton och emil. riktiga pärlor. ha en bra kväll, pusss!


vart är solen?

hänger med min vän niklas idag, i solen en stund, men nu är det molnigt. tråkigt, jag som håller på att blekna. behöver sol. aja, ska fortsätta hänga. här är en bild från en kall och regnig dag i umeå i somras. en rätt så fin bild på mig och vännen ändå.



joel, min joel


a day without fame is a waste

våran karriär fick sin start igårkväll. vi spelade in en film, inte vilken film som helst. jag kan tyvärr inte berätta mer förän den släpps, om den släpps..... hur som helst då, gårkvällen var bra, väldigt bra. mycket kloka ord och klokare känner jag mig. och du, du är så fin. här har ni en bakomkulisserna-bild. enjoy!


du är för fin, typ


har slängt på mig lite vettiga kläder och ska snart in till stan. ikväll ska jag träffa dedi, underbara dedi! men först, lite mat i magen. hörs!

do you know what it feels like loving someone that's in a rush to throw you away

näe nu ska jag ta tag i den här dagen. har suttit inne fram tills nu och tänkt och tänkt, inte kommit fram till någonting. bara att jag är dum som sitter inne och inte gör något vettigt. lyssnat på enrique iglesias har jag gjort också. men sånna dagar måste man väl också ha antar jag. nu ska jag ut och springa tänkte jag. det är rätt så vettigt. vi hörs.

som ett slag i magen

jag insåg precis att sommarlovet på riktigt börjar ta slut. jag ska verkligen ta vara på det sista nu. hur ska allt bli...

ännu en regning dag och jag är ledig

en tisdag som denna ska jag träna på iksu med sabrina, städa mitt rum (får faktiskt finbesök ikväll), äta middag i stugan och ha finbesök ikväll dåra.
bara för att jag inte visat något jag har shoppat den här sommaren (för shoppat har jag, lite iallafall) så tänkte jag att jag kunde visa vad jag köpte mig själv igår!



bröllopet

 


phillee

nu sticker jag iväg till phille och kikar på solsidan och kanske lite oth! ni får ha en bra kväll allihopa så hörs vi imorgon då jag ska visa er lite mer bröllopsbilder och kanske en film... får se! =)

jag och självaste phille, men ikväll blire inge ölee


you don't know who i am

har bestämt mig för två saker:
jag ska börja lyssna på moneybrother igen
jag ska åka och träna om 30 minuter

carolina wallin pérez

 




från och med nu

duktiga jag kom precis hem från ica maxi där jag handlade maat. nu har jag flyttat hem till innertavle igen, tack syster och mange för att jag fått bo hos er!! nu har jag hela stora huset för mig själv igen, ge mig sällskap någon tack. jaaja, här är en snygg bild från min och sabrinas fredagkväll! pusss



bröllopskalas


underbart fint bröllop igår, och roligt! mer bilder och filmer från det dyker upp under veckan. jag och min bror sjöng nämligen så det är den typen av film ni kommer att få se! här har ni ett smakprov bara... typ enda bilderna som togs med min kamera. resten är tagna av brors lite bättre kamera. jag fångade brudbuketten också, ska alltså gifta mig inom ett år! kan bli tight...

 




man kämpar för en plats som passar både här och där, och snart så har man glömt vem man är



igår var en bra kväll. jag och sabrina träffades i stan där vi gled omkring och pratade om allt möjligt med varandra. senare på kvällen så fick jag ett samtal av en vän som ville ha skjuts till vännäs tillsammans med lite folk, visst ställde vi upp. vi tog rödvolvon och burnade mot vännäs helt enkelt. efter det tog jag och sabrina vår lilla lön och käkade på max där vi fick det roligaste raggningsförsöket på länge, dom lyckades nästan. ggreat!nu ska jag göra mig fin.. för idag är det bröllop! hörshörs!


here comes the sun


så mycket man kan göra och borde och vill, mitt i allt ska man räcka till

godnatt


trött




heej på er! kom precis hem från en lång dag på jobbet. eller lång och lång, inte längre än vanligt egentligen men idag var det segt. börjar helgen komma ikapp mig nu kanske? nu ska det iallafall lagas mat, sen blir det lite slapp  i soffan innan jag cyklar iväg för att se twilight! (:D:D:D) ps. det är var inte spya på tältet på storsjö, utan någon hade spelat brännboll med en ravioliburk... ds.

 


flyttat

iallafall i en vecka. jag bor hos min fina syster och hennes minst lika fina pojkvän, på haga. jag gillar det! nu ska jag snart ta min cykel till jobbet, ha en fin dag. puss!

storsjöbilder






































hem, ljuva hem

efter fyra dagar med sköldpaddor, lite för mycket regn, lite för lite sömn, onyttig mat och ofräschhet är jag rätt nöjd med att vara hemma. men gud så bra det har varit. härligt folk, långa nätter, 123 fanta och rosé, helt ok väder, god dricka, god mat... vi ses nästa år älskade storsjöyran! nu ska jag duscha, skrubba bort spritpenna från armarna, äta normal mat (kvällsfika mmm) och sen sova, i min egna säng. helt underbart. bilder kommer imorgon, PUSS!

RSS 2.0