well, life will pass me by if i don't open up my eyes

igår var längsta dagen på länge (14 timmar jobb) och inatt sov jag som en gudinna. kommande tio dagar lämnar patricia och amalie oss för semester vilket betyder att jag, elin och josefine kommer styra över parga. lär bli spännande! kan inte vänta på söndagen då en kommer sitta med panik över transferlistor, en med panik över välkomstmaterial och en över servicetelefonen. haha tjejer, vi kommer rocka! men bara för er alla där hemma - jag lever och mår. love.

"puss - like we say in sweden"
"what does that mean?"
"like im sending you a kiss"
"ok then, puss-es"


i wish that i could stay forever this young

parga har bjudit på några bra kvällar på sista tiden, balkongmys, drinkar och dans som har avslutats med dopp vid soluppgången. men midsommar var fint, josefin var fin, våra kransar och allt var så fint. svetten rann men vi var glada ändå!
 
 
 

if I had a boat, i would sail to you, hold u in my arms and ask you to be true

efter regn kommer solsken. oh god, it's true.

förutom sömnlösa nätter de senaste dagarna så hade vi ju som sagt team dag och kick off, har även blivit några vinkvällar och mys. ser fram emot kommande vecka då jag fått äran att bära med mig servicetelefonen som kan ringa när som helst vilken tid på dygnet, väntar även en hel del jobb men lyckligtvis ledighet på midsommarafton! är rånöjd med gårdagens insats på föygplatsen och efter det min och josefines citywalk. aaskul, vi är bäst ihop vi! wiiie som vi brukar säga.

vill bara säga puss på alla fina där hemma, saknar er otroligt mycket och ni vet gott och väl vilka ni är. puss!

bilder från torsdags/fredags.
 
 
 

and if you close your eyes, does it almost feel like you've been here before?

allt händer av en anledning och det hände igen. denna gång vet jag ännu en gång varför och det ska jag ta vara på, precis som sist. denna gång byter jag ut en vinter i asien till en sommar i grekland, fantastiska vänner till fantastiska kollegor som även är min familj och härliga människor från södra sverige till härliga greker. varför ens klaga liksom..?

imorgonkväll kickar team parga och team lefkas igång säsongen på riktigt med en rejäl kickoff som håller på till lördag också. efter att jag hållit i min första riktiga utflykt, hemliga epirus. hoppas på sköna gäster och fint väder!
 
lite bilder från mitt älskade hem - parga, grekland.
 
 

han spelade dig som låga kort

saker jag är arg på:
- att jag spenderade mer tid med dig än någon annan när jag var hemma i bara en månad
- att jag gick på alla dina lögner
- att jag på grund av dig gav upp fina kontakter som faktiskt på riktigt bryr sig om mig
- att jag gav dig så mycket som du inte förtjänar
- att jag var så naiv och trodde på att du på något sätt hade förändrats till det bättre
- att jag gav dig en ny chans
- att jag lät dig såra mig ännu en gång
- att du inte ens bryr dig

RSS 2.0