på tok för trevligt

så trevligt att vi ska göra om det nästa måndag igen, jag tror vi har infört en ny tradition. vi hade en grym kväll med god mat, mycket skitsnack och skratt!! kan ju även påpeka att det blev senare än tänkt - kom hem kvart över två och skulle upp klockan sex. men det var det fan värt! idag har jag jobbat på coopet på förmiddagen och fixat i lägenheten sen. lite nya hyllor, tavlor, ramar och sådant. nu ska jag ut och springa, med ella, blir kul att se vad hon tycker om det. tog endast en bild igår och det var på madde som taggade mat! kram!


tjejgänget styr tjejhänget

åker nu och handlar med brudarna, ska blir så mysigt ikväll! ungefär som idag då vi hade picknick på balkongen i det fina vädret!


måndag

har hunnit med en arbetsintervju, lite shopping och färgning av håret. ska även hinna med ett pass på iksu och en promenad med ella. jag är ledig idag för er som inte vet det, och fan vad jag njuter. ikväll är det tjejmiddag med anna, johanna, emelie och madeleine. vi ska äta tacos, äta chokladtårta och allt det andra man gör på tjejmiddagar! kram!


tack för den

jag somnade klockan halv sju i morse, tack för den. vaknade nu, tack för den. jobbar idag, tack för den! det är otroligt fint väder idag så jag ska snart klä på mig och gå ut en lång sväng med ella. får se om jag får med mig syster också, vi skulle egentligen köra spinning idag men eftersom att jag känner mig som en zombie så skippade vi det.


lördag

gårkvällen blev lugn i min ensamhet. hade ju hundarna men dom är inte alltid bästa sällskapet då deras favoritsysselsättning är att sova. jag roade mig med oth, melon och agerade även lite fylletaxi. krig tolv somnade jag i soffan men vaknade ändå i sängen i morse, jag undrar hur det gick till. hihi. idag/ikväll är det jobb 15.15-22.15 som gäller och jag avnjöt nyss rester från igår till middag här i ensamma personalrummet. näe - back to work!! bjuder på en helt fabulös bild på ella min pärla innan jag säger hejdå och återgår till jobb.


de bytte mening, bytte ord, de bytte känslor

efter gårdagens dubbelpass - spinning och bodypump - så är mina ben mer än döda. jag kände mig som en gammal kärring när jag gick runt på coop idag, inte askul. har ju då jobbat idag och även ätit semla och handlat. nu ska jag softa en minut för att sedan bege mig mot iksu där jag kommer spendera mycket av min tid framöver då jag bestämt mig för ett lite nyttigare liv ett tag. man kan ju alltid försöka iallafall. och på tal om nyttigt liv så går jag nu in i helg nummer ett av tre då jag inte ska festa överhuvudtaget. känns rätt bra ändå. det är ju inte bara bra för kropp och själ utan man sparar ju en hel del pengar också, för jag menar - dricka från systemet, dricka ute på krogen, fyllekäk och bakiskäk - det blir en liten slant per festillfälle ändå.

annars så känns livet rätt kung då jag idag fick ännu ett samtal från en arbetsgivare som ville ha mig på intervju på måndag. men det bästa av allt är ju att när jag ska ner till stockholm den 12e april så har jag och towe bestämt att jag ska stanna över helgen hos henne. det blir alltså en torsdag-söndag i stockholm i april med bästis som jag varken pratat med eller träffat på alldeles för länge!


jag och towe för ungefär ett år sedan på scharinska

pengar rullar in, det går bra nu

hejhopp! känns som att det går rätt bra nu alltså. jobbintervjuer hit och dit, erbjudanden hit och dit! igårkväll fick jag ett mail om en utbildning/jobb jag sökt. utbildningen är en reseledarutbildning för apollo under våren 2012 och om jag klarar utbildningen blir jag alltså reseledare för apollo redan till sommaren 2012! den 12/4 ska jag ner till stockholm för intervju och jag kan ju bara göra mitt bästa men gud vad roligt om jag skulle få gå utbildningen. näe, nu måste jag åka till coop för jobb i fyra timmar. puss!

vilken jävla typ

grym föreställning ikväll, man fick sig då ett riktigt gott skratt! "vilken jävla typ" hette föreställningen och den ägde rum på folkets hus. (biljetter finns kvar för tisdagens och onsdagen nästa vecka kl 19 för den som känner sig sugen). malin var asbra. nu blir det godis, tintin och ella-mys!

 

 


fettisdag en dag för sent

åt semlor igår (såklart) och ella fick smaka hihi. är på lunch på jobbet nu och ser fram emot kvällen som ska spenderas på studion där malin är med i en föreställning. kram!

 


tisdag

idag har jag shoppat lite nödvändigheter och lite annat som en skitsnygg tröja från bikbok och te från tehörnan. igår var jag med mamma på stan och köpte blommor, krukor och gardiner till lägenheten och sen avslutade vi kvällen på allstar med sis som sällskap. ikväll blir det iksu. åh det är så fint i mina fönster nu ned blommorna!

 

 


oh shit it's monday

städat, gått en prommis med ella och snart kommer malin hit för en kloklippningslektion. senare ska jag och mamma på stan och köpa blommor och gardiner till lägenheten och avsluta det på någon resturang. syster kanske också joinar middagen. puussss

 

 


satan i gatan

ja alltså satan i gatan. jag tar tillbaka att förra lördagen var bästa kvällen på länge för det var gårkvällen, utan tvekan. vi dansade till gamla goa klassiker tills golvet nästan gick sönder, vi lekte lekar, skrattade som aldrig förr och dansade de två sista timmarna på skarren. härligt gäng dom där cooparna. jag hade allt för roligt för att ta några bilder alls så jag får återkomma när jag fått några av emelie, johanna och anna som var flitiga med sina kameror. idag äter jag ostbollar, softar med ella och äter middag hemma hos päronen. imorgon går jag in i en ny vecka där många besök på iksu är inbokade och jobb tisdag till söndag står på schemat. puss!


så jävla kung

sitter och smuttar på en cider med några coopare och snart kommer pizzan. senare kommer ännu fler coopare och satan vad kul vi kommer ha det ikväll! förfest hos mig och utgång på det, azum!


fredag

fina fredag. när jag slutade klockan ett idag så tog jag, niklas, robin och ella vårt pick och pack till isplanen på nolia. efter någon timme av lek och bus då ella hade sprungit non stop efter pucken så for vi hemåt. efter en mysig middag hemma hos familjen widmark så sitter jag nu i niklas bil påväg till mig för film och fruktsallad i våra onepieces. innan jag säger hejdå för kvällen vill jag bara tillägga att jag i veckan kommit igång med träningen. det var på tiden!

 

 


orange och rosa

köpte två par tröjor idag. färg, färg, färg! den orange från rut mfl och den rosa från h&m. båda är passande till både vardag och fest vilket är grymt. annars så mår jag bra idag och ska iväg och jobba om tre timmar. puss!

 

 


the cute ones

 

 


breathe in, breathe out

igår jobbade jag till ett och åkte direkt hem efter det och gick en promenad i det fina vädret. efter några oth avsnitt så var det dax att åka till niklas på kalas där det bjöds på semlor och smörgåstårta. asgott! av mig, anna, dedi och robin fick niklas en onepiece som han länge önskat sig och av mig fick han ett kort där det stod att han ska välja ett hotell och en morgon då jag ska bjuda honom på hotellfrukost! idag tar jag det lugnt och går en långpromenad med ella i det vackra vädret. det har kommit jättemycket snö!!

 

visst var paketet fint som niklas fick av sina prinsessor!?

 


min bästa vän i hela världen, det är du det

idag är det alla hjärtans dag men vem bryr sig om det när niklas fyller år!? grattis bästis!!!!!!!!

 

 


vilken fantastisk måndag

ledig måndag. underbart. jag hann med en arbetsintervju som kändes riktigt bra, några oth avsnitt och städning på förmiddagen. på eftermiddagen mötte jag upp dedi på brobergs där vi satt någon timme och drack steamer och efter lite snack om lördagens bravader så gick vi en sväng på stan samt handlade det som behövdes till vår supermiddag - spagetti och köttfärsås. asgott. vi åt middag hos mig, slog in paket och tittade på resor. följde dedi hem till teg nyss och fick därmed mig en liten promenad med ella. kan inte låta dessan prinsessan som är så handsome gå själv genom våldtäckstunneln förstår ni ju. nä, nu ska jag sova för att jobba 7-11 imorgon. puss!


småtjejerna redo för fest vid nydalasjön år 2009, hihi

hey i heard you were a wild one

tack till niklas mfl. för en grym fest igår!!

 

 


nikkep 21 bast!

nu drar jag, niklas, robin och danne till lokal för att käka middag för att sedan åka vidare till corona för att hjälpa till med lite förberedelser inför kvällen. runt åtta börjar folket ramla in för en fantastisk förfest i skybaren tills allt öppnar upp för klubb. ha en grym kväll!!

 

 


promenad med min pärla

 

 


do you even understand?

efter jobb, powernap i tre timmar och thaimat hos familjen widmark så har jag landat i soffan med sabbo och niklas. Vi ska dricka te och ta det lugnt då jag och sabbo börjar sju imorgon och vill vara hyfsat utvilade till morgonkvällens firande av niklas 21 bast!!!


so many things i need to say to you

egoboost - ska på arbetsintervju på måndag klockan elva. hoppas det går som jag vill, men annars är jag nöjd som det är ändå.
nu ska jag mysa ner mig i min onepiece och se harry potter. första filmen. hade tänkt ta mig igenom allihopa, förutom den senaste och sista då den äckliga ormen är med. lär ju ta några veckor att gå igenom men jag är lite less på serier.




i can’t afford this heart, still i am responsible if it will fall apart

min bror var i tv idag - "föredetta elitlängdskidåkaren martin isaksson..". jag är så stolt! hihi.

annars så leker livet, har inte så mycket att säga mer än att jag har världens finaste hund här hos mig.


we said we would die together, but some die young

 

 


mästerkatten 3D

jag och robin drog en spontanbio igår, den var rätt bra!

 

 


mysigaste tjejen


i know this moment will be over, tomorrow comes and we are sober

lördagkväll - en av de bättre kvällarna på länge. puss på er som gjorde att det blev så, puss! igår kom niklas hit och såg film och åt chips. in time hette filmen och den var azum. idag är det måndag och jag softar som vanligt, älskar att jag är ledig på måndagar. nu ska jag ut i stormen med ella, tur att det hoppat ner till lite mildare grader.

image description

image description
image description
image description
image description

you touching me and i can't imagine to be somewhere else

idag har jag jobbat 11-17 vilket har resulterat i ryggont och benont då stolen i kassan inte gick att sitta på. tack så mycket!! men inget hindrar mig. efter lite massage, varm dusch och rester från igår så är jag redo för kvällen. förfest hos mig, club sockerbeat och en massa dans är vad det blir!

 

 


sing little darling, sing with me

ikväll har jag umgåtts med hela tjocka familjen med syskonens respektive. det blev trerätters, vin och soffmys. förrätten stod anna och mange för och det var vitlöksbröd, vitlöksdipp och ruccola (tar alltid sån förrätt på allstar, asgott!!). varmrätten vad min, robin, mamma och pappas uppgift och det blev potatisgratäng, oxfilé, sallad och sås. och sist men inte minst så var det henny och martins tur att glänsa med en cheesecake som efterrätt. jag är mätt, belåten och nöjd över min fredagskväll. puss!


so here we are but still i can't let go of the thought of loosing you

tog en promenad vid älven i det fina men kalla vädret. mys!

 

 


RSS 2.0