i took the train into the city but you're still here

dagen har spenderats på coop, följt av iksu. började kvällen med en mysig promenad för att sen hänga med johanna lite. efter massa tjejsnack och tv så ligger jag nu i sängen med ella och ser på how i met your mother. åh, jag älskar att säsong 8 har börjat gå och som pricken över i:et så känner jag en härlig lycka sprudla genom kroppen! puss natti på er önskar jag och ellabellabus!
 

i wish that i could be your journey's end, but you are only passing through

ikväll efter dagens jobb och spinningpass så drog jag, niklas och marcus på allstar en stund och laddade upp inför att se ted på bio. den var helt okej, lätt värd att se! hihi han är så söt. önskar dock att det var liiite mer av den störda family guy humorn! nu ska lilla jag sova för att kliva upp 6.15 imorgon. tagga! puss.

 


the things that we have shared will soon be left behind now

från och med idag och två veckor framåt ska jag jobba i princip heltid, mest på coop men även två dagar på team sportia. känns skönt att gräva ner sig i jobb och träning ett tag. tror jag ska vänta med utgång fram till då jag åker till stockholm om två veckor också. jag och towe kommer ju garanterat gå ut på fredagen och sen när jag kommit hem till umeå på lördag eftermiddag är det bara att ladda om inför personalfest med team sportia!
 
det där med träning har blivit något av det jag lägger mycket fokus på just nu, jag tror det är viktigt att man har något man brinner för när man är i det stadiet som jag är i. när jag är och tränar är självförtroendet på topp och bästa musiken dunkar i hörlurarna vilket får mig att må så himla bra! man känner sig så grym ju. idag börjar jag med mitt nya styrketräningprogram som robert har skräddarsytt åt mig. ska köra det i en månad och sen ska vi träffas igen och utvärdera. det kommer se ut ungefär så att jag kommer köra två styrkepass i veckan (har fått två olika pass med olika fokus) och ungefär tre spinningpass som jag gjort tidigare. sen känner jag att resten ska få vara lite fritt, känner jag för bodypump, indoor walking eller core så kör jag det. har även tänkt försöka simma en gång i veckan, det är ju väldigt skonsam och skön träning! så nu kickar jag igång med styrketräning ikväll på iksu, nuu köör vii!!

all the things that we've been dreaming of, we'll make it real one day

dagen har jag spenderat med min storebror, det började med en superfrukost, film och skönt bakishäng hos honom. och när jag fixat lite grejer hemma och sådär så möttes vi upp på iksu och körde ett styrketräningspass ihop. när vi svettats färdigt åkte vi hem till innertavle där det blev middag, solsidan, beck och sist men inte minst lite piano och sång. puss på dig storebror!
 
igår hängde jag med madde, niklas, jennie, marcus och några fler. vi förfestade och spelade allt för många allt för svåra ölspel för mitt eget bästa för att sedan trilla in på rex och dansa natten lång. så mycket dans blev det kanske inte för mig (haha) men det var en bra kväll iallafall och jag har några bilder att bjuda på. puss, godnatt.
 

pyjamasparty deluxe edition

i fredags kidnappade vi johanna eftersom att den tjejen hade fyllt år och hon är så goooo så hon förtjänar det bästa. hihi! hon fick en packlista och ett litet uppdrag att gå in på statoil och köpa lite pinsamheter. efter att vi kört runt stan och även in på lite grusvägar så parkerade vi tillslut hos anna där vi hade förberett ett riktigt pyjamasparty med middag, lemonad, godsaker, nagellack, grease, dirty dancing och fucking åmål. åh jag tycker om de där tjejerna så mycket att jag spricker!
 

i think about things i really don't wanna know

körde första träningspasset imorse efter en veckas förskylning. kändes skitbra, det blev styrka och senare i eftermiddag ska jag dit och köra spinning med anna. är råpeppad nu! annars så flyter allt på som vanligt.. puss!
 

sail with me into the dark

min lediga dag blev inte riktigt helt ledig, ska in på team sportia och jobba två timmar nu. men det känns ändå skönt att göra någon nytta än att bara gå promenader och mysa med ella en hel dag. hih. drar till dedi och hänger med henne och niklas efteråt så ni får ha en bra kväll. pusss!
 

höst

min brorsa har lånat min nikon1 senaste tiden så därför har jag inte fotat något och lagt upp några fina bilder här. men nu är den tillbaka och jag började med att fota ella efter våran långpromenad i innertavle idag. finisen.
 

i want you to know how things can feel

mitt och annas filmmys ikväll var ett sånt då vi såg kärleksfilm i form av "the vow" tills tårarna rann längs våra kinder. det är alltid lika värmande för hjärtat att komma in till den där fina lägenheten och bli ompysslad av annas kloka ord. trots att båda just idag var rätt trötta och tomma så är det bara så skönt att ha någon där.

på tal om värmande för hjärtat och att ha någon här så är ju hundar helt otroliga. eller iallafall ella. det är helt fantastiskt hur hon kan läka ett ensamt och brustet hjärta som hon gör. you go girl!


och mitt i allt så ska man räcka till

ikväll var det alltså födelsedagsfika hos johanna och det var inte liiiite fika heller. tjejen kan baka! imorgon är det en dag med jobb och sen småplaner hela dagen. men det viktigaste - jag ska ha ella. och mer har jag aldrig längtat efter henne någonsin, det räcker att jag ser en bild på henne så börjar tårarna rinna.. puss!


idag är en bra dag

vaknade med en grym känsla idag. även fast jag är förkyld och hängig, men magkänslan var mycket bättre än vad den varit på länge. och det har hållit i sig. det kanske är påväg uppåt nu? ikväll ska min lilla mage matas med massor av godsaker för johanna fyller år. nu är min rast slut här på jobbet, ha det bra! puuussss!


i'm hotter than a fantasy

hade två kvällar med fullt ös i helgen, minst sagt. underbara människor och även nya möten, mycket dans och goda drinkar. och igår avslutade jag toppenhelgen med lyxmiddag och filmmys med mina syskon.

nu går jag in i en vecka där jag återgår till mitt nyttiga jag - skulle vilja säga träningträningträning. men jag har en förkylning jag måste bli av med först bara.

 


young, wild and free

igår hann jag med jobb och fikadejt med systrarna byström, idag jobb och nu är jag påväg till kittis där jag, niklas och halén ska förfesta innan vi drar på allstar! hinner inte vara mer social än så, puss på er!


you lost the love i loved the most

ibland undrar jag hur det kan gå så långt. det gör ont att se dig vara någon du egentligen inte är. allt gör så ont. men ikväll fick fint sällskap och te vara min räddning i höstrusket. tack för det och tacka gudarna för att te finns. puss och godnatt alla ni som är starka nog att vara er själva vad som än händer.
 

i helgen ska jag dansa loss med dessa

mitt senaste tillskott till skoförrådet aka min familj är ren perfektion. billiga, höga, snygga och sköna. fantastiskt passande till helgen och alla helger efter det. gud vad kul vi ska ha ihop. puss!
 

baby gör mig hel

igår bjöd mama ana på lasagne, imorse drog hon med mig på klockan-sju-träning och efter det mördade hon mina armar med hennes armpass som piloten fixat. tur att jag blir omhändertagen av så fina vänner hela tiden.

idag har jag spenderat fyra timmar i en frisörstol där jag blev färgad, klippt och stylad för att sen bli fotograferad för anna märtas hårdesigns hemsida. jättekul och jag är jättenöjd med håret, bilderna har jag dock inte sett ännu!

efter lite planera-resan-häng med emelie och johanna idag efter fotograferingen så väntar jag mig nu en lugn kväll med bio. imorgon och tre dagar framåt kommer jag vara på coop 8-17, träna och hitta på annat skoj. får helt enkelt se hur aktiv jag är här! annars är jag alltid alert på instagram där jag heter linneaisaksson. puss!

 


jesse williams

alltså, greys anatomy ger mig gåshud så fort jesse williams är med i bild. han är så otroligt snygg så jag tror jag dör.
 

måndag

gav veckan en rivstart genom att köra spinning och core på förmiddagen med elin. förra veckan var en grym träningsvecka och den här kan bara bli bättre. fitnessfighten jag nämnde igår är en sorts tävling som pågår i 30 dagar som jag har tänkt köra när den går av stapeln den 1a november. det känns som en riktigt bra grej att göra då det vissa stunder kan kännas lite tråkigt när man inte riktigt vet vad man har för mål med träningen och lätt tappar motivationen. för mig kan det gå rätt upp och ner med det där men just nu känner jag mig råpeppad på att må mitt mål och jag tror att fitnessfighten kan vara en riktigt bra push till det! om ni vill läsa mer om det gå in på: worldofshape.com.
 
nu ska jag äta lunch och se på greys en stund innan jag ska göra lite ärenden. puss!
 

00.31

vaken. mycket tankar och funderingar. men vet ni? jag har så jävla mycket bra framför mig så det är nästan så att det inte gör något. stockholmsresa, fitnessfighten, asien, teneriffa... mer detaljer om allt senare. jag har ju även världens bästa vänner som gör allt så mycket lättare. pussgodnatt.


they can read all about it, read all about it

igår var en effektiv fredag då jag hann med så mycket som ett spinningpass, ett styrkepass, tre greys avsnitt, en sväng på stan, middag på vezzo, skräckfilmsmarathon med tjejerna och sen sleepover hemma hos mig. supermys att ligga uppe till fyra på morgonen och snacka om allt, sova ut och sen äta en härlig frukost. mer sånt tack! vezzo är förövrigt en ny italiensk resturang som jag verkligen tipsar er att gå och äta på. fräscht ställe med god mat och rimliga priser! här kommer lite bilder därifrån. puss!


jag har bestämt att stå helt utanför det där som jag blir ledsen av

jag förstår inte. inte alls.
 
jag ska upp om sex timmar, sex timmar. varför är jag vaken? jo, för att hjärnspökerna dök upp. tack för den du. och vad ska jag göra om sex timmar då? jo, kliva upp och dra på mig träningskläderna och köra till iksu för ett spinningpass och lite styrka med min krigare till vän som heter anna. bra start på dagen och helgen, ut med aggressionerna bara, ut med dom!! godnatt då.

she's just a girl and she's on fire

efter spinningpasset med nathalie som för övrigt var grymt så har jag suttit i timmar och plingat på pianot här hemma. tänk vad mycket jag har saknat det. nu är det bara att vila upp sig inför spinningpass nummer två för dagen som startar 16.00. mama ana frågade om jag skulle hänga på, och man tackar ju inte nej till träning? då skippar jag styrketräningen ikväll och kör på det imorgon istället. idag är en bra dag, minst sagt.
 

jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans

alltså, vilken kväll igår. vi firade anna som fyllde år och jag måste bara få en sak sagt: jag har världens bästa vänner. jag blir så lycklig när jag tänker på det. ni är helt underbara, ni allihopa!
 
annars så har jag jobbat 14-22 idag och det gick riktigt bra, trivs på frukten. lätt finaste avdelningen på coopet. drog även en sväng förbi anna och johanna som satt och såg skräckfilms-trailers för att tagga upp inför vårat skräckfilms-marathon vi ska ha hos mig på fredag. hur ska detta gå? vad ger jag mig in på? herregud...
 
imorgon är det torsdag och jag ska fortsätta med träningen som rullar på jäkligt bra just nu. det blir spinning 11.30, på tenton faktiskt, för nathalie har pass. sen åker jag nog till iksu imorgonkväll igen och styrketränar. ska dock kanske träffa min fina vän philippa som jag inte träffat på evigheter, så vi får se vad som händer. näe, nu ska jag se greys och sova. hjärnspökerna ska jag lägga under kudden och aldrig ta fram igen. man kan ju alltid försöka iallafall.
 
ps. såhär brun, lycklig och rund under fötterna vill jag vara nu. om 84 dagar är jag på rätt spår iallafall, på flyget påväg till filippinerna med emelie och johanna. pusss!
 
 

måndag

nu är jag hemma efter en fartfylld dag - ett styrketräningspass på iksu, häng med johanna och emelie då vi som sagt bokade resan (!!!!!), gooomiddag hemma med mamma, spinning på iksu med elin och sist men inte minst fika och mys med nathalie och angelica. och i allt detta har jag haft med mig ella, varvat med att mamma tagit hand om henne när jag varit mina svängar på iksu! inatt kommer jag sova gott tror jag. hoppas allt är bra med er. puss!
 

87 dagar

tänkte bara snabbt säga hej och att jag, emelie och johanna nu har bokat vår resa till filippinerna. den 3/1 åker vi. kan inte fatta!!! återkommer senare med vår resplan. aaaaasien blir alltså av, så jävla kul!!! pusssss!!!


i miss that day, are we ever gonna feel the same

lekar, bål, tårta, dans, roliga utstyrslar och en välplanerad fest - det bjöd anna på igår. grymt kul! imorse gick jag tillbaka till linnéa från blomman, men man vet aldrig när jag bli blomman igen! måste kanske rädda katter eller bankrån någon gång i framtiden. annars så har dagens jobb på team sportia gått smidigt och snabbt. ikväll har jag ella och vi ska mysa, se solsidan och ta en promenad i höstmörkret. puss!
 


 
 
 

i used to think, that we, were forever ever ever

igår klev jag upp klockan sex för att köra morgonspinning och efter det åkte jag till coop för att stå ute på brödmarknaden och sälja bröd i kylan. när jag stått där från 9-18 så kände jag att jag förtjänade vin. och vin blev det. jag och nilklas åt middag med min mami och papi och drog sen till dedi där det hela började. efter massor av skratt, tatueringsprat och vin så åkte vi på allstar som bjöd på bra musik, dans och lite häng. allstar har gjort mig besviken de senaste gångerna men igår bevisade dom motsatsen!

efter en superfredag ligger jag nu i sängen i innertavle och vill egentligen bara sova men nej, ikväll är det dax igen. denna gång maskerad hos anna som fyllt år. ska bli askul trots att jag är svintrött!

 

 


where i had my first heart break

kanelbullens dag spenderades i bageriet där jag tillverkade bland annat bullar dagen till ära. när jobbdagen var över åkte jag till lägenheten där det blev ett tårfyllt besök som vanligt men denna gång en aning jobbigare. nu är allt snart ute, snart har jag inget där att göra längre, snart är det ännu mer på riktigt.

bara för att anna är så kung och bara för att anna fyller år idag så blev det gofika och nu även en sleepover för min del. vi ska nämligen lix upp imorgon och dra på spinning klockan 07 så det var lika bra att spendera natten här! grattis till anna ännu en gång och godnatt på er.


det har slitit mig itu, det fanns ingen bara du

efter en sväng på stan, jobb och träning fick jag äntligen slå mig ner och spendera två timmar med nathalie på café station. jättemysigt. bra onsdag. imorgon ska det bli en ännu bättre torsdag med jobb, träning, födelsedagsfika och övernattning. pussnatti.




det gör ont på ställen jag inte trodde fanns

efter ännu mer flytt idag så åkte jag till iksu och körde ett mördarpass med anna. när vi svettats klart åkte vi vidare till ersboda där anna bjöd på kvällsfika på sängen tillsammans med en film. the holiday. så bra film, så fin. fortfarande rörd. nu ska jag sova i min alldeles egna 120säng som jag faktiskt saknat. först lite greys bara. pussgodnatt!


don't you worry, don't you worry child, see heaven's got a plan for you

nu har jag tagit mitt pick och pack till innertavle. bor nu hemma hos mamma och pappa i gamla flickrummet. jag har bara lite möbler och smågrejer kvar i lägenheten sen ska jag se till att få det riktigt fint här så jag ska trivas så bra som möjligt. det här blir nog jättebra. jag är helt slut efter det här med packningen och flytten, känslosamt. så nu ska jag sova med ella som jag har på besök över natten. gumman då. godnatt, puss.


we are the kids with the hungry hearts

fick mig en toppenkväll med kära vänner i lördags. har sån tur. och efter en helgs arbete på team sportia så avslutade jag helgen med familjemiddag och sen skräckfilm med några fina vänner, anna bjöd på muffins som var gudomliga, värt att nämnas. idag har vi kört inventering på coop 7-16 så nu är hjärnan lagomt less. annars så är det tungt för min del just nu. jag har börjat packa ihop mina grejer ur lägenheten. så mycket minnen. så mycket ångest.


RSS 2.0