i feel my heart start beating to my favourite song

söndagsmys.


du är ånga

äntligen har jag photoshop och passande nog så fick jag en liten utskällning i onsdags när jag hängde med mina vänner, "nu har jag fan läst samma blogginlägg fem gånger, börjar bli rätt less, uppdatera!!" okejdå, här har ni en summering av tiden som gått, närmare bestämt en och en halv vecka, i bilder. när jag har gjort det klart åker jag ut till stugan och solar innan jag börjar jobba klockan fem. justdet, GRATTIS TILL BÄSTA SABRINA SOM FYLLER 20ÅR IDAG!!!


















there's a fire starting in my heart

hej, jag lever och mår bra jag! lovar. senaste veckan har jag jobbat sex dagar i sträck, samt tränat, umgåtts med vännerna, varit i stugan och träffat kusiner. mitt photoshop har lagt ner och eftersom att jag är beroende av att redigera alla bilder jag lägger upp så blir det inga bilder ännu från veckan som varit. istället tänkte jag lägga upp lite gosiga bilder på ella och ernst från då dom var med ut till stugan för några veckor sedan. (saknar dom).






somebody's gonna love you

en hel vecka har spenderats i stugan och nu är jag hemma igen. det har varit en bra vecka som jag tänkte beskriva med lite bilder jag tagit här och där. ikväll är det tisdagsrex och självaste sockerbeat spelar och självklart ska vi dit. ses vi? det hoppas jag!





















jag håller hårt och kryper tätt intill dig

jag ska snart bege mig ut till stugan där jag och robin ska bo i en vecka. vi har lovat mamma och pappa att ta hand om katten i utbyte att vi får låna bil, ok-kort och ica-kort. jag tycker det är en ganska bra deal. veckan kommer bestå av jobb, träning, en tripp till ikea och sist men inte minst så ska vi vara hundvakt i helgen. nu tänkte jag lägga upp lite bilder från helgen som varit. ha det bra så hörs vi!











boombox

jag och sabbo har nyss avnjutit grillat kött och en stor sallad. några cider och första drinken är uppdrucken. ikväll drar vi mest troligt till båten och hänger. ha det bra!


what the fuck

fint väder, god mat, träning, tisdagsrex, sommaren i city, uteserveringar, stugmys och ännu mer god mat. jag har haft tre helfina dagar. nu väntar tre dagar av jobb, men lite nöjen kommer jag också klämma in. puss!










här blev jag den jag är och här kommer jag förbli

efter en helg bestående av jobb, parmiddag/inflyttningsmiddag hos nathalie och marcus och mys med robin så är jag laddad inför veckan - är nämligen ledig tisdag och torsdag då det ska vara fint väder, jag ska även träna mycket och träffa sabbo som varit borta en hel vecka. fantastiskt, inte att hon varit borta utan att hon faktiskt har kommit hem, fantastiskt. nu är det sängdags, puss på er!

RSS 2.0