enough is enough, enough is enough, just gotta let go

snart kommer anna, dedi och linnea hit och vi börjar kvällen med vin, dansspel och musik följt av att niklas mfl kommer och joinar för att sedan allihopa åka till lokal för lite tisdagsklubb! jag ska ta det jättelugnt men ha skitkul ändå har jag bestämt. kramis!

 

 


move your ass

nu är det fan dax. har legat på lata sidan allt för länge nu vad gäller träningen. har kört en gång i veckan ungefär, vad hände där? det som gjort att jag inte fått helt galen ångest är väl för att jag har varit ute på minst en långprommis per dag senaste två veckorna då jag haft ella. men nä, så fort jag blir frisk från min förkylning, vilket verkar vara snart, så blir det hårdkörning som det var förut. innan thailand. det var efter den resan jag hamnade i ett alldeles för långvarigt chill-mode.


bilden är från i höstas

bygdsiljum

drog till backen idag - åkte lite skogsbana och ramlade lite i liften. tummen upp för en bra dag!

 

 


världens bästa

när jag kom hem från jobbet halv elva så fick jag en överraskning. min pojkvän hade köpt chips, dipp och cola. bäst. men vet ni, det kommer mer. han hade laddat ner breaking dawn part 1 som jag har tjatat om sedan jag såg den på bio för någon månad sedan. jag är överlycklig att jag ska få se den igen. haha, lilltjejen jag är då. men satan vad den är bra!!!! ha en bra kväll sötnosar.


lät du henne komma närmre, var hon vackrare än mig?

efter jag slutade 22.15 igår var det full fart till dedi för att förfesta där ett tag innan vi skulle dra ut. vi skulle på scharinska men kön var galet lång och rex var lika jävlig. det blev tillslut corona men vi hade en grym kväll faktiskt med mycket dans och skratt!

 

 


tagga skarren då

 

 


fredag

jag och ella ligger och myser i sängen, ella med sitt vinylben och jag med min onepiece och oth. vi var nyss ute på en kanske lite för lång promenad med tanke på kylan, men det var skönt ändå. kvällen blir lugn, ska bjuda robin på finmiddag här hemma för att sedan se hans sista match i cupen som äger rum på nolia ikväll. orkar inte vara den där astaggade flickvännen som är och ser på alla matcherna, en får duga, hihi!


break up to make up

vi har sminksession i annas lägga, det blir bäst då niklas göre!

 

 


torsdag

började dagen med en promenad med ella, emelie och hennes hund tekla. synd att vädret svek oss lite men vi klarade oss ju bra ändå! det var kul att se att ella och tekla funkade rätt bra ihop! nu ska jag ta det lugnt i soffan ett tag innan det bär av till jobbet vid halv fyra. puss!

 

 


syskonkärlek

ikväll har jag ätit hemmagjord pizza, sett på film och myst med mina (fina) syskon!

 

 

 


modellen ella

sitter i fikarummet på jobbet och leker lite i instagram medans jag äter. världens bästa app. men vad säger ni, visst är ella fin? hon skulle ju lätt kunna bli hundmodell. hihi!

 

 


over you, i've been waiting for a lifetime

Jag och syster orkade inte göra mat ikväll utan åkte och köpte sushi istället. Åh vad gott!!! Sen kom bror över med muffins och kakor, så ikväll har vi bara myst i soffan, sett på tv och pratat!

 

 


storasyster

 

 


there's no stopping us right now

jag och ella åkte ut till innertavle ikväll och tog en promenad i byn tillsammans med mamma. det var mysigt att komma ut från stan lite. nu är vi hemma igen och med skönaste sovtröjan på så väntar en lite kortare natt än vad de senaste tre lediga dagarna har bjudit på. jag inleder en vecka med jobb tisdag till söndag men jag har mycket kul att se fram emot ändå. redan imorgonkväll kommer syster hit och vi ska laga mat ihop och bara tisdagsmysa. på onsdagkväll är det syskonträff hos bror. på torsdagkväll är det filmkväll med gammgänget vilket ska bli askul för det är det alltid. på fredagkväll är det blankt i min kalender så feel free att boka upp mig! på lördagkväll efter att jag slutat 22.15 så ska jag till anna där återigen det så kallade gammgänget ska hänga, denna gång med lite dryck och utgång på det. och på söndagmorgon ska jag ut till obbola och träffa kenneln som ella och ernst är ifrån, vi ska ut och gå med alla andra frallor samt prata lite om vad som komma skall. så min vecka är väl ganska fullbokad men jag ser fram emot den som tusan, nu får jag bara hoppas att förkylningen vill ge sig! nu checkar jag ut för idag.

i feel so close to you right now

snart kommer min pojkvän hem, eller ska jag säga sambo kanske? han ska få ta hand om mig. men först på med kläder för en sväng med ella. det var fint att se hur glada ella och ernst var att se varandra en stund idag, ying och yang! pussen

 

 


förkylning

disney, te, ella, ernst och soffan. så ser min dag ut.

 

 


man måste ju älska livet ibland

det blev en fin kväll igår med 30 underbara vänner som kom till vår lägenhet och gjorde vår kväll fantastisk! det var synd att vi splittrades vid tolv då vissa drog på rex och vissa på corona. men allt kan ju faktiskt inte bli helt perfekt! jag är iallafall sjukt nöjd med kvällen och jag hoppas alla andra är det också. kram på er!

tagga inflyttningsfest

Vi är färdigfixade och det är även fördrinkarna och tilltugget, snart kommer folket!

 

 


mys

Sitter och myser med en nyduschad och nyvaken liten tjej. Snart kommer Niklas hit och då ska vi ut och gå!

 

 


fredag

Idag efter jobbet åkte jag på expo och köpte en tavla plus att Robins mamma kom hem med en spegel och en golvlampa från Ikea. Nu börjar lägenheten kännas klar och tapetseringen blev grym, så mycket ljusare och fräschare! Efter en långpromenad med Ella och Robin så ligger jag nu död i soffan. Ikväll blir det endast soffa, film och mys för att ladda upp inför morgondagens bravader. Det är nämligen inflyttningsfest här hos oss!

 

 


soffmys och tapetsering

jag ligger i soffan och slappar med hundarna medan papp tapetserar det sista i vardagsrummet. lat tjej. men pappa är så duktig så han klarar sig jättebra utan mig, hihi! nu ska jag försöka sova som hundarna, ser sjukt skönt ut...

 

 


hästtjejen

efter att pappa kom och tapetserade lite efter jobbet så kom niklas och kittis hit. vi åt mackor och myste med ella och ernst innan vi åkte ut till stallet där kittis häst står, hon skulle ta hand om lillan och sedan låsa stallet. jag fick rida och det var så himla kul, vi har bestämt att vi ska åka ut dit fler gånger för att rida, wie!

nu väntar sängen för att gå upp tidigt imorgon och jobba lika länge som jag gjorde idag - 9 timmar. idag fick jag vara i bageriet, spännande att se om jag är en charkare eller bagare imorgon... natti!

 


i wanted you so bad

sådärja, nu har en helg med jobb och en ledig måndag passerat. igårkväll efter jobbet åkte jag till anna och hängde med henne, dedi och niklas. underbara vänner. underbara vänner som jag mest troligt kommer få spendera en vecka tillsammans med i sommar. det är portugal vi kollar på just nu, men saker och ting kan ju förändras. jag tar det dock lugnt med att boka något för än så länge vet jag inte hur det ser ut med jobb framöver. men det mesta brukar lösa sig i tillslut, iallafall så har det gjort det hittills i mitt liv! det vore iallafall hur grymt som helst att åka utomlands med tre fina vänner, vi är ju som två bästispar. vilken kärlekstripp!

ikväll kommer pappa hit och tapetserar lite (har jag sagt att min pappa är snällast i världen?). jag ser fram emot att få bort den mörkbruna väggen från vardagsrummet och ersätta den med en ljusare tapet. när lägenheten är så gott som klar så kommer jag såklart lägga upp bilder!

har jag sagt att jag är hur lycklig som helst idag??

finbesök

 

 


fredag den trettonde

skrev ju "älskade fredag" i förra inlägget, hade helt glömt bort. fredag den trettonde. men alltså helt ärligt, vem fan bryr sig? min dag har då hittills varit lyckad - jobbet gick bra, jag fick mer jobbtider för nästa vecka (vilket jag behöver efter thai), jag har myst med robin och sett sista avsnittet av oth säsong 4 vilket slutade lyckligt. nu får vi bara se hur kvällen går. det blir middag på lokal, följt av soffläge. ska upp tidigt imorgon och börja tapetseringen av vardagrummet i nyläggan och sen jobba. känns inte som att kvällen kan bjuda på något helt galet tragiskt, men vi ser väl.

 

 


årets första semla

Slutade klockan ett och i åkte direkt hem till min sjuka pojkvän med halstabletter och semlor. Vi gjorde varm oboy och såg oth. älskade fredag!

 

 


Hatar att åka buss

Ja, det enda positiva är att dom numera har fri wifi på bussen men alltså - det tar lång tid, det är dyrt nu när man inte är "barn" längre, dom är nästan aldrig i tid och så stämmer ju busstiderna sällan med ens egna schema....
Nu ska jag till iksu direkt efter jobbet iallafall, det blir löpbandet en timme följt av lite gym.


jag har tur som har dig


shoes, shoes, shoes

Efter klippningen idag blev det sushi och shopping med sabbo. Det slutade med att jag kom hem med en kasse från Gina, en från Bikbok, en från scorett och en från din sko. Vad gäller skorna så kunde jag inte riktigt bestämma mig så det blev två par som ser ungefär likadana ut, ena paret är i mocka och har lågt skaft och det andra är i skinn , har en träklack och har lite högre skaft. Båda är en sko som jag tycker passar till både fest och till vardags. Därför känns det onödigt att behålla båda men fan, dom är så snygga!!

 

ursäkta dålig bild...


godmorgon

Igår hann vi med viktiga ärenden och även några oth avsnitt, jag och Robin. På kvällen tog vi med oss hundarna till innertavle och åt middag med mamma och pappa samt gick en promenad. Ikväll börjar Robin sitt nya jobb och på imorgon börjar jag jobba igen efter tre dagar ledigt så vi försöker bara njuta av tiden ihop. Nu ska jag iväg till frisören och få någon ordning, helt ärligt så tror jag mitt hår kommer ramla av snart.


måndag

Det känns inte som en måndag idag då jag är ledig idag och imorgon. Men det känns ju bra. Jag ska fixa en massa ärenden som till exempel tapeterna till lägenheten och söka jobb, tänker inte ligga på lata sidan iallafall! På tal om att vara lat... Vill tillbaka till Thailand.

 

 


saturday night

Förfest hos mig, förfest hos Agnes, fest på olearys. En bra kväll vill jag lova!

 

 


best thing you never had

Niklas har landat och sabbo närmar sig. Vi får se vad kvällen bjuder på men än så länge har jag bjudits på en asgod middag hemma hos familjen widmark och några vinglas! Niklas hatar Inte instagram och "big bad wolf"videon. Kyss!

 

 


min kväll

 


coopilicious

Igår efter jobbet åt jag och sabbo kladdkaka, såg film och gick en promenad med hundarna. En helmysig kväll. Idag och imorgon väntar jobb 9-15 på coopet för att sedan få vara ledig tre dagar!

 

 


ella och ernst

Jag älskar att ha Ella och Ernst hos mig och det bästa är att jag har haft dom tre dagar nu och dom ska stanna några dagar till. Vanligtvis så brukar dom vara två dagar, max. dom är ju som dom är och det är det som är så underbart. Pussen på dom då!

 

 


"något som är större än sten!" - "SAND!!"

Jag hade verkligen jättetrevligt igår med niklas, anna och dedi! Vi körde all in med spel och vin (mest vinet då kanske). Och allt resulterade i många kloka tankar och ord och sist men inte minst - planering av en utlandsresa! synd att inte alla kom, men som sagt så hade vi en grym kväll ändå.

 

 


spel- och vinkväll

låter inte så dåligt va? det var faktiskt jag och dedi som styrde upp för typ två månader sedan. viktigt att vara ute i tid nu när alla har dragit åt olika håll. vi ville passa på så att alla skulle kunna vara med nu när alla är hemma under julen. jag ska bara ut med hundarna sen åker jag till anna där vi spenderar kvällen!

 

 


2012

tänk att det är ett nytt år. ett nytt år med nya möjligheter. helt underbart! orkar inte göra en lista som varannan bloggare gör med punkter på vad som hänt under 2011, jag kan bara säga att 2011 blev bra. helt ok. men 2012 ska fan bli ännu bättre! (vilket man säger varje år). här kommer lite bilder från min nyårsafton, kyss!









RSS 2.0