HEJDÅ SVERIGE

nu är allt packat och magen pirrar. klockan 22.15 går planet mot turkiet, vi ska vara på flygplatsen 20.45. åh vad skönt det kommer bli att komma iväg! sola, bada, dricka gott, äta gott, leva gott... mmm! ni får ha en underbar vecka i underbara sverige medans vi är i ännu mer underbara turkiet! hihi. kommer sakna er, ni vet vilka ni är! hörs när jag kommer hem, pusspuss ♥♥♥






HEJDÅ


längtan

åhåååh ikväll åker vi! jag har inte kunnat sova på hela natten, antingen på grund av nervositet eller trång säng hihi. idag blir en fartfyllt dag: skola (min sista lektion för denna termin TAGGA), fotbollsträning, hämta towe, löpträning, packa det sista. men nog ska jag allt hinna klämma in ett inlägg eller två innan jag åker! vi hörs hörni! pusss

snart är vi i tuurkeeyy!

ont i magen

nu har jag packat lite och gått runt här i huset ett tag.. känner mig lite nervös faktiskt. imorgon 22.15 går flyget mot turkiet.
ska snart sticka iväg till holmsund där jag spenderar min kväll. hööörs imorgon! puss!

jag har köpt en hatt!

perfekt till turkiet! den blir din för 69kr på h&m :)


26/5



fyfan vilken natt, jag hade så ont i magen så jag inte kunde sova. funderade över om det var magsjuka, men ännu har jag inte lagt någon pizza. fresh. nu ska jag iallafall snart dra iväg till skolan och göra ett prov och ha sånglektion. hörs senare, pusss!


dagens fråga!

elin:
vilken dröm! ;)
nu när vi ändå är inne på ämnet typ. hur tycker du att en kille ska vara? på insidan, utsidan, allt! vore kul att veta :) puss!

svar:
hej elin :) jag vet, drömmen var awesome haha!
killar var det ja! jag säger bara joel kinnman. haha näe så är det inte.. den här frågan är ju lite klurig för jag faller alltid för olika sorter haha. men jag ska försöka ge ett så bra svar som möjligt! på senare dagar har jag fått en sorts fetish för långa killar, långa och smala killar måste ju vara bland det snyggaste som finns. jag tycker även håret är viktigt, kanske lite lockigt?:) det är ju urgulligt. när jag säger smal så menar jag lite lagomt vältränad, inte allt för muskulös, typ. sen har vi ju kläderna, dom ska vara fina helt enkelt, jag har inget särskilt krav, eller jo det har jag väl. men så länge dom är rena och snygga på den personen! haha:) ögonen också, jag vill gärna drunkna, hihi.
på insidan ska killar vara allt det vanliga som snäll, pålitliga... ah. en grej som är viktig för mig är att han verkligen ska visa mig hur mycket han tycker om mig om ni förstår. han ska ge komplimanger och visa. sån är jag själv så! sen är ju tillit något som är grymt viktigt, jag ska kunna lite på honom till 100%. jag vet inte mer vad jag ska säga. han ska även vara stolt, över mig och för att han har mig!

ja.. där har du väl mina "krav" för hur en kille ska vara enligt mig. det finns mycket mer att säga också såklart, men där har du allt jag kom på nu iallafall :)

grattis mira!!

ikväll firade vi mira som fyller 18 bast idag. det var mycket trevligt! lite snacks och chill hemma hos henne först och sen pipes. puss!







styrketräning

vår tränare har gett mig och malin ett styrketräningsprogram som vi ska testa idag. det innehåller träning för hela kroppen men främst för musklerna man använder som mest vid löpning. nu sticker jag iväg, puss!


ur något ont kommer ofta något gott


vilken dröm!

inatt drömde jag att jag och joel kinnman var ett par. jag kan som inte förklara och gå in på detaljer. men åh vilken dröm alltså..


vad hende

inte gick jag då och la mig! fick ett sms direkt efter jag publicerat förra inlägget där det stod att jag inte har någon lektion imorgon. f-a-n vad nice! då tänkte jag att det var onödigt att gå och lägga sig, gick istället en långpromenad med niklas. älskar dom. promenaderna alltså. niklas också för den delen! :) aja, NU ska jag iallafall, efter ett mumsigt kvällsfika, gå och lägga mig. pusssss!


har du en famn för mig?



jag tänker nu krypa ner i min sköna säng och bara.. ja vad ska jag göra där? tänka på dig. fundera. längta. godnattpuss!

leker med kameran

jag gillar den. speciellt när man har på effekten "färgstark", det är den jag haft på när jag tog följande bilder. den svartvita är den enda jag har redigerat i photoshop. haha jag är ju ingen proffsfotograf direkt, men jag tycker det är kul :)




ballerina


hittade ett par, ett par riktigt söta faktiskt! dom blir dina för 249kr på din sko. dock så känner jag att jag lägger gladiatorjakten på hyllan ett tag. är så kräsen när det gäller sånna. men nu har jag då så jag klarar mig till turkiet. F-A-N VAD JAG LÄNGTAR!

godmorgon


ska snart åka iväg till skolan. har en redovisning sen slutar jag. sköön dag. efter skolan åker jag till din sko och förhoppningsvis hittar jag skorna i mina drömmar, haha nämen jag vill bara ha ett par nya gladiator och ett par ballerina. vi hörs!

well done

kom nyss tillbaka från ett distanspass med simon som avslutades med mage. härligthärligt. nu taggar vi intervallerna imorgon! haha eller. innan det så fick jag faktiskt en hel del plugg gjort. så det enda jag har kvar nu är att plugga inför gemu-provet på onsdag. men det är rätt lugnt, känner ingen särskild stress. :) nu är det sängen! pussspusss

ännu en bild från då vi sjöng igår, jessicas bild.

I don’t wanna feel this stress

jag börjar bli lite stressad inför resan nu. så nu styr jag upp här ett litet offentligt schema inför resan.. haha vad det nu ska göra för nytta!? aja, imorgon ska jag: åka till din sko och köpa ett par ballerina och gladiatorsandaler, om dom är lika fina som på hemsidan. annars åker jag väl på någon annan skoaffär. på tisdag ska jag: växla lite pengar på forex. på onsdag ska jag: se till att allt jag ska ha med ligger framme. på torsdag ska jag: packa ner allt i väskan och dra!!! vet ni vad jag ska göra nu? plugga.

 

fyra dagar kvar gumman ♥

awesome






igår. grillning och förfest hos nathalie med phillippa, angelica och anton. sjöng på kulturnatta en sväng. åkte på en annan förfest. sen blev det utgång på rex, awesome. natten slutade med lite häng på gatan med phillippa och sedan en taxi till holmsund! haha, awesome är nog det mest använda ordet igårkväll, vi är awesome! pussss

yeah

det blev lite senare hemkomst igår än vad jag hade tänkt mig, men jag hade en trevlig kväll. idag har jag ansvar för kassan vilket innebär att jag börjar halv tio istället för tio och slutar lite senare än fyra. efter jobbet åker jag direkt till nathalie och fixar och trixar till mig. ikväll ska jag nathalie och phillippa (mina jobbarkompisar) grilla, dricka gott och njuta av att sommaren äntligen är här. det blir kanske utgång också, all star eller något sådant. vi ses kanske! :)

jag kommer alltså inte vara hemma förän imorgon tidigast, vi hörs då! ha en bra lördag. puss på er!

dagens

kassa bilder jag vet. men jag hinner inte ta några bättre. nu ska jag iväg till skolan och repa inför kulturnatta, sen jobbar jag till sex, klockan sju ska jag elin och anna se en teater som anna är med i. resten av kvällen ser ut att bli en filmkväll. ni hör ju att mitt schema är lite fullpackat idag, därför hörs vi nog inte förän då jag kommer hem ikväll! ha en bra dag, pusss



linne; h&m, jeans; gina, bandeau bh; h&m

inköp

Trosor 59kr/st

Bikini med broderidetaljer 99kr/del

Bikbok

 


Linne 149kr
H&M


Blommig klänning 149kr
Leopard tunika 149kr
Gina


Linne med urringning i ryggen 149kr
Gina


Boyfriendjeans 399kr
Gina

1 vecka, nej 6 dagar

på grund av dålig bloggning igår så gömde jag även bort att meddela att det vara var 1 vecka kvar tills vi sätter oss på planet till turkiieet! men idag är det ju bara 6 dagar. herregud vad det kommer gå fort. på söndag ska jag börja kolla vad jag ska ha med mig, tvätta mm. igår köpte jag ju lite nytt, perfekta grejer till utlandet. nu är det enda jag behöver ett par svarta ballerina och ett par nya gladiatorsandaler. det fixar jag nästa vecka. nu ska jag plugga...

ännu ett bra lopp

tummen upp för de senaste dagarna och träningen de har bestått av. jag var nyss och sprang blodomloppet 5km och sprang på tiden 24.01, eftersom att mitt mål var att komma under 25 så är jag nöjd! det blir dock 2dagars vila nu, det är jag värd tycker jag haha. nu ska jag duscha och plugga. om jag orkar ska jag visa vad jag köpte idag på min och agnes shoppingrunda på stan....


12.56

sjukt. haha. jag slog min tid från förra veckan med 30sekunder. jag trodde inte ens jag kunde komma under 13. nöjd tjej här!

broarna runt



nu sticker jag iväg och möter upp simon för uppvärmning inför broarna runt. han påstår att han ska dra mig så jag klarar under 13min. förra gången var det 13.26, tvek om jag klarar det alltså. men jag ska försöka mitt bästa. wish me luck!


i don´t want to miss a single thing you do

har nyss fört över allt jag har i datorn till min externa hårddisk, idag ska datorn uppgraderas till windows 7! hittade denna gamla bild som nu får fylla i inlägget så det blir litt roligare. vad liten jag såg ut.. haha. aja nu ska vi gå och äta lunch, ha en bra dag, pusss!

 


you´re the only one i´m dreaming of

vad händer med mig?
nu ska jag hoppa i säng och ja. tänka. på. dig.

bild från ikväll, fina innertavle"


sometimes I wonder how you stay so sad when you're so beautiful

gick en långprommis men killen ovan, vi satte oss på en åker här ute i skogen och pratade livet. exakt vad jag (vi) behövde.
jag tänker på dig vännen, du är bäst.

4 to go



nu är det slutspurten kvar. om en vecka kommer towe hit och då ska bannemej allt vara gjort! taggaaaaa.

färgstark

är en till inställning man kan ha i min kamera. jag tycker bilderna blir jättefina med den effekten! nu har jag legat ute i solen i ungefär två timmar, gud så skönt. och min bikinilinje har bättrats så kan jag lova! snart är det träning, eller närmare bestämt klockan fem. idag är det korta intervaller, dvs 200-300m, för att få upp farten. det är kuligt. vi hörs senare solstrålar!

 


leopardbikinin på!


matteprovet gick inte så jättebra, men jag hoppashoppashoppas på ett g. nu ska jag istället för att tröstshoppa som jag brukar göra lägga mig i solen och dö. det är ju jättevarmt idag! pusspuss

godnatt med er

träningen ikväll gick inte bra alls.. min kropp ville inte hänga med. efter träningen gick vi och kände på vattnet i nydalasjön och det ångrar jag. simon kom och slängde i mig i sjön med alla kläder och skorna på men malin den jäveln klarade sig undan. hoppas för simons skull att jag inte blir sjuk nu alltså! haha du ska få igen.

har nu pluggat matte i en timme och känner att det nu får räcka och gå som det går imorgon. nationella i fyra timmar, kulkul! nu väntar en varm och skön säng. längtar otroligt mycket eftersom att jag fortfarande är kall sedan mitt dopp. puss på er!

stress

sitter i skolan och känner stressen inför skolan och allt som ska göras innan jag åker till turkiet nästa vecka. NÄSTA VECKA!
snart har vi psykologi och sen slutar jag. när jag kommer hem ska jag direkt skynda mig iväg till min tränare och snacka om min träning osv sen är det träning. ikväll måste jag plugga det sista inför mattenationella som är imorgon. palla stress!

jag och agnes igår, en av effekterna på min kamera :)

godmorgon!




vi hade först sovmorgon till 10 idag, när jag var påväg att kliva upp vid halv9 fick jag ett sms "idrotten med mattias inställd idag
pga sjukt barn". så-jävla-nice. sov till 11 istället. idag är det så varmt att jag drog fram mina favoritballerina! sommaaarrrr.
ha en toppendag, puss!

söndagkväll ♥

underbart väder. ikväll har jag hängt i stan med niklas och agnes. vi hittade lite roliga grejer man kunde göra med min kamera och självklart testade vi dem. efter mys i stan så åkte vi till jonas och kikade på film, men efter att jag sovit i hans säng i 20min så åkte jag hem, sjukt trött. nu ska jag försöka plugga så mycket matte som möjligt innan jag hoppar i säng. här kommer bilder! pussss


not what I expected








gårkvällen började med filmkväll med zigge och karl. när jag skjutsat hem zigge vid 12tiden så mötte jag upp niklas sabbo och jonas. det blev en liten runda på stan som innehöll båten, harrys och rex. hehe. det blev lite körning runt i stan och tillslut hamnade jag niklas och anton i innertavle. en bra och spontan kväll, det gillas! idag har jag chillat lite med niklas i solen och nu sitter jag och pluggar matte. snart ska vi åka in till stan och äta gomiddag. awsome! pussss

soool



nu har jag legat ute i solen ett antal timmar och skaffat mig lite färg. l'ängtar nu ännu mer till turkiet som kommer bli ännu bättre! bara en och en halv vecka kvar!!!!!! haha vadå taggad? det märks att jag umgåtts lite mer med niklas på senaste, använder uttryck som kommer ur hans käft mest hela tiden ;) hiihihi! nu ska jag äta, pusss!

i was gonna make love to you but then i got high











vilket skämt!

ännuu en lyckad kväll på five. förfesten var också förjävlabra! ett stort tack till er som gjorde det pusssss.
nu till rubriken, vilket skämt, jag ska på löpträning nu. känns lite slitet, men jag har ju malin och simon som sitter i ungefär exakt samma sits så vad gör det egentligen? haha det blir kul. men vad hände med vädret då, 20grader varmt och sol, underbart.
vi hörs sen och då kommer det lite bilder, pusssss.

vad är dealen

testade min kamera lite hastigt så den kanske inte riktigt fick sin tid att visa sina bästa sidor. men ikväll ska den med och då blir det förhoppningsvis mycket bilder. jag är lite stressad, ska vara på förfesten så fort som möjligt helst. ikväll har jag på mig min ganska nya blommiga klänning för första gången och klackisar såklart. vi ses i vimmlet på five snyggingar :)


äntligen har jag fått mig en ny kamera!


två bra just nu


grillat ♥

åt nyss en gudomligt god middag. nu är sommaren här på riktigt när man får äta grillat. ska nu iväg till bror min och han ska hjälpa mig att plugga matte. ikväll ska vi till min syster och mysa, äta gott och spela spel. jobbar imorgon, så vi hörs när vi hörs puss!


tjejen som gillar att planera

jag känner lite stress inför allt plugg och att ändå hinna med att ha lite kul de kommande dagarna. så varför inte göra ett schema?

onsdagkväll: broarna runt och myspys
torsdag dag: plugga matte
torsdag kväll: mys med syskonen, mange, henny och elvira
fredag dag: jobb 11-17
fredagkväll: utgåång
lördag dag: plugga matte
lördagkväll: ??
söndag: plugga matte och träning

13.26

9 sek snabbare än förra veckan, helt ok!

nu sticker jag iväg till holmsund där jag ska tillbringa kvällen. vi hörs nog imorgon ska ni se, ha en bra kväll! puss på er!


det finns dagar

kom för en stund hem från skolan, med cykeln alltså! det var sjukt skönt att cykla till och från skolan, ska göras om. nu ska jag börja göra mig iordning inför broarna runt som jag och malin ska springa ikväll. det blir 3km igen, ska försöka slå min tid från förra veckan (13,35), får se hur det går med den här träningsverken i benen haha.. vi hörs, puss!

 

jag och niklas idag

sovmorgon!

gud vad skönt att sova ut. nu ska jag och niklas snart börja cykla iväg till skolan, ja ni hörde rätt, vi ska cykla!! haha fan vad duktiga:) på vägen till skolan ska vi svänga förbi cyberphoto och förhoppningsvis hittar jag kameran jag vill ha! hoppas ni får en bra dag i solen, puss på er!


jag får liksom ingen ordning

dålig bloggning idag mm... känner mig bara otaggad. nu måste jag plugga gemu, prov imorgon. sen ska jag gå och lägga mig tidigt trots att vi har sovmorgon till halv ett imorgon. är så trött och less. KRAMA MIG! haha ah ni ser ju, vi hörs imorgon helt enkelt, pussen

hej!

tillbaka från frisören med ett leende på läpparna, jag är jättenöjd. hon färgade utväxten och gjorde lite ljusare slingor, det blev även klippning på topparna för att ta bort allt det slitna. nu ska jag snart möta upp malin och simon och styrketräna på nolia..
vi hörs!




äntligen är det dax

ska nu iväg till frisören, färgning och klippning ska det bli! jag behöver verkligen en förändring. spännande att se vad vi hittar på!! vad tycker ni, vad passar jag bäst i?


blommigt

just det, har glömt att visa. köpte en fin blommig tröja på gina i fredags. den blev min för 149:-, helt klart värt det. godnatt ♥


mot iksu!

ska köra crosstrainer en timme och sen blir det lite mage och rygg. bara lugn träning ikväll, jag körde ju intervallerna idag på idrotten iallafall.. kunde inte låta bli haha! efter träningen ska jag vara en duktig tjej och fara förbi ica och handla. vuxenpoäng!? PUSS

trion

sitter i musikproduktionen och... ehm jobbar? vi har iallafall jävligt kul, det är väl det viktigaste ändå. snart är då låten klar... finally!


vimmel från 5ive - valborg


you get what you give

sticker snart iväg till skolan. första lektionen är idrott och jag ska hålla i den. det blir löpskolning, intervaller och lite bålövningar. kul att jag är sjuk då.. så jag kommer inte kunna vara med på intervallerna, bara stå på sidan och ta dig och heja på. skooooj!
ha en bra dag i den fina vädret, puss!

det har gått 10 veckor

och stor skillnad har det blivit.
det flyter på rätt bra och klart allt har sina upp och nedgångar. men som sagt, det har blivit stor skillnad. på mycket.

jag har en sångläxa som heter you´re the inspiration. kanske lite av en smörlåt för vissa, men jag tycker den är fin, speciellt texten. älskar att sjunga sånt som "känns", så att säga. haha, ja, här har ni den iallafall! pusss


nu är det dags att ta tag i livet


mitten på juni

fandå, det jag tänkte beställa kommer inte komma till mig förän i mitten på juni. vilket betyder att jag inte hinner få det innan turkiet. men jag tror jag slår till ändå! har ju sverige-sommaren och kreta framför mig också :) än så länge får det ligga i kategorin Vill ha...

bikini 49:50:- / del, linne 149:-

plugg

bra jävla kväll igår alltså! dock inte lika skön dag idag. jag MÅSTE nämligen plugga. matte och musikteori. ikväll ska jag visa vad jag gjorde för inköp i fredags och vad jag har beställt från h&ms hemsida. ha en bra dag! ni som slipper plugga, njut extra mycket.. pusss

full fart

fullt upp.
cykelturen igår gick jättebra och det var jätteskönt. förutom att jag fick punka, iofs när det bara var en liten bit kvar. så pappa fick hämta upp oss haha. gårkvällen spenderade jag i holmsund och såg fotboll och film, mys. idag har jag jobbat, det gick bra men jag kände mig sliten. rösten har inte riktigt kommit tillbaka ännu. hoppas på förändring till imorgon. snart kommer syster och mange och vi ska göra hembakad pizza, mmmm! ikväll blir det filmkväll.. gud vad skönt med en viit helg föresten haha... vi hörs senare! ♥

pappa betalar (!?!?)

i wish. där går man på stan i det fina vädret och är lycklig över det fina vädret. och så kommer man till sin bil och ska köra hem och där sitter den, den gula lappen, som kräver att jag ska betala pengar för vad? jo för att jag stått på en allmän plats :(:(:( hahaha.. så onödigt! livet är fullt av överraskningar..
näe, nu ska jag ut och tänka på annat. idag blir det att testa nya cykeln med syster. ska bli så skönt i det här fina vädret ♥


godmorgon sunshine!

taggar engelska nationella nu alltså, fyfan! reading och listening, mina starkaste sidor också.

tummen upp! ha en bra dag, pusss!


sliten brud

ni som inte förstår hur trött jag är borde testa följande: först gå en vanlig skoldag till 12. sedan sitta i ett rum som är kanske 5 kvadratmeter stort med en kille och spela in och mixa en och samma låt, i 7 timmar. för det första så blir det väldigt varmt och tomt på syre där inne, för det andra så lyssnar man om och om igen på samma grejer vilket gör en grymt less i huvudet, för det tredje så har jag lyckats sjunga sönder min röst ordagrant, för det fjärde så blir man så petig att man inte ens blir klar. men kul är det ändå, måste jag tillägga!

när jag kom hem tänkte jag plugga matte, men istället såg jag absolut sista avsnittet av andra avenyn, sorgligt. nu ska jag gå och lägga mig, eller först ska jag prata i telefon hihi. puss godnatt!

haha.. storsjö 09, slitet, tummen upp!

svar

hur länge har du gått runt och varit singel nu? :D
haha jadu, lite mer än två månader typ!

vem älskar du mest av dessan och dedi?
alltså dessan är ju liiiite snyggare, men om jag ska gå efter insidan så älskar jag nog dedi mer :)

du hade besöksrekord nyss, hur många var det??
det var 160 stycken!

när ska vi på dejt? /din ben beundrare hehe
tja mickeee ;) snart, jag lovar! under tiden får du spana in mina ben här på bloggen... haha!

vad längtar du mest till sommaren?
ojoj, mycket. först och främst att det ska bli sommarlov så man slipper skolan! men mest: turkiet, stockholm, storsjöyran och kreta!

hur gick det på broarna runt??
det gick ändå rätt bra, med tanke på hur jag kände mig innan. jag sprang 3km på 13.35 och kom på 11e plats! :)

varför går du hos psykolog och dietist?
varför jag går hos psykolog är för det mesta lite privat, som jag inte vill ta upp här. men det jag kan berätta är att vi pratar om hur jag trivs med mig själv, hur jag ser på saker och ting, självkänslan och min självkritik. vi jobbar mycket med det. även lite grejer som hänt på senaste tiden med livet.. väldigt skönt att prata med någon. varför jag går hos en dietist är dels för att jag som sagt har lite dålig syn på mig själv och har därmed mycket komplex, och det påverkar litegrann min syn på mat. och eftersom att jag tränar så pass mycket är det en väldigt viktigt att inte slarva med det. så hon har hjälpt mig att lägga upp en plan för hur jag ska äta osv. hon säger en massa smarta och lärorika saker, som jag aldrig tänkt på tidigare!

hur känns allt för dig bara allmänt just nu?:)
jadu, det går upp och ner. just nu är jag sjuukt trött efter min långa skoldag. men allmänt så känner jag väl att jag inte ska klaga!

vem e din coolaste polare??????
eve, bara för att det var du som frågade måste jag ju såklart säga du ;) annars äre nog... DU ändå hihi!

bröst eller rumpa?
rumpa!

boxer eller string?
hmm.. på dig eller på mig? ;) nämen boxer på killar, string/hotpants på tjejer!

stranden eller skidbacken?
stranden!!

hårdrock eller opera?
hårdrock..

bio eller tv?
bio är ju mys, men vid tvn hemma kan det ju bli ännu mer mys... :)

kött eller fisk?
KÖTT

stygg eller snäll?
beror på i vilken situation, men snäll måste jag nog ändå välja!

man eller mus?
man!

EN blogg du läser dagligen?
kenzas.se

vart till turkiet är det ni ska?
vi kommer landa i antalya och åka vidare till side där vi ska vara :)

vad heter hotellet?
side resort

vad ska ni göra där?
på dagarna ska vi ligga vid poolen eller stranden, steka och bara ha det gött. på kvällarna ska vi äta god mat, festa och leva livet! haha jag och towe är så taggade!!!! :)


torsdag - 3 veckor till turkiet

taggad dag. ensemble med en låt som ingen i gruppen kan, historia som är tråkigaste ämnet i världen, engelska och speaking nationella. sen ska vi egentligen sluta, men nej, våra lärare har lagt in en extra lektion i musikproduktion från 12-19. är bjuden att köra brännboll med några ikväll, men det kan jag nog glömma, jag lär vara sjukt trött. och ikväll måste jag plugga matte. fyfan! det enda som förgyller dagen är tanken att turkiet bara är 3 veckor bort! gggrreat! saknar dig towe!!


quiz



som det står så är det frågestund på g! fråga vad ni vill, eller nästan vad ni vill. för jag vill helst svara på alla era frågor, haha :) puss!

broarna runt nästa

nu är det dax för maat för att ladda upp inför broarna runt! för jag har känt mig pigg och kry hela dagen. men eftersom att jag har känt mig krasslig senaste dagarna så ska jag bara springa 3km sträckan. det blir lagomt, hoppas det känns bra i kroppen bara. och för er som inte vet vad broarna runt är så är det en tränings-tävling som man kan köra varje onsdag i maj månad! puss

glad tjej hiih


dagens


jacka; h&m, tröja; monki, ring och halsband; h&m, converse

något jag hatar

att vara sjuk. speciellt när man bara blir lite småsjuk. på morgonen känns kroppen seg och halsen gör ont, mitt på dagen är jag bara lite trött och på kvällen känner jag mig så frisk att jag skulle kunna träna. sen håller det på så några dagar. nu har det varit såhär för mig i tre dagar och jag säger bara: JAG VILL TRÄNA, får panik. men jag måste vänta tills halsen och kroppen känns ok dygnet runt. aja, nu ska jag äta frukost och deppa över att jag nog inte kan springa broarna runt ikväll, eller ska jag? ååh jag vill!

ps. besöksrekord igår, det gillas! ds.

upp och ner, ner och upp

vissa stunder kan det kännas bra. det går framåt, det blir bättre. allt kommer bli bra, allt kommer ordna sig. och så finns stunderna då det känns tvärtom. eller okej, kanske inte helt tvärtom, men nästan. för det mesta HAR blivit bättre, utan tvekan. men bättre duger inte, jag vill ha bra, bäst! jag vill att det ska kännas bra hela tiden. jag vill slippa allt det negativa och dåliga. tankarna och känslorna som dyker upp ibland, snällasnälla, kan dom inte bara skynda sig iväg. tiden läker alla sår. hatar tid. samtidigt som jag faktiskt tror på det där. seriöst. nu ska jag lämna datorn och gå och lägga mig med gott samvete, JAG har pluggat ikväll. pussss

jag vill inte sitta här och plugga... jag vill ha sommar!


17.17

kort skoldag, mysig eftermiddag! och grattis till ludvig som tog körkortet idag! nu kommer du få ta igen efter allt jag skjutsat dig ;)

ikväll blir det pannkakor och plugg med pappa. låter nog tråkigt, det är det också. men jag är nästan taggad, på att få lite gjort...


all the things i feel i need to say

idag har jag på mig min mammas tröja som jag inte vet vart den kommer ifrån, mina blåa jeans, mina vita converse och en massa smycken. kör även på uppsatt, har jag nämnt att jag är sjukt less på mitt hår? vill klippa och färga!!!

just det, kom på en grej. jag har räknat lite tokigt när det gäller turkietresan. förra tisdagen sa jag att det var en månad kvar, men icket. förra tisdagen var det en månad och två dagar, för vi åker nämligen på en torsdag. men jag räknade att den 27e är det en månad till den 27e. så kan man såklart också göra, men det blir lite fel. idag är det däremot tre veckor och en dag tills towe kommer hit! på torsdag är det tre veckor tills vi åker till turklandet! det där blev kanske liite rörigt, men äh, ni fattar nog!

vi hörs, puss!

dagens

skjorta och skinnjacka; h&m, solglasögon; gina tricot, converse; stadium


klor i ögonen

internet dog igårkväll, tråkigt. det blev alltså en tidig kväll efter mitt dryga träningspass på iksu. skönt. idag hade vi  bad på idrotten, faktiskt riktigt kul haha! meeeen nu är jag trött, tröttare än någonsin. tror jag ska åka hem och sova faktiskt. ingen träning blir det ikväll, har lite ont i halsen. fan jag vill inte bli förkyld! därför är det bäst att jag vilar ikväll. eller vilar och vilar, en massa plugg ska jag försöka få gjort! jaja, slut med prat nu va! vi hörs, pussss

valborg


















ännu en lyckad partykväll

den blev fartfylld och jävligt rolig! haha, som vanligt finns det en massa saker som hände som man vill berätta och skratta över, men jag ska inte ta det här. det är för mycket internt. till exempel så är det bara jag, niklas, sara och dom andra vid vårat bort i vip-rummet som förstår TUGGUMMIT och HÅLET I MINA STRUMPISAR. hehehe

sov i holmsund och har även spenderat hela dagen där. ni får leva med dålig uppdatering för nu ska jag snart till mira och chilla! får se vad som händer med kvällen. jag längtar iallafall för det var sjukt länge sen! bilder från igår kommer imorgon. pusss

jag och mira i höstas

RSS 2.0