i love your pretty smile

jag kom nyss hem från massor av gott födelsedagsfika och sällskap hos syster. nu när hon har fått min present så kan jag ju skriva i bloggen att jag och hon ska gå och se melissa horn på idun i oktober, wie!! annars då, jo, jag har en ny favoritfilm, eller snarare ett nytt favoritdjur. jag och robin såg den animerade filmen how to train your dragon igår och gud vad kär jag blev i toothless, så söt så söt. gubben ♥


säg att du älskar mig

efter åtta timmar i vertikalt läge i soffan tillsammans med plugg och ensamheten är jag rätt så less. mest less på att vara ensam, jag beger mig därför till robin och tillbringar ännu en natt där. närmare bestämt tredje natten i rad, jag gillar det.

jag måste få uttala mig om att jag saknar min sabrina som är i london en månad hemskt mycket. längtar tills du är tillbaka, då blir det partaj, minst sagt! jag kör på ännu en fin svartvit bild tillsammans med ännu en fin vän, jag och sabrina i somras. puss på er!


i need you now

usch vad tvärtrött jag blev, det känns som att jag håller på att bli riktigt förkyld. det gillar jag inte. jag vill ju träna. ikväll blir det att inte göra något alls alltså, kul. imorgon är det skola och födelsedagsfirande av både sis och papi. på torsdag är det skola och coop. plugget då?! jag måste plugga idag, men jag har ingen ork just nu. slänger upp en bild på mig och phillippa så länge, som jag lyckligtvis ska träffa på torsdag och ha sleepover med. puss!


he make my heart go "hou hou"

jag hade mig en helt fantastisk kväll igår med en riktigt god middag och mys med film. idag hade jag mitt riktiga jobbpass på coop forum vilket gick bra, efter ungefär tre timmar i mejeriet känner jag att jag har lite ont i halsen. jag är väl bara att arbeta i så kall miljö. nu ska jag äta nudlar för att sedan plugga matte, nutida konst, gitarr och sång! ska först bara visa er en låt som spelas om och om igen i mina hörlurar just nu, skön låt! puss på er sötnosar.
http://www.youtube.com/watch?v=Zm9H4KBL3tg

feelings without emotions

jag har haft en bra helg med jobb, vänner och nöjen. idag var jag på mitt första pass på coop forum där jag i veckan ska provjobba. det gick bra och jag ser fram emot att börja på riktigt imorgon, idag var det mest information och sånt. nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo, om en halvtimme hämtar min pojkvän upp mig för middag på rött. ett visst antal månader firas idag, hihi. puss på er!

can't stop lovin you, but why should i?

jag har nyss, efter fyra timmars jobb på team sporta, avnjutit en lyxmiddag med min älskade sambo. ikväll blir det hemmamys och plugg. bjuder på bilder från backen i tisdags! puss och trevlig helg på er!







happy birthday

grattisgrattis till robin och syster! ni är så fina och förtjänar en jättebra dag. imorse väckte jag robin med frukost på sängen och hans present, ikväll ska vi ut och äta med familjen widmark. syster firas nästa vecka eftersom att hon är borta idag. puss!


here we go again

för två veckor sedan bokade jag och towe en utlandsresa till kreta, platanias. vi åker 20maj och kommer hem 27maj, perfekt till bal och student, jag kommer vara så brun! haha, näe, det är ju inte bara därför jag åker utomlands. jag älskar sol, bad och värme. att ligga på en solstol på en strand eller vid en pool är ju bland det härligaste som finns. och kvällarna, det är så varmt och skönt att sitta på balkongen, gå ut och äta på en mysig resturang och äta jättegod mat eller festa loss med människor man aldrig träffat förr! jag längtar som tusan iallafall! här är lite bilder från vårt hotell, puss!


can you turn my power on

jag klev upp en timme för tidigt idag, men vad gör det, jag fick ju lite plugg gjort faktiskt. har precis klunkat i mig en kopp te och tryckt i mig tre mackor för att vara klar i huvudet när mattelektionen börjar om 45 minuter. jag ska snart ta min cykel till skolan, men först fixa frillan. lyssna på den här länken, sjukt skön låt! http://www.youtube.com/watch?v=fEu5Mh-Rv-c. ha en bra dag!

den här staden är så död, låt oss måla den röd

idag hade vi en riktigt bra dag i bygdsiljum om man bortser från att vi höll på att blåsa bort när vi var uppe på toppen, men en ner i backen så stekte solen och man fick knäppa upp jackan. efter en timmes sömn i bilen hem så myste jag hos robin i några timmar för att sedan ta mitt pick och pack till tenton. spinning och bodypump. jag kommer sova gott inatt! nu ska jag förbereda mig lite för vårt 70% seminarium vi har imorgon, man ska alltså kommit 70% i sitt projektarbete, skönt då att jag är klar, hihi!
bilder från dagen kommer senare, glömde kameran hos robin. ha en bra kväll, pusss!

love is great, love is fine

styrketräning och core control var det som tenton bjöd på ikväll. med nyduschad kropp och nyfärgat hår åker jag snart till robin och spenderar natten hos honom. imorgon väntar bygdsiljums soliga och härliga backar. denna gång med robin, unni, martin och gustav. grymt, minst sagt! pussgodnatt! ps. här kommer lite vimmel från i lördags ds.



du kommer aldrig att få veta

nyss hemkommen från en liten shoppingrunda på stan. jag hittade en perfekt bh av märket wonderbra att ha på balen, två ögonskuggor från viva la diva och en present till robin som fyller år på torsdag. pappa var också nyss förbi och lämnade ett paket från nelly, klänningen till studentkvällen och skor till balen check! ps. jag visar alla bal och studentgrejer när allt är färdigt ds.


tala till mig

frasses, solsidan, bb och fruktsallad tillsammans med towe och robin igår - asbra söndagskväll. idag är jag uppvilad och fräsch, beger mig snart till skolan för att senare på eftermiddagen möta upp towe på stan och shoppa. eller shoppa och shoppa, gå på stan iallafall. ha en bra dag, puss!


jag vill höra kärlekens tunga

idag ska jag cykla till jobbet, mest för att jag annars kommer få dåligt samvete att jag inte är ute i det fina vädret. för egentligen kan jag säkert gulla med robin så skjutsar han mig, hihi. nej, jag ska cykla.
igår var det riktigt kul, grym musik, grymt sällskap och.. ah, ungefär så. nu måste jag göra mig iordning för jobbet, puss!




tonight i lay my eyes on you

igår blev det biomys med robin, vi såg "hur många lingon finns det i världen?" som hade premiär. riktigt bra, rekomenderar starkt!

efter jobb 10-16 är jag riktigt trött, men efter en dusch och lite kinamat så är jag på g. ikväll väntar förfest hos leopold och sedan en promenad till scharinska där vi ikväll dansar till skön dupstep, house etc. ministeriet och club sockerbeat, jag undrar om det kan bli så mycket bättre? nu ska jag sminka mig, hoppas ni får er en bra kväll och att vi ses i vimlet!

jag blir så dum av dig

jag och towe drog nyss en storhandling på coop och landade på ca 700 svenska kronor. tack vare återbäring blev det i gratis, ibland har man flyt. nu är det matematikplugg och middag för att om någon timme sticka ut i vårsolen, som säkert har gått ner då, och springa. den här veckan har varit en asbra träningsvecka för min del vilket gör mig stolt över mig själv. nu är det bara att jag ~keepar up det gooda worket~ så att jag är fit for fight till bal, student och beach 2011!

i prepared a quiz for you

trots ovanligt få frågor så tar jag väl och svarar nu då!

hur träffades du och robin?
hihi. rolig fråga. det är en rolig story faktiskt. det började med att jag, sabrina, krikko och oskar skulle hem till sabrina från sommardroskan en natt i somras, oskar kände någon kille som heter robin som körde den kvällen. han hämtar oss och vi får skjuts till ersboda. det enda jag lyckas se från baksätet är att den där robin har svarta bågar på sina glasögon, inte mer med det. vi kliver ur bilen och går in till sabrina. när jag vaknar morgonen därpå och tänker kika i mobilen hittar jag den inte, jag väcker alla i lägenheten och vi letar som tok inne i och utanför lägenheten. vi hittar inte min mobil så jag går till jobbet väldigtväldigt ilsken. när jag kommer till jobbet slår tanken mig att jag kanske tappade den i bilen vi åkte med hem kvällen innan. jag ringer oskar som ringer till robin. den där robin kikade i sin bil men där fanns ingen telefon. jag blir less som fan och tror inte att han letat noga, så jag ber om hans nummer och ringer robin själv. på honom hör man att han tycker jag är jävligt dryg men jag ger mig inte. jag ber om att själv få leta i hans bil. dagen efter åker jag, niklas och carro hem till honom och vi möter honom på uppfarten. tanken slår mig väl ändå att han ser bra ut, vilket jag inte trodde att han skulle göra, haha, inget mer med det. jag kollar i hans bil, lyfter på mattan på golvet där jag suttit två kvällar tidigare, där ligger den, urladdad och ensam. jag blir lycklig och robin ägd. i höstas när corona började ha öppet så skickade jag, som många andra, sms till robin och bad om att få stå på listan till corona eftersom att han jobbar där. vi träffades då ute och hälsade bara på varandra, tanken slog mig ännu en gång att han ser bra ut och denna gång att han är riktigt trevlig och intressant. det går några veckor och jag har personalfest på äpplet, under kvällen får jag ett sms av robin widmark då han frågar om jag ska ut på kvällen. det kommer efter några sms fram att han tagit sig till TC med sina vänner, som är en klubb i samma hus som jag var i. efter ett tag från ingenstans så dyker han upp. en lång, snygg kille i kavaj och randig tröja. han drar mig bort från mina arbetskompisar och upp till TC istället där vi dansar och har kul tillsammans med hans vänner. någon timme senare sitter jag i en taxi, påväg till corona med robin. jag kan säga att det var på corona allt började. från och med den kvällen har det bara varit en kille i mitt huvud. trots att han vissa gånger var en idiot och jag tveksam. men tillslut, efter många dejter, många sms och mycket om och med så blev det vi. en kväll i november.
hoppas ni inte hann somna innan ni kom till slutet men det var såhär jag och robin träffades. jag kommer aldrig ångra att jag tappade bort min mobil den där utekvällen i somras! puss!

var får du alla pengar ifrån? du går i skola och jobbar, det förstår jag. men betalar du hyran själv osv? du kan ju inte hinna jobba SÅ mkt, eller?

jag jobbar så mycket jag kan nästan och är en flitig sparare faktiskt, tro det eller ej.
jag betalar hyran och allt det själv. det ända är att min mamma lägger en liten del av maten åt mig varje månad och det är genom ett litet avtal vi har mellan varandra. men annars så sköter jag min ekonomi själv!

kan du inte visa bilder på balklänningen, studentklänningen och klänningen till studentkvällen?
jag har inte fått någon av dom ännu, men jag lovar att när jag har testat och bestämt mig för vilka det blir så ska jag visa!

varför är killar svin? haha nämen, vad ser du mest fram emot i sommar? :)

haha, vissa killar är svin för att dom har en liten potatishjärna. dom har det inte så lätt.
skämt och sido. till sommaren ser jag fram emot tanken att aldrig mer gå i gymnasiet, alla härliga utekvällar, att bo i stan och det jag nämnde i förra inlägget - sol, värme och bara ben!

vilka bloggar följer du?
jag följer inte så många bloggar nu för tiden, men dom jag följer dagligen är majatanna.blogg.se, kenzas.se, lydiajosefine.blogg.se, kissies.se, nilssonsabrina.blogg.se, ragoona.blogspot.com.

vad ska du göra direkt efter du tagit studenten?

jobba och leva livet. till hösten blir det eventuellt någon kurs på universitetet och jobb!

kan du inte lägga upp dagens outfits oftare?
jo det skulle jag väl kunna, grejen är bara den att tiden och orken inte riktigt räcker till. men jag ska försöka bli bättre på det!

vad ska du göra på balkvällen? ;)
haha, följa med dig hem? näe, jag ska dansa och ha kul med mina vänner och natten spenderas mest troligt med robin.

varför är philippa så otroligt snygg? PUSS
för att hon är made in sweden! näe, det är inget jag vet något om, hehe. philippa är snygg, så är det bara! hihi!

summer lovin'

löpning, plugg, städning, bodypump och mys med robin. en bra och effektiv tisdag. önskar jag hade tillbringat mer tid i solen dock, men en löptur blev det ju iallafall. på tal om sol, gud vad jag längtar till sol, bara ben och värme!





would you freak out if i said i liked you? do you walk the line? is your iq higher than your neighbour's? and is it very much higher than mine?

jag kom precis tillbaka från en skön löprunda i morgonsolen. nu tänkte jag att medans jag sitter här och pluggar och har mig kan jag ju ha en liten frågestund. fråga vad ni vill, om allt mellan himmel och jord! jag svarar imorgon. pussii!

den vackraste stunden i livet var den då du kom

första skoldagen efter sportlovet och andra löpträningen efter årsskiftet avklarade. tummen upp för mig!
idag fick vi studentpaketen som för min del innehöll studentmössa, studentpenna, champagneglas och tuta. jag blev helt pirrig och glad i kroppen då jag fick se min mössa. jag, anton och tobias gick runt i skolan och tutade och hade studentmössorna på oss, eller jag gjorde rättare sagt... hehe! näe, skämt och sido, idag är jag lycklig! kramis!


lovely day

jag är hemma i innertavle och ska äta godmiddag och umgås med familjen. jättemysigt! här är jag och min söta mamma, puss!


our time

jag har haft mig en perfekt dag med en löptur, en långpromenad med niklas och lite plugg. och mer perfekt ska den bli. snart åker jag till robin med en vinflaska i min hand. finmiddag och kärlek väntar. kyss!

yes, i remember what we said

åh vilket underbart väder. idag har jag redan hunnit med att beställa hem en bikini, studentklänning och klänning till studentkvällen, nu väntar jag bara på att balklänningen ska komma hem till mig och vara perfekt. då är det ju bara skor och andra accesoarer kvar då frisör och smink redan är inbokat. längtar så mycket!!! nu ska jag fortsätta ha mig en bra och effektiv lördag, jag börjar med en löptur för att sedan jobba på rapporten. såhär fint var det utanför mitt fönster när jag vaknade imorse, älskar.


oh lover hold on

jag gillade den blommiga bikinin som jag köpte på h&m för ett tag sedan så mycket att jag blev sugen på en svart också. den svarta varianten har även volanger på underdelen, urgulligt! jag beställde från h&ms hemsida, onlineshoppen med segaste leveranstiden, i början av maj?! aja, den hinner ju komma perfekt tills då det är dax att börja använda bikini.


don't talk, don't say a thing, couse your eyes tell me more than words

jaha, där tog våren en paus. fan också. men jag ska inte vara allt för negativ till det egentligen, för det betyder ju faktiskt att det kommer finnas mer tid för skidåkning!

igår hade jag en helmysig kväll tillsammans med robin - vindruvor, vin, tända ljus, mysmusik och ett varmt skumbad för att sedan mysa med filtar till the notebook. idag har jag inte gjort lika charmiga grejer - städat och pluggat. men klockan 17 är det löpträning som jag ser fram emot riktigt mycket! kramis!

anything to make you smile

nyss hemkommen från bygdsiljum, åh vilken bra dag det har varit. idag var det jag, towe, robin och martin som ägde i backen. ikväll blir det en lugn kväll för att ladda upp inför dubbellöppass imorgon. här kommer lite härliga bilder från idag, puss!











oppisite of adults

idag på stan köpte jag halsbandet och skjortan(linnet) på bilden, även örhängen och ett par jeans! nu ska jag och sabbo fortsätta hänga, vi har ätit jättegod middag och myst ikväll. ha en bra kväll!


everything is alright, since you came along

efter en dag i backen och en kväll med några fina vänner så är jag väldigt nöjd med dagen, som även är sportlovets första dag. toppen! nu ska jag sova, imorgon är det morgonlöpning och shopping på stan som gäller. puss på er!


först kom ingenting, sen kom ingenting

kom precis till r, vi ska hoppa i säng snart för att imorgon kliva upp med tuppen. bygdsiljums backar väntar, satan vad kul!! pussgodnatt


we all must go through it sometime

gårkvällen spenderades som så att jag, towe och robin åt grönsaker och dipp medans vi såg på svensk skräckfilm - strandvaskaren. för min och towes del var det en rolig liten nostalgitripp, tillbaka till då vi var 14 och gick på 15årsbio, själv så låg jag med huvudet i towes knä på grund av skräck hela filmen. hehe, kul tjej. idag har jag jobbat och även hunnit med en sväng på gymet. nu ska två förväntansfulla tjejer se på solsidan, puss!

i don't really care








we’re running this town just like a club

godmaten är uppäten och två rosa pantern uppdruckna, snart kommer erica och elisabeth för att fortsätta kalaset med party-alias. vi ses på allstar ikväll!


ikväll har jag på mig lacktights, det så kallade nätlinnet och massa snygga smycken!

i could watch you forever

dag nummer två spenderas på stadsbiblioteket. jag insåg igår att här får jag mycket gjort. jag har nu kommit upp i 11 sidor på rapporten, det känns toppen. idag ska jag, som igår, sitta här tills jag känner att jag inte får ut mer. sen förtjänar jag helg - gomiddag och utgång ikväll, därefter väntar jobb lördag och söndag.. ja, det är min helg. nu ska jag skriva vidare, ha en bra dag. puss!

färglös som en tår blir jag, utan dina andetag

jag vaknade tidigt imorse av att min hemska väckarklocka ringde. jag väckte towe och berättade för henne om min hemska dröm som pågått hela natten. jag kan berätta litegrann för er också. jag drömde att jag fick barn, men det var robin som var barnet. robin försvann och istället fick jag en söt liten bebis i min famn. jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. hur som helst så hann vi bara leva ihop i två dagar innan vi hamnade i en hemsk skräckfilm då robin, aka bebisen, dog. de hemska människorna i skräckfilmen behövde hans blod, så dom sög ur hand blod med en slang. usch, mer vill jag inte berätta. hemskt konstig dröm.

nu ligger jag i soffan, skriver på min rapport, men för det mesta så lyssnar jag på fin musik. fin musik som får mig att tänka på robin. fina robin. inte bebisrobin i drömmen, utan riktiga, underbara, snälla, snygga robin. jag är en lycklig tjej som har honom. jag blir så töntig med dig r, töntigt lycklig. jag älskar dig!


shame on us

efter mycket om och men så kom jag fram, tillsammans med towe och nathalie, att jag dissar 100dagarsfesten på corona och går istället på allstar på fredag. jag ser fram emot finmiddag, god dricka och utgång med tjejerna! men, det är ju bara onsdag, så jag kan ju chilla med taggen litegrann för de två kommande dagarna kommer för det mesta bara bestå av plugg! men faktiskt så känns det inte så hemskt, det känns bara bra att få lite grejer bortgjort för en gångs skull. näe, nu ska jag hoppa i säng, vill ju vara utvilad till min morgonlöprunda imorgon! pusss!


på fredag blir det egengjorda rosa pantern!

du är bäst men du var bättre förr

ett spinningpass och ett gott kvällsfika senare så ser vi old school på tv, bra film! jag ska snart trycka upp worddokumentet "rapport" och skriva lite. men först, se klart filmen!
jag tror jag har glömt att nämna att jag älskar det fina vädret som varit de senaste dagarna. jag har varit gladare, piggare och allmänt bara mer taggad på livet, haha! tänk att det redan är mars, underbart.



vi tog en cykeltur ner till stan i det vackra vädret i måndags ♥

vilken färg har själen älskling

idag har jag varit på skolan och studerat lite matte för att sedan komma hem till en lite för stökig lägenhet för att min panik inte skulle bryta ut. jag dammsög, diskade och nu håller jag på att tvätta för fullt. nu känns det bättre. det finns sina för- och nackdelar med att inte bo hemma hos mamma och pappa, hihi! nämen, nu ska jag fortsätta på min rapport, puss!


håll i mig och släpp aldrig taget

daniel adams-ray i hörlurarna, han är så rätt. fantastisk.
i veckan har vi pa-100vecka, då vi hemifrån, på skolan eller vart vi nu vill, ska jobba med vårt projektarbete. jag sitter hemma och skriver om låtskriveri - teori, texter m.m, jag har även skrivit två låtar tidigare i höstas. jag har "bara" rapporten kvar egentligen, sen är jag helt klar. jag siktar på att bli helt klar i veckan, hoppas jag fixar det, skulle vara grymt skönt. det är bara att jobba på!
det här känns som en riktigt bra dag - löptur, plugg, bodypump, sova hos robin. effektiv, minst sagt.

RSS 2.0