headlights

idag är jag ledig och jag tänker fan tillbringa varje sekund i solen. jag åker ut till stugan tillsammans med syster, hennes pojkvän, hans dotter, och sist men inte minst ELLA och ERNST. mina favoriter. vi kommer få en toppendag med sol, bad och lek. puss!


i'm smiling for you

en av mina två favoritkillar har nu åkt till australien för att stanna hela sju veckor. det känns konstigt som fan, men jag hoppas att han får det så jävla bra för det är han värd! puss på dig niklas.


ungefär 13 år sedan

jag är nog inte den du drömmer om, men jag är den du ser

jobb, jobb och ännu mera jobb. träning, jobb och mys. det är vad mina dagar består av, love it. lördagen på båten vad asbra, här kommer lite bilder. kyss!







blinded by the lights

subwaymackan är uppäten, första vinglaset uppdrucket och jag är färdigfixad. nu väntar jag bara på att folket ska komma - ikväll välter vi båten! midsommarafton var lugn och trevlig med mys i stugan i sillviken samt fest ute i skeppsvik. puss!


svensk sommar...

summerlovin'

idag på min lediga dag har jag hunnit med så lagomt mycket som umgåtts med ella och ernst, tvättat och gått en sväng på stan. nu håller jag på att laga mat tills robin kommer hem och efter det åker vi ut till stugan. där ska vi basta, tillbringa natten i lillstugan samt fira midsommar där imorgon en stund innan vi åker vidare till skeppsvik där nathalie och marcus har bjudit oss på fest! innan jag säger hejdå och trevlig midsommar tänkte jag lägga upp lite bilder på mina favoriter. puss!








still getting it

jag har nyss avnjutit en stor sushi tillsammans med min fina robin som köpte det efter jobbet. jag har nu jobbat på coop tre dagar i rad och stått ute och sålt potatis, frukt och en massa annat till grymma priser. nu är jag ledig fram till söndag då sommarjobbet börjar för fullt. jag kommer jobba ungefär 5-6 dagar i veckan och då är det blandat coop och team. ikväll ska jag ut och springa som jag hann med i måndags också, vilket kändes bra trots min långa träningsfria period. näe, nu är det nyttigheter och träning som gäller en tid framåt. jag ska försöka mitt bästa iallafall. jag satsar iallafall på att bli lite nöjdare själv, vilket är huvudsaken. vi hörs säkert imorgon, jag är ju trots allt ledig. puss!

i see rainbows in the sky

herregud vilken bra helg jag har haft. det började på lördag morgon då syster plockade upp mig utanför min lägenhet och efter några minuter insåg jag att vi var påväg mot umeå flygplats och därmed att vi skulle flyga någonstans. när jag fått mitt boardingcard insåg jag även att det var till stockholm vi skulle. väl framme i stockholm så checkade vi in på ett grymt fint hotell som heter radisson blu, ett tips om ni ska bo på hotell i stockholm någon gång. i ungefär fem timmar gick vi på stan och shoppade som tokar, när vi kände att fötterna var lite väl ömma så gick vi till hotellet och vilade innan vi skulle möta upp systers barndomskompis för att äta middag på ett ställe som heter texas, ännu ett tips om ni ska äta i stockholm. kvällen spenderades på tre olika ställen där vi drack gott och hade det trevligt. på söndagmorgon vaknade vi upp i vår fantastiskt sköna säng och gick ner och åt en fantastisk hotellfrukost. klockan tolv checkade vi ut och sedan spenderade vi fyra timmar på stan innan flygbussen skulle ta oss till bromma och flyget vidare till umeå. tack, världens bästa syster!!


welcome to flight 909

idag är jag uppe med tupppen för att jag har fått världens bästa studentpresent av min syster. eller vad vet jag? det återstår att se. jag blir nämligen upphämtad om ca 10 minuter och sen bär det av någonstans. jag har inte ens en liten aning. det ända jag vet är att jag är borta tills imorgon. så vi hörs då!


you look happy

ikväll är jag hundvakt, dock inte till ernst och ella, utan till alice. en jättefin amstaff som nu ligger och sover på golvet bredvid soffan efter en promenad som innehöll några löpsteg också. jag skulle gärna fara ut och springa med henne men jag tog liksom studenten igår, behöver nog inte säga mer. näe, nu ska jag äta chips och dricka cola med robin. jag kan ju också passa på att visa er ett par skor jag fick hem i posten här om dagen. skitsnygga från nelly, 269kr! imorgon ska jag kliva upp senast klockan sju och varför berättar jag då! så.. godnatt på ett tag då!


hela världen är min

studenten var grym, awesome, bäst. jag vet inte hur jag kortfattat ska kunna förklara hela dagen så jag låter bilderna tala!





























för jag ska ta studenten



makes me move like a freak

största delen av dagen har jag spenderat med klassen då vi har ätit tacos, umgåtts, planerat och pyntat vagnen. nu är det bara sömn som gäller, tagga att kliva upp klockan 05.00 imorgon. och tagga att ta studenten!!!!!!!!! godnatt på er.

i wanna be like the sunshine

idag har jag spenderat dagen tillsammans med ella och ernst, riktigt mysigt. följt av att jag hämtade ut min studenskivabiljett, åt plättar med glass och sylt till middag och hämtade en byrå och några vinglas hos syster som nu står i min lägenhet. härlig dag. nu blir det tv och mys följt av sängen, imorgon när jag vaknar upp är det studenten dagen efter, det är galet!




hold tight

jag har nyss avnjutit en grekisk sallad som blev nästan lika god som i grekland. nu är sabrina här och vi sitter mest bara och chillar, får se om det blir en promenad eller nåt. pusss!


jag står bara här och ler

bättre sent än aldrig tänkte jag lägga upp resten av balbilderna, några bilder som togs med niklas kamera. idag är planen att tvätta, träna och hänga med sabbo. det ska jag väl ändå klara av trots endast 5 timmars sömn!








får ingen luft, blir knuffad runt

jag och sabrina har analyserat texten och dragit slutsatsen att den handlar om vårt liv på krogen. bra låt btw.


nice to know ya, let's do it again

gårkvällen blev helt okej med middag och förfest med sabbo och sköna ~randomz~. vi drog vid halv ett vidare till båten där jag stannade till halv två för att gå hem och sova, jobbade nämligen idag vilket var lite småtungt. men jag överlevde och åkte ut till stugan där det bjöds på grillat och mys med familjen. nu är jag hemma i läggan och ska snart gå till statoil med niklas och robin och köpa onyttigheter som ska förgylla vår bakissöndag. här har ni lite bilder från igår, kyss!







i don't wanna be friends

fyfa-an vad varmt det är idag, jag har gått en promenad med niklas och haft det mysigt och svettigt idag. en blandning mellan skönt och oskönt. igårkväll blev det lite häng i robins farmors cab med sabbo, robin, martin och en stund med niklas mfl. sjukt nice! snart ska jag cykla till ica och möta sabbo för att köpa ingredienser till en sallad. jag gruvar mig typ för att gå ut i värmen.. men här kommer iallafall bilder från igår.






sometimes i get a good feeling

här kommer några bilder från balen igår som togs med min kamera. fler bilder kommer i helgen som togs med niklas kamera!






















get funky

balen igår var faktiskt riktigt bra, trots ömma fötter och lång väntetid på mat i början. men mest tyckte jag om vår lilla förfest ute på min utegård då vi tog en massa bilder och drack skumpa. röda mattan var inte alls så hemsk som jag hade förväntat mig, den var faktiskt rätt kul om jag ska vara ärlig. kvällen avslutades kring ett-tiden då jag och gänget som jag hängde med största delen av kvällen blev lite less och hungriga, så vi gick till max, killarna med kavajen i handen och tjejerna med skorna i händerna. shit vilket väder vi hade igår. jag ger balkvällen 4,5 av 5 toasters!

eftersom att det är stekande varmt idag igen och både jag, robin och sabbo är lediga så beger vi oss ut till min stuga över dagen för lite rehab med sol, bad, cola och mat. vi hörs senare, kanske med en och en annan balbild. nu - en bild på mig i mitt tillstånd just nu. puss!


som jag minns det var det lätt

de senaste dagarna har varit soliga och varma, och ja, jag har utnyttjat vädret och lyckan. jag har varit i parken med ella, sett fotboll och druckit öl på allstar med några killar från klassen, solat, gått promenad med sabbo och ikväll så var jag på picknick med robin, ella och ernst. imorgon vankas det bal vilket jag taggar riktigt hårt. nu tänkte jag vara värsta grymma bloggerskan och liksom svara på en fråga som låg i kommentarsfältet nu när jag kollade. svar till "anonyms" fråga: visst finns de mysiga hundarna på bild. här kommer en från då jag och ella satt i parken igår och två från ikväll. puss!




nykter eller alldeles för full

jag lever,  jag bor öst på stan och jag har blivit kär. i ella, en fransk bulldog dom har tagit mitt hjärta med storm. just nu ligger jag i min fina soffa som jag köpte förra veckan och myser med ella som sovit snart tolv timmar, medans robin gör frukost. efter en halvtimmes lek med pinnar och koppel och en timmes promenad så förstår jag att lilltjejen med så korta ben blir trött. jag får inte glömma att nämna ernst, aningen större men också en helmysig fransk bulldog som jag umgåtts med en hel del på senaste tiden. ska jag skaffa hund kanske?

senaste veckan som varit har i stora drag bestått av städning, flytt, mycket fix i nya läggan, mys med unni, jobb, personalfest, mys med sabbo, mys med robin, mys med hundarna. underbart vad mycket mys jag hunnit med, mys på alla möjliga sätt.

RSS 2.0