birthday kid

nu går jag och robin till lottas för att avnjuta varsin plankstek och varsit glas med något gott i. vid sex börjar vännerna rulla in så vi kommer nog inte höras av förän imorgon då jag sitter i bilen påväg till stockholm. puss på er!
 



det är min dag idag

idag fyller jag faktiskt år! 21, känner mig asgammal... eller? förutom att jag har jobbat fyra timmar imorse så har jag hunnit med att läsa en massa kärleksfulla sms, ätit en mysig lunch och haft lite presentöppning med robin. fan vad jag älskar den mannen, nästan lika mycket som jag älskar smörgåstårta!
 

nikon 1


måndag

idag är jag riktigt trött i kroppen men var ändå taggad på att åka till iksu och ge armarna och magen en omgång på iksu. annars så är det bara tvätt, städning och packning inför stockholm jag sysselsätter mig med denna regniga dag. imorgon fyller jag år och då kommer det några fina vänner över för att festa till det med mig och sen ska vi på sista tisdagsrex för denna sommar! på onsdag morgon drar jag och bror till stockholm där vi möter upp syster för en fullspäckad och bra helg. här kommer två härliga bilder från lördagen då jag, emelie och johanna gick och åt sushibuffé på sagami, det är något jag rekomenderar! puss.
 

skön känsla

shit vilken bra helg det här har varit. vi räknade ut att vi sammanlagt har suttit på en cykel i 10 timmar, tror ni man har lite ont i rumpan eller? haha.. vill bara säga tack för en grym utbildning till elvira och iksu! nu blir det soffläge hela kvällen, kram!


i love it

känns skitkonstigt att säga att man sitter och gör hemläxan, men så äre. utbildningen går bara bra och jag njuter av tanken att den här helgen kommer innehålla mycket spinning, bra musik, svett och ny kunskap. dags att sova - hårdstartar morgondagens 9-17 dag med ett spinningpass! puss


fredag

i väntan på att spinninginstruktörsutbildningen ska börja så har jag och robin passat på att göra lite ärenden när det ändå tokregnar ute. vi har även spelat yatzy och mysit med ella. nu är det snart dax att bege sig mot iksu där jag kommer spendera större delen av min helg. ändå helt sjukt att jag på söndag kommer vara färdigutbildad spinninginstruktör!
 

ella

har såklart tagit en massa bilder med min nya nikon 1, till exempel några idag på min fina lilla hund.
 

gårkvällen


bröllpsfotografen


födelsedagen en vecka i förväg

efter en dag på cykel med storasyster så åkte vi alla ut till innertavle på kvällen för lite firande av min födelsedag en vecka i förväg. i princip hela min familj reser bort den 28e så det fick bli så. vi åt tacos, massor av fika och jag fick öppna paket. bland annat så fick jag en nikon1 som jag velat ha sedan den kom ut. jag är en superglad tjej nu!!! puss


bröllopshelgen

sitter just nu i lobbyn på elite stadshotellet och väntar på att någon ska våga sätta sig bakom ratten och ta oss hem till umeå. gårdagen var helt underbar med en jättefin vigsel i gammelstads kyrka i luleå där jag också sjöng två låtar vilket var en ära att få göra. agnes och robert var så himla fina så ni kan inte förstå. festen som höll till i rundviks bygdegård var helt otroligt bra uppstyrd med god mat, bra underhållning under hela kvällen och sen en röjig fest som höll på till halv fyra. att bo på hotell med robin i två dagar har inte varit fy skam det heller. hotellfrukost, supermycket mys och lite träning för min del på hotellets gym. när jag har fixat in bilderna från kameran i datorn så lägger jag upp dom här. nu blir det några instagram bilder som alla som följer mig där redan har sett, men här kommer iallafall lite blandat från hela helgen.


i don't care, i love it

kom nyss hem från lite häng med mina fantastiska vänner anna, niklas och dedi. vi har mest bara snackat strunt som vi är bäst på. det fick bli en tidig kväll för mig eftersom att jag börjar sju imorgon och jag vill vara så utvilad som möjligt inför helgens bravader. åh vad jag är taggad på att gå på bröllop, sjunga på bröllopet, bo två nätter på hotell, äta hotellfrukost två dagar i rad och bara mysa på i ett fint hotellrum med robin. hihi. jag har även kollat upp så att hotellet har ett gym, och det verkade ju inte vara vilket gym som helst heller, så jag ska passa på att träna lördag och söndag morgon hade jag tänkt! nörd som jag är. det här kommer bli en underbar helg och jag känner verkligen att jag behöver det.
 
om ni tycker jag är lite övertaggad så kan det bero på att det här i princip är första riktiga grejen som händer i sommar efter tunisien-resan. jag har ju mest bara jobbat känns det som. men nån måste ju göra det också, eller hur? när jag lix är så taggad kan jag ju meddela att det kommer hända mer spännande framöver. nästa helg går jag den efterlängtade spinninginstruktörsutbilningen på iksu. den 28e augusti fyller jag år, då äre fan ~fest~. den 29e augusti åker jag ner till stockholm vs uppsala med syskonen fem dagar för att springa tjejmilen, se coldplay och hälsa på släktingar. och när jag kommer hem därifrån är det bara några få dagar innan jag och johanna drar till turkiet! snacka om att ta igen efter förlorad sommar. näämen, puss och godnatt då!

sharing different heartbeats

sedan vi hördes sist så har det varit mycket stughäng, fyra stenhårda träningspass, mys med bror mfl, bokning av en resa och oförskämt lite jobb för min del. livet leker och imorgon drar vi till luleå direkt då jag slutat jobba klockan ett. vi kommer bo på finfint hotell två nätter, gå på bröllop där jag även får äran att sjunga och bara ha allmänt mysigt. blir skönt med en helg borta från stan, träffa nytt folk och mysa på med robin som tusan. som sagt så leker livet med mig för stunden och jag kan inte annat än njuta.

 


helgen

helgen har jag spenderat en del i team sportias lokaler, det var riktigt kul att vara tillbaka där efter några månaders paus. hoppas det blir mer framöver kanske! fredagskvällen var en linnéa och robinkväll som började med gomiddag made by me, bio och drinkar på allstar där vi även mötte upp syster och hennes kille. batman var den bästa filmen jag sett! seriöst bättre än twilight, kanske, ja eller.. det tar emot att säga, ok? i lördags efter mitt mördarpass på gymmet så åkte jag till anna och hängde med henne, madde och johan. vi såg harry potter och efter det en riktigt äcklig skräckis, rädd som jag blev så slaggade jag i annas soffa istället för att köra bil ensam hem och gå in i en mörk och ensam lägenhet. förlåt men ella är faktiskt inte den bästa hunden vid dessa lägen, vakthund? näe. och igårkväll så körde jag och anna efter hennes pass på coop och mitt på team sportia på pasta carbonara, promenad och film (juno, vi älskar dig). idag är det måndag och idag återgår jag till mitt vanliga schema som innebär att jag är ledig måndagar. funderar på en löprunda ut till stugan och hänga där i solen ett tag. pusss!


tisdagen

den var helt otrolig den. vi hade det askul hos anna och sen även ute på rex. dagen efter, i onsdags alltså, gick jag och anna till coop med bakispizza för att visa lite sympati åt de som jobbade. det uppskattades! puss!


bästa

nyss anlänt till anna. ikväll ska jag, emelie och johanna grilla, dricka vin och drinkar och tillslut pallra oss ut på rex och göra dansgolvet osäkert! kyss


we were in love

sedan vi hördes sist så har jag bott på teg några dagar, jobbat hela dan varje dag i princip, hängt med niklas, hängt med johanna och tränat så det räcker och blir över typ. nämen nu ska jag sova för att jobba 7-16 imorgon och efter det orka med tisdagsbravader med mina cooptjejer! pussgodnatt.


wish you were here

efter några timmars jobb och några ärenden så befann jag mig tillslut på iksu för att först köra ett svettigt spinningpass. när mina ben var nog så slutkörda var det dags att döda dom lite mer, jag mötte upp anna och robert i kamphallen och vi körde crossfit. askul! ikväll tar jag det bara lugnt med mig själv och ella, vi var ute på världens mysigaste prommis i skogen nyss. börjar klockan sju imorgon så jag ska bara se en film och sen sova. fantastiskt skönt med lite egentid måste jag säga. puss.

 


torsdag

idag har jag hunnit med en 9km löprunda, jobb och häng med johanna, anna och några andra. en riktigt bra torsdag. nu ska jag få mig fyra timmars sömn för att sedan jobba sju timmar, mums!!


if you don’t wanna see my face again, please just let me hold you one last time

efter frisörbesöket var jag betydligt mycket mörkare i håret, med betydligt mer kaxigare toppar. tanken var att dom skulle bli lite rödare men mitt hår ville inte riktigt ta åt sig den färgen. så med hjälp av en röd "bomb" som jag ska ha i håret när jag duscar så kommer dom bli lite rödare. jag är supernöjd iallafall. känns skönt med något nytt och fräscht. nu känner jag att jag har suttit inne lite allt för länge och sett new girl så jag drar till johanna och sover även där. får se vad vi hittar på ikväll, men det är ju trots allt en bakisdag för min del så då får man ju göra ingenting. tack och hej.
 

we say the craziest things

hade en sån där perfekt kväll igår. ni vet säkert hur det kan vara ibland, vi slutade iallafall på topp om man bortser från glassplittret i mitt ben. imorse vaknade jag upp med ett leende på läpparna och en lätt huvudverk. nu sitter jag hos frisören och byter hårfärg. spännande!!

 


RSS 2.0