HEJ!

Dålig uppdatering på senaste. Igår efter jobbet så fixade jag och niklas lite ärenden på stan. På kvällen var jag med ludvig hos min syster, och jag klippte även honom. Hör ni det, jag klippte ludvigs hår och det blev helt ok!

Nu är det fixfix. Ikväll är det party. Vi hörs!

SLEEP TIGHT



Idag kom mamma hem med klänningen jag ska ha på nyår, 499:- på D&D. Ganska enkel, men väldigt fin!

Kvällen bestod av niklas, anna och nyårsplanering. Nu är allt klart.. vi ska äta middag och förfesta hos niklas (vi och tio till), sedan ta taxi in till stan och där tar de exakta planerna slut.
Vi taggar!

Nu ska jag sova, jobb imorgon. pusss

MW


Tröja; Monki

Nu drar jag och niklas med bilen till anna. Ha en bra kväll!

THANK YOU FOR NOTHING

Hej raringar. Gårkvällen bestod av "I taket lyser stjärnorna", chips och ludvig! Mysmys. Och idag blev det jobb. Jag har inte så mycket mer att säga.. tänkte mest meddela att jag lever. Haha. puss på er

LITE ALLT MÖJLIGT


Freebra, Twilfit 299:-


Körkortet!!!!

Jag blir lite less, klänningen jag köpte kändes inte bra nu när jag testade hemma.. det var en spetsklänning med lång urringning i ryggen. Hoppas jag hittar något liknande så jag får användning av bhn som faktiskt kändes asbra. Den kan användas till t.ex. tubtoppar, toppar med urringning i ryggen. Den är alltså till för att slippa de där jäkla bh-banden!
Och nu har jag körkortet i handen också... det känns toppen, nu slipper jag mitt gamla leg där ingen ser att det är jag haha!



Träningen ikväll gick jättebra, det var bara jag och krille där så christina kunde gå igenom mycket löpteknik vilket var mycket bra. Nu känns det lättare alltihop.

Ska iväg med bilen nu och hämta ludvig.. vi åker nog direkt tillbaka till mig, ikväll blir det mys. pusss

SNÖ

Shit vilket väder att köra bil i.... och parkera på stan idag var inte det lättaste. Men jag kan då verkligen säga att vi har gjort ärenden idag, jag och mamma. Biblioteket, posten och hämtat körkortet, d&d (hittade inget där men), köpt kattmat på teg, gått till apoteket på teg och sist men inte minst gått på stan och inhandlat det jag ska bära på nyår. Det blev en jättefin klänning och en spec-bh. Visar senare vad jag köpt och så.. nu ska jag äta sen är det löpträning på nolia! pusss

DAGENS

Tröja; Monki

Idag har jag på mig min kanske nya favorittröja som jag fick på rean för endast 175kr. Den är hur skön som helst och även himla snygg! Jag ska snart iväg med mamma och göra lite olika ärenden.. t.ex. hämta ut körkortet, leta nyårsklänning och fixa litt på apoteket. Vi hörs, pusss

CAN'T SLEEP

Blir tokig! Det kan ju bero på min 2,5timmars långa "powernap" i soffan tidigare ikväll.. jag ÄR trött, men det går inte att somna. Vet ni vad jag grubblar över? Bara onödiga grejer. "Vad ska jag ha på mig på nyår.." "När ska jag hinna åka till stan och leta efter en klänning till nyår" "Tänk om jag inte hittar något". HAHA. Nyår är ju fan på torsdag, jag har skjutit upp det allt för mycket. Men samtidigt, hur viktigt är det? Inte så viktigt så jag behöver ligga och oroa mig iallafall. Näe nu ska jag se paradise hotel eller andra avenyn eller något liknande.

Godnatt


KROGENKROGEN









Fördrink, middag (asgod), förfest tills krogen öppnade för allmänheten. Awesome kväll!

Jobbade idag, det var tungt.. men söndagarna går fort ändå, bara fyra timmar. Ikväll har jag ätit middag, sovit vid tvn och sett wallander kuriren. Nu ska jag kolla runt lite på internet och sedan soova... pusss

KVÄLLENS OUTFIT

Klänning; BikBok, Lacktights; Bikbok, Väska; Åhlens
Ringar och örhängen; H&M, Klackar; Skopunkten

Nu sticker jag iväg till anna, vid sju-tiden går vi till krogenkrogen där det blir fest heela kvällen. pussss

KVALLA



Ringen jag köpte på rean idag, på gina. Men se vad som hände när jag skulle ta på mig den.. själva ringen lossnade. GREAT! Ringen var ju fin...

MELLANDAGSREA









Hemska bilder, men ni ser vad jag har köpt idag iallafall! Det mesta gick under hundralappen, jag är supernöjd. Jag gick med ludvig, han fick med sig två snygga jeans hem.

Nu är jag rätt så trött... så nu blir det att vila lite, för ikväll är det party! Dedi som fyller 18 har hyrt krogenkrogen så där ska vi äta middag och förfesta lite innan krogen öppnar för allmänheten klockan 10. Hörs!

GRATTIS



18 år idag!
Grattisgrattisgrattis gumman! PUSS

DREAMS



Halsband; olika, Ringar; H&M, Tunika; Monki

Nu åker jag snart till ludvigmannen. Vi ska nog mest äta middag och mysa.. senare ska jag vara chaufför för några vänner. Ha en bra fredagskväll! pusss

JULKLAPPAR



Det ni ser på bilderna är: pilatesboll, yogamatta, tripod (rörligt stativ till kameran), hudlotion, parfym (escada magnetism), extern hårddisk (500gb), en "smyckeshängare" i form av en hand. Jag fick även puder, mascara, pengar dust it, pro-active och sist men absolut inte minst; PENGAR.

Tack allihopa för julklapparna, jag är asnöjd.. fick ju allt som stod på min lista! hihi
Jag hade en jättebra julafton med god mat och trevligt sällskap! pusss

GOD JUL


 

Nu åker jag iväg till min farbror där kusiner och familj är.

Ha en bra julafton allihopa! pusss


24.12.09



Godermorgon! Var nyss nere vid granen och klämde lite på julklapparna, jag är så nyfiken!
Nu ska jag gå och äta lite julfrukost, puss på er!

00.43 NU ÄR DET FAKTISKT JULAFTON

Men ändå inte... för mig är det julafton när klockan slagit 15.00, då det är kalle anka på tv.
Jag längtar tills imorgon, mysa hemma, göra sig fin och tillslut åka och fira jul med släkten. (dvs. kalle anka, julmat, julklappsleken, tomten och julklappsutdelning!!!)

Igår var jag med ludvig hela kvällen, idag jobbade jag 10.00 till 18.00 och ikväll har vi haft "uppesittarkväll" med hela familjen plus alla respektive! Det förklarar mig dåliga uppdatering. Jag har verkligen inte hunnit, eller orkat för den delen.

Lilla julafton med min ludvig var toppen. Först åt vi middag på Ängen, så god mat. Sedan åkte vi och hyrde en film (wallander - läckan). När vi kom hem till ludvig hade vi julklappsutdelning och sen film och mys! Jag ska visa er vad jag fick... jag är supernöjd! Tack älskling!


Bh&trosa - rosa och vit med spets, me like!
Parfym - escada desire me, jättegod!

PUSS.. OCH GOD JUL

13 MÅNADER OCH LILLA JULAFTON


Halsbandet fick jag av ludvig i julklapp förra året, tröjan fick jag av ludvig i 18års present. Passande outfit, hih

Åker till älsklingen nu, vi ska gå ut och äta och sen vara hos honom och ha en liten julafton. Puss

RINGAR



Fick med mig lite smågrejer hem från stan också, fem stycken ringar. Den gröna och den rosa var väl egentligen dom jag satsade på, dom tre små hängde bara med! Superfina från h&m.

BLACK AND WHITE






Jag och niklas tog BILEN till stan och mötte upp några som vi ska fira nyår med. Vi planerade och fikade (åt frukost)!

GODNATT



Godis, te, tv och julklappar med niklas ikväll, satt fint.
Nu är det VR-läsning, den landade i min brevlåda idag.

Puss på er!

P4

http://www.sr.se/webbradio/webbradio.asp?type=broadcast&Id=2116976&BroadcastDate=&IsBlock=

Där ovan har ni länken till radioklippet jag var med i idag. Det var roligt att vara med i radio, men sjukt svårt att svara på frågorna sådär direkt.. haha, jag låter som ett miffo vissa gånger! Men det här bjuder jag på... spola fram till ungefär 13.50.

Nu, IKSU

BILDER SÖNDAG

Mira, Linnéa, Linnea, Vilma, Matilda, Niklas, Natalie och Elise hade middag och fest!







BILDER LÖRDAG

Mira och Linnéa hade myskväll.





IDAG KANSKE ÄR BÖRJAN PÅ EN KARRIÄR

Vem vet! Jag fick ett samtal i morse av en tjej från P4, radiokanalen ni vet. Våra musikproduktionslärare skickade in jullåtarna vi hade gjort till radio i hopp om att kanske någon skulle komma med. Min kom med, haha, det är nästan skrattretande. Min var tydligen SÅ outstanding så den skulle få spelas upp först av alla, (sju av femton kom med). Det känns ju kul typ! Halv fyra idag ska jag vara på radiostället och bli intervjuad och sen antar jag att dom spelar upp låten, så om ni vill kan ni ju slå på radion där vid halv fyra tiden!

Pusss

DIFFERENT FACES



Såhär ska jag se ut ikväll, typ. Jag använder en kjol som inte blivit använd på år, typ.

Vad ska jag göra ikväll då? Jo jag ska äta middag med lite folk och lite vin.  Hos mira.
Nu ska jag göra en paj, hejdå!

PERSONLIG ALMANACKA


Beställde just en almanacka på personligalmanacka.se. Min framsida kommer se ut sådär!

pusss

GOODNIGHT AND GO

Fy vad trött jag är. Sov dåligt inatt, mycket folk på jobbet. Nu vill jag mest bara sova.. och chilla med mira (mfl) ikväll. Orkar faktiskt inte skriva mer just nu.. heej

RUBRIK



Ikväll ska jag vara med brudarna på bilden! Killen dissar för ett högstadiedisco...
Vi ska fika, vet inte vart, men det kommer bli trevligt. Åker till ludvig efteråt, sover där, jobbar imorgon. Det betyder att vi hörs imorgon eftermiddag. Puss

p.s tripp-trapp-trull på oss tjejer, det var kul. d.s

DET ÄR SLUT MELLAN OSS



Nästan lite sorgligt.

JULLOV



Okej leendet är inte så fejk som det ser ut, jag är glad. FÖR DET ÄR JULLOV!
Efter avslutningen åt jag och några på max, sen har jag varit på stan med niklas mfl och bland annat inhandlat de sista julklapparna.

pusss

JULLOV SNART DÅ


Rosett, topp och armband från H&M

Nu åker jag iväg på julavslutningen.. på vägen hämtar jag upp ludvig och mira, niice! PUSS

FIRA KÖRKORTSTAGARNNN


Carro vill inte vara med på bilden... vsg!
Min kväll blev så att först åt jag middag på lottas med familjen plus ludvig, asgod mat! Sedan träffade jag niklas och carro på pipes där vi satt i några timmar tills vi blev hungriga och gick på max! Sedan körde jag bil hem med de två fyllesvinen i baksätet! =)
Det här inlägget läggs självklart i kategorin fest, hela dagen har varit en fest! Eller vänta... hela veckan är ju en fest, visst var det så niklas?

Nu ska jag se paradise hotel, pussss

KÖRKORT

Hej alla glada! Dålig update på senaste, men det är mest bara för att jag inte ville att ni skulle fundera vad det var jag höll på med.. hehe. Igår gjorde jag teoriprov, godkänt. Idag hade jag uppkörning, godkänt. SÅ SKÖNT! Idag vid lunch fick jag bilen av mamma.. så jag har kört runt lite idag. Det är roligt, men väldigt overkligt att sitta där i bilen antingen själv eller med kompisar men utan föräldrar eller körlärare. Ah det var mest det jag hade att säga just nu... vi hörs!

KÖPT IDAG


Både kjolen och halsbandet är från Gina.

Jag älskar halsbandet, men kjolen funderar jag lite över att behålla... skitsnygg på, men litt för lång för min smak. Jag får testa den till rätt tröja imorgon och se hur helheten känns helt enkelt!

Nu ska jag sova, pussss

HEJ MITT VINTERLAND



Dåliga bilder kanske, men sen när har jag haft bra kvalla på mina bilder här egentligen... haha. Jag är glad att det är snöigt. Och mysigt var det att vara snöig när jag kom in, efter en mysig prommis med niklas! Mysigt var ordet.

Nu är det plugg....

MÖSSA



Idag stannade mössan på typ hela dagen, när den väl är på så är det dumt att ta bort den ju, håret blir så platt. Jag tycker mössa är ganska fint att ha ändå, så länge resten av outfiten liksom styr upp det. Jag diggar tex inte den här typen av mössa och typ en stor (kill)hood, det blir föör pojkigt och nästan lite ehm jag vet inte för min smak. Jag gillar lite mer feminint!

Idag hade jag körlektion direkt efter skolan, klockan 11 alltså. Efter det var det teoriplugg ett tag. Gick sedan på stan och hittade äntligen det jag ska ha på mig på julafton, det blev en kjol och ett halsband, resten av outfiten finns redan i min garderob. Senare satt jag på brobergs med några fram tills 17tiden, nu är jag hemma och ska snart ut på en promenad med niklas!

p.s hur härligt är det inte att vi äntligen får snö, som stannar på marken!? d.s

PRELIMINÄR ÖNSKELISTA


Kommer tillläggas eller tas bort grejer, nästa gång kanske ni får en med bilder också, vem vet!

WHITE LIES

Tog bort förra inlägget, kändes lite jobbigt och ointressant med en sån där lista....

Hittade en bild på facebook, gillar den faktiskt.. trots att den togs under en gymt jobbig tid tidigt i höstas så är det ändå något med den. Kanske för att jag vet att jag var med några nära vänner, niklas och miranda, som jag inte träffat på allt för länge känns det som.



Nu, iksu

WON'T YOU BRING BACK ALL THOSE COLOURS TO MY DREAMS


Ring; H&M, Linne; Mammas, Kofta; Gina

Ni får bara se min överdelden här gången, men det är ändå bara ett par svarta jeans och svarta uggs nertill.

Idag har jag haft körlektion, sett film på engelskan och haft sånglektion. Ganska slapp dag, behövdes.. jag är sjukt trött. Ikväll skulle jag egentligen på löpträningen, men jag vill börja träna lugnt nu eftersom att jag har varit sjuk i två veckor. Så istället blir det styrketräning och lite crosstrainer på iksu. Längtar dock efter lörträningarna.. grymt kul, och hårt. Det gillas.

Puss

TELL ME YOU LOVE ME



Snygg, jävligt snygg. Nu åker jag iväg till gulleludvig och myser och även sover! pussss

UPDATE

Hej raringar. Idag hittills har jag hunnit med teoriplugg, övningskörning, träning på iksu och ett avsnitt av paradise hotel. Träningen var så härlig, jag kände mig superglad när jag äntligen fick träna efter 2 veckors sjukdom.. finally!

Vad ska jag göra ikväll då..? Jag vet inte, vara med ludvig kanske.. vem vet :)
Nu är det mat iallafall! pusss

SATURDAY NIGHT



Gårkvällen blev lyckad, riktigt kul faktiskt!

Idag är mår jag som jag förtjänar men ändå ska jag iväg och jobba.. mitt andra jobb he he.
Vi hörs!

FULLT UPP



Igårkväll somnade jag i soffan och kommer knappt ihåg hur jag tog mig till sängen, för där vaknade jag upp imorse iallafall. Jag vaknade av att min mobil ringde 09.40, det var min chef som sa att det var kris på jobbet, självklart ställde jag upp! Det blev stressigt och min lördag blev inte som jag tänkt mig, men det var ändå värt.

Jag och ludvig har nyss ätit jättegod middag, mys. Nu väntar vi på några vänner som vi ska luciavaka med, det blir kung!! Hörs, pussss

FREDAG

Hej bloggeen! Haha alltid lika fult att säga så. Idag var jag ju med i luciatåget på skolan.. vilket betydde att vi skulle vara på skolan 07.00. Det resulterar i att jag har varit mycket trött idag. Min dag förutom luciatåg bestod av musikproduktion 5timmar i sträck (blev finally klar med jullåten), stan med ludvig och tobias.. och sist med inte minst middag på great eastern med pappa!!

Nu är det idolfinalen som gäller. Syster, bror, henny och mange kommer hit snart också. Fredagsmyyyys!

Vi hörs, puss!

ELIN FICK OCKSÅ VARA MED PÅ ETT HÖRN



Nu ska jag ut och övningsköra, på hemvägen hämtar jag upp ludvig... mys!!

p.s gillar bilden d.s

TRE



En oskarp, en sne och en vanlig.

Nu är det historiadax! pusss




Det blev café station med niklas och elina ikväll, mycket trevligt.

Jag måste bara få klaga lite..... vad händer med min hosta? Varför blir jag aldrig frisk? Jag vill träna!!! Det här suger. Men jag hoppas på att jag kommer kunna träna supermycket på jullovet, så nu får det lov att gå över det här, vad det än är.

Nu ska jag sussa, sovmorgon till 10 imorgon, skönt. Godnatt ♥

SUMMERTIME, AND THE LIVIN' IS EASY

 

Kollade igenom lite bilder på outfits från sommaren som var, hittade den här och jag började direkt bara längta efter sommaren. Så underbart. Jag har på mig en fin sommarklänning, höga klackar, brun hy och det är skolavslutning! Och som det inte direkt syns på bilden så var jag med mina närmaste den dagen vilket alltid är det bästa. Åh, ge mig sommar!

Flummigt inlägg kan tyckas av vissa, men säg inte att ni inte håller med om att sommaren får komma nu, direkt, mer är gärna!

IT'S GONNA TAKE A LOT TO TAKE ME AWAY FROM YOU

Innan jag börjar babbla på kan jag ju meddela att rubriken inte har något med texten att göra.

Idag har jag varit trött kan jag lova... vaknade klockan två inatt, låg och gruvade mig över säkerhetskontroll osv inför lilla uppkörningen, somnade vid fyratiden igen. Klockan ringde halv sex och jag var på körskolan klockan sju. Ja, bara det där beskriver väl hur trött, sliten och skabbig jag har varit idag. Lilla uppkörningen gick Ganska bra, de anmärkningar jag fick kan jag nog utan problem fixa till inför riktiga uppkörningen. Efter allt detta hade jag skola, är snart klar med min "jullåt"... den blir kung, eller inte! Efter skolan gick jag till körskolan igen och nördade vid datorn där tills jag klarade sista fasen, dvs slutprovet. Det känns toppen, nu ska jag bara göra de där småfaserna som man gör om man vill och har tid över. Jag börjar ju nästan bosätta mig på körskolan snart alltså... Nu ska jag sova, tagga!


HEJ



När jag kom hem från hörnefors (halkbanan) så låg den här i min brevlåda... men jag hinner inte läsa ur den särsilt mycket idag. För nu ska jag snart ut och övningsköra, sedan åker jag till ludvig. Lilla uppkörningen imorgon klockan 07.00, det blir inte direkt någon lång mysmorgon... men jag taggar ändå. Hoppas ni har haft en bra dag, det har jag, halkbanan var skitkul!

puss!

HALKBANA



Nu åker jag iväg och sladdar och har kul, HEJDÅ

PARADISE HOTEL



Herregud, JAG som är så negativ till sån här skit har fastnat för det. Det är ju spännande för tusan haha! Nu ska jag se vidare... sen sova. Halkbana för min del imorgon! PUSS


DAGENS

Kofta; Gina, Linne; H&M, Jeans; Cheap monday


Ja såhär ser jag ut idag kära vänner!

Jag vill säga grattis till karl som tog körkortet idag, GRATTIS!!

MIN NYA

Orkar inte ta kort på den, så här får ni en bild från gina tricots hemsida. Måste ju säga att den är mycket snyggare i verkligheten än på den där bilden. Och mycket snyggare öppen. pussss


ANDRA ADVENT



Imorse segade jag och syster i sängen ganska länge.. men tillslut tog vi bilen in till stan. Hörde ni det, vi tog bilen från haga till stan, lata? JO. På stan köpte vi julklappar till mamma och pappa, jag köpte även min julklapp till niklas. Vi köpte även varsin typ glansig kofta, svårt att förklara men det är en sån där som sitter på ungefär halva befolkningen, typ. Ni får se bild senare.
Vi åt nyss middag, julmiddag.. vissa tycker det är för tidigt, men inte jag för jag älskar det! Speciellt dopp i grytan och julmust. Vad gillar ni mest på julbordet?

pusss

+





Tre av tio bilder från igår, noll av tre filmer. Mer får ni inte se!
Gårkvällen blev awesome faktiskt, det där gör vi om!

pusss

FILUR



Haha jag ser ut som en filur på bilden. Men ikväll hade jag iallafall tänkt att ha på mig min kära paljetttröja och ett par strumpbyxor! Ska åka med bussen om en timme och möta upp zigge och tobias på stan sen åker vi vidare till marieberg, det är amanda som styr ikväll.

Jag vet inte alls mer vad jag ska säga, vi hörs imorgon helt enkelt. puss på er

TIK TOK

Hej raringar! Gårkvällen spenderades hos ludvig, vi såg film och åt godis. Jag somnade tidigt i soffan och blev väckt några timmar senare, somvanligt. Förlåt ludvig. Idag har jag jobbat hela dagen och det gick bra.. jag var dock väldigt trött! Ikväll då, jo ikväll blir det klassfest. Eller ja, jo det är ju klassfest, men ungefär bara hälften kommer vara där som jag förstått det, med det blir nog trevligt. Det blir ju vad man gör det till brukar jag säga!

Mamma och pappa är på någon fest eller något, så nu ska jag värma en pizza i ugnen och sen fixa mig. Bussen går inte förän halv nio, så jag lär höra av mig innan det. PUSS

FREDAG



Äntligen fredag! idag har jag mest bara varit i musikproduktionen och spelat in min "jullåt".. vet inte hur julig den är men. Om en timme har jag kör, sen är det helg. Vad händer i helgen då? Jo alltså helgens planer är lite suddiga, men det kommer ordna sig. En sak vet jag, och det är att jag jobbar imorgon, tagga!

Vi hörs!

MYS



Hela kvällen har jag gått runt i pappas blåa stora flicetröja, osminkad och glad. Supermys. Ikväll kom syster, vi åt tacos och sen har vi bara snackat och sett lite tv. Jag har alltså inte suttit så mycket vid datorn, därför blir det inte världens roliga inlägg nu heller.
Jag tror jag säger godnatt här, imorgon blir det att kliva upp klockan sju, sooovmooorgon. Syster sover här och skjutsar mig till skolan imorgon, lyx. Dröm sött, puss!

HEJ

Jag lever, faktiskt. Igår var det skola, soundcheck, middag på stan, konsert. Kom hem vid nio, med ludvig.. orkade verkligen inte sätta mig vid datorn då. Idag hade vi sovmorgon till tio, men läraren är sjuk.. så här sitter vi i biblioteket och väntar på engelskan som börjar om en halvtimme. Jag väntar äver på att min chef ska ringa och berätta hur jag ska jobba den kommande månaden. Hoppas det blir mycket under jullovet!

Efter skolan ska jag plugga teori på körskolan och ha körlektion.

Vad säger ni om den här till nyår kanske?

 


IT STARTED OUT AS A FEELING, WHICH THEN GREW



Tisdag, idag har jag varit duktig känner jag.. efter skolan hade jag dubbel körlektion, pluggade teori i 2,5 timmar tills datorn sa till att man inte får göra fler än fyra prov på en dag. Ikväll har jag skrivit en jullåt som ska vara klar för inspelning imorgon (haha får ju se hur det blir) och städat rummet. Nu är jag jättetrött och vill bara sova..... andra avenyn först.

BRUSH MY TEETH WITH A BOTTLE OF JACK

Jag sitter och jobbar med ett musikhistoria arbete, egentligen kanske jag borde ha mozart i lurarna, men icket. Jag lyssnar på min, niklas och typ halva midgårds gemensamma partylista på spotify. Jag blir lite taggad måste jag säga, taggad på att dansa! Det kanske blir något sånt på lördag, vem vet! Nu ska jag lyssna vidare... snart har vi matematik, det är mindre taggat.
Här har ni listan, partta

pusss

BLACK

 

Idag har jag på mig en svart t-shirt, svarta jeans och svarta skor. Även smycken i guld. Jag är rättare sagt ganska svart, men det är ju bara snyggt! Skorna hittade jag bland mammas skor, jag har letat ett par såna länge nu.. och så hittar jag ett par, gratis. Hur bra är inte det? Jag tycker de var fina, och dom är ju helrätt i vinter!


pussss


RSS 2.0