friends, lovers or nothing? there can only be one

lyckad kväll igår, riktigt lyckad! tack till vår vakt, dj och sist men inte minst - våra gäster! det var jättekul att nästan alla satsade med utklädnaden. ni hade dock kunnat vara lite mindre grisiga, det var ett helvete att städa idag, haha! bilder kommer inom kort, men här är en på festfixarna, pink ladies!


pink ladies

nu är vi klara och beger oss till lokalen. ha en grym halloween allihopa, ni som ska till innertavle - vi ses!


fixar oss...


do you think of me? where am i now? baby where do i sleep?

ikväll är det fest, fest i innertavle bygdegård. sist jag hade fest där blev det riktigt lyckat och kul. det var jag och linnea andersson som hade födelsedagsfest tillsammans och temat var "party like an animal". ikväll är temat valfritt med vi hoppas på att alla satsar, alltid roligare så! nu ska jag, theres och philippa till bygdegården och börja fixa till där, sen fixa oss själva. vi hörs!


bild från party like an animal - festen

you make me feel like i'm living a teenage dream

mmmm, så känner jag. typiskt.

idag har jag hunnit med en sångworkshop, en sväng förbi lokalen vi ska ha imorgon med robin, flashat pattarna och gått en sväng på stan. ikväll kommer grabbarna hit, vi ska göra lite bus och softa, det vi är bra på. hoppas på tidig sömn, vill vara megapigg imorgon. jag är mer taggad nu än jag var tidigare!! wiie. ha det bra PUSS!



är jag dålig på att uppdatera idag eller??? köpte lite roligt till min flygresa på måndag, tagga. föresten, efter min lilla hårmakeover idag så ska jag även slinga håret ikväll hade jag tänkt, själv denna gång med. det kan bli bra! efter det - iksu med nathalie ♥

give yourself to me



tröja från h&m

blame it on my youth

frisören här va! jag tunnade nyss ut mitt egna hår alldeles själv. det var så jävla tjockt och hängigt, nu är det lite bättre! det resulterade i en äcklig hårboll.


it can wait

bloggen hamnar i kläm i veckan, varför? jo, för att jag är fan fullbokad. ikväll har jag tränat och nu ska jag iväg till elin och mysa samt ha sleepover. imorgon är det full fart med skola, träning, soundcheck, uppträdande på jazzfestivalens invigning och sedan till philippa för att planera halloweenfesten. på torsdag är det lite lugnare, men då ska jag iallafall träna och kanske blir det häng med någon på kvällen. sedan är det fredag och helg... vilket innebär häng med grabbarna från klassen samt fixning inför halloweenfesten. klockan 19.30 på lördag ramlar nog de första gästerna in på halloweenfesten 2010!!! :)

mina sista ord: vi hörs när jag har tid och något vettigt att säga! PUSS

i spent my time just thinkin about you

det var tungt att kliva upp imorse, och kallt, jämfört med morgonen dagen innan. det har varit lite småtungt hela dagen faktiskt, mycket funderingar, och förvirrad är jag. nathalies kloka ord var ett bra stöd, hämtade henne på flygplatsen och åt en bit mat tillsammans med en vän till henne. lärde mig ikväll att det inte är så farligt att vara tredje hjulet och att umeå är hemskt litet, sånt där händer bara inte, haha...

imorgon ska jag hålla tal, om "rädslan att hålla tala inför folk". kul. det kommer nog inte bli det bästa jag gjort, men vad tusan, bara jag håller ett tal, eller? sedan ska vi träna på vår halvdåliga låt inför att spela på caféscenen på lunchen. det blir kul, det var det när vi spelade samma låt i torsdags iallafall, haha...

dags att sova, först träna mer på svenskatal, sen sova. och drömma om vad som kanske komma skall, det vore helt underbart, men denna gång ska vi inte hoppas på för mycket! godnattkram

-

i wish that i was stronger
i'd separate the waves
not just let the water
take me away

there's three version of this story, mine, yours and then the truth

nu vill jag bort från umeå. vilken tur att jag ska det då, om en vecka, i en vecka. kommer ju så jävla perfekt. när jag som mest behöver det. hallååå towe, varför svarar du inte i telefonen när jag behöver dig som mest???


lycklig

i don't know what you're looking for

nu är det dags, styr upp det här nu. helgen är i princip över eftersom att jag bara ska plugga resten.. annars så har min helg varit bra, riktigt bra! jag har lite bildbrist, kör därför med en på mig och robin från förra helgen som också var en riktigt bra helg. haha.. puss!


hey you, i don't like your girlfriend

.. no way, i think you need a new one
hey you, i could be your girlfriend


hey you! jag lever.. senaste dagarna har jag varit upptagen med plugg, träning och lite annat. jag får se hur det blir kommande dagarna, har rätt mycket för mig. bloggen får lida! hoppas allt är bra med er, puss!

dance like nobody's watching





sjukt bra kväll igår. möte, middag och festligheter på äpplet, vidare till tc, vidare till corona! rooolit varee

tonight, you have me

jag har lite bråttom, ska vara hos nathalie snart. där blir det fixning av håret tillsammans och ett glas rött. ikväll vankas det personalfest, av erfarenhet (har bara varit på två men ändå) så vet jag att det brukar bli rätt så... kul!! ha en bra kväll, ses i vimlet!

 

spetströja: bikbok (elins), jeans: rut mfl


i just want you to know who i am

fredagkväll - godis, idol och massor av prat med nathalie. det gillas! nu är jag uppvilad till ett träningspass med malin på nolia, samt en fartfylld personalfest ikväll. nu ska jag kliva upp ur sängen och äta en frukost som förhoppningsvis ger mig dunderkrafter inför denna lördag! ha det bra, pusss

you know it's real

vintern närmar sig och man blir mer och mer beroende av en värmande famn. varför inte bara ha det som när man var liten, allt var lätt, det var kallt då med, men utan konstigheter. tiden är här då satsumas är godare än någonsin och dunjackan inte bara passar på frassefjortisarna. tiden då man mer än någon annan gång behöver en värmande famn. vinter, i oktober, redan?

jag flyttar söderut hösten 2011, ingen tvekan.

 


i could never be your lover

ett samtal och jag var glad. en kväll med tjejerna + niklas och jag var ännu gladare. det blev olles istället för pipes med ett snyggt avslut på max. anna kalla, vår vän, ha det så jäävla bra i new york nu, och sedan i australien. hoppas vi ses snart igen!!!!

 


försök förstå

idag har det snöat, om nån missade det alltså.. jag gillade det INTE, jag gillar inte vintern. nu ska jag snart iväg och ta avsked av min vän anna kalla som åker tillbaka till varma austrailen imorgon, jag skulle ju inte klaga om jag fick kunde följa med... har hört att deras högsäsong är typ nu, snart. hon åker då från sverige vid rätt tidpunkt. vi tillbringar kvällen på pipes, ha det bra!



linne: carlings, fjäderörhänge: glitter, jeans: rut mfl, skor: h&m

i just... that's all

fyfan vad jag mår illa. jag vet inte alls vad det beror på. min dator håller även på att gå sönder, jävligt kul. vad mer ska jag klaga på när jag lix håller på? näe, jag orkar inte - istället kan jag ju visa vad som damp ner i min brevlåda idag, ett paket från nelly!


you look happy and thats great

matematik och handling på ica maxi, det är vad dagen bestått av hitills. nu ska jag packa upp varor, äta och sedan vidare till iksu där det blir styrketräning med zigge, efter det ska jag möta upp malin för en löptur. full fart!

suit up day, nja, jag drog på mig en skjorta iallafall. och svart var jag idag, svart är snyggt.


skjorta och jacka: h&m, jeans: rut mfl, skor: skopunkten

mitt rum

eftersom att några av er bett om att få se hur mitt (mina) rum blev efter att jag gjorde om det i somras så tänkte jag visa er det nu med några klassiska före och efterbilder.. ps. det är fortfarande lite grejer på väggarna i "tvrummet" som jag inte hängt upp än.

före






undertiden



efter






i know you cry

blev nyss sisådär 200 kronor rikare genom att städa hela huset, värt! nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya cosmopolitan. jag hämtade ut ett paket från h&m idag, en transparent skjorta låg i, riktigt fin. puss!


i've gotta see your face some more

jag älskar mina tisdagar, men inte när jag ska kliva upp halv sju för att åka till skolan för att vara där en timme, det känns alltid lika onödigt. men när jag kommer hem efter den där timmen känns det mer bara skönt. just nu sitter jag i min egna lilla bubbla och skriver musik, till mitt pa-100. och vet ni, såhär såg jag ut den där onödiga timmen i skolan, nu har jag mjukisbyxor och tofflor.




halsduk och jacka: h&m, jeans: rut mfl, skor: skopunkten, linne: carlings

now i know, that I'm never coming back to you

måndagens skoldag är över. om cirka två timmar ska jag iväg på löpträning, ska först bara se lite one tree hill. ♥
eyyyy, jag köpte nya skor idag!


skopunkten 399kr

those eyes can't be ignored

ska iväg till skolan nu för en dag med bara musikproduktion! alltid lika kul med spegelbilder. ha det kung, pussi!


jeans: rut mfl, linne: bikbok, kofta: gina tricot

hurts

hurts, mitt favoritband för stunden. dom är så bra, lyssna bara på de här låtarna som växer mer och mer för mig!

Hurts – Blood, Tears & Gold
Hurts – Silver Lining
Hurts – Wonderful Life
Hurts – Stay

diskovering you

gårkvällen var världsklass. började på ålidhem där vi firade anna och evelina som fyllde år, vid 23tiden började min och sabrinas gång mot corona och maja, theres och philippa. vi hade höga förväntningar på kvällen och jag kzn säga att det blev över förväntningarna! idag mår jag dock som jag förtjänar och resan till jobbet blev lite mer dyr än vanligtvis, men det var det värt. ett stort tack till er som gjorde kvällen!





everything is alright

300 kronor rikare, sitter jag här nyvaken och taggad inför en dag på "mitt andra jobb". igår efter idol agerade jag och philippa taxi till tidig morgon, det blev en hel del körningar och kul hade vi. väääärt! näe, nu ska jag kliva upp ur sängen och snygga till mig inför team sportia, ha en bra dag!

i will try to save you

var på stan och köpte lite nya grejer idag. två par jeans (behövdes verkligen) och ett par fjäderörhängen, fina!

jeans 399kr rut mfl, örhängen 89kr glitter


if perfect is what you're searching for, then just stay the same

utmattad och nöjd. idag har jag gått i skolan från 08.25-16.00, kört spinning och core control. ska bli så jävla skönt att sova, för imorgon är det nya tag - simning före skolan och löpträning efter skolan! har jag sagt att jag ser fram emot min helg föresten? idol-mys, jobb, födelsedagsfirande, corona, jobb.. den kommer helt enkelt innehålla ungefär allt jag vill ha! på tal om något helt annat, bara jag som blir lite nere av att det börjar bli mörkt allt för länge på morgonen och för tidigt på eftermiddagen?
nu ska jag somna till one tree hill, puss!

kikade igenom lite sommarbilder, den här fick mig att längta tillbaka till alla roliga, härliga och ljusa sommarnätter...


svar

hur har du råd att festa varje helg?
nu ska jag inte förneka att jag festar varje helg, men varje helg är det väl ändå inte? hur som helst, jag jobbar mycket vilket resulterar i mycket pengar. där har du nog svaret! plus att det faktiskt inte måste kosta såå mycket, det gäller att vara taktisk ;)

ser du vem det är som kommenterar även om kommentarerna är anonyma?
nej det gör jag inte, däremot kan jag ju känna igen IP-numren från tidigare kommentarer om personen kommenterat förut.

vad har du för planer efter gymnasiet?
först och främst vill jag jobba ett tag i umeå, förhoppningsvis får jag jobb på team sportia när jag gått ut. jag ska även bo hemma för att spara pengarna som går åt om man bor i egen lägenhet. sedan är tanken att åka söderut, till towe, bo tillsammans med henne och jobba/plugga för att sedan förhoppningsvis åka ut och resa! det är så planerna just nu!

hur kommer det sig att du fortfarande är singel???
haha, bra fråga! jag har väl inte träffat "the one" än.. men faktiskt, tro det eller ej, så vill jag inte ha någon pojkvän för tillfället. gillar singellivet!

är du blond eller brunett? jag är färgblind

hej dedi! jag är brunett egentligen, men lite fejk nu bara! ;)

vem av alla personer du känner som heter anna tycker du om bäst?
hej igen dedi! nu borde jag väl svara någon av mina vänner anna burman eller anna kalla eftersom att jag tycker om dom grymt mycket, men jag har ju min syster som heter anna som är bäst i världen!

är det sant att du är allergisk mot hästar? läste det i sett & hört
hej dedi, igeeen! haha, faktiskt så är jag det! hur visste du? jaha, i sett och hört, bra tidning det där!

när får vi höra dig sjunga egentligen? :)
ja vad ska jag säga, det kanske är dags nu? här har ni ett klipp inspelat i våras någon gång, dålig kvalitét, men jag sjunger iallafall...


vad vill du bli när du blir stor?
jag har ju länge velat bli polis, det är en stor dröm fortfarande, men jag har även tankar på dietist och barnmorska. får se vad det blir!

favoritplagg? favoritskor? just nu alltså!
jag älskar ju oversize, måste säga min svarta oversizetröja från gina tricot, som jag även har i randigt och rosa. jätteskön tröja! ett par skor jag nästan jämt har nu är de nya bootsen/kängorna från skopunkten, passar till allt och är sköna! 

tycker du om någon extra mycket just nu?
kan jag ju inte säga här, hihi. men kaaanske det, vem vet!

hur ser dröm killen ut! skit i "snäll, omtänksam" -skiten.. hur ska han se ut?
okej, jag skiter i insidan haha! drömkillen ska vara lång, smal, lagomt muskulös. snygg klädstil, fiint hår som är mysigt att pilla i.. ungefär så!

varför får du bara anonyma kommentarer?

jadu.. det är väl sånna som du som inte skriver sitt namn när de kommenterar antar jag. lite irriterande om jag får säga det själv, haha!

my phone is killing me

mobilväckarklockan är min värsta fiende. jag drömmer en grym dröm och den ringer mitt i allt. jag drömde nyss att jag och alla mina närmsta vänner var i stockholm på en klubb som heter the rose, vi har gått upp på scenen för att sjunga kareoke allihopa, vi kör en lady gaga låt. vem kommer upp på scenen och skakar loss och sjunger med mig (oss) om inte lady gaga? sen ringer den där jävla klockan.... lady gaga är en av mina favoritartister, tro det eller ej, men min en av mina största drömmar skulle fan vara att få träffa henne. åh fan, nu ska jag kliva upp ur sängen, jag har en lång dag framför mig!

i wonder if you know

min dag har innehållit blandade känslor. från att jag blev glad för att matten gick bra, till att tårarna rann på grund av besvikelse, till att svetten rann på gymmet vilket är en underbar känsla, till att jag var med philippa ikväll och det gör mig alltid lika glad. vi invigde mitt egna lilla nya tvrum och åt glass med strössel! imorgon svarar jag på frågorna för nu ska jag sova!

fråga mig vad som helst!


yeah, you heard me! bara för att det var så länge sen och vad är en blogg utan en frågestund lite nu och då? PUSS

say you're mine

vilken härlig dag, skola en timme följt av en 4timmars lång powernap i min sköna säng. snart är det dax för styrketräning med malin på nolia. ska först bara träna på sångläxan och gitarrläxan. jag ser redan fram emot helgen, vädligt mycket...


en vimmelbild från förrförra helgens five, jag och ida!

i don't know how to feel

jag var tjejen som vann. en stund. så.. du menar att du vunnit nu eller? vunnit vadå?

tack sabrina för en bra kväll med mycket prat och kladdkaka. tack philippa för ett vettigt telefonsamtal. tack musik för att du finns, älskade musik. min tacklista skulle kunna bli så lång, men det här får räcka för idag. ett sista tack, tack för att måndag är över. godnatt.

tuxer

vi har fått in nya dunjackor på jobbet så jag skyndade mig att köpa en innan dom tar slut. gillar att dom ser ut nästan som fjällräven fast är 3000kr billigare! nu ser jag fram emot kallaste vintern på 1000år.. elleeer?? liite mer iallafall kanske.

som alla andra plagg så ser den mycket bättre ut på!

where am i now?

jag önskar jag var bra på att skriva, som du. det är en bra egenskap, som jag vill ha. för mig blir det bara, ja ni vet ju. men näe, jag är jag och jag skriver på det här viset. just live with it!
idag har jag ätit, jobbat, ätit, sovit, ätit och nu ska jag se one tree hill. en perfekt söndag, typ som det ska vara! gårkvällen var grym och jag har så mycket roliga bilder och videos. bilderna ni fick se i förra inlägget var de "fina", vill ju inte skrämma iväg er. xoxo

pictures, perfect memories









you could load your weight on me

ska börja med att säga, tack för igårkväll!
nu ska jag åka till håkmark där jag, mina syskon, mange och henny ska äta middag. senare åker jag vidare till theres som ska ha en liten fiezta. vad kvällen mer bjuder på återstår att se! ha en bra lördagkväll ♥


skjorta: h&m (philippas), lacktights och halsband: bik bok

i wanna love you but i don't know if i can



jag kom precis hem från afterwork på invito, sjukt god buffé! nu är jag bara hemma en snabbis för att snart åka vidare, ut till sillviken. jag och några friends of mine ska tillbringa kvällen, natten och en stund av morgondagen i min stuga. det blir bastu, öl, spel och myys! ha en bra fredagskväll, pusss!

don't think i know you, don't think i ever will

ett svävande ansikte är vad man ser på bilden i förra inlägget, insåg jag nu. men det funkar ju det med. ikväll har jag haft det så trevligt man kan ha det en torsdagskväll. efter prommisen åkte jag och niklas in till pipes med elin, evelina, hanna och molly. spanade lite killar, drack lite öl och som pricken över i:et blev det käk på max. faaahn så bra! men hörni, sov så gott och dröm sött!

RSS 2.0