we got the power

hej! long time no see. nu har jag bott i grekland i lite mer än en månad och jag trivs så himla bra. trots långa jobbdagar och stressiga stunder så älskar jag det här. vi har hittills haft så fina gäster, jag har bästa teamet och parga äger. nu har man börjat känna i princip alla i stan och snart kan man parga stad utantill. alla är verkligen trevliga och bryr sig om en så mycket. alla borde åka till parga någongång!

jag har fått göra allt möjligt nu. hållt i inspirationsmöte, haft hotell-, hamn- och strandservice och massor massor annat. det går jättebra för mig och jobbet känns så rätt!

det är så svårt till att få tid till bloggen och när jag väl sätter mig ner för att skriva vet jag inte vart jag ska börja. det händer så mycket hela tiden och det är omöjligt att förklara för er där hemma vad det är jag och mitt team gör liksom. man jobbar, äter middag, går ut, hänger lite... och ibland har man teamdagar. som idag åkte vi till ioannina, närmsta storstaden, och shoppade på hm, zara och bershka, vi gick även på ikea och jumbo för att få oss lite fin inredning till våra lägenheter. så nu ligger jag i min säng och ser runt i mitt fina lilla rum och vilar huvudet på en dunkudde, typ det skönaste jag varit med om på länge, sedan jag kom hit har jag legat på en kudde som varit plattare än pannkakan själv. men min favoritplats är min balkong ändå, med mina fina små blommor, ljuslyktor och stolsdynor. hihi.

nu är det sovdags och imorgon är jag faktiskt ledig. är det fint väder så ska jag till stranden, annars blir det nog filmmys hela dagen. imorgonkväll drar vi och hälsar på lefkasteamet och på söndag är det inspirationsmöte träning med jacob som var en av lärarna på apolloutbildningen! spännandee.

puss på er alla, jag lovar att försöka göra mitt bästa med bloggningen finisar. nu har jag äntligen lite internet på rummet iallafall så. här kommer en bild från meteora som vi besökte här om dagen som är en av våra utflykter. råhäftigt! btw, för mer bilder så finns jag på instagram: linneaisaksson och facebook. pusspusspuss.
 
 

now i can feel again

nu har allt börjat på riktigt här. uniformen har åkt på och i måndags kom första gästerna och vi alla var på plats och tog emot dom tillsammans. hur kul som helst! idag har jag haft hotellservice och servicekontor (och sålt mina första utflykter.. wiie). det här känns brabrabra! igår var jag, elin och josefine på en utflykt för att lära oss den, vi var på otroligt fina platser men min favorit var acheronfloden som var iiiskall som man promenerade i.vattnet var genomskinligt och runt om en var det vacker natur och skyhöga klippor. imorgon ska jag och josefine på en båtutflykt som jag ska hålla i själv nästa vecka, späännandee! nästa vecka väntar även mina första inspirationsmöten.
 
jag har alltså drömjobbet och som pricken över i:et så väntar jag besök i augusti och september av några nära där hemifrån, så fantastiskt! här kommer en bild från acheronfloden igår! puss!


"man måste ju bara göra det man är rädd för, det är det enda man kan göra"

hej alla där hemmaaa! för 8 dagar sedan anlände jag till parga och om 2 dagar anländer de första gästerna. det är alltså riktigt mycket att göra här så därför kommer jag vara lite inaktiv framöver, men ni hittar mig på instagram som linneaisaksson och på facebook med lite bilder och uppdateringar.

men alltså parga. så himla fint. älskar det redan! det ligger på greklands fastland men känns som en liten ö, med smala gränder och en sjukt fin hamnpromenad. runt omkring finns det otroligt mycket att se så senaste veckan har vi varit på två olika roadtrips. att köra bil här är spännande, minst sagt, haha! (där kommer rubriken ifrån). annars har vi ätit god mat, sett parga, pluggat lite inför allt som komma skall och lärt känna varandra och även de som jobbar på lefkas. vi är som ett team som jobbar på två destinationer, så himla härligt folk jag har att göra med! jag trivs i min lilla lägenhet som ligger mitt i parga, med balkong och nära till allt. hittills har jag lyckats träna varje morgon för att passa på innan den riktiga värmen kommer, än så länge är det endast 25-30 grader om dagarna, men det sägs att detta ska bli den varmaste sommaren på 47 år.. lär bli svettigt!

idag var första lediga dagen så vi har legat på stranden och försökt få lite färg. hoppas allt är bra där hemma. här kommer lite mobilbilder, jag återkommer med mer bilder senare! puss!
 

RSS 2.0