gott nytt år!!


2013, please, be good to me

ikväll har jag packat en massa och fixat det sista som egentligen måste fixas innan resan. känns som att jag fick det mesta gjort vilket är en lättnad. resfebern är här och den är på topp. men nu jag ska gå och lägga mig för att vara utvilad inför sista jobbdagen på coop och sedan en grym nyårsafton imorgon.
 
jag vet faktiskt inte om jag orkar göra en sån där klassisk "detta har hänt under året-text" utan jag kan summera det hela med att året har haft sina upp- och nedgångar. men jag känner helt klart att jag nu avslutar året som en vinnare och är helnöjd med det jag åstadkommit. jag trodde aldrig att jag skulle komma hit där jag är nu, men det trodde alla runt om mig och jag vill tacka er som stått vid min sida, peppat mig och framförallt - trott på mig. ni vet vilka ni är och ni är guld. jag lämnar detta år bakom mig, som en vinnare som sagt, och inleder tvåtusentretton så bra man bara kan inleda ett år. ni alla vet ju redan vad jag ska uppleva, men just nu tänker jag på att jag ska fira nyårsafton med underbara vänner, god mat och dryck. nu släpper jag resan ur mina tankar i ett dygn och fokuserar på umeå och det som gör mig lycklig här hemma. puss, puss, puss och godnatt! ♥

sista träningspasset tvåtusentolv

nu händer det grejer! jobbjobbjobb, häng med underbara vänner och endast fyra dagar kvar tills vi sätter oss på flyget till fillippinerna. herregud!

efter jobbet idag gjorde jag bort det sista träningspasset för det här året. tackar mig själv och iksu för en grym insats! jag har under de senaste tre månaderna gått ner sex kilo, lagt på mig (små) fina muskler och därmed nått mitt mål för detta år. måste bara få säga att jag är stolt över mig själv! jag vet att tvåtusentretton inte kommer bli ett bra träningsår då det kommer vara mycket resande hit och dit men det viktigaste är ju iallafall att jag kommer göra mitt bästa. puss!


lev livet som det ska levas

det var en vis vän till mig som skrev så. det är ju exakt det jag ska göra, om 5 dagar. jag ska leva livet som det ska levas fullt ut ett bra jävla tag. men jag är nervös, panikslagen och har gråten i halsen mest hela tiden. jag tror jag ska dö vissa stunder, gå under. jag kommer hinna mellanlanda ungefär fyra dagar mellan mina tre olika resor i vår och det kanske är något att ha panik över, eller bara att njuta över kanske? jag tror iallafall, att när jag sätter mig på planet till fillippinerna på torsdag, så kommer allt släppa. det tror jag iallafall. då är det ju ändå försent att oroa sig över något som är kvarglömt hemma eller hur många bikinis jag ska packa med. då är det bara att njuta av att jag framför mig har två fantastiska månader.
 
ikväll har jag packat, försökt vara organiserad och verkligen få med allt. men det är inte lätt när man ska vara borta längre från sverige än vad man någonsin varit och när man ska leva i en ryggsäck på 70 liter, vilket mest troligt är den minsta packningen jag någonsin haft. det är inte som en vanlig utlandsresa då man kan fylla resväskan tills den knappt går att stänga och då man kan ta med hela garderoben. nej, lite mer planering krävs det faktiskt denna gång från fröken isaksson. men, nu ska jag sova. drömma om ledighet, paradisstränder, värme och goda drinkar. puss!
 
 

i love you more than words can say

igår var det syskonhäng med tacos och film. kommer sakna min fina storasyster och storebror när jag är borta i asien, såå mycket! puss på er.


i hear your heart beat to the beat of the drums

igår firade vi dedi och det var trevligt, busigt och skoj!

 


birthday kid

idag fyller finaste dedi år och det ska vi fira ikväll, puss på dig! grattis stumpan!


party like a rockstar


if you want it, i'm gonna be va va voom voom. and if you got it, you got it, you got that boom boom


juldagen

indoor walking och gym avklarat denna dag, kvar är fest och utgång med fint folk. här är några av julklapparna jag fick av min älskade familj igår. puss!


a christmas story

min julafton blev över förväntan. eftersom att jag skulle jobba på dagen så blev jag lite otaggad där ett tag men.. jag klev upp med tuppen och körde lite hemmaträning då det var allt för kyligt för att springa, följt av en god julfrukost. coop var ju mest bara mysigt att vara på då det var lugnt i butiken och då jag och emelie styrde upp jullunchen i personalrummet. när jag hade spenderat fem och en halv timme på jobbet åkte jag vidare till min farbror där det var familjen, kusinerna och kusinbarnen som såg kalle och drack glögg. under kvällen hann vi med alla våra traditioner som är julmat i mängder (alltså barbro, hon kan hon), julklappsutdelning och julklappsleken. det var supermysigt att träffa småkusinerna som iofs inte är så små längre men det var hemskt länge sedan jag träffade dom och åh, humorn är ju inte dålig. småknattarna är ju alltid så roliga fast dom själva inte vet om det! nu ska jag kliva upp, titta igenom alla mina julklappar en gång till och sen åka iväg till iksu för att spinna bort lite julmat!
 

uppesittarkväll

träning, jobb och mys är det jag sysslat med de senaste dagarna. fredagen bjöd på häng med hundarna och en mysig promenad med dom och m. lördagskvällen bjöd på bio med samma m då vi såg berättelsen om pi. superfin film. efter en mysig frukost blev det coop för min del och stockholm för vissa andra. ikväll är jag tröttare än någonsin efter allt jobb, men det är kvällen innan julafton och då är det ju endast uppesittarkväll med familjen som gäller! känns inte jättelockande att jag ska upp tidigt imorgon för att träna innan jobbet. men är det jul så måste man ju löpa bort lite undertiden.. jag ser dock fram emot en julafton som säkert kommer bli lika mysig som vanligt med familjen och kusinerna. puss!


i do not pick the wrong guys, they pick me

sedan vi hördes av sist har jag hunnit med tre stycken nio-timmarspass på coopet, tre spinningpass, två styrkepass, en filmkväll, en mysig sleepover och fem satc-avsnitt. inte så dåligt hetsiga dagar iallafall, men jag gillart! nyårsklänningen är här, jag har tagit på mig att jobba 7-15 på julafton och det är två veckor idag tills vi åker till asien. nyårspeppen, julkänslan och mitt moneyflow är alltså här, och det är fanimej på topp också!
 

sweet dreams

efter ett spinning- och ett mag/armpass var jag rätt slut, det enda jag orkade med var en promenad med ella och sen låg vi bara i soffan och såg sex and the city. så himla skönt det har varit med en dag utan en massa saker att göra. jag har ju alltid saker för mig, sover sällan hemma och känner mig stressad fast jag är ledig ibland. då kan jag lova att man uppskattar sånna här dagar tillslut någon gång! nu väntar sängen för att imorgon kliva upp 05.50. godnatt säger jag med ännu en bild på ella, det går ju inte att undvika att ta kort på henne när hon är så söt jämt! godnatt tusse.


it's monday, but it's ok

så himla skönt att kliva upp riktigt tidigt fast man är ledig, dagen blir ju så mycket längre. hittills idag har jag och ella gått en mysig långpromenad och legat i soffan med min onepiece och sett sex and the city. ska ha henne till ikväll så mer mys ska det bli eftersom att jag inte kommer träffa henne så mycket innan jag åker. lilltjejen.
nu ska jag äta en god lunch och sen åka iväg och träna. spinning och styrka står på schemat! undertiden ska syster få mysa lite med ellabella.


för det blir bättre när vi är tillsammans, så mycket bättre för oss allesammans

igår åkte jag och ella till niklas nya lägenhet och hängde lite med chips och cola. jag är så glad för hans skull att han äntligen har fått sitt egna ställe, jättefin är den också! annars så kämpar jag just nu för att hålla mig vaken, de senaste dagarna har bestått av seeeena nätter och långa sovmornar. somnade 02 inatt men tvingade mig själv att kliva upp 08 imorse, det var det tyngsta jag gjort på länge. ella är matad och snart ska vi gå ut på en promenad. idag är jag ledig men imorgon börjar jag jobba hela dagar i två veckor. ledig julafton, juldagen och annandagen. annars så är det hard work tills den 31/12. känns ändå rätt skönt med tanke på att de pengarna kommer ramla in på kontot under tiden vi är där borta plus att nu under juletid så jobbar alla som är extra vilket alltid är lite roligare! nu ska jag dricka upp mitt te och se sista avsnittet av så mycket bättre. puss
 
myssöndag

i just love weekends

 


don't let it break you, no matter how hard things get, life goes on

det känns så jävla bra nu att jag kan gå vidare, lycklig och leva mitt liv. utan att någonting annat finns i tankarna längre, för nu är det borta. chanserna är sumpade och allt är raderat. jag vet vad jag inte förtjänar och exakt vad jag förtjänar. tack. ett innerligt tack till dig. ikväll firar vi denna nya kunskap med att skåla in det nya året lite i förtid. ikväll är det jag, mathilda, nathalie och angelica som gör rex osäkert.


fuck the rules

sitter hos kittis nu och smuttar på ett vinglas medan hon fixar sig. snart kommer lite folk hit och vart vi går ut ikväll återstår att se. men har en känsla att det kan bli stjärnan (som vanligt på fredagar), umeås utbud är ju som det är. men.. pppuuusss på er!
 

after a break-up, certain street, locations, even times of day are off-limits. the city becomes a deserted battlefield, loaded with emotional landmines. you have to be very careful where you step or you could be blown to pieces

 
- carrie bradshaw.
 
jag har haft en olagligt skön eftermiddag. har tagit en lång och varm dusch, sett fem avsnitt sex and the city och endast legat i soffan med tre olika koppar te. nu ska jag böja göra mig iordning inför kvällen som ska bli grym. eller det hade jag tänkt iallafall! love.

sometimes, you need to step outside, get some air, and remind yourself of who you are and who you want to be

nu känns det som att jag gjort mitt denna vecka på träningsfronten. fem spinningpass och tre styrkepass senare fick jag nyss avsluta träningsveckan med ett benpass följt av spinning med temat swedish house mafia. satan vilket grymt pass! nu går jag in i två dagars vila för att sedan på måndag starta igång med hårdträningen som ska hålla i sig två veckor till, fram tills vi åker.
 
efter att vi smackat i oss pizzorna igår så såg vi twilight, jag stannade över natten och imorse skjutsade jag anna till flyget. det känns jättekonstigt att vi inte kommer träffas på vilket som känns tusen år. men vi har bestämt att någon gång när jag är hemma och mellanlandar i sverige så får vi ta en roadtrip ner till östersund. puss på dig vännen!
 
 

just because you don't have a prince doesen't mean you're not a princess

ett cx- och spinningpass senare är jag nu påväg till mama ana där jag, elin, johanna och såklart självaste mama ana ska äta vesuvio med extra mycket kebabsås. det är ju egentligen fylle-klassikern men idag provar vi på den i nyktert tillstånd. ikväll är även sista gången man träffar värdinnan på väldigtväldigt länge. eller för mig blir det imorgon för jag ska skjutsa henne till flyget. men ändå, sorgligt. lär bli mycket kramar närmsta 15 timmarna.


lyckan smiter in genom en dörr man inte visste att man lämnat på glänt

igår myste jag med nathalie på café station hela kvällen. vi pratade om livet och planerade lördagen, insåg att det kan bli sista gången jag träffar henne på sjukt länge, närmare bestämt nio månader. jag ska ut på äventyr, hon ska ut på äventyr. men på lördag ska vi göra det vi gör bäst - klä upp oss, dricka vin och gå på rex.
 
annars så har resfebern börjat närma sig. när jag har varit borta i asien i två månader kommer jag nämligen bara hinna vara hemma i en vecka innan jag ska iväg på reseledarutbildningen i turkiet som är i två veckor. inte nog med det, när jag kommer hem från turkiet hinner jag vara hemma i fyra dagar och då bär det av till teneriffa med familjen. och bara för att göra lite mer kryddigt så börjar väl säsongen ungefär två veckor efter att jag kommit hem från teneriffa. och den gången åker jag iväg, kommer hem efter ungefär sex månader. shit. pjuh. kommer jag klara detta!? det är lustigt hur man kan känna skräck, lycka, panik och spänning inför en och samma sak!
 
idag är det precis tre veckor kvar tills det bär av mot vår första destination som är fillipinerna, idag är det tre veckor kvar tills det hela börjar! som sagt - skräck, lycka, panik och spänning!
 
 

årets nyårsklänning beställd


just hold on tight and let me do my dance

när jag hade varit och dödat armar, mage och rygg på iksu idag så träffade jag syster på stan där alla julklappar blev köpta. såå skönt att ha det ur världen. har annars städat och fixat lite inför resan idag och nu ska jag tillbaka till iksu för att köra ett spinningpass, tredje för den här veckan. puss!
 

jag älskar dig, mer än du någonsin kommer att få veta

efter lilla julafton och mys med coop-tjejerna igår så sov jag ensam en hel, lång och skön natt, vilket var sjukt länge sen sist. underskattat.. eller äre det? hihi. dagen har bjudit på julbord till lunch med johanna följt av att jag hämtade ut ryggsäcken som ska fyllas med säkert alldeles för mycket grejer till asien. efter en minst sagt märklig dejt så åkte jag vidare till iksu där det blev spinning och mage idag. landade nu nyss i johannas soffa, vi ska se magic mike och dregla. pussss!


the less you give a damn the happier you will be

spinning, indoor walking och långpromenad. jag tror jag har gjort det som kallas dagens träning. skönt som attan! nu blir det lite sex and the city med myshundarna innan jag ska iväg på nästa äventyr. först - lite mer hundbilder, från dagens andra promenad, får aldrig nog av dom här underbara tussorna!


godmorgon måndag

efter lite morgonmys i sängen tog vi oss ut på en promenad. mysigt men kallt, tog även lite bilder på dom små grisarna, men det var inte lätt då dom skulle springa runt i snön och busa! nu ska jag iväg och köra ett pass spinning och ett indoor walking. idag är det måndag och det ska bli en grryyym träningsvecka hade jag tänkt!
 
 
 
 

people don't tell you who you are, you tell them

efter en helg man kan kalla mer än bra så har jag idag jobbat 10-16, varit på julkonstert, varit på adventsfika och sist men inte minst så fick jag söndagsbesök av ella och ernst. vi och familjen har legat i soffan och kollat på beck men jag gav upp nu, är så jävla trött efter helgen. imorgon blir det sovmorgon för min och hundarnas del, så äre ba. pussgodnatt, bjuder på några bilder från ellas tid som valp som malin skickade till mig för någon dag sedan. hon är ju så söt så man smälter!
 

seven days a week, every minute of the day

igår var en sån där perfekt kväll - det började med att jag, elle, marcus och petter förfestade till victoria secret fashion show ett tag innan vi drog vidare till johanna och några andra sköna chicks. därifrån tog vi taxi till allstars där vi mötte mycket roligt folk och dansade till grym musik i lilla hagen till stängning. efter varsitt mål på max drog jag, elle och marcus hem till elle och såg titanic. haha, så random men så mysigt! vi tänkte inte riktigt på hur lång filmen är så idag är jag inte bara lite trött. inte alls. men tack för kvällen och puss på er tussor!
 

let's live forever

efter en dag på jobbet som gick fort sitter jag nu och äter en omelett och laddar inför träning. ikväll blir det dubbelpass i form av indoor walking och spinning direkt efter varann. nu ska det brännas, överallt! imorgon väntar jobb lika tidigt som idag men eftersom att jag känner på mig att helgen kommer bli grym så kommer jobbdagen kännas hur lätt som helst. jag vill absolut inte vara den som är den men.. ibland älskar jag fan livet. kan inte sluta tänka på allt bra som kommer börja hända om mindre än en månad!!!

efter något ont väntar alltid något gott

så sant så. jag fick veta idag att jag fick jobbet som reseledare för apollo sommaren 2013. inom några dagar får jag veta mer exakta datum om när utbildningen ska vara som är två veckor lång i turkiet. åh jag kan inte beskriva känslan när jag läste mailet idag. var hos dedi och hon fick se tårar, skratt och panik under samma minut! men nu när jag smält det så känner jag mest lycka över att äntligen ska få göra något jag drömt om i ett år! tänk att om allt går som planerat så kommer jag spendera max tre månader sammanlagt i sverige nästa år, så jävla underbart!

hänger hos mina fantastiskt snygga vänner just nu, tar en lugn kväll för att jag börjar 7 imorgon. idag har jag firat med sushi till både lunch och middag men ordentligt blir det i helgen! puss!


mitt hjärta blöder

igår fick jag vara den lyckligaste tjejen i världen för ett tag. jag, marcus och elle såg breaking dawn part 2 på bio, för min del så var det andra gången. efter det hängde vi bara hos elle ett tag och lyssnade på julmusik, hihi mys. kom precis hem och ska snart iväg igen till iksu och köra bröst-mage med marcus. puss!
 

me and my confidence, we're now more than friends, we're growing up slowly

allt känns så jävla bra idag! jag vet inte riktigt vad det är men hoppas känslan sitter kvar iallafall. pirr. annars så fortsätter jag i samma spår som igår - styrka på morgonen och iw på eftermiddagen. kändes riktigt bra att köra kondition igår igen så imorgon hoppas jag på att få köra ett spinningpass vilket var två veckor sen senast. alldeles för lång tid. nu ska jag åka in till stan och träffa fina johanna ett tag innan dagens andra träningspass som ska utföras med anna på iksu plus. jag känner mig stark, starkare än vad jag känt mig på länge. bra känsla. puss!
 

måndag

idag blev det ett hårt styrkepass på morgonen och ett lite lugnare iw pass på eftermiddagen för att komma igång lite försiktigt med konditionen efter min förkylning. mellan träningspassen var jag hos malin och myste med ella, åt lunch och pratade en hel del om allt mellan himmel och jord. det var väldigt trevligt och ella har börjat bli bättre efter operationen vilket känns skönt. ikväll är det fruktsallad och film med anna som står på schemat. vilken himla bra måndag!

tog såklart massor av bilder på världens mest fotade hund idag. hihi!


i curse the day you were born

igår när vi såg sex and the city (filmen) så kom jag på att jag ska börja se serien från början igen. så sjukt bra serie ju! tänkte starta första avsnittet nu innan jag somnar. imorgon är det måndag, en ny vecka med nya möjligheter - det gillar jag! och ja, här är ett av mina favoritcitat från filmen iallafall.. haha, älskar fan charlotte! puss!
 

like boy need girl and girl need boy

så himla nöjd med helgen som varit. jobbet har gått bra och mysfaktorn har varit på max, minst sagt. i fredags var det jag, nathalie och elin som åt ost och kex till xfactor och massor av tjejprat. igår var det jag, niklas, kittis, elin och robin som tjuvstartade adventen lite med massor av glögg och annatt gott till så mycket bättre och sex and the city. idag drog jag till iksu efter en mysig sovmorgon och körde styrka och resten av dagen har jag umgåtts med syster och laddat upp inför kvällens riktiga adventsfika. tänk att det är 1:a advent, tiden går så fort. och om 32 dagar åker vi till asien, helt galet!
 

RSS 2.0