VISSA STUNDER...

Jag blir besviken, men jag kanske egentligen inte borde bli så. Det bara rinner och jag känner mig övergiven. Handlar det om att jag är överkänslig? Jag vet inte alls vad det handlar om... men jag måste hitta ut.

Nu åker jag till anna och är med niklas och evelina. Hoppas på en fin kväll, men det vet jag att det blir. Jag ska äta massor med fett också, tröstäta kallas det. Hejdå

HEJ SÖTISAR



Jag och ludvig har nyss varit ute på en promenad, nu ska jag och mamma iväg till syster och mange. Mange fyller år idag så det blir fika där! Muums. Vi hörs senare PUSS

p.s märker ni att jag inte använt löshåret på ett tag? det är bara för att jag helt enkelt inte orkat. jag ska väl styra upp det till skolan börjar antar jag.. d.s

FREDAGSMYS



Nu är det slut på veckan och dags för fredagsmys... Jovisst blev det fredagsmys! Ikväll har vi ätit godmiddag, ätit efterrätt, sett idol, sett cirkus möller, ätit massor med godis och myst =)
Det är elvira ni ser på bilden, så söt tjej!
Nu är det dags för sängen.. vi hörs imorgon. Puss på er!

FÄRGCHOCK


Blommig topp; Gina, Svarta cheap mondays; The store

Snart kommer min stora feta släkt på middag! Nej inte riktigt, det blir min familj och mange, henny, ludvig och elvira :)

Puss

LJUS ELLER MÖRK?



Vad vill ni se, en blond eller brunhårig linnéa i vinter? Hjälp mig genom att säga vad ni tycker! Puss!

SNYGGA SOM FÅ

 

Igårkväll blev det 3D-bio och annat mys. Idag blev det sovmorgon till 12, nu är jag hemma och ska plugga vägmärken tills som sitter! p.s UPP var asbra!! d.s


UPP



Nu drar jag och älsk på bio och ser UPP 3D. Jag är jättetaggad hihi, älskar barnfilmer!
Ha en bra kväll raringar, puss på er

50% SVARTVIT, TYDLIGEN





Där har ni delar av min kvälls outfit.
Idag har jag städat huset, pluggat vägskyltar och läst om den hemska olyckan, som alla vet om.
Puss

KROGRUNDAN

Haha, justdet, det blev en liten krogisrundis igår. Vi gick runt på lite olika men hamnade framförallt på harrys och tog oss en och annan, sedan pipes där det var lite mer party om man säger så! Kvällen kan sammanfattas med; *fniss*skratt*fniss*, blod, ölkannan, pubtallrik och mikael som trodde jag var en viss kändis HE HE. Kvällen var kul och idag är jag trött, men det förtjänar jag väl antar jag. Några bilder har ni här också! puss

JÄRNGÄNGET

HA EN BRA LILL-LÖRDAGSKVÄLL



På bilden ovan ser ni snyggaste paret i stan. I provhytten på H&M idag.

Nu sticker jag iväg till IKSU, styrketräning blir det ikväll. Sedan åker jag in till pipes och träffar goa vänner. Där lär vi tillbringa hela kvällen, det blir mys. puss på er

HAPPY

Tröja med paljetter; H&M 199:-


Kängor med klack; 59an 700:-


Svarta cheap mondays; The store 400:-

Idag blev det shoppning på stan vill jag lova! Förutom det som är på bild så köpte jag även ett par vantar och dust it. Allt (förutom tröjan) var grejer jag verkligen behöver och har velat haft länge! Så nu blir det inte att köpa något på längelänge. Nu har jag allt jag behöver.

HEJ


Nu ska jag ut på en prommis med niklas. Efter det åker jag till körskolan där jag ska ha körlektion och plugga teori. Sedan blir det en sväng på stan och handla det sista jag behöver för att klara vintern! PUSS

VR-DAGS

Bild snodd från kissie

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya VR som jag fick hem idag!
Godnatt raringar

TEAM SPORTIA



Vad tycks om mitt snygga kollage och mina estetiska bilder?

Som ni kanske förstår så har jag nästa helg tre helger framför mig med jobb på team sportia. Chefen ringde ikväll och berättade att jag fått jobb där, det känns så himla bra. Det kommer bli mycket helgjobb, exakt det jag vill ha. Jag känner att jag förtjänar det här.. jag har sökt så mycket, och visat min framåt på team framförallt. Jag är så glad!
Helgerna framöver blir alltså lite chill, måste såklart komma pigg och fräsch till jobbet! Därför undrar jag om jag ska hänga med kompisarna ut på corona imorgon. Dels för att fira, men också passa på när jag inte har jobb dagen efter! Men jag känner inte taggen nu.. får se hur det blir med den saken.

PUSS

ÅKER TILL SYSTER NU

Elvira, manges dotter, är här och hälsar på i veckan så hon och hennes kusin är där ikväll. Det ska bli mys, gillar att vara hos syster och mange! Ha en bra kväll, puss


SHOPPING


Kappa; Vero Moda 699:-


Svart t-shirt; Vero Moda 100:- REA


Grå t-shirt med nitficka; Vero Moda 180:-

Min dag, i stora drag: Tog en rejäl sovmorgon hos ludvig. När vi vaknat och ätit tog vi en promenad till banken och till D&D och kollade efter en jacka åt mig, men hittade ingen. Sedan gick vi till obs och fikade på cafét där. Sedan shoppade vi lite åt ludvig på H&M, han köpte en jättesöt mössa och en kofta. Sedan hämtade mamma mig och vi åkte till strömpilen för ett sista försök att hitta en jacka. Och där fanns den!! Jag fick även med mig två t-shirtar. Nöjd.

Nu är det middag, puss

EN OUTFIT



Nu åker jag till anna b och träffar lite folk. Ikväll myser jag i min nya kofta <3 Sover hos ludvig inatt, hörs imorgon, pusss

HÄR ÄR VI POSITIVA

- Du borde sluta snacka skit om mig med mina kompisar, så lågt.
- Jag måste hitta en ny jacka.. nu är jag utan, great.
- Snälla, visa bara lite.. jag vet inte vad.
- Jag vill sova i flera gygn.
- Förlåt.

Där är en lista på olika saker jag känner just nu.

GODMORGON



Nu drar jag på körlektion och älsklingen hem till sig. Senare ska jag träffa mira och niklas på stan. Jag kanske kommer byta mig kappa.. men jag vet inte till vilken!

See ya

BILD






Bild 1, Jag posar men fokusen är på lisa som sitter där bak och smygtittar. Bild 2, Hon kutar ner. Bild 3, Vi två forever. Bild 4, Min nya tröja på mig!

Så var det med det!

FEJKSMILE



Idag har jag tränat, övningskört och varit hemma. Väntat på något, vet inte vad. Sådär såg jag iallafall ut i håret efter att jag haft en boll på huvudet i tre dagar, fett (och) lockigt. Men nu har jag duschat.. mest för ludvig skull, han kommer ikväll. Jag vill se gossip girl och love actually, hoppas han vill det också. Men det tvivlar jag på! haha.
Nu hade jag tänkt göra mig lite fin inför kvällen, wish me luck.

puss

GÅRDAGENS INKÖP

OBS! Allt är så mycket snyggare PÅ, speciellt kappan! Jag ska se till att ni så fort som möjligt får se bilder när de sitter på mig.

Silverring 49:-, Guldring 49:- REA

Båda från Gina


Kofta 49:- REA

Från Gina


Tröja 149:-

Från Gina


Kappa 1200:-

Från Sisters


pussss


GODNATT



Gumsibästa mobilkameran jag har <3

Efter en supergod middag som mange lagat gick jag ner till stan och mötte upp mira. Vi köpte chips, läsk och godis sedan åkte vi hem till henne och chillade. Kvällen blev som jag hoppats på, slapp och mycket gotte!

Nu är det sängen som gäller, pusss

p.s glöm inte att ställa tillbaka klockan en timme d.s

HEJ SÖTISAR

Jag sitter hos syster nu och snart ska vi äta middag. Jag, mange, moa och syster :) Ikväll ska jag vara med mira, och kanske några fler. Hoppas på en slapp kväll med mycket onyttigheter, men det blir nog inget problem att fixa!

Idag var jag ju på stan med mamma, jättemysigt. Jag fick två ringar, en tröja, en kofta och en kappa. Jag är jättenöjd. Mami är bäst. Jag lägger upp bilder på grejerna imorgon!

Ha en bra lördagskväll! 


LÖRDAG

Igår kväll såg jag och ludvig på idol och jag somnade vid 10.. som vanligt. Mys! hihi.
Imorse vaknade jag vid 9 och var pigg som tuppen, men dock inte ludvig. Så vi har nyss klivit upp ur sängen, duschat och ätit pannkakor till frukost. Perfekt lördagsmorgon!
Mamma kommer snart och hämtar upp mig, idag är det stan som gäller. Jag ska försöka hitta en vinterkappa och det blir nog även lite småköp.. det var ett tag sedan.

Svar på en kommentar jag fick igår i inlägget http://duvetlinneas.blogg.se/2009/october/jag-kan-inte-skilja-pa-om-jag-vill-vara-med-d.html#comment; Jag kan inte skilja på - Melissa Horn
Btw, det är kul när ni kommenterar! Fortsätt med det :)

Nu ska jag kila, pusss

CITY, NÖJESMAGASINET

 

Jag är kändis! Haha, nej men det där var lite kul. Mina svar på frågorna blev inte direkt dom bästa, men det får duga.
Ni måste kolla in månadens nummer, leopold är modell och det är jättesnygga bilder!

Direkt efter stan med mira åkte jag som sagt till käraste ludvig. Fram till nu har vi bara slappat framför tvn, nu är det middag och senare idol.

pussss

NU ÄR DET HÖSTLOV

Äntligen! Historiaprovet gick bra och jag är bara glad att få slippa skolan en vecka. Men, jag har en fruktansvärt tråkig bakrundsbild på mitt skrivbord, som tyvärr måste sitta uppe hela lovet.



Visst ser det kul ut?

Nu ska jag på stan med mira, sedan åka till ludvig. Eller ja, jag måste såklart fråga honom om jag får det först! Haha, men det får jag nog.. hihi!
Puss på er!

JAG KAN INTE SKILJA PÅ OM JAG VILL VARA MED DIG



Jag är förälskad melissa horn.
Mindre förälskad i historia, som tog upp hela min kväll igår. Men nu känns det faktiskt rätt bra inför provet.

Nu är det musikproduktion!

SVERIGES MEST KÖPTA BIL



Nu har jag laddat upp med godis. Och som ni ser så ligger historieboken lite gömd under allt godis, men jag ska ta tag i det och sätta mig en timme nu och bara läsaläsaläsa!

Hörs!


HUR SKA DET GÅ?

Städade precis klart huset, duktig jag är!
Min dag har varit rätt så bra. Började som sagt 10 och slutade 12, endast historia och engelska. Efter skolan var det teoriplugg på körskolan och efter det körlektion. Jag höll typ på att döda mig själv och mattias (min körlärare). Kändes inte så bra, men annars gick lektionen ok.

Nu, gossip girl

xoxo

DET ÄR TOMMA ORD SOM FASTNAR




Idag kör jag med min lila stickade, uggs och massor med accesoarer. Det har blivit så svårt att ta dagens.. det är mest mörkt hela tiden, jag måste hitta någon plats där det är bra ljus (och en bättre kamera).
Nu ska jag till skolan, börjar klockan 10 och slutar 12. Great!

pusss

JAG ÄR HUNGRIG



Kollade igenom lite bilder, när jag kom fram till den här kurrade det till i magen. Gud vad gott!!! Jag ligger så skönt i sängen nu så jag orkar inte gå och göra mig något fika, det får vänta till imorgonbitti. Någon som vill gå ut och äta med mig i helgen... typ nacho grande på starz?

Sovdax, Godnatt!

FRÄSCH

Det bästa som finns är kanske att känna sig fräsch, riktigt fräsch.
När jag kände mig hyffsat klar med plugget åkte jag iväg till iksu för ett spinningpass. Svettigt och gött.  Nu sitter jag här nyduschad, nyrakad och har nyss tvättat bort ansiktsmasken. mmm!

Nu ska jag vara duktig och plugga lite mer.


LYSSNA

 

Jag försöker plugga.... men musiken tar över i mitt huvud.


NI FÅR EN SKÖN BILD FRÅN I LÖRDAGS



Ledsen för dålig updatering, (frida). Åkte till ludvig direkt efter konserten igår, därför blev det inge blogg då. Idag har varit en speciell dag och jag vet inte alls vad jag ska blogga om.. Tråkig outfit idag också, samma som igår faktiskt.. förutom att jag bytte ut klackarna till converse.

För er som undrar, konserten gick egentligen bra. Men jag är väldigt självkritisk av mig och är inte så nöjd. Men äh, nu är det "över" haha.

Nu är det middag, sen plugg! Puss

SCHOOL




Jag och zigge försöker plugga matte, det går inte så bra.
Idag blir det lunch på stan, efter det körlekton, efter det studiepasset (plugga matte), efter det soundcheck, efter det middag hos syster, efter det konsert. Haha roligt inlägg, PUSS

GODNATT

Ludvig ringde nyss från porcupine tree konserten, jag fick höra I drive the hearse. Toppen, jag fick rysningar. Han har ringt två gånger till men då hörde jag jättedåligt.. så jag vet inte vilka låtar det var. Nu ska jag sova, jag kommer säkert bli väckt under trains och lazarus, ludvig vet att jag älskar dom. Åh jag vill vara där.

Sovgott

FIN LÅT, FUL VIDEO


I love you

Always

Forever

Near and far

Closer together

Everywhere I will be with you

Everything I will do for you

 

 


 

 

Kom nyss hem från ett svettigt träningspass. Intervaller och bålträning, sköön.

Nu, plugggg


KISSIE FÖRSTORAR LÄPPARNA

 

Haha, fan vad ful!

 

Jag har träning på nolia om 1timme. Bäst att jag slänger ihop något att äta nu, "ses"!


SNÖ



Imorse när jag gick från min syster var det snö ute, och kallt.. Snön försvann dock senare på morgonen, men vintern är ändå här.

Besöksrekord igår igen.. hehe. Gissa hur många!

Nu ska jag se gossipgirl. Puss

EN LITEN KVÄLLSHÄLSNING FRÅN MIG

Hej på er! Jag var nyss inne på min vän niklas blogg och såg att han uppdaterat, det var ungefär 2 månader sen sist. Med det här vill jag säga att jag tycker alla ska gå in på hans blogg, kolla på hans bilder och tagga honom att uppdatera mera! Jag tycker verkligen att niklas är jätteduktig!  nniklaspalm.blogg.se

Nu efter mycket godis och glass ska jag gå och lägga mig i gästrummet / elviras rum och sova. Jag kommer sova gott inatt kan jag lova, dels för att det är en råskön säng och för att jag inte sov så mycket inatt.

Sov gott och dröm sött ♥

ÄR HOS SIS



Jag kollade igenom en massa bilder från frankrike 06 och hittade jättemycket roliga bilder! Men jag vågar inte dela med mig av dom.. haha. Så ni får en lite mer normal, typ.

Jag, sis och magnus åt nyss kebabrulle som satt som ett schmäck.
Nu är det top model, sedan ensam mamma söker! puss

BLACK

 

Kolla vad jag fick av mamma igår! En eyeliner och en maskara från Isadora. Vet inte varför, men tack mami ♥

Lägg märke till att jag har svarta naglar, svart maskara och svart eyeliner. Svart är snyggt.


LET THE PICTURES SPEAK


Jag är helt ok nöjd med kvällen. Tack alexander/aino/ryssen för bra styrning av fest!
Nu ska jag vila vidare... vi hörs, puss

SHE'S NOTHING LIKE A GIRL YOU'VE EVER SEEN BEFORE





Heej bloggeen, näe det där funkar inte.
Vi ses ikväll puss


LEOPARDTIGHTS, PUSH-UP OCH IDOMIN



Snart drar jag till mira och fortsätter fixa mig. Jag ska göra mitt bästa för att se ut som en wannabe gangsta / frassefjortis! haha

Ni kanske får se någon bild innan jag sticker till the fiesta, annars hörs vi imorgon! Ha en bra lördagkväll älskade läsare! PUSS

L U D V I G Ä R M I N S Ö T A S T E

Jag måste bara få dela med mig av att min gårkväll var råmysig. Bara jag och ludvig, inga mobiltelefoner. Vi såg idol, drack te och vara bara allmänt mysiga med varandra hela kvällen..
Men nu har han åkt till stockholm och kommer inte hem förän på tisdag. Han och emil ska se Porcupine tree, tror ni jag är lite avundsjuk eller? Kommer sakna min sötaste!

MEN nu ska jag inte bara sakna, jag ska ha kul i helgen. Ikväll är det fest hos alexander och temat är gangster. Det finns bara ett problem - jag har ingen aning vad jag ska ha på mig, eller vilken sorts gangster jag ska vara. Lite ångest. Jag skulle uppskatta tips och hjälp med kläder!

PUSS SÅ LÄNGE

RUBRIK

Träning med iksulöpning idag, det blev 1 mil löpning. Härligt! Nu är mina ben less och min mage hungrig. Får se vad jag hittar på för något, det kanske blir rester från middagen igår, tacos. Mums!

Triathlontävling i somras


VÄLDIGT FINA

Bilder från musikproduktionen imorse. Idag blir det ingen dagens eller något men jag bjuder på det här!






Efter skolan gick jag och niklas x2 till brobergs. Efter det åkte jag, niklas och mira hem till mig och färgade håret på mig och mira. Vi åt nyss tacos och nu bär det av till våra pojkvänner.. hehe.

Pusshej!

VAD GÖR BELLA?



Jag måste säga att det här gillade jag inte. Spets är snyggt, men gärna med något under. Lite brösttejp räcker inte.. nej usch, det där var inte snyggt!

99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Besöksrekord i bloggen igår hehe! 99 kan lätt bli 100, det hade varit lite tufft.

Nu är klockan 06.39 och jag känner mig som en zombie.. men vad jag man inte för körkortet? Körlektion om en timme, bäst att äta en rejäl frukost sen gå till bussen som går 07.09. Toppen

Puss på er!


JAG SÄGER GODNATT

Jag säger även Melissa Horn, vilken gudinna.


SVAR

Vilken är din favoritaffär?
Som det kanske märks så är Gina Tricot den affär jag handlar mest på, billigt och fint! Men fler favoritaffärer har jag såklart, Monki och H&M kommer nog efter Gina. (om det nu ska vara de som finns i umeå alltså). Jag gillar att få med mig mycket hem i shoppingkassarna, då passar det att köpa billigt!

Vad tycker du om Umeå?
Alltså jag vill inte låta som alla andra att jag bara vill flytta, men det vill jag. Jag är less på umeå. Alla känner eller känner igen alla, det är dåligt med affärer, dåligt med uteställen för oss stackars 18åringar. Ja, ni fattar. Jag vill flytta till en större stad, stockholm, göteborg, malmö, eller varför inte sundsvall!

Hur sminkar du dig? Speciellt runt ögonen
Jag sminkar mig väldigt enkelt. Jag börjar med att täcka men en jättebra concealer som heter "cover all mix", sedan lägger jag en rouge på kinderna. Sedan målar jag ögonbrynen med en ögonbrynspenna för att få dem lite mörkare. Sedan börjar jag med ögonen, eyeliner både ovanpå och under ögonen, maskara och ibland en brun och en krämvit ögonskugga. Till fest: Samma grej, fast mer eyeliner och ögonskugga!

Vad ska du göra efter gymnasiet?
Först vill jag resa, flytta någon annanstans, jobba och leva livet. När jag känner mig klar med det vill jag ta mig in på polishögskolan!

Tjänar du något på din blogg?
Nej, jag har endast ungefär 90läsare.. och vad jag vet/tror så kan man inte tjäna någon storpeng på det. haha

Vad anser du om silikonbröst?
Nu tror jag allt det är någon som har lite roligt, så jag hade ju kunnat ge ett oseriöst svar tillbaka. Men det är väl inte mer än att jag tycker det är fult, det ser oäkta ut vilket inte alls är fint. OM man nu verkligen vill ha större rattar så skulle jag nog välja de där pillren som finns att ta för att få dem att växa, det verkar ändå lite bättre. Men ändå, äkta håller i längden.

När var din första fylla?
Tänkte först inte ta med den, som jag gjort med någon fråga för att den varit för privat. Men jag känner att jag inte vill vara för tråkig och vad gör det egentligen? Jag kommer ändå knappt ihåg riktigt sådär, i 8an någon gång.

Vilka spenderar du mest av all din tid med?
Det måste bli niklas och ludvig.

Varför bytte du blogg från linneaisakssons till duvetlinneas?
Det är en sad story faktiskt, men tyvärr tänker jag inte dela med mig av den! Men jag kan säga att jag var både sur och ledsen över det ett tag, hade varit roligt nu att kolla tillbaka på min blogg från februari!

Hur länge har du och Ludvig varit ihop?
Om en vecka har vi varit tillsammans i 11månader. Underbart!

Vilket är ditt favoritplagg?
Svår fråga! Får jag vara tråkig och svara mina svarta vanliga tråkiga tights? Eller någon utav mina stickade mjukiströjor.

Hur skulle du beskriva din klädstil?
Svår fråga igen! Jag har ingen speciell klädstil egentligen, jag köper det jag tycker är snyggt helt enkelt. Ibland är jag rockig, ibland något helt annat haha!

Vilka bloggar läser du dagligen?
Många. De jag verkligen inte missar en dag är maja, maja, dedi, evelina, mira, kenza, blondinbella, kissie, stina-lee, emmy
Jag skulle gärna bli tipsad om lite bloggar! Jag tycker det är kul att läsa bloggar :)

Favoritbloggare?
Typ kissie, skön tjej och skön blogg!

Vad tycker du om den där Mira? Jag tycker iallafall att hon verkar vara jättecool :)
Alltså den där mira... jag vet inte.
Nämen seriöst, bästbästbäst!

Vem är din största förebild?
Tror det kan vara min storasyster, jag tror nog hon alltid har varit det. Varför hon är det är svårt att uttrycka. Det är bara känslan jag har och den jag tänkte på först.

Vem anser du vara snyggast i din klass?
Nu är det ju så att jag går i samma klass som min pojkvän. Men ska jag våga bortse från honom, ja jag gör det. Det är karl!

Varför videobloggar du aldrig? Eller lägger upp videos då du sjunger?
Jag hatar att höra mig själv inspelad för jag låter alltid så dum. Och jag vet verkligen inte vad jag skulle säga. Varför jag inte lagt ut något då jag sjunger är nog bara för att jag tycker det känns lite töntigt att spela in mig själv hehe. Jag är blyg!

Hur känns allt för dig nu? länge sedan det var ett "djupt" inlägg i bloggen...
Jag försöker undvika att skriva djupt i bloggen. Jag vill att den ska vara rolig att läsa, eller rolig.. iallafall inte deppig haha!

Hoppas ni är nöjda med svaren!
pusss


TÖMDA I GRÄSET RULLA *



schööön reklam


herrå nu ska jag äta middag sedan åka till norrlandsoperan. Ha det bra!

THE LOOK OF LOVE




Linne; Gina, Kofta; Gina, Jeans; köpt av evelina, armband; h&m

Idag körde jag med mysiga och avsalppnade kläder. Jag ser sliten ut på bilden men det beror på att jag nyss vaknade upp ur en powernap, mys.
Ikväll ska jag på en konsert med klassen som är obligatorisk, lite otaggad på grund av att jag känner mig jättestressad just nu.
nu ska jag chilla, pusss

1+1?

 

Jag har världens bästa pojkvän. Ikväll hjälpte han mig flitigt med matten i ungefär en timme och jag förstod!! Dock så är det hälften kvar, men det tar jag imorgon.

 

Jag hatar matematik. Jag hatar mycket annat också, men det ska verkligen inte tas upp här.

 

Nu ska jag sova, börjar 08.00 imorgon.. jag säger bara; Lycka till att sjunga 08.00 på morgonen.

Godnatt!

 


ÖJ


Jag och niklas i bussen idag till skolan

Sitter nu hos somin och ludvig är också här. Vi äter brago och snart ska jag och ludvig hem och laga mat. Det blir spagetti och köttfärssås, gött! Nu ska jag vara social med grabbarna. Ha det bra, pusss

VAD SÄGS OM EN FRÅGESTUND?



Passa på nu och fråga vad ni vill!

KRAM

SÅHÄR SER JAG UT IDAG



Tröja; Monki (den jag köpte igår), Halsband; JC, Uggs; Dna

Förlåt mamma att jag fotar på balkongen. (Hon tycker den är så ful när det försvunnit så mycket färg, så hon gillar inte när jag fotar där..) men jag tror inte mina läsare bryr sig så mycket!

Nu ska jag iväg till skolan, ha en bra dag! Puss

NU KÄNNER JAG SÅHÄR

Jag hade en helmysig kväll med niklas med promenad, te, dh och aa. Jag insåg som nog fler har gjort att vintern är här vilken dag som helst och min dunjacka tränger knappt bort kylan. Jag tycker faktiskt bli fint med vinter, det är mörkt och vitt ute vilket gör kvällarna mycket mysigare, man kan mysa in sig i varma halsdukar, mössor, vantar, skor och jackor. Men trots den mysiga känslan så kan jag inte motså tanken med sommar.. lättklätt och enkelt.
Låt oss ha längre sommar svea rike!


Munkviken i somras, det var toppenväder varje dag

Nu ska jag drömma om sommar
Godnatt ♥

EN KÄNSLA

Every step that you take
Could be your biggest mistake

When something is broken
And you try to fix it


Känner inget hopp längre, ingen lust heller.

GREAT



Idag efter skolan och körlektionen gick jag ner på stan och in på monki, jag blev 350kronor fattigare. Men sjukt värt! Vad som gömmer sig i påsen får ni se imorgon:). Efter det träffade jag niklas och mira och sen alexander och josefin som var ute och fotade folk till umeå city(?). Jag blev fotad hehe, så mig kanske ni ser i nästa nummer ;). När de arbetat  klart gick vi och tog en latte på sandys. Efter det så träffade jag, niklas och mira upp linneaA och vi gick till schmäck, mira och linnea åt middag, jag och niklas kollade på. När jag kom hem hittade jag VR i min brevlåda och blev fett glad! Så nu ska jag lägga mig i sängen med musik och läsa VR.

Där har ni min fina dag som jag inte alls var planerad så, tanken var nämligen att jag skulle åka hem direkt efter körlektionen. Vi hörs!


TRÄNING PÅ G



Speciell bild, men vet ni vad? Jag har inte smink idag och har därför inte stor lust att visa mitt ansikte. Jag ser mest bara trött och hängig ut.. Men nu är det bara att piggna till, för som jag sa tidigare så är det dags för min första träning med Iksu löpning idag. Träningen är på nolia, och ikväll är det intervaller! Wish me luck! Puss!

WISH YOU WERE HERE

Dålig uppdatering, igen. Jag har skola som ni vet och träning som ni säkert inte vet eftersom att jag just börjat igen efter 4 veckors uppehåll. Ikväll ska jag på min första träning med Iksu löpning, jag är taggad. Blev jävligt trött efter styrketräningen jag utförde efter skolan. Eller skola och skola, idag hade vi låtsnickeri sen något tjafs med norrlandsoperan, så vi hade knappt så mycket lektioner idag. Men trött är jag ändå! Så jag hade tänkt ta en power-nap och förhoppningsvis sover jag bort mitt magont jag känt hela dagen.

Vi hörs när vi törs och syns när vi syns, som min körlärare brukar säga!

p.s mitt internet har en förmåga att dö lite då och då,
det är nog den största anledningen till mitt dåliga bloggande d.s

GÅRKVÄLLEN















Jag hade en skitrolig kväll igår med god mat, bra sällskap, kareoke och mycket dans!
Idag vaknade jag upp hos elin, vi var hesa och mådde som vi förtjänar. Min mobil var helt död från 9 igårkväll till 2 idag, så jag säger förlåt till alla som försökte få tag i mig haha!

Nu ska jag se the city sen äta middag, pusss

DON'T STOP THE MUSIC



Dålig uppdatering idag. Igårkväll hamnade vi hos anna där det var lite folk som vi såg idol med, efter det åkte jag till ludvig och sov. Idag har jag slappat hos ludvig, tränat och stress-fixat mig. Nu ska jag iväg till anna där vi ska fira anna och evelina som fyllde år igår. Det blir middag och senare utgång.

Ikväll dansar jag i min lila klänning och klackar. Ha en bra kväll! PUSS

VINTERSKOR



Idag skaffade jag mig dessa mysiga vinterskor, 599 kronor på Dna. Nu återstår bara kappan jag vill ha, men storleken finns inte för tillfället. Sedan är jag utrustad för snön!

Jag åt nyss tacos till middag, snart bär det av till mira. Vi ska chilla och se vad kvällen bjuder på helt enkelt.. känns skönt att inte ha några direkta planer. Ha en bra fredagkväll (JA, DET ÄR HELG) och så ser vi om vi höres något mer ikväll, annars bjuder jag väl på något inlägg imorgon. Puss på er!

GRATTIS



ANNA OCH EVELINA PÅ 18ÅRSDAGEN!
Ni äger och jag hoppas verkligen att ni får en toppenbra födelsedag!
PUSS

FREDAG



Idag kör jag på jeansskjorta, glanstights och vita converse. Och osminkat!?! Tänk vad man lyssnar på sin pojkvän ibland alltså..

Nu har jag kulturhistoria, efter det sånglektion. Vi hörs! Puss

HATAR MIN KAMERA


Linne; Mammas, Kjol; Gina, Kofta; Gina, Armband; H&M

Jag vill ha en systemkamera. Mene så här ser jag ut idag. Dunjackan, stora rosa halsduken och conversen fick även åka på, det är så kallt ute så jag vill dö.

Puss

GODNATT

Hör och häpna! Jag har börjat på kulturhistoria arbetet om forntida egypten. Jag har valt ämnet Skönhet. Det kändes mest intressant och det finns faktiskt rätt mycket att skriva om. Allt från kläder till smink till peruker. Men nu måste jag sova, så mer får jag fortsätta med på nästa lektion. Jag tycker iallafall att jag har varit duktig.

PUSS


LILA UNDIES


Kikade in på H&Ms hemsida. Deras underklädeskollektioner går ju som upp och ner, men just nu är det upp! Och jag har fått någon förälskelse i lila, och lila underkläder var fan det hetaste jag sett på länge. Vill ha dessa två set!

Egentligen borde jag plugga nu. Men jag har fruktansvärd mensvärk och är jättetrött, känner ingen som helst motivation att göra någonting. Det enda pluggliknande jag kan tänka mig att göra är sångläxan och träna på jazzen. Jag får kanske ta och göra det, så får jag något gjort.

21.00 är det iallafall greys och det ska jag definitivt se!
Vi hörs, pussen

HUNGRIG



Det skulle inte sitta fel med en macka från broberg´s nu.. den på bilden gjorde dedi åt mig igår när vi var där! Men mat, det får jag allt vänta med. För nu ska jag ut och övningsköra med pappa, det blir väl en timme eller så. På tal om körning, GRATTIS FRIDA, som tog kortet idag! Jag vill också.. därför så ligger jag i rätt hårt med det nu, satsar på innan jul. Det SKA jag klara!
Nu kom pappa, så passa er.. nu är linnéa ute på vägarna. KRAM

ROSETT





Hinner inte skriva så mycket, jag måste springa till bussen! Ha en bra dag! Puss

NY HEADER

 

Vad tycker ni? Hiss eller diss?

http://imfashion.blogg.se

Puss

VI HAR EN VINNARE

http://imfashion.blogg.se/ gissade på 18 par skor, och det var rätt. :) Grattis! Puss



TVÅ I EN


Jeansskjorta; H&M, Tights; Gina, "Converse"; Skopunkten

Dagens outfit där då, ser ni vart bilden är tagen? haha. Där köpte jag kjolen jag tidigare idag sa att jag ville ha, och även ett halsband från JC.
Sitter på brobergs (dedis jobb) nu och väntar på niklas, niklas och mira som jag ska fika med! Jag tror det får bli något mer mot middagshållet.. jag ska nämligen till iksu direkt efter sedan.

Hörs! Puss

VILL HA

Gina tricot

Jag har spanat in den här snyggingen rätt länge nu, idag är det dags. Endast 149:-, förstår inte vad jag har väntat på egentligen. Dragkedjor är grymt snyggt!

Pusss


TUESDAY I'M IN LOVE


Bild från igårkväll

Anledningen varför ni inte hörde något av mig igår är att mitt internet bara slutade fungera. Då tänkte jag såhär, men det är lugnt, jag bloggar hos ludvig ikväll. När jag kom till ludvig så hade hans internet fösvunnit också, blev jag lite less eller? JO.

Men thats life. Idag myser jag i min stora jeansskjorta, en knut på huvudet och sköna skor. Vi slutar som vanligt 11 på tisdagar, efter school ska jag ha körlektion ("prov" på allt vi gjort hittills), träffa niklas och niklas på dedis jobb och fika/äta middag där. Och vet ni, jag ska träna idag!! Men bara lugnt, eftersom att det är mitt första träningspass på 4 veckor.
Jag längtar...

Pusss

AUTUMN LEAVES UNDER FROZEN SOULS

Hej bloggen! Jag sitter just nu på waynes med frida och niklas och pluggar fikar. Jag åt nyss upp en wrap med skagenröra, den var smaskig! Jag ska nog köpa en liten latte eller något snart också.. åh det äger.

Är det bara jag som känner att hösten börjar gå över till vinter? Det är ju hur kallt som helst, eller så kanske det är jag som har för lite kläder.. hehe. Men jag sitter ju iallafall inne i mysvärmen nu.

Vi hörs senare sötisar, pusss

GOD MORGON



Jag klev upp lite för tidigt, men vad gör det? Jag hann ju blogga då=)
Ludvig börjar vakna nu så vi ska nog gå och göra oss lite frukost, idag kör jag på uppsatt, myströja och klackar. En bild på det får ni kanske i eftermiddag. Ha en bra måndag... puss

SE VAD KUL MAN KAN HA


Vad tycker ni om mina photoshop-skills?


Söndag och dåligt väder, jag tror inte det finns mer skäl att ha så tråkigt som jag har just nu. Men faktiskt så klagar jag inte, det är rätt skönt!

Idag ska jag: Övningsköra ("prov" på tisdag), jobba, äta vofflor med familj + ludvig, plugga historia med ludvig, sova med ludvig.

GODNATT


En av alla goda kakor jag åt hos anna igår! Gullig va?

Statistiken bara stiger och stiger, det gör mig glad. Jag bloggar såklart för att jag tycker det är kul, men när man ser att fler och fler läser blir man taggad!
Tack för de söta kommentarerna ni ger ibland, puss!

Tack för en toppenmysig kväll guys, och tack för all god mat Anna! Älskar er.
Inatt kör jag på två flätor, orkar inte ta ut clipsen. Det är ganska gulligt, jag känner mig som ett litet barn!
Puss på er kära läsare ♥

BLACK & WHITE


Jeansskjorta; H&M, Armband; H&M, Ring; H&M, Skor; Skopunkten

Såhär tänkte jag se ut ikväll. Vi ska fira Anna rudin som fyllt 18 i veckan, det ska tydligen bli någon exotisk rätt till middag, spännande!

Ha en bra lördagskväll allihop!
Puss ♥

DITT PAKET HAR KOMMIT



Hämtade HMpaketet idag. Dock så kom inte de två tröjor jag mest ville ha, de var slutsålda. Men jeansskjortan, leggingsen, halsduken och trosorna är jag nöjd med!! (ringen kommer senare, fanns inte inne för tillfället). Men jag får väl kika in på hm i stan och kolla om någon av de tröjorna som inte fanns finns där.. vill verkligen ha dom :)

Nu vet jag inte vad jag ska göra.. men vi hörs iallafall! Puss

SKO-TÄVLING

Min mor konstaterade för några dagar sedan att jag har väldigt mycket skor i hallen. Jag räknade... det var några, men du som kan gissa hur många skor jag har i min hall får en länk till din blogg i varje inlägg under en dag! Mesigt pris, men ändå.



Ni får en liten ledtråd... om den nu ger något ;)
Tävlingen avslutas på måndag 20.00
(ja towe, den som är närmast vinner, om ingen svarar rätt)

Pussen

DET BLEV LITE SHOPPING


Lila stickad tröja från Gina för 149:-


Rosa rosetter från H&M för 29:-


Idag efter skolan gick jag på stan med sis, hon köpte ett par skitsnygga jeans och några tröjor. Vad jag köpte ser ni ju, jag är nöjd iallafall!

Nu ska jag bara slappa ett tag, sen är det städning som gäller. Ha det bra så länge


VÄRT

Jag sitter just nu på musikproduktionen, men vi har tydligen inte det... vi har sovmorgon för att vi ska på bloggopera. Toppen. Men emil och karl var också mobbade som inte förstod, så jag har iallafall vänner här!

Här är en grym låt som jag tycker ni ska lyssna på

pusss


GIVE ME MEDICIN

Nej inte visade de någon idolrepris på hemsidan inte. Jag får så länge nöja mig med att se lilla tillbakablickarna nu i utröstningsgrejset 22.40. Mitt halsont börjar bli värre... ska jag någonsin bli frisk? Jag som vill börja springa med iksu-löpning, NU.
AJA nu ska jag se idol sen ska jag fan sova, det brukar vara bra då man är sjuk har jag hört.
Vi ses när vi ses och hörs när vi törs! KRAM

21.00.. I BRIST PÅ RUBRIK




Ikväll drog jag och några vänner till midgårdsskolan där musik-treorna hade konsert.
Det var asbra!

Jag är astrött men inte alls taggad på att gå och lägga mig i min kalla och tomma säng helt själv.. Aja sånt är livet! Nu är det idol på datorn som gäller, puss så länge

THE STORY

Efter att jag ätit med Ludvig och Emil på Maxim så mötte jag upp niklas på stan. Jag köpte skorna som jag spanat in, jag är jättenöjd! De andra mer käng-liknande från skopunkten passade inte bra på mig. Men däremot ska jag skaffa mig ett par uggs till vintern. Hittade ett par jättemysiga på DNA.
När vi var klara på stan hade vi roligt medan vi väntade på bussen. Jag bjuder på lite bilder!

Skor; Skopunkten 399:-

Puss så länge ♥

DÅLIG UPDATE

Dålig, dålig, dålig linnéa. Gårdagen var helt fullpackad. Det handlar om att prioritera, igår prioriterade jag skolan såklart, teorikurs direkt efter skolan, sen prioriterade jag ludvig som jag inte träffat på tre dagar! Jag hade en bra dag igår, förutom min förkylning. Måste tillägga att jag är kär i Erik i idol.. han är grym! Men jag håller fortfarande fast vid mariette min ros.
Nog om morgondagen. Nyss så hade vi ensemble, mitt favoritämne, vi har just nu jazz och det är jättekul! Och vet ni? Jag ska sjunga solo, kan knappt tro på det själv.. men det blir nog bra.
Vi slutar tolv idag, efter skolan ska jag på stan, förhoppningsvis införskaffar jag mig ett (eller två) par skor, och kanske en jacka! Jag hör av mig då jag kommer hem, för nu är det historia och jag bör lägga bort datorn.


En bild från igår

Pusss

RSS 2.0