i'm not the kind to try to tell you lies, but the truth is you've been hiding from it too

efter en jättegod middag på resturang pasta, en sväng på bishops och call girl på bio med brorsan fick jag avsluta en perfekt kväll på bästa sätt. vaknade även upp på bästa sätt och fick avnjuta en härlig frukost framför tvn efter en skön sovmorgon. lugnet varade inte länge eftersom jag blev inringd på jobb så nu är jag hemma och stressar för att hinna till kl 14. ska trycka i mig lite kvarg och sen åka. ikväll vankas tjejkväll. jag har det inte så dåligt jag! hihi, puss.

 

 


två nya accessoarer

ett supergulligt halsband och en hårring. nu åker jag till stan för en helkväll med storebror - middag och bio står på schemat. kramis!


i don't like it when you break me honey, why'd you have to do that?

sitter just nu och försöker få kontroll över mina armar, men efter dagens pass med marcus som var fokus på biceps och triceps så är dom heelt döda. rätt skön känsla ändå, men är helt skakis. igår blev det en sväng på olles med niklas, marcus och några onlineare. supertrevligt! och just det, var ju förbi hos ella och pussade lite, hon var helt groggy men hur söt som helst, som vanligt. mysigt att sitta och prata med malin ett tag också. puuussss!
 

nu vet jag vad lyckan beror på

nytränad och nyfixad åker jag nu till malin där nyopererade lilla ella är. jag ska pussa lite på henne och se till att hon mår bra. lilltjejen då. btw, älskar min nikon1 men den används allt för sällan, men det kommer jag ta ikapp när vi är borta i asien. dammade av den lite idag iallafall! pusss!
 

men godnatt då

ännu en ledig dag och eftersom att jag tänkte ha en vilodag fick det bli en powewalk med emelie, närmare bestämt en mil. riktigt skönt. kvällen spenderades på waynes med niklas, marcus, sara och kittis. mys! har nyss sett klart burlesque, en jättebra feelgood-film som jag tycker ni ska se, och nu ska jag sussa. börjar morgondagen med morgonträning med marcus. puss!
 

träning

vad är ditt mål med din träning? får man fråga vad du väger och hur du håller dig så trimmad?
 
vad kul med lite frågor!
alltså mitt mål med min träning den här hösten är egentligen att jag ska känna mig bekväm och nöjd när vi är i asien i vinter. det kommer vara mycket bikini och lite kläder på grund av värmen och då vill jag gärna inte se det som ett problem när jag hela tiden kommer befinna mig bredvid två heta brudar som heter emelie och johanna, hehehehehe! nämen, det handlar ju inte bara om utseendet när jag tränar. jag vill bli starkare och det är därför jag styrketränar rätt mycket. jag har börjat tycka det är väldigt roligt när man märker resultat i gymmet och kan lägga på mer vikter varje vecka. spinningen och löpningen är för det första riktigt kul om du frågar mig, det är en grym känsla när man just har avslutat ett sånt pass och sen vill jag ju såklart hålla uppe konditionen hela tiden. ett lite mer specifikt mål jag har i höst är att jag ska kunna göra chins och dips utan någon hjälp. frågan är ju om jag kommer hinna klara av det på en månad.. men det återstår ju att se!
när det kommer till vikten så tycker jag det är ganska ointressant, jag tycker det är mer intressant hur det ser ut om ni förstår hur jag menar. jag väger i nuläget 60 kg och det känns rätt bra, jag vet att jag kommer öka något kilo i muskler men det är ju bara positivt. hur jag håller mig trimmad, haha ja, det är lättare nu än vad det var för två månader sedan. när jag bodde hemifrån och inne i stan blev man rätt bekväm, man orkade inte alltid laga mat så då blev det dålig mat och man hade lättare tillgång att bara gå och köpa något onyttigt om kvällarna. nu, bara genom att jag knappt ätit skräpmat eller så mycket onyttigt snacks i två månader så har jag minskat 6kg. ändå helt otroligt vad sambolivet kan göra med en. haha. så passa er! nämen det är klart att mycket träning och sundare mat hjälper mig att hålla ~figuren~. jag har även dragit ner på kolhydraterna lite, jag pallar verkligen inte lchf men bara genom att sluta med pasta, ris, bröd och potatis så tycker jag att det märks skillnad! men sen får det absolut inte bli så att man bara tänker på det hela tiden, alla är människor och ibland måste man unna sig! det gör jag iallafall, jag lovar.

du frågade vem som förstört mig och jag gav dig inget svar

efter julfikat som var suuupermysigt och suuupergott så åkte jag vid 22tiden vidare till iksu där jag mötte upp marcus för 5 km på löpbandet. det var grymt skönt och nu ligger jag i sängen och eftersvettningarna har fan inte försvunnit ännu. kommer sova väldigt gott inatt. orkar knappt skriva mer nu för träningsvärken från styrketräningen igår och idag har börjat smyga sig på också.. funderar på en vilodag imorgon, men får se hur det blir med det. puss godnatt!
 

måndag

dagens träning är avklarad ochr nu åker jag till mama ana som jag ska hjälpa baka och gå en prommis med. senare under dagen ska jag till min riktiga mammas jobb och göra en kroppscanning där man får veta typ allt man kan veta, ska bli intressant! och ikväll bjuder mama ana på julfika, myyyysmåndag!
 
 

jag saknar dig mindre och mindre, det kommer annat mellan och det är bra

efter en superbra helg med två lyckade utgångar, ett stort leende på läpparna och trevligt sällskap av både gamla godingar men även nya ansikten så blev söndagen pricken över i:et. det blev lite lunch/caféhäng med kära vänner följt av ett träningspass på iksu och det följt av solsidan och beck med stora tjocka familjen och wille. denna vecka hoppas jag kommer innehålla jobb och framförallt träning. de flesta kvällarna är planerade vilket jag gillar stort. nu ska jag sussa för att kliva upp tidigt imorgon för ett styrkepass på iksu. puss godnatt!
 

jag är lyxvarianten, jag är färgen i filmen om ditt liv

 

ska vi gå hem till dig eller hem till mig?

 

och jag minns mitt rum i ditt hjärta

jag har inte unnat mig mycket shopping alls på senaste tiden. så idag tyckte jag att när jag lix höll på med lyxandet i form av sushi så kunde jag lika gärna lyxa till det med tre nya toppar från bik bok. verkligen hur snygga som helst, helt klart nya favoriter i garderoben. åh, tänk vad glad man kan bli av så lite!


den som växer och blir stor, vet exakt var värken bor

 hade en jättemysig kväll igår med middag och vin. mer sånna kvällar i höst tack! idag är en bra dag, jag har gått och blivit frisk (är lite svullen i halsmandlarna men annars mår jag prima), det är fredag och som det ser ut än så länge är jag ledig i helgen. nu ska jag ta röda faran in till stan för en sushidejt med bästa nathalie. puss på er alla och puss på de kommande 41 dagarna i sverige som ska bli de bästa innan vi drar iväg på äventyr i asien!
 

det är du som väljer så var noga med ditt val, det är ändå du som väljer vem du är

igårkväll tog jag tag i livet för en stund och åkte in till stan och gick en mysig långpromenad. idag vaknade jag upp och det kändes mycket bättre, är fortfarande uppsvälld i halsmandlarna men nu kan jag iallafall äta, så en liten förbättring har det blivit. nu är ella tillbaka hos malin och nu lär jag träffa henne nästa gång på onsdag då det är operationsdag för hennes del, lillgumman då. innan jag säger tack och hejdå för en stund så ska ni få se bästa reklamen på länge, enligt mig. så fin!
 
 

så mycket bättre

vilket himla fint program. jag älskar när darin gör om "i cant get you off my mind", "astrologen" och när miss li gör om "1:a gången". rysningar.
  
 
Darin%20-%20I%20cant%20get%20you%20off%20my%20mind
 
Miss%20Li%20-%20F%C3%B6rsta%20g%C3%A5ngen
 
Darin%20-%20Astrologen

i can't get you, get you off my mind

när man är sjuk finns det bara ett måste - se filmer som man såg när man var liten. idag tänkte jag köra tzatziki-tema. startar med tzatziki, morsan och polisen följt av tzatziki, vänner för alltid. åh han är så söt i filmerna, jag dör!
 
annars så mår jag fan inte så bra. imorse vaknade jag klockan 6 för att ringa och sjukanmäla mig från jobbet. kunde inte somna om utan la mig i soffan och grät för att det gjorde så ont. mina halsmandlar är så uppsvullna att dom trycker åt strupen så jag knappt kan svälja vilket leder till att jag inte kan äta annat än typ fil, men i mitt fall blir det kvarg. mycket te, vatten och tre burkar kvarg blev det igår. lär väl bli något liknande idag. det är ju inte mycket men ändå någon energi. det värsta är också att jag gjorde tre olika prover på vårdcentralen igår men dom kunde inte hitta vad felet var, så "det är bara ett virus som måste få ta sig ur kroppen på egen hand"... ipren, alvedon och zyx är mina bästa vänner näst efter ella idag. näe, nu ska jag sluta tycka synd om mig själv och istället dricka upp mitt te och börja se tzatziki.
 
sötare grabb får man ju leta efter

through sickness and health

kryper ner i soffan med hart of dixie på datorskärmen och alla möjliga mediciner som jag tror hjälper. pusss


inte så tuff och kall och hård som andra

lediga dagar och jag går och blir sjuk. kul! var och tränade igår efter en mysig fikadejt med nathalie och kvällen bjöd på en stallvisit med niklas och kittis följt av filmmys. idag har jag spenderat tre timmar på vårdcentralen och en stund i annas lägga där vi såg film och drack goda téer. nog om det och mer om team sportias personalfest i lördags. så jävla skönt gäng, så bra kväll! det blev middag på olles och utgång på schlager, inte dåligt alls! lite bilder på det då.

 


we dont sleep when the sun goes down

heeej, jag lever efter den här helgen. helt otroligt. arbetsintervjun i fredags gick asbra och att umgås med towe och de andra tjejerna har varit jättekul. tänkte lägga upp några bilder från fredagens utgång då det blev besök på en restaurang som heter b.a.r följt av anglais, hotellet och solidaritet. jag älskar stockholm som har öppet till fem och att man inte träffar en enda man känner när man går ut. bilder från personalfesten igår dyker upp här imorgon, det var en grym kväll det med! man börjar ju bli bortskämd med alla dessa lyckade utgångar. puss!


anything could happen

sitter på flygbussen från arlanda till stockholm city nu där finaste towe väntar på mig. ikväll vet jag inte riktigt vad vi ska göra men det blir nog lugnt eftersom att jag vill vara fräsch på intervjun imorgon. när jag har varit på den kommer vi gå en sväng på stan för att sen åka hem till towe igen och göra oss redo för kvällen. har inte varit ute i stockholm på över två år så man kan fan inte vara mer taggad än jag är nu! är ju inte lite less på umeås uteliv iallafall, haha! näe, nu ska jag sluta ögonen och lyssna på min grymma mys-låtlista så får vi höras på söndag. ska ju på personalfest med team sportia direkt jag kommer hem på lördag så har en fullspäckad helg framför mig. fram tills dess hittar ni mig på instagram där jag är rätt duktig på att uppdatera, hehe. ha en grym helg bästa ni! pusspusspuss!


i will be brave, will not let anything take away what's standing in front of me

breaking dawn igår var bättre än vad jag hade kunnat förväntat mig. helt otroligt snygg film med bra musik och grymma skådespelare. jag kommer ju lätt gå och se den igen på bio så om det är nån som är sugen, säg ba till!
 
idag ska jag packa det sista inför min stockholmsvisit som börjar idag 17.20. nu vill jag bara komma bort från umeå, bort från vissa människor och bara vara lycklig utan bekymmer i två dagar. saknar towe och alla underbara där nere så det knakar och jag vet att vi kommer få en grym fredagskväll ute i stockholm också. ihh! jag är såklart superpeppad inför arbetsintervjun som är imorgon också men just nu fokuserar jag bara på allt annat för att jag är så himla nervös. har aldrig varit såhär nervös inför en arbetsintervju förut men det kan ju bero på att jag aldrig velat ha ett jobb så mycket som jag vill ha det här.
 
nu ska jag ut och springa bort chipsen jag åt igår och framförallt rensa tankarna lite i det fina vädret.

breaking dawn part 2

efter att jag sprungit 6 km imorse var det rätt snabbt dax för en promenad med mattias och hans fina hund bosse som jag kanske ska börja vara lite hundvakt åt. jag åkte efter det direkt till iksu där jag och marcus körde armar på gymmet och sen simmade ca 30 längder. jag är så slut i hela kroppen nu att jag nästan skakar.
snart bär det av till johanna där vi ska börja ladda upp inför kvällens bio som är breaking dawn part 2. jag är typ nervös, så taggad är jag. älskar verkligen twilightfilmerna, utan att låta allt för besatt... haha, men åh. har ju väntat på det här i ett år nu och äntligen händer det. kommer dock vara lite sorgligt att det inte kommer någon fler film, så kommer nog möta upp niklas och några på olles sen för att sörja lite. hihi. puss på er fina.
 

cause what you see is what you just might get

nu tänkte jag vara duktig, ut och springa trots att jag ska träna dubbelpass på eftermiddagen idag. och då tänkte jag tipsa er löpsugna om en låt som iallafall får mig att bli supertaggad! hörde den på ett spinningpass och har typ blivit beroende av den när jag tränat senaste veckan.
 
 

it’s easier to keep on moving, never stop to let the truth in

lovely, idag har jag hunnit med mycket småärenden, men bland annat så träffade jag emelie och johanna och vi kollade upp jättemycket viktigt inför resan och fick oss även en mycket klarare reseplan. jätteskönt. åkte efter det vidare till iksu där jag spöade brorsan i badminton och körde mage i gymmet. för er som inte känt mig jättelänge så tävlade jag i badminton under fyra års tid men slutade för ungefär fyra år sen så det är verkligen råkul att spela lite! nu är jag nöjd efter en kväll med hart of dixie (asbra serie!!!) och te. ensamtid är underskattat av mig, så länge man har en telefon som går att ringa och smsa med så överlever man, hihi! godnatt sötnosar.
 

what i was isn't what i am

förutom att jag har tränat två pass idag varav ett av dom var styrka på iksu som gick sviinbra och hängt med niklas och marcus så var jag även på en supermysig lunchdejt med nathalie på rost. en superbra måndag. imorgon fortsätter jag med temat superbra genom att styrketräna och simma på morgonen och sen spela badminton med storebror på eftermiddagen! vad jag mer ska hitta på är oklart, hihi. älskar att vara ledig.. farligt.


godmorgon

igår dissade jag beck och åkte istället till stallet med niklas och kittis för att gosa med lillan. efteråt softade vi hos kemi ett tag innan det var dags att åka hem och sussa. i veckan är jag ledig fram till torsdag då jag drar till stockholm, men rätt vad det är så blir jag inringd till coop iallafall. men den här lediga måndagen ska jag iallafall starta bra med en löprunda runt nydalasjön. det har inte blivit så mycket löpning nu på hösten utan mer gym och spinning, men jag ska försöka springa en gång i veckan iallafall. nu ska jag kliva upp och äta en burk kvarg innan det bär av. puss!
 
 

kon-tången från cerawand

jag fick en fråga om hur jag gör mina lockar. det är superenkelt, jag använder mig utav en såkallad kon-tång. det känns lite svårt att förklara hur jag gör dom exakt, det jag kan ge som tips är att jag alltid borstar håret så det blir helt fritt från tovor och sprayar det innan jag börjar locka. efter att jag lockat klart rufsar jag håret så att lockarna särar på sig, för att slippa guldlockarna som det blir först. men köp en kon-tång så kommer du enkelt få fina lockar som håller länge!
 

dont let it break your heart

vilken jävla bra helg. inget festande = inga bakisdagar. så underskattat. spenderade gårdagen på team sportia och en sväng på iksu för att sedan hänga med lite onlinefolk och se johan falk till sent på natten. grymt bra serie! imorse klev jag upp lite tidigare för att köra styrka och iw på iksu, följt av ännu en dag på team sportia. ikväll har vi firat pappa på fars dag (GRATTIS BÄSTA PAPI) med famlijen och nu väntar solsidan och beck. puss på er som förtjänar en! hihi.
 

like a girl gone wild, a good girl gone wild

tycker om den här bilden på mig och anna. tycker om anna. och jag tycker om fysträningen vi körde på iksu idag. kommer kännas i kroppen imorgon! puss.


i hope you know that you're a graceful soul

efter en skön ledig dag igår som bjöd på vaccination, träning med marcus, middag och xfactor med niklas och sen en sväng på olles har jag nu äntligen fått mig en ordentlig natt med sömn, känns som en evighet sen senast. idag blir det jobb på team sportia och kvällens planer är ännu oklara men det blir nog bra vad jag än gör! puusss


this time i know it's gone

trots att det är supermysigt med promenader, filmkvällar och fikadejter såhär på hösten så kan jag inte låta bli att heeela tiden längta till värmen. just nu känner jag att taggen inför asien bara blir större och större och det går snart inte att vänta längre. vi kommer ha det så jävla bra att det inte ens går att föreställa sig det. att resa runt i asien i två-tre månader kan väl inte bli annat än bäst? jag drömmer mig bort genom att titta igenom thailandbilderna från december förra året.
 


and the hardest part was letting go, not taking part, you really broke my heart

igår blev det häng med brorsan, vi åt popcorn och satsumas, drack te, såg film och snackade om allt. sussade där och idag har jag jobbat och tränat. kvällen bjöd på basket och filmhäng med niklas och marcus. riktigt mys! och träningen gick bra, första passet sen i lördags då jag gick och blev förkyld. men nu känner jag på mig att det kommer gå jävligt bra ett tag! näe, nu ska jag sova för att jobba imorgon igen.. men på fredag är jag fan ledig efter 7-dagar-i-sträck-jobb för att ladda upp inför en helg på team sportia! hoppas allt är bra med er finisar. puss!


tisdag

efter en heldag på jobbet är jag rätt nöjd. skulle helst bara ligga hemma i sängen hela kvällen. men nåt kommer hända, det vet jag. tillsvidare säger jag som samantha!
 
 

i wonder what it's all about

efter en dag på coop och en kväll med familjen och kusin så har jag nu landat i storebrors soffa. är så sjukt trött och seg. vill bara att den här förkylningen ska försvinna, vill träna nununu! pussgodnatt!


he say please, come back and sing to me

söndagar. perfekta tv-kvällen. ikväll kom storebror hit och hängde, likaså ella. vi såg solsidan, hellenius hörna och beck. och lite julmust på det! kanske är det lite tidigt men jag klagar inte, hihi. det värsta av förkylningen och det som var feber ett tag är då bättre så jag kommer nog pallra mig till jobbet imorgon. men mer aktivitet blir det nog inte än det, förutom familjemiddag då. just det, blev inte så mycket vila iallafall. äh, vila kan man göra i graven. godnatt!
 

i'm so scared about the future and i wanna talk to you

filmkvällar, jobb och en hemsk förkylning som brutit ut. det var min helg det! har inte mer att skriva om än att jag just nu ligger med ella på min mage framför tvn och det är nästan så att hon gör mig helt frisk från febern och halsontet. lyckan som uppstår när jag ska ha henne är helt otrolig!


why does it feel so good but hurt so bad?


livskvalité

idag har jag varit ledig och gjort så mycket som att gått promenad med ella, myst med ella, kört afro på iksu med madde, ätit sushi och tagit ett långt och varmt bad. de två sista grejerna kallar jag livskvalité. underbart. ikväll vankas filmkväll. myyys!


RSS 2.0