jag följer med dig hem ikväll för jag vill inte vara själv

idag fyller min älskade bästis år, och inte vilket år som helst utan 20 år! hon firades igår med middag, presenter och tårta. eftersom att hon jobbar idag så ska överraska henne lite ikväll när hon kommer hem, hihi. och vad är inte mer passande än lite greklandbilder en dag som denna? puss!










































så länge sen, så länge sen

hej solstrålar! igår kom jag tillbaka till sverige - solbränd och nöjd. vi har haft hyfsat väder, grymma utekvällar och ätit så jävla god mat. jag ska försöka lägga upp bilder imorgon om jag hinner, men det är rätt mycket nu med flytt, jobb och skolan som ska avslutas. nu ska jag släppa all stress och avnjuta ett glas vin och mysa med robin för att sedan möta upp några fina vänner på båten senare. hoppas ni har haft det bra här hemma och att ni får en bra kväll ikväll! puss!


toppen köpte jag i grekland, den kommer bli min favvo i sommar!

goodbye sunshines

när som helst åker vi till flygplatsen, flyget går direkt från umeå till kreta. åh, vi är så taggade nu!! hoppas ni får det bra här hemma i sverige, själv vet jag att jag kommer ha det underbart. puss på er och robin, jag kommer sakna dig fruktansvärt mycket!


wonderful life

allt är packat och klart, ipoden laddad och sist men inte minst så är vi laddade! snart ska vi hem och äta grillat och mysa innan pappa skjutsar oss till flygplatsen senare, flyget går 21.30. jag hör av mig en sväng innan jag åker därifrån, puss!


du är någon annan nu i och för sig

äntligen så har jag slingat håret, vilket resulterade i en mer okej utväxt. känns skönt att vara lite fräsch i håret till grekland, men när jag kommer hem går jag till frisören och lyxar till det ordentligt! annars så är jag fortfarande förkyld så jag kan inte springa blodomloppet ikväll, fan. men jag hittade mig ju en annan syssla - jag och nathalie ska nämligen på smygpremiären av nya båten, den riktiga är på lördag men det missar jag ju så det här passade ju perfekt. nu ska bara något halsband på sen är jag redo. ses vi på båten ikväll kanske? puss!


om sanningen ska fram

imorse vaknade jag klockan fem och kände att jag hade ont i halsen. typiskt, inför blodomloppet och resan. jag rotade i robins medicinlåda efter något i stil med echinagard men hittade inget direkt, så jag somnade om, direkt då jag vaknade klockan nio stack jag till apoteket och fick med mig ett naturläkemedel som kallas "kan jang" som man ska ta när man känner förkylningssymptom. efter två shottar idag så känns det faktiskt lite bättre. annars idag så har jag införsaffat ännu mer hemskt roliga saker som solskydd, sololja, flipflops, shampoo, balsam, hårinpackning och en strandväska. inget märkvärdigt, men bra att ha när man ska utomlands. jag har även hunnit med att växla pengar, vilket fick det att kännas sjukt verkligt att vi faktiskt åker om två dagar. shit! ikväll ska jag träffa niklas en sväng för att sedan spendera natten med robin.


snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

jag har redan hunnit med solarium och färgning av ögonbryn och fransar denna tisdagmorgon. klockan är ju bara 10.45, effektiv. mitt hjärta blöder men jag kan inte låta bli att längta till grekland. vi åker på fredag, fredag! jag och towe, bara vi två, jag ser så mycket fram emot det. idag väntar packning (ja, jag ska packa typ allt idag om jag ska hinna), en löptur, kanske en sväng på stan om jag hinner och sist men inte minst mys med philippa ikväll. veronica maggio förföljer mig alla dagar men jag älskar det. ni som inte fattat grejen, börja med att lyssna på "snälla bli min". jag smälter.

jag vet hur du ser ut i inga kläder

då var jag så gott som klar med skolan. nu väntar grekland, flytt, bal, student och tusen andra roliga aktiviteter i sommar. jag lägger lite snabbt upp bilder från de sista minuterna av förfesten då det bara var jag, dedi, niklas och sara kvar. och även vistelsen på corona tillsammans med niklas och dedi. snart ska jag och jobba på coop. puss!







visst du kan skratta och låtsas som ingenting

efter en helg som innehållit mys med pojkvän, träning på iksu med towe, tjejmiddag med tjejerna, utgång på corona och jobb så sitter jag just nu hemma och har nyss avnjutit en helgod middag med mamma och pappa. ikväll blir det bio med robin, nathalie och marcus, jag tror att vi ska se thor 3D. självklart blir det en hel del godis också, mums! jag skriver imorgon och bjuder då även på bilder från gårkvällen. jag känner mig helnöjd med min helg. puss!


dina händer är fulla av blommor

igår när jag var i en liten deprission (fråga mig inte varför) så kände väl robin att han ville muntra upp mig. när vi lagt på luren så tog det bara tio minuter och så ringde det på dörren, han säger bara, "klä på dig, det kan bli lite kallt". jag klär på mig och hoppar in i hans bil. några minuter senare befann vi oss på en filt vid kanten av älven lite längre bort än maxi. vi år jordgubbar och åt dumleglass. jag blev gladare. när vi kände att det blev lite för kallt för att sitta still så åkte vi till robins faster och plockade upp hennes hund (gris) och gick ut på en långpromenad. puss!







låt mig höra kärlekens tunga

äntligen har de kommit, de här fantastiskt snygga och sköna pumpsen från skonamig.se! de blir perfekta till balen och studentkvällen. kär.


summer lovin'

älskar min klänning från h&m. den går att vika upp till en topp och även ha som klänning, såklart. den blir nog välanvänd i grekland!



hapiness

jag fick nyss ett efterlängtat mail av min lärare i matte b. jag klarade nationella. med två poängs marginal. jag känner en sån otrolig lättnad, helt sjukt! jag har alltid haft det svårt med matte, men nu, aldrig mer matematik. shit, jag kan inte tro det!


hejdå hatboken nr1

take the gym with you

i söndags efter jobbet investerade jag i ett par easytone. skorna som förstärker aktiviteten i rumpa med 28%, baksida lår med 11% och vader med 11%. dom är faktiskt riktigt sköna som arbetsskor och walkingskor så det är ju så perfekt det kan bli. och snygga är dom ju också! 1099:- från team sportia.


i feel so lost, but what can i do

jag är uppe med tuppen trots ledig dag, närmare bestämt så klev jag upp klockan halv åtta. duktig! idag ska jag tvätta, plugga religion, åka och kolla på en soffa samt träffa syster för lite balklänning- och studentklänningfix. måste sy lite här och där. senare ikväll har jag lyckats få med mig robin ut och springa, ändå bra gjort. mina senaste dagar har varit bra med jobb torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag. där har vi anledningen till dålig updatering här i bloggen. jag har även hunnit med en grym personalfest hos linda och robban på lördagen. här kommer några bilder från det. puss!







you light my morning sky

om två veckor åker jag och towe till grekland - kreta - platanias. helt sjukt vad tiden har gått fort. längtar mer och mer för varje dag som går. här framöver kommer mina dagar för det mesta bestå av jobb, plugg, träning och solarium(man vill ju inte vara en blekfis första dagarna på stranden). nu ska jag läsa till islam-provet vi har på torsdag nästa vecka för att sedan jobba 17-22.15 på coop. puss!


vi i turkiet 2010. jag undrar vart min hatt har tagit vägen..

excuse me

jag blev inringd till coop idag, fick jobba 17-20. tiden gick grymt fort. innan det hann jag med matteprovet som gick bajs och löppasset som gick sådär. nu ska jag iallfall iväg till robin och mysa. här har ni ett par nelly-skor som jag fick hem i brevlådan idag. supernöjd!


like my style

efter att ha spenderat några timmar hos sabrina tillsammans med niklas igårkväll så låg jag vaken till 02 inatt ungefär. vad gjorde jag? såg stylisterna. haha. jag började se igår på dagen och swisss, nu har jag bara två avsnitt kvar. nörd? eller så har jag bara lite och göra. haha!

nu ska jag snart ta på mig skinnjackan och mina converse för att börja min promenad till skolan. jag åkte bil med niklas hem igår så min cykel står kvar på ersboda, ggreat. dagens lektion: matte b nationella. idag avgörs det om jag klarar matte b eller inte. senare ska jag ut på en löprunda med malin och sedan åka ner på stan och hjälpa robin hitta kostym till balen, kulit. puss!

you don't need to hide, my friend

jag var nyss ute på första löprundan på en och en halv vecka, det kändes rätt bra ändå. rundan gav mig lite tänketid och jag började längta till grekland. bort från bekymmer, skola, och umeå - mot lycka, fest, och solbränna.


jag glömmer aldrig bort vad du gjort

conscious collection. jag är lite besviken faktiskt. men kavajen tyckte jag om, klickade hem den i söndags och den kom hem till mig igår. hör ni, två dagars leveranstid, h&m, va? h&m brukar ju ta minst två veckor, men icket nu. vit kavaj, 399kr. jättefin. men den behöver strykas!




i taxin, i trappen, i hissen, i hallen

jag försökte ta en bild på jumpsuiten med det såg bara löjligt ut, men ni alla vet väl hur en svart långbent jumpsiut med tub där uppe ser ut. helt vanlig. skitsnygg med ett flätat bälte i midjan också. jag är typ kär i den, funkar ju till ett par converse och slapp stil och även ett par höga klackar och lite mer uppstyrd stil. alla plagg jag köpte igår blir nog några av sommarens favvoplagg. klänningen funkar både som en längre topp och som en kortare klänning och den vita skjortan både till fest och vardag. mums!




i fell in love with a dj

dagens shopping resulterade i två flätade skärp, en jumpsuit, en blommig klänning och en skjorta. jag är supernöjd med alltihopa. visar imorgon, för nu ska jag lyssna på när widmark och farrokhi dj:ar för sverige och göra religionsläxan! kung.


inte så dåligt

middag och fika på café station med elin och unni igår var ju inte dåligt. inte heller att sitta i elins säng med två brudar och kika på skor och annat tjejigt var så dåligt. inte heller att somna i robins famn var så dåligt. idag handlar det om tvätt, till en början. jag drar vid två-tiden ner till stan och möter upp unni, nu blir det shopping. mitt mål är att hitta någon sorts jumpsuit jag passar i och någon liten väska att ha till balen. jag har ju fortfarande inte lagt upp min nyaste shopping här på bloggen och nu känns det inte ens nytt längre så jag tror jag skiter i det, ni får se vad jag får med mig hem idag istället när jag kommer hem! nuu, en dusch. puss!

let me introduce you to my party people

hallådär! shit vilken dag. det har hänt mycket och jag har fått mycket gjort. jag ska inte släppa på den stora nyheten förän jag är hundra procent säker på att det blir så. spännande! ikväll ska jag få ännu mer gjort, jag ska träffa elin och unni på café station. fint. imorgon är jag ledig vilket känns hur skönt som helst trots att jag ska tvätta som en tok. men det måste ju också göras!

i lördags då, vi var ungefär elva stycken trevliga individer hemma hos nathalie där vi åt grillat, drack gott och hade det trevligt. en tredjedel drog sedan på hemmafest, en tredjedel till schlager och en tredjedel (där jag var med) till rex. rex var inte så bra som rex brukar vara så vid 01tiden tog jag och robin cykeln hem till honom på böleäng. en helt okej valborg helt enkelt! nu ska jag lägga upp lite bilder och sen göra någon sorts middag, puss!







RSS 2.0