valborg


måndag

ja jag lever, tro det eller ej! har firat bror och varit på familjemiddag, annars bara slappat i soffan de två senaste dagarna. fredagen tog kål på mig. ikväll blir det grillning med åtta andra skönheter hos emelie och pär följt av campus. mer har vi inte bestämt men vi ser väl. just nu sitter jag och ella på balkongen och solar, mys.


i heard you were a wild one

haha jag skrattar typ när jag tänker på gårkvällen. vi var först johanna, emelie, niklas och kittis som var hos mig och förfestade, lite senare än tänkt så började vi cykla till allstar där vi dansade, träffade människor man inte träffat på länge och bra hade det hur kul som helst. när klockan slagit två drog vi till kebabnekajse och käkade där vi mötte upp några som skulle på efterfest på lokal. där dansade vi och sjöng kareoke tills klockan var tidig morgon. sjukt kul! idag har jag legat i soffan h e l a dagen. nu blir det matador, kebab kanske? måste bara säga en grej angående bilderna, jag stalkar inte johanna och emelie, dom bara hamnar på alla bilder! haha sötisar.

 

 


grillpremiär

nyss ätit middag, nu ska jag powenapa tills folket kommer! finn ett fel i bilden.


fredag

helghelghelg!!!!!!!!! solen skiner, mitt "möte" gick asbra och ikväll är det fest med alla mina favoritisar. den här dagen äger så mycket så jag glömmer bort att jag har ont i halsen.



frallor så det räcker och blir över

idag var vi ute hos kenneln i obbola och hade det trevligt, gick promenad och fascinerades av alla 8 frallor. man blir nästan sugen att skaffa en liten valp när man ser dom små söta.

ikväll efter jobbet åkte jag direkt till dedi och hängde med henne, anna och niklas. vi såg fråga-olle dokumentären och annat trevligt..... fina vänner det där! nu ska jag sova för att jobba 7-13 och sen vara taggad på vad fredagen kommer bjuda på!!


total training

åker iväg till iksu för att köra total training för första gången med anna. blir nog lite cykel för min del efteråt också. det närmar sig fredag och Gud vad jag längtar, av olika skäl. kram!


dom tre musketörerna


tisdag

efter en riktigt slapp eftermiddag med syster och revenge (min nya favoritserie) så åkte jag och emelie till madde där det blev film, snack och vitchokladmuffins. mys! nu blir det lite revenge i sängen tills jag somnar. puss!


en riktigt bra måndag

nu vet ibland då man har sånna där dagar då man känner att man är så jävla bra? idag har jag en sådan dag. det hela började med att jag klev upp klockan 10 trots att jag är ledig och hade kunnat sova hur länge som helst, sen började jag städa och tvätta lite följt av att jag drog på iksu och styrketränade i en timme. när jag hade ätit middag (gjord av mig) och gjort lite ärenden så åkte jag på iksu igen, denna gång för att köra spinning och indoorwalking med anna. idag har jag alltså spenderat ungefär tre timmar på iksu! nu ska jag gå och möta niklas som ska mysa och se bb hos mig ikväll. en riktigt bra måndag som sagt!


ella

jag har fått frågor angående ella och om hon är min hund eller inte, osv. för att ni alla ska vara nöjda och glada får jag väl lov att ta tag i detta nu! hoppas du/ni blir nöjda med svaret...
i grund och botten är malin (robins faster) ellas fodervärd. i vintras börjde vi prata om att jag kanske ska ta över foderavtalet eftersom att malin inte kan behålla henne. och då jag har varit hundvakt mycket och ändå vill skaffa hund så kändes det bra för mig, malin och även de som äger ella i grund och botten. jag har haft ella nu i snart tre månader hos mig, men jag vill inte säga att jag äger ella ändå, fast det kan kännas som det. men i och med att det inte kommer bli några valpar för ellas del så kommer hon inte längre vara en foderhund, när detta sker kommer hon alltså skrivas över på mig och då kan jag säga att jag är ellas ägare helt och hållet!

jag är jättenöjd med mitt val att skaffa hund. det är klart att man blir bunden men i mitt fall så känns det värt det då ella är en så fin och lättskött hund. det bästa som finns är ju att komma hem och bli anfallen med pussar och glädjeskall. jag ser dessutom inga problem i att få göra saker jag vill eftersom att jag har så många runt omkring mig som tycker om henne och mer än gärna vill ta hand om henne då inte jag kan. sen får jag ju absolut inte glömma att jag har robin som tycker om ella minst lika mycket som jag och som hjälper till med ella hela tiden, vi är som en liten familj. hihi.



söndag

tog en löprunda imorse när solen forfarande var framme, riktigt härligt. efter lite frulle och fix så ska jag snart bli hämtad av malin och vi ska till veterinären med ellabella. dom ska göra en rutinkoll för knäskålar och lite annat, jag är typ nervös fast jag inte alls tror att jag behöver vara det. ella är ju som mitt lilla barn den lilla tjejen. nä nu ringde malin och sa att hon var på g så jag måste springa. hejdåå!

lördag

äter frukost framför tvn innan jag ska på jobbet. jäklar vilken slapp och skön lördag jag har haft hittills. snart väntar jobb till kvart över tio ikväll, jag och madde kommer rocka coop!

av någon anledning hamnar det mycket bilder på mat av olika slag här på bloggen. haha, antingen är det för att jag äter så god mat att jag bara måste fota det, eller så är det för att jag äskar mat eller för att jag äter mycket. kanske något av allt? tur att jag håller mig till hyfsat bra mat då. här har ni vad jag äter till frukost nu för tiden - fil och LCHFmüsli, bara för att det är lördag så lyxar jag till det med en clementin.


nu är det fredagsmys

nu blir det "whats your number" och alla möjliga sorters grönsaker, meloner och dipper, hihi!


friday, i'm in love

fredagfredag, även fast jag inte är ledig i helgen så är det ändå något speciellt över det. jag börjar ju faktiskt inte förrän 15.15 imorgon och jag kommer ta en galet lång och välförtjänt sovmorgon (i mitt fall blir väl det till 10, men ändå)!

dagarna som passerat har spenderats på iksu, på jobbet och i hörlurarna där jag planerat nästa veckas spännande grej som händer. om jag lyckas berättar jag för er, annars så håller jag tyst och låtsas som det aldrig hänt, hehe.

kvällens planer avbokades då vi alla var allt för trötta, jag skulle nämligen träffa några sköna krigare från gymnasieklassen, men vi bestämde att ta det någon annan helg framöver. jag laddar istället upp med en sjukligt god middag, bra film och morotstavar med dipp. puss!


onsdag

jag har sovit så jäääävla bra inatt och känner mig verkligen utvilad nu. skön känsla! snart bär det av mot coop där jag ska jobba i sex timmar och sen åka direkt till iksu och köra bodypump. ha en bra onsdag!


tunisien here we come

ikväll bokade jag och madde - tunisien den 8e juni. det kommer bli underbart med vita stränder, turkost vatten, god mat, sol, värme och utflykter. shit, kan inte fatta att vi ska åka till afrika och att det fan bara är en månad och tre veckor dit!!!




helt slut

kunde för det första inte somna förrän klockan två inatt, klev upp klockan sex, kom hem halv tolv, har sovit till klockan halv tre. det jag har gjort idag är alltså att jobba och sova. ikväll är det spinningdax för att göra något vettigt iallfall!! annars så har jag och madde hittat en resa vi är grymt sugna på och kanske ska boka ikväll, tunisien! åh vad taggad jag är, men vi får se! nu ska jag kliva upp ur sängen och laga mat, vilket jag inte hunnit med på hela dagen... hasta la vista amigos.

tjejmiddag

äntligen fick vi till det. vi har kämpat i flera veckor nu med att alla ska kunna med tanke på jobb, plugg och andra störande faktorer. det blev alltså tjejhäng med tjejgänget. vi gjorde en stor sallad med allt möjligt i med en god dressing till. efterrätten styrdes upp av mig och det blev marängsviss, sjukt gott om jag får säga det själv! förutom att äta så hann vi med att klippa emelie kort (madde klippte och vi tittade på), vi snackade skvaller om personalfesten och om allt annat mellan himmel och jord. gud vad jag tycker om er. pusssss!


coop goes schlager


















söndag, älskade söndag

jäklar vilken kväll det blev igår! coop är ett speciellt gäng, men på ett bra sätt, ibland iallafall.. haha! jag har massor av bilder som jag tänkte lägga upp senare ikväll eller imorgon.

åt nyss en jättegod middag och ska snart på bio och se american pie! taggar den filmen som tusan! dagen har bjudit på bakispizza med tre fina coopare, soffhäng och film, såg även årets första blomma ute på min gård. vårkänslor!! hejdååå


ikväll är jag kung i baren

 

 


suuuushiii

åkte in till stan och köpte lite grejer till kvällens outfit och hämtade även hem sushi. fy-fa-aan vad gott!!!!!! nu bär det snart av till madde med emelie och johanna där vi ska förfesta och fixa oss ihop innan bussen från coop går kl 18. puss!


we like to sleep all day and party all night

sliten och trött beger jag mig nu ut på en promenad i hopp om att bli liiiite mer taggad på personalfesten som är ikväll. nämen vänta, vad är det jag säger? jag är redan sjukt taggad! kommer bli ledend... wait for it... dary! här kommer iallafall en bild från gårkvällen som blev över förväntan till en början men avslutades med lite besvikelse. allt kan ju inte alltid vara perfekt!



fredag

efter ansiktsbehandling och häng med tjejerna drar jag nu med ett ansikte lent som en babyrumpa på förfest på grisbacka. ses i dimman snyggingar!


vem lämnade vem?


will you remember what you promised me?


torsdag

tog sovmorgon till halv elva i morse och åkte direkt till iksu med syster för att köra spinning och gym. bra start på dagen! det kommer bli extra mycket spinning nu de kommande två veckorna för att få inspiration och tips för vad som komma skall, och även för att träna såklart!

idag börjar jag klockan fyra och ska snart åka iväg för att fixa lite grejer inför helgens bravader. fredagen bjuder direkt efter jobbet på lite häng hos madde där det kommer en tjej som ska göra ansiktsbehandlingar och prata om sina produkter. på kvällen är det förfest med syskonen palm och några fler för att sedan gå ut och dansa till adrian lux. på lördag ska jag ligga död i sängen så länge jag kan för att sedan börja ladda upp inför coopfest med temat schlager! jag är fett taggad på helgen som kommer och som börjar klockan ett imorgon! iiinte länge kvaaaar!

 


oh happy day

jag åkte direkt till iksu efter jobbet och körde spinning med syster, vi sa efteråt att fan vad det är skönt när det är gjort. man känner sig så grym! åh vad jag tycker spinning är kul och ååååh vad det pirrar i mig när jag tänker på gårdagens samtal jag fick. vill inte säga något innan det är klart men om det blir av så är det helt klart en av mina små drömmar som går i uppfyllelse!

niklas kommer snart hit och hänger och gjorde det därför lite mysigt med ljus. hihi. sitter här och tänker att jag trivs väldigt bra i min lägenhet och är så nöjd att det blivit så fint på bara några månader. åh, jag är glad idag! puss på er!


vi gillar mat

igår efter indoor walking passet så åkte vi på ica maxi (eeeeeh, pinsamt) och köpte hårfärg och lite götta. när vi var hos madde gjorde vi rika riddare till middag/kvällsfika och sen gjorde vi fondue till efterrätt. vi satt alltså och doppade banan och äpplen i smält choklad medans vi kollade på resor. supermysigt. vi hittade några resor men vi ska vara lite iskalla och boka typ en månad innan. för er som vill veta så vill vi åka kring 6-8 juni, vara borta en vecka och åka till antingen cypern eller grekland!

btw så är mitt hår numera lite mer rött på vissa ställen och nu ska jag på jobbet hejdå!!


tisdag

slutade jobba klockan elva idag och har efter det tvättat en tvätt, ätit lunch och sett ett avsnitt himym. ska snart ner på stan för att köpa hårfärg och sedan åka på iksu och träna med madde. ikväll blir det häng med den bruden och kanske någon fler, det jag än så länge vet att vi ska göra är att kika på resor och färga varandras hår! jag ska lägga i lite mer koppar i mitt hår då det har tvättats bort lite sen jag färgade senast. vi hörs!


en ny jobbvecka

är påväg till jobbet vilken sekund som helst, i veckan blir det korta jobbpass fram till fredag då helgen börjar klockan 13.00! har så mycket roligt planerat så jag längtar redan! igår var det ju middag hos mamma och pappa och gud så gott och trevligt det var.


i can't make you love me if you don't

idag klev jag upp halv tio trots att jag är ledig. jag har redan hunnit med att städa, tvätta och äta frukost. snart ska jag ut på en löprunda med ella följt av mys i soffan hade jag tänkt. ikväll är det trerätters hemma hos mamma och pappa för att fira påsken (lite sent kanske, men jag har ju jobbat kväll hela helgen). en perfekt ledig dag om jag får säga det själv!


söndag

idag innan jobbet så åkte jag, syster och ella ut med mamma och pappa till stugan vid havet. där grillade vi korv, drack varm oboy och njöt av solen. nu är jag hemma och ska sova. återkommer imorgon, pussen!

 


lördag

vi har haft det jättemysigt och trevligt ute i håkmark. igår åt vi jättegod trerätters middag hos robin mormor och morfar med släkt, vi åkte skoter med lillkusinen sebbe och åt godis (jag fuskade liiite bara, det är ju ändå påsk..). imorse tog vi en lagom sovmorgon och njöt sedan av en god frukost, dagen har spenderats ute i solen och i bilen hem till umeå. just nu sitter robin och sebbe som följde med till oss i soffan och spelar xbox varvat med att stå vid köksbordet och dj:a. dom kommer nog få en rolig kväll här hemma medans jag inte känner samma sak för kvällen på coop forum. kan inte tänka mig att det är många som handlar ikväll. nu ska jag börja åka, ni får ha det så bra!

glad påsk

var en sväng förbi hos familjen palm direkt efter jobbet och firade maja som fyller 18 idag, grattis till dig! nu är vi påväg till robins stuga, stannar där till imorgon då det är jobb som gäller igen. ska bli skönt att komma bort från stan och bara ta det lugnt. ha det bra och glad påsk på er!



jobb hela dan varje dag

fett tråkig jag har varit senaste dagarna här på bloggen. jag har jobbat heltid vilket jag ska göra fram till söndag (kanske måndag till och med). jag har även firat pappa i efterskott, hängt med dedi, anna och filip samt gjort dedi rödhårig! imorgon eftermiddag bär det av ut till håknäs där robins stuga ligger och vi ska hänga med familjen widmark, äta påskmat och sova över. nä, nu ska jag sova för att orka kliva upp med tuppen kl 05.45 imorgon, tagga. bju på en bild på mig i rött läppstift som dedi tvingade på mig ikv. puss!


fetaost- och olivfyllda köttfärsbiffar

så himla god middagen blev! körde på klyftpotatis och morötter i ugnen och lite turkisk yoghurt på det då. mums, detta ska göras oftare!


måndag

idag insåg jag att kylskåpet var tomt och fick därmed lov att åka till coop på min lediga dag och handla. men alltså, jag har typ inte varit där på evigheter, känns det som. var ute på en långis med ella och nu ligger jag i sängen och äter vindruvor och kikar runt på internet. snart ska jag ta tag i livet och göra köttfärsbiffar med någon slags fetaostfyllning och potatis. vad vuxet det kändes! önska mig lycka till, det kan ju gå hur som helst. pusss!

 

 


sista måltiden

från och med imorgon så är det förbjudet med onyttigheter hela april månad, för att tjuvstarta lite inför beach 2012. så fort jag blir helt frisk så blir det full fart med träning också. åh, blir så taggad av sånt här! ikväll blev det bakiskäk i form av chips, ostkrokar, dipp och cola. just nu vill jag spy av tanken på att äta något sådant igen så jag tror det är bra med en sådan sista måltid. klarar nog det här ska ni se! nu ska jag sova och ladda upp inför nya livet som börjar imorgon! puuusss


herrrrrrrrrregud

vilken kväll! jag har nog aldrig dansat så HÅRT på rex förut, eller någonsin. jag och johanna ägde ju iallafall dansgolvet och styrde ändå snyggaste killen på kebabnekajse. vadå kvart-i-tre-ragg!? det var ju faktiskt även en riktigt trevlig förfest hos malin med en massa spel och lekar tills vi styrde allsång med roger pontare innan utgång!
nu blir det soffläge heeeeela dagen. puss!!!

 


RSS 2.0