this is my wintersong to you

ska ut på en prommis, en kväll i september och vinterjackan måste åka på. så pass kallt är det nu. i och för sig är det oktober imorgon, crazy. uuuuusch, jag vill inte ha vinter, och framförallt inte den kallaste på 1000 år.


can you teach me how to feel real?

en sliten krigare har ni här! hade ensemble på morgonen och resten av dagen har bestått av planering till sceniska projektet. jag är som lite trött i huvudet. ska ta en powernap, något som har blivit en vana för mig varje eftermiddag. det är gött! idag drog jag på mig en svart tunika, svarta strumpbyxor, lite smycken och mina svartvita converse.. som jag förövrigt tvättade igår, på storsjö blev dom minst sagt bruna. nu ser dom ju nästan ut som ett par nya!


but you're so magnetic

efter en kväll med elin, one tree hill och bj är jag rätt nöjd. lycka, önskar jag kunde hitta en konkret anledning till känslan så jag lättare kan återuppta den när den inte finns där för mig. nog om det, jag behöver sova, har en lång dag framför mig imorgon.     sov så gott sweeties!

better to be hated than loved for what you're not

ni vet känslan efter man har varit i badhuset? kroppen är som helt slut.. så känner jag nu efter en timmes konstant simning. men skönt var det! jag överväger att lägga mig i soffan och ta en powernap, problemet är bara att jag då aldrig kommer ta mig upp därifrån sen. äh, jag göre och så får jag ta konsekvenserna när dom kommer!

but inside, you're just a little baby

träningsvärk i rumpan, magen, ryggen och låren. men inget hindrar mig, imorgon är det simning som står på träningsschemat. dock inte med triathlongruppen, det får bli när jag kommit igång lite bättre med träningen efter förkylningen. nu så ska jag sova, för imorgon har jag matematik och en lunchdejt som jag vill vara pigg till! just det, vad tycker ni, ska jag förbli blondin eller bli brunett? godnatt!

i-landsproblem!!

guess what? i am not a robot



sitter just nu och smaskar i mig min lunch, - havregrynsgröt, mackor, apelsinjuice och ett ägg. mums! känns dock snarare som frukost. idag känner jag mig effektiv, hittills iallafall. har varit i skolan och haft svenska samt varit på iksu och tränat. resten av dagen kommer bestå av gitarrläxa, städning och iksu igen.. följt av idol ikväll såklart. vi hörs!

you're the only one who holds my hair back when i'm drunk and get sick, you're the only one who knows how to handle me, and you're the only one who knows exactly what i mean, the only one

ikväll var jag på första träningspasset på två veckor, jag skyller på en redig förkylning. men gud så skönt det var att äntligen få träna iallafall. kommande veckor ska bli riktiga träningsveckor har jag tänkt, nu jävlar! men nu till ämnet för detta inlägg:
pratade med towe ikväll, när vi lagt på var jag lycklig. anledning nummer 1: jag ska åka ner till stockholm och hälsa på henne på höstlovet (v44), kommer sitta fiiient! anledning nummer 2: hon kanske ska plugga på universitetet i umeå till våren och bo hos mig!!! hur kung är inte det? hoppas det blir av bara, hoppas, hoppas! towe är för er som inte fattat det - min bästa vän i alla väder!





we don't like mondays

 

jag har inte mycket att säga. det är en ny vecka med nya möjligheter. carpe diem. vad väntar du på, fånga dagen då, göre ba!

we don't like mondays.


but i wouldn't stop you if you wanted to stay

ska nu med mina tusentals tankar lägga mig i sängen, se fredagens idol och sedan in i drömmarnas värld... godnatt!

need to know who you are, mystic man

idag har jag varit pigg. med efter 5 timmars jobb är jag inte lika pigg längre, fan, jag som tänkte åka och träna. nu orkar jag inte det. annars då? fortfarande någon sorts ångest. vet att det är något jag saknar. imorgon styr jag upp mitt liv med skola, träning och plugg. så ska jag fortsätta hela veckan. nu måste jag träna på min jätteroliga (inte ironisk alls) gitarrläxa innan det bär av till täfteå för söndagsmys med tjejerna på bilden. ha en bra kväll, och glöm för tusan inte att se ensam mamma söker. puss på er!


försökt att visa dig med blicken, men det är inte mig du ser

när katterna är borta dansar råttorna på borden (?). jag åt iallafall hämtmat till middag nyss, fett gott. nu väntar majas place. hörs!


let's stay together

vad hände igår? jag träffade så många men samtidigt så få, för vart var alla? överallt och ingenstans kan man säga! jag hade en råskön förfest, förvirrad utgång och rolig hemgång! en mindre rolig morgon då jag vaknade med universums värsta huvudvärk. har legat i soffan hela dagen vilket varit hur.skönt.som.helst!




baby we can do it, we can do it all night

klackarna på och nu sticker jag till teg där det är förfest med theres, philippa, ida och några fler (?).. lönefredag och ledighet imorgon, nu kör vi!


don't fucking tell me what to do

äääntligen hemma. hatar rusningstrafik. nu ska jag vila min stackars lilla kropp och sedan börja tagga inför kvällen! ha det bra!

 

tröja: gina, halsband: h&m, skor: 59an


oh shit it's friday tomorrow

kan inte fatta att imorgon när jag vaknar är det fredag, tokigt. veckorna går så fort, innan vi hinner tänka efter är studenten här. eller inte, så fort ska jag inte påstå att det går. men fort går det.

nog om det. jag har varit flitig ikväll. skrivit nästan hela svenskarapporten, börjat spåna på mitt nya pa100 (eftersom att lärarna inte kunde klämma ur sig tidigare att jag inte får göra det jag har tänkt göra hela tiden) och dessutom har jag börjat skriva på en låt som kanske får bli en bit i mitt pa100. spännande!

nu väntar sängen, vill vara pigg och fräsch till morgondagens/kvällens äventyr! godnatt!

underbart fin

 


i know we said things, did things, that we didn't mean


hur gör man? när det bara känns som att allt går emot en, eller när faktiskt allt gör det. jag har varit här så många gånger men vet ännu inte någon lösning. något att fundera på. men först ska jag göra en ny fucking jävla projektplan, skriva klart svenskarapporten och träna på sånläxan. önska mig lycka, kan behövas big time.

and i know some shit's so hard to swallow

nu åker jag till min syster, de har flyttat till ett jättefint hus i håkmark. jättemysigt där. ska bli skönt att komma bort. om jag bortser från att jag faktiskt skrivit min projektplan till pa100 idag så har det varit total uppförsbacke. allt går emot mig, alltså nästan allt. det är inte lätt när det är svårt. nu sticker jag iväg från allt som har med kommunikation att göra. vill inte se mer, vill inte höra mer!   jag skulle behöva en kram.


det är dags

att styra upp det här. köpte idag kollegieblock till mina tre enda teoretiska ämnen den här terminen - svenska B, PA100 och matematik B. kände att massa lösa papper var lite drygt och allt orkar jag inte skriva i datorn. 17kr styck på åhlens!


we'll never fall into the jealous game


efter min städdag och 2 timmars långa powernap här hemma igår så åkte jag till grubbe där jag, philippa, maja och theres hängde. jag, theres och philippa passade även på att plandera våran kommande halloweenfest. ni som är inbjudna - spana in gruppen "halloweenfest 2010" på facebook. ni vill inte missa! ni vill inte missa!

nytt


en ny bh i samlingen en ny parfym i den samlingen! parfymen är från kicks och kostade 359kr, bhn är från twilfit och kostade 149!

damn, sexy bitch

uuursäkta för två stycken megatråkiga inlägg. inte ok. jag hade tänkt att det här skulle bli en aning roligare, eller iallafall för mig och sabrina. lite internt kanske, man hallå, wonderful, eller hur? hahaha, förlåt mig, men jag kunde bara inte låta bli!



made by: fröken isaksson

i need some sleep

klockan 8 imorse ringde väckarklockan, ville kasta iväg den åt helvetet men istället kastade jag upp mig själv ur sängen, klockan 9 skulle jag vara på team sportia för en axepta-utbildning. den höll på fram tills att vi friluftsdag då klassen fick bestämma själva vad vi ville göra. min klass valde tydligen att köra röda vita rosen, över hela skolan. sjukt kul var det! efter det åkte jag ner till stan tillsammans med zigge och emil, vi åt glass vid kajen och hade det trevligt. kom hem och var sjukt trött, tänkte sova, philippa ringer och är i nöd, kris, kalla det vad du vill men självklart ställer jag upp för en så fin vän. jag tar bilen till team sportia, hämtar henne och skjutsar hem henne. nu är jag hemma, ska piffa till mig för att sedan åka in till stan igen, för filmkväll den här gången! där har ni min dag, mer intressant än din gissar jag! och ingen bild har jag att bjuda på heller.


this is where it gets good

okej, jag har inte mycket att säga alls. typ att det var ju kul, jättekul. två saker åt helvetet, tre till och med. om jag ska räkna med det tragiska valet alltså. JAG ÄR SÅ GLAD JUST NU! asglad. allt på topp, allt går som jag vill det. nej alltså så.jävla.less.just.nu.

dear, i fear we're facing a problem

 

vad ska ni göra ikväll? något lika mysigt som jag eller? trooor inte det va, jag ska nämligen till min favoritsabrina och fortsätta se första säsongen av o.c som vi påbörjade för någon vecka sedan! ha det bra, pussi


you'll be a bitch because you can

idag har jag skrapat ihop vuxenpoäng och röstat. jobbat har jag också. utvilad från igår! nu ska jag käka middag, det blir tacos, mmm så gott!

 


your're on to me and all over me

efter två timmar liggandes halvdöd i sängen tänkte jag att det är bäst att jag tar tag i livet. tog en lång varm dusch och nu är jag en helt ny människa. ska iväg till maja där hon och philippa mest troligt är lika döda som jag, vi ska göra det tillsammans liksom. får se vad kvällen mer kommer bjuda på, ha en bra lördagkväll sötnosar!

 


sabrina och jag igår, PUSS

so dance, like it's the last night of your life

gårkvällen, goosh, bra som fan!








baby, tonight

nu ska bara lite ringar och armband på sen är jag färdig att sticka iväg till sabrina för att börja kvällen! ha det kung, puss!

 

linne: monki, lacktights: bikbok, halsband: bikbok

white

ikväll blir det chill, med utgång på det! gratis inträde för damerna klädda i vitt. köpte mig därför ett snyggt vitt linne idag, kommer såklart kunna ha det annars också, tur det. nu ska jag vila lite och sedan börja med middagen, höres!

 

linne från monki 180kr


friends, lovers or nothing

eftersom att jag är ledig imorgon så kan jag ju säga att jag har helg nu. underbart. jag vet dock ingenting om den kommande helgen, förutom jobb lördag och söndag. med tanke på lönespecifikationen som damp ner i brevlådan idag så kan jag väl säga att jag har alla möjligheter i världen, nästan! nej men jag vill göra något roligt. börjar min helg ikväll då, drar till dedi och träffar lite vänner jag inte träffat på länge. underbart igen. bjuder på en bild som får mig att tänka på en fantastisk partykväll i somras, pusss!


i'd rather dance than talk with you



liite friskare idag, men inte alls frisk. jag tackar willeboy för att han ställde upp igår när jag inte själv kunde blogga. hoppas på ett fungerande internet när jag kommer hem. nu har jag lektion, hoppas allt är bra med er puss!

Kungen här!


Genom etern förmedelar umeås coolaste kille budskap från en sängliggande fröken Isaksson. Isaksson har intagit konstant sängläge under hela dagen! Internet ligger nere och tristessen är total! Därav bristande uppdatering! För övrigt är hon jättesjuk och har stora svårigheter att göra mig förstådd! Hon vill hälsar att (citat) "hon lever, men ändå inte" (egen tolkning) hon vill ha sympati! SÅ KOMMENTERA FÖR GUDS SKULL!!

Ett till direktcitat förmedlat genom etern

"Ärlighet varar längst"

Peace out!

john mayer


can i get a minute and a couple of seconds of your time

ajaajaaaj vad ont jag har i halsen, det går verkligen inte att svälja. skjut mig, eller varför inte riiing mig?
jag ska fan inte göra mycket ikväll. se lite how i met your mother, knarka halstabletter, se idol, knarka mer halstabletter och varför inte utöka med lite hostmedicin..
just det, jag går ju i skolan, glömde nästan bort att jag var dendärtjejen som bytte linje på gymnasiet vilket resulterade i ett extra år vilket resulterar i skolarbete. inte överdrivet mycket, men iallafall mer än majoriteten av mina vänner som inte har några skolarbeten att göra alls! jag ska hur som helst göra en projektplan och frågeställning till mitt projektarbete, träna på sångläxan, träna på ensemblelåten. ikväll? imorgon? torsdag? innan fredag iallafall.

xoxo

jag ser världen lite klarare

hämtade nyss ut mina glasögon. fiiieeent!


not the girl i used to be

fan också, jag har fått jätteont i halsen. det värsta med det är ju att jag inte kan träna.. åh. jag får väl klara mig antar jag! häär har ni en dagens outfit.

 

skjorta: gina, skor: skopunkten

oversize

jag älskar oversize, tillsammans med ett par strumpbyxor. både fint och mysigt! här har ni två plagg jag köpte igår från gina :)

 



rosa oversizetröja 149kr
rutig oversizeskjorta 199kr

don't let it fool you

idag har jag hunnit med skola vilket innebär musikproduktion, gitarrlektion och musikdator på måndagar. rätt skön dag ändå! idag hade vi även klassfoto, alltid lika kul. efter lite shopping på stan var det dags för att springa in nya friidrottsarenan tillsammans med löpgruppen, följt av middag på balder och mys med nathalie och philippa. kanske hade räckt med att säga att jag har haft en toppenmåndag! nu ska jag sova, hörs imorgon. puss och godnatt!

fintjejerna på balder


jag kallar på dig

jag var lite dålig med kameran i fredags, men här är favoriterna!


we don't sleep when the sun goes down

min helg har varit... legendary!! jag har ingen som helst blogglust eller vad det kallas så ah, vi hörs när vi hörs. ville bara säga hej! ha det kiiiing!


...

min mobil går sönder, jag lämnar in den, får ett brev av satan själv (samsung) där de ger mig två alternativ : betala för att få tillbaka min oreparerade telefon för 500kr eller så skrotar dom den. garantin täcker tydligen inte felet. MEN VARFÖR HAR MAN EN GARANTI DÅ? jag blir skogstokig. jag ska bestämt hoppa över till trogna 3310an. och på det här ska såklart allt annat gå fel också. den här dagen har fan bara bestått av uppförsbackar. nästan. ta mig härifrån, nu!

hur ska det gå?

nyduschad och fräsch, älskar känslan efter träning. tränade nyss på gitarrläxan och det jag ska spela på ensemblen. nu ska jag mysa ner mig i soffan och se på idol. första kvällen på länge jag bara är hemma och jag kan säga att det  inte ens känns skönt. men nuu börjar idol, peace!

ungefär det sämsta jag hört och sett på länge


punch out



jag ska för första gången testa punch out på iksu nu, tillsammans med sabrina. det ska bli jättekul, hoppas jag iallafall, hehe! puss

just do it

efter skolan idag åkte jag förbi jobbet som för er som inte vet är team sportia. jag köpte en ny sportbh och ett träningslinne som jag framförallt tänker ha när jag kör styrka. när jag shoppat klart tog philippa lunch så vi kunde luncha tillsammans, trevligt var det!

sportbh 299:-, linne 149:-

om vi bara vore något mer

jag ska snart iväg för att tillbringa min ikväll med philippa. vi ska se idol och kanske någon serie, och självklart snacka en massa skit som vanligt. eller skit och skit, det är ofta ganska vettiga samtal med den bruden ändå! och så kör vi självklart med en traditionell sleepover! såhär ser jag ut ikväll och imorgon...

skor: skopunkten, strumpbyxor: h&m, tröja: gina tricot

blommor och kilklackar

igår hämtade jag ut en del av min beställning från h&m, resten kommer i slutet av september. skor för 399 och strumpbyxor för 79!



ilande hjärta och häftigt flås kan bero på många saker, idag tackar jag kilometrarna!

idag har jag fan varit duktig. städat hela huset (200kr rikare KATJING!), lagat god lunch åt mig själv och varit ute på en löprunda. löpningen kändes riktigt riktigt bra, kanske börjar jag få tillbaka formen nu!?! taggar löpträningarna mer nu!


wonderful life


kisse


jag hann knappt montera upp min nya hylla från ikea innan lisa intog position. jag kan ju glömma att lägga mer än brudbuketten där nu, platsen är hennes! men den kan jag bjuda på, hon är så grymt söt ♥

the start of something


jag och min träningskompanjon sabrina nilsson åker nu till iksu för att börja träningsveckan med styrketräning. otaktiskt kanske, med tanke på att mitt styrkeschema ger fruktansvärd träningsvärk. men vi biter ihop och har planerat in spinning och punch out tillsammans i veckan. jag ska även klämma in ett löppass och ännu ett styrkepass. wish me luck!


something in the air

kom nyss hem från skolan och är grymt trött. ska därför lägga mig i soffan och läsa nya vr nu!


i know you probably hear this everyday

efter 60 minuter på löpbandet + mage och rygg kände jag och sabrina oss nådigt sugna på fika. vi åkte hem till henne och fikade, såg o.c och myste. jag är sjukt trött, efter tre timmars sömn inatt är det väl ändå helt okej att vara det, frågan är ju bara varför jag inte lägger ifrån mig datorn och intar sömnposition.... nu ska jag. natti!

 


so into you

i fredags gick jag och sabrina på bio, vi såg "bröderna karlsson". den var faktiskt riktigtriktigt bra och rolig! efter bion joinade vi en liten fest ett tag, men det var inget för oss torrbollar så vi åkte hem till sabrina och somnade till oc istället. på lördag jobbade jag och sen var det bara att ladda batterierna inför kvällen. det blev förfest i nathalies lägenhet som philippa lånar i veckan, följt av cykeläventyr till ålidhem för att kolla in krogenkrogen. men eftersom att det inte var så kul där så cyklade vi tillbaka till stan. där blev det häng med johan och en lite för full sabrina, det gillas! imorse vaknade jag upp och kände mig nöjd, mer än nöjd med kvällen, trots dess små missöden. jag kom äntligen hem från jobbet nu, jävligt hungrig eftersom att min senaste måltid var middagen igår. nu blir det mat kan jag lova! ursäkta lååntexten, spårade lite, men nu kommer det bilder!







how come you don't call me



snart kommer philippa och hämtar upp mig.. vi ska vara några i nathalies lägenhet öst på stan och d-ricka, hur kvällen ser ut sen vet vi egentligen inte. får se helt enkelt! ha en bra lördagkväll, pusss!

and suddenly she starts to believe

mina fredagar är helt underbara, skola från 12.55 till 14.05. idag möter jag upp sabrina på iksu för att först spela badminton en timme och sen styrketräna. vi ska köra styrkeschemat min tränare gjort åt mig, det är inte lugnt! tagggaa! såhär ser jag ut idag:

 

kofta: kappahl, linne: h&m, skinnjacka: h&m, skor: skopunkten


underbara vänner


efter att vi hämtat fina anna kalla på flygplatsen idag så åkte vi till freya och tog en låång fika. det var jättejättetrevligt. vid 8tiden kom jag, eve och elin på att vi skulle åka in till stan och käka på great eastern och det gjorde vi, det blev en fyrarätters delad med elin! när den grymt trevliga personalen skickat ut oss pga stängning åkte vi vidare till elin och hängde. jag fick smygtesta en studenmössa som ni ser på bilden ovan, lite liten, men  TAGGA att få testa ut min egna snart då! tack för en bra kväll, puss.

dååliga bilder

men W, här har du dagens outfit iallafall! är nu hos elin, snat ska vi iväg till flygplatsen och hämta upp anna kalla!!! hörs!!

sjal: mammas, linne: gina tricot, skor: converse, ring: gina tricot, tights: h&m, kavaj: h&m

chillar hos elin






anna kalla

vår kära vän från australien kommer imorgon och hälsar på i 6 veckor! det ska bli så himla kul att träffa tjejen igen!!!

jag, evelina och anna. sommar 2008 ♥

dags för skola!


RSS 2.0