ÄLSKAR SÖNDAGAR

Nyduschad, vanilla twilight med owl city och frukost. Älskar söndagar, iallafall då jag är ledig. Snart ska jag till rödhakevägen och fira tvillingarna som fyller 18 och äta god mat. Älskar söndagar, iallafall då någon fyller år. pussss raringar

BIRTHDAYKID



Grattis ludvig på 18års dagen!!

Kvällen har bestått av costas, mys och paketöppning med älsklingen.
Nu är jag väldigtväldigt trött (jobbade idag ju) så det här blir ett kort inlägg, pusss godnatt!

EN SNABBIS

Sitter nu i ludvigs rum med karl, emil och zigge. Jag klippte nyss ludvig och det blev finfint, snart blir det kladdkake-bak! Jobbar imorgon så vi hörs på eftermiddagen, pusss

MIN SPARGRIS ÄR SÖT



Nu är det dags att börja spara, på riktigt. Denna månad (och alla månader framåt i mitt liv) börjas det läggas undan 1000kr på ett sparkonto som kallas "dyrare nöjen" och 1500kr på en egen fond som kallas "pengar för framtiden" (lol), resten får jag göra vad jag vill med. Men mars månad ska jag försöka ha en så kallad shoppingfri månad, eller jag ska iallafall hålla mig undan från all denna onödiga shoppingen och alla inpulsköp. Jag ska verkligen försöka! Jag skulle ju också kunna lägga ner en slant lite nu och då i min söta spargris som börjar bli dammig..
Aja, önska mig lycka till med sparandet!

KAVAJ




Kavaj, kjol och ring; h&m, Tröja; Monki, Armband; VR, Skor; Skopunkten

Såhär såg jag ut igår på jazzklubben och även idag i skolan. Kavajen var det som låg i paketet. Jag är supernöjd! Nu ska jag byta om till träningskläder och åka till iksu, ingen löpträning idag heller.. Jag ska köra crosstrainer en timme och styrketräningen jag egentligen ska köra på söndag. Kommer mest troligt inte hinna träna på söndag, det blir tårta hos ludvig istället haha!
Vi hörs, Pusss

♥ BLACK



BILDER FRÅN TRIATHLONTÄVLING SUM 2009





Jag blir så taggad på triathlon när jag kikar på bilderna från tävlingen! Fast det kanske inte ser ut som att jag är så glad på speciellt sista bilden så var jag sjukt glad och NÖJD. 500m simning, 2mil cykling och 4,5km löpning. Sjukt härligt. NU ska jag ut och springa! Puss

JAG PLUGGAR!!


NEW

Efter skolan idag blev det shopping - men bara åt min pojkvän som fyller år på söndag - nästan. Åt mig behövdes ett dust it och ett paket skulle hämtas ut på posten.
Gissa vad som finns i paketet? :D puss!


DAGENS


Tunika; Gina, Tights; Lindex, Halsband; Gina

Tänkte bara visa er en usel bild på dagens outfit, nu har jag engelska hejdå!

SHOPPING





En blå oversize tunika från gina för 149kr, silverbalsam/inpackning från hårdesign (där jag klipper mig) för 189kr och en enkel svart kjol från h&m för endast 49kr.

Jag har faktiskt fått lite gjort ikväll, argumentationen blev Mot Rökning. Nu ska jag sova, hörs, pusss!

JUST FOR NOW

Hej raringar! Dålig uppdate senaste dagarna, jag vet. Det har varit ganska mycket träning och internet har inte fungerat på min dator, funkar inte ännu. Men nu har jag mekat med lite sladdar från hem-datorn. Så nu sitter jag här med musik från bra högtalare och internet! Jag äger ju.

Nu ska jag plugga, hör och häpna! Ska skriva en argumenterande text, men vad ska jag argumentera om? Frågan är ju! Vi hörs senare, då ska jag också visa vad jag köpte på stan idag! pusss

TAKE ME AWAY

Idag känns det ju helt ok att vilja fly härifrån till ett varmt land, helt seriöst. 28 minusgrader är inte riktigt min grej. Turkiet den 27 maj med älsklingen känns allt för långt bort, jag blir tokig. Bjuder på lite bilder på hotellet nu va!








Där ska vi bo alltså.. blir man inte nådigt sugen eller?

WINDOWS MESSENGER



Kul att internet på min dator fungerar så jag måste sitta vid mamma och pappas där bara äldsta msn finns. ps jag orkar inte ladda hem någon ny version, datorn kommer typ gå sönder ds.

SPINNING



Noliahallen är fortfarande ur funktion och det är 20 minusgrader ute, vilket resulterar i ingen löpträning. Så jag drog på iksu istället och körde slut mig på ett spinningpass. Spinning är ju kul, måste göras oftare! Förra året var jag på spinning 1-2 gånger i veckan, nu var det ungefär 2 månader sedan. Ska försöka köra en gång i veckan från och med nu iaf. Det blev en gainomax efter träningen såklart, mums. Hörs, pusss

BBABY



Bra nyheter! Towe kommer till umeå på påsklovet, äntligen får jag träffa min bästis! Det var fan mer än ett år sedan nu.. vi är sämst. Saknar dig så mycket och vi ska ha så kul! PUSSS

BILDER







Föfest, partybuss, krogen och efterfest. Allt hade sin charm på sitt sätt. Nu ska jag sova, pussss

SPEGELIBILDER <3


Gårkvällens outfit: Klänning; Monki, Armband och halsband; Gina,
Ringar; Gina och h&m, Klackar; Skopunkten

Jag hade såklart strumpbyxor på mig under kvällen, men inte när jag tog bilden! Sådär såg jag ut igår iaf. Bra bild, jag vet. Bilder från gårkvällen kommer senare, när jag orkar. puss!

ARG

BÄTTRE NUUU? yeah jag är fan bra

HÄSTFLICKA OCH DÖDSANNONS

Bra att veta! Det där var pricken över i:et för min kväll. Ska hälsa det till niklas! Jag vet vem du är btw, IP-nummer you know, så det är ingen idé att vara anonym! PUSSSS

ZEBRA



Har nyss avnjutit en middag med både förrätt och efterrätt, thanks daddy! Nu bär det av till niklas och saras födelsedagsfest och sedan blir det utgång. Ha en bra lördagskväll, puss!

SUNSHINE

Ändrade planer igår, det blev jag linus dedi mickan anna och ludvig som hängde, hos anna. Mycket trevligt och kvällen avslutades med en hotdog på statoil! Idag sov vi ut, jag och ludvig, det var länge sedan. Jag har jobbat nästan varje lördag senaste tiden så det var skönt kan jag lova. Nu vill jag egentligen ut och springa en långtur i det fina vädret men det är så jävla kallt så jag avstår, åker istället på iksu och kör crosstrainer någon timme och styrka. Jag kör söndagsträningen idag eftersom att jag efter ikväll nog inte kommer orka träna imorgon hehe. Så, armar bröst axlar och mage nu kör vi! Gillar inte att styrketräna armar och det partiet så det är rätt kul att jag sitter och försöker peppa upp mig själv här, nu kör vi.. haha..

Nog med pepp-talk, nu drar jag, vi hörs!

SVARTVIT



Igen... svartvitt är fint. Bilden är tagen tidigare idag, efter skolan mer exakt. Jag har inte orkat blogga förän nu. När jag kom hem idag såg jag tre avsnitt av the hills och vid fem hade jag löpträning. Det känns i kroppen! Nu ska jag iväg till ludvig. Jag, ludvig, linus och dedi ska hänga.
Vi hörs, pusss!

FRIDAY I'M IN LOVE

Jag ser fram emot helgen mycket. Ikväll ska jag vara med ludvig, imorgon är det niklas födelsedagsfest och det bästa, jag är ledig hela helgen, soovmorgon!
Snart är lektionen slut och då åker jag och bästaste klassvännerna till stan för att äta lunch på tre kronor. Kan det bli bättre eller? Jag bjuder på en bild som beskriver hur jag känner mig just nu!
pusss



NY HEADER



Som ni ser så har jag bytt header nu, än så länge är det väl en test.. jag tycker det ser lite tomt ut. Bilderna ovan är de jag valde mellan, och den sista blev det, som ni ser! Vad tycker ni?

Niklas har fotat, redigerat och hjälp min med headern, stort tack till honom! Puss

KETCHY SHUBY


Snart dags för uppspelning i cafeterian. Temat på ensemblen har varit reggae, soul och "smågrupper". Jag har haft reggae och låten ovan är den min grupp haft. Låten är bra, reggea är skönt. Jag taggar att spela, verkligen nio på morgonen, haha!


ÄNTLIGEN

Nu sticker jag och tränar. Det blir lugnt idag eftersom att jag nyss har varit tokföryld. Jag tänker köra lite crosstrainer och mage. Hoppas det känns bra så jag kan börja träna på riktigt sen!


ME


Bilder från min och niklas senaste fotning till min header, länge sen, men ändå!

Om ett tag ska jag och niklas ut i det fina vädret och ta bilder till både niklas portfolio och till min header. Det blir spännande att se vad det blir! Mycket vitt som jag har förstått. Det blir nog bra!

Nu är det frukost, jag ska försöka göra något lyxigt.. är sjukt hungrig. puss!

I LIE AWAKE AND MISS YOU

Lediga i imorgon, jaaaaa! Det känns gudomligt skönt. Det som står på schemat är fota en ny header med niklas, sånglektion, träna på reggealåten som vi ska spela upp på torsdag och träna.

Nu ska jag sova, trött som tusan. Tänker på dig. Godnatt!

ALLT SOM VAR DÖTT VÄCKS TILL LIV



Jag känner mig för tillfället lite nere, så jag kollade igenom lite sommarbilder i hopp om lite glädje. Och självklart kände jag glädje, speciellt av bilder från sommaren 2009, det var en bra sommar. Bilden ovan gjorde mig extra glad, har aldrig lagt märke till den förut, men jag gillar den. Sommaren 2010 ska bli ännu bättre, mer kärlek och mer av allt. Älskar dig. pusss

NEEDFULLY



Har handlat detta today, bara grejer jag verkligen behöver. En deo, en hudkräm och peeling. Allt luktar så gott också, mmm älskar sånt!

Jag ska inte ens berätta om min eftermiddag, orkar inte. Det jag kan säga är förlåt och tack. pusss

TJUGIOSJUNDEMAJTURKIETHEREWECOME

Igårkväll krånglade blogg.se för mig, jag kom inte in alls. Någon som hade samma problem?

Jag ringde nyss resebyrån och bytte resedatum till den 27e maj. Ludvig hade matteC nationella då vi egentligen skulle åkt, så det var inte så passande. Men 27e är ju lika bra, om inte bättre! Vädret har blivit bättre där nere, jag missar inte miras födelsedag och vi missar inget viktigt i skolan då.. i guess. Skönt att komma hem då det bara är en vecka kvar av skolan också!

Nu bär det av till frisören när som helst. Klipp och färg. Det kommer nog inte bli några stora förändringar, men vem vet.. :) Efter det är det bank-möte, jag måste fixa med mitt sparande och lägga upp en budget för mitt shoppande osv. Aja, Vi hörs, puss!


EN NY



Köpte denna skönhet som jag spanat in i flera veckor idag, äntligen. 250kr på monki. Tänkte ha den på lördag då det är niklas 19årsfest! Den passar både till fest då man ska vara lite lagomt uppklädd och till vardags då man ska vara lite finare. Härliga färger också!

Nu bär det av till miranda där jag ska se film med henne och anna, mys!

SINGING



Övar på sångläxan. Låten är rätt fin, den heter "bless the broken road". En riktig smöris! PUSS

THE FEELINGS THAT I FEEL WHEN I FEEL



Stickad tröja och snygg-byxorna. Idag är jag trött men förkylningen börjar gå över, sjukt skönt ändå. På onsdag planerar jag att börja träna igen. Jag har inte tränat på 4 dagar nu och det märks, jag blir tröttare än vanligt och min kropp blir helt crazy, det bara springer i benen!

Efter skolan ska jag till barnmorskan och efter det hade jag tänkt mig att shoppa lite, är grymt shoppingsugen! Nu är det svenska och en ny skrivuppgift, tagga. Ha det!

BLACK AND WHITE







Bilder från gårkvällen. Vi åt middag, såg melodifestivalen, åt efterrätt, såg 40year old virgin och åt chips. Asbra kväll!

Jag har som ni kanske märker börjat göra de flesta bilderna svartvita. Det beror mest på att jag tycker svartvitt är skitsnyggt. Men också att min kamera suger och gör framhäver fula färger i bilderna eller vad man ska säga, haha. Hur som helst, var beredd på mycket svartvitt.. tills jag köper en ny kamera alltså!

Har nyss varit på födelsedagsfika hos niklas, nu ska jag bara sitta vid datorn ett tag... vi hörs!

GRATTIS



Min bästaste vän fyller 19 år idag och jag önskar honom en underbar dag!
Vi ses sen niklas, nu måste jag iväg och jobba, puss!

NICE AND COZY

 

Hänger med emil, ludvig och barry white i väntan på att karl, zigge och tobias ska komma hit till mig. Ikväll ska vi äta jävligt dog mat och se OS, yeah. Ha en bra lördagskväll sötisar, pusss


SKÄMTAR DOM MED MIG?



Helt allvarligt, slut i butik och nu även slut på nätet. Jag hatar när jag gör sådär. Jag hittar något jag verkligen gillar men tänker att jag ska fundera och kolla runt av någon anledning. ÅH jag blir galen. Nu ska jag kolla in på hm varje dag och även på hemsidan, jag ska ha den..

Men nu ska jag sova iallafall, jobb imorgon.. vill inte jobba när jag är sjuk :( godnatt

GLAD TJEJ



Jag och ludvig var inne på en resebyrå idag. Vi har nu halvt bokat vår resa till turkiet, om 10dagar ska vi ha bestämt oss. Åh jag är så taggad! Bilden visar en del av poolen, hehe. Gick inte att kopiera någon annan bild. Ska försöka få tag i lite fler bilder. Hotellet heter "Side Resort".


CRAZY



En av flera bilder dedi tog på mig i tisdags. Här har vi den mest graciösa bilden! Jag bjuder kanske på någon fler sen någon gång. Nu är det lunch, pussss

VÅR/SOMMARKLÄDER, -20 GRADER UTE


Igår hämtade pappa ut paketet från h&m, när jag kommer hem idag ska jag testa och se hur allt ser ut i verkligheten.. Nu när jag kollar på vad jag har beställt inser jag att det inte var så mycket, eller alltså, det var mest smycken. Men det är ju ändå bra det, kläder är ju lättare att köpa i butik. Som idag, jag ska gå på h&m och kolla om kavajen finns inne innan jag beställer den från internet. För det kan ju faktiskt bli helt fel, bäst att prova ändå. Jag sitter nu hos ludvig, sovmorgon till 10. Bussen går om en kvart så jag ska börja röra på mig. puss

GREEN




Det var fint ute idag, riktigt härligt. Jag tog en långpromenad, vet dock inte om det gjorde förkylningen värre eller sämre för nu rinner det bara och jag nyser varannan minut. Mys! Så mys att jag ska åka till ludvig och sova ikväll.. haha nämen jag mår ju bra annars faktiskt!

Ser ni föresten hur gröna ögon jag får när jag är ute i solen?

Nu ska jag duscha och sånt.. ni vet! pusss

VILL HA


Kikade in på h&ms hemsida och de har fått in mycket fina nya grejer. Bland annat kavajen som på modellen ser ut att vara precis en sån jag letar efter och toppen med fjärilen ser både fin och skön ut! Jag ska fundera ett tag.. det lär bli så att jag klickar hem dem! För övrigt så fick jag ett sms idag att min förra beställning från h&m har kommit! Ska hämta ut ikväll.. längtar!
Nu ska jag ut och gå, pusss

SNYGG



Förkyldförkyld. Åkte hem före sista lektionen, vi skulle ändå bara se film så det var okej. Det känns som att jag har feber, ska kolla sen. Nu ska jag äta lite lunch, vi hörs!

BREATHE

Det var en riktigt bra dag på skolan idag! Vaknade pigg och utvilad, jag kom en bit på låten på musikproduktionen, musikteorin var lärorik, sånglektionen gick toppenbra och på matten räknade jag alla tal man skulle. Jag var även allmänt glad. Undrar verkligen vad det är som gör att det kan gå så upp och ner från dag till dag.

Jag kände att jag började få lite ont i halsen när jag skulle åka och träna så jag sket i det, vill inte bli sjuk! Istället åkte jag, niklas och carro in till stan och gick en långpromenad, härligt!

Nu tänkte jag lägga mig i sängen och läsa lite engelska tills imorgon och sedan sova. Jag och ludvig somnade vid tio igårkväll vilket var hur skönt som helst.. tänkte göra om det ikväll, eller försöka iallafall.

Ledsen för dålig uppdatering idag. Men imorgon är det en ny dag och nya möjligheter! pusss

RAINBOW VEINS



Tröja; Monki, Ringar; H&M och Gina; Armband; Gina

Nu åker jag till ludvig! Ha en bra kväll, det ska jag ha. pusss

EN FRÅGA SKA FÅ SITT SVAR

Postat av: Sara

Hur ofta tränar du egentligen? och vad tränar du när du tränar?

Lust att svara på det kanske? ^^


Självklart ska jag svara på det!

Det är ju alltid olika från vecka till vecka såklart, beroende på skola, jobb och hur man känner sig i kroppen m.m. Men som jag har planerat att jag ska träna varje vecka är såhär;
Måndag: Löpträning i noliahallen. Den består av löpskolning, stegringslopp, intervaller olika varje gång, häckgång och bålstyrka.
Tisdag: Crosstrainer och styrketräning på iksu. Brukar bestå av ben, rygg och mage.
Onsdag: Löpträning utomhus. Består av intervaller i någon backe (tex svingen eller gammliabacken), hopp av olika slag och lite lugn löpning efter det.
Torsdag: Lite olika, jag kör det jag känner för. Eller så vilar jag.
Fredag: Löpträning i noliahallen. Den består av löpskolning, intervaller olika varje gång, hopp av olika slag och medicinbollkast.
Lördag: Jobbar oftast så hinner sällan träna. Lördagen blir oftast en vilodag.
Söndag: Styrketräning på iksu. Brukar bestå av armar, bröst, axlar och mage.

Träningen utöver löpträningen blir oftast olika, jag försöker hålla ett schema men lyckas ganska bra! Har ganska nyss börjat med styrketräningen igen och ska försöka hålla i det, alltså köra styrka 2 gånger i veckan. Tisdag och söndag som jag skrev. Ibland blir det såklart något helt annat, en tur i skidspåret, spinningpass, core control eller en simtur. Roligt med variation!
Jag längtar tills våren kommer och det blir lite skönare att fara ut och springa själv och så.. :)

Hoppas du är ganska nöjd med svaret, om du har fler frågor så fråga på!

RECOVERY



Tränade efter skolan, styrketräning. Det är ju supergott att ta en gainomax efter träningen och ett tips är vanilla flavour! Nu ska jag lyssna på musik, owl city, ett nytt favoritband. Vilken dag....

MORGONFRILLA




Nu åker jag till skolan lite lagomt ofixad och ouppstyrd. pussss

HEEJ SÖTISAR

Kollade nyss min statistik för senaste veckan och jag säger bara Välkomna alla nya!

Träningen var sjukt tuff idag, intervaller upp för svingen (cykelbron upp mot sjukhuset). 8 gånger upp i full fart och jogg ner, även lite koordinationslopp i slutet. Mina ben är helt slut nu och det känns riktigt skönt! Nog om det, efter träningen åkte jag till waynes och träffade anna och dedi. För mig blev det en macka och ett glad juice, MUMS.
Det får bli ett tråkigt och bildlöst inlägg nu alltså.. jag är så trött och vill lägga mig i sängen NU. Godnatt!

DAGENS


Tröja; Monki, Tights; Lindex

Kom precis hem från skolan. Klockan 6 är det träning, ute, eftersom att våran träningsplats (nolia) inte går att vistas i. Nu är det lite mat! pusss

ANONYMA



Jag kom ju på att jag tog några bilder med mobilen mot slutet av kvällen, då vi väntade på vår skjuts. Då såg det ut såhär ungefär, ni får själva lista ut vilka de två anonyma är. FEST


Nu är det bio, hejdå!

I'M ALIVE

Jävligt kul kväll igår måste jag säga, bra styrt elise! Jag hade inte med mig kameran så själv har jag inga bilder, men natalie har lovat att skicka. Så jag ska bjuda på ett och annat!

Jag var nyss och tränade och nu ska jag skriva klart min krönika. Ikväll blir det bio med ludvig, jag råkade äta en godis på jobbet igår så jag måste bjuda honom ju! Det blir Daybreakers.
Ha det bra!

HEEEEJ



Nu drar jag och min söta pojkvän på fest, ha en bra lördagskväll!

TACOS



Matilda, Mira, Matilda, Natalie, Linnea, niklas och jag fixade ihop ett mycket bra tacosbord med alla möjliga såser och ting. Jag tror inte jag ätit så god tacos någonsin! Efter det blev det slapp i soffan och senare house of wax (haha). Nu ska jag sova, jobbar imorgon! pussss

FREDAG


Bild från förra lördagen

Veckans bästa dag, förutom lördag! Jag längtar till helgen som kommer bjuda på tacoskväll, födelsedagsfest och.... jobb. Det funkar! Nu har jag lektion, vi hörs raringar!

TRÄNING PÅ G



Dax för favoritsysselsättningen - träning. Idag blir det styrketräning på iksu. PEACE!

TIGHTS



På strömpilen gick jag in på lindex och YES, de fanns i min storlek. 299kr, det var dom värda! Jag tycker det är råsnyggt med tights med "skinn"detaljer. Och nu har jag ett par! :D

DAGENS


Tröja; Monki, Linne; JC, Ringar och armband; Gina och H&M, Skor; Skopunkten

Jag kom just hem från skolan, gud vad skönt med kort dag! Vi hade endast en lektion, som var ensemble, hur mer slappt kan det bli? Jag åkte förbi strömpilen på hemvägen och köpte en grej som jag visar senare. Nu är det lunch-dax! pusss

FÖRBUD

Har glömt att berätta att i måndags bestämde jag och ludvig att vi inte får äta godis eller chips på en månad. Myskvällarna får alltså i februari månad bestå av nötter eller fruker med mera, men det är ju lika gott det! Eller hur? Straffet om man bryter vadet är att bjuda den andra på bio (vilket straff, egentligen haha).
Tänkte att det var bra om ni visste så ni kan påminna mig om ni misstänkte att jag höll på att faila! Nu ska jag läsa nya VR sen sova. Imorgon har vi bara en lektion, YES! pusss

NYTT



Jag tog en snabbis på stan efter skolan och såg att monki fått in mycket nytt, bland annat den där mysiga tröjan. 300kr kändes lite dyrt, men den var ändå värd det! När jag kom hem hade nya VR  med fina kenza på omslaget kommit hem till mig, wie!

pusss

KETCHY SHUBY



Kom nyss hem från ett tungt träningspass med malin, backlöpning och olika hopp. Nu ska jag avnjuta en variant av tacos, mmmm. Ikväll blir det plugg, jag ska försöka skriva klart min krönika, träna på ensemblelåten och sångläxan! Vi hörs senare, pusspuss!

PARADISE HOTEL

Även fast jag vet vem som vinner är jag jättespänd inför finalen. Så taggad. Nu kör vi! pusss

MORGONHÄLSNING

Godmorgon.
Internet hemma funger inte, nu igen.

Imorse: 06.30 klockan ringer men jag trycker på snooze, 06.35 klockan ringer igen men jag stänger av den, 07.15 jag vaknar men ger upp, 07.25 får dåligt samvete för min tanke att skolka, kastar mig upp ur sängen, slänger på mig kläder och springer till bussen som går 07.35.
Nu är jag i skolan och känner mig skabbig, hungrig och trött. Jag har träningsverk som tusan i magen och benen från gårdagens löpträning, jag och malin kämpade på som fan! När den här lektionen är slut tänker jag gå och köpa frukost i cafeterian. Jobbar 13-18 idag, det var ju bara pricken över i:et.

Bara för att göra det här inlägget lite roligare tänkte jag visa er en film dedi har klippt ihop från fredagens bowling, se och lär!


EVERYTHING IS NEVER AS IT SEEMS

Jag har inte mycket att säga, jag kan säga att jag är less och den här låten är bra.


RSS 2.0