tänk att ha en vän som brooke davis, just nu


light hits your face and you look at me like i'm a stranger

tog en skön promenad längs älven med ella ikväll. imorgon är det jobb 07.00 som gäller, bara att gå och lägga sig då!
 

tunisien

bättre sent än aldrig! när jag och madde var i tunisien unnade vi oss verkligen semester genom att ta det lugnt och bara njuta. det bästa jag gjort på länge. det var underbart att komma bort från umeå och vardagen som kan bli rätt tung ibland. afrika bjöd oss på kamel-, åsne- och hästridning, 35 grader i skuggan, kritvita stränder, spa, soltimmar, god mat, en båttur, roliga taxiresor (eller ska jag säga häst och vagn kanske?), dryga araber, mycket sömn och välbehövlig vila. det här är bara några av alla minnen jag kommer på just i skrivande stund. tunisien - vi kommer ses igen, det kan jag lova!
 
 

each and every heartbeat, every breath

ikväll ska jag ta tag i detta och lägga upp lite tunisienbilder, först bara en från kvällens prommis med ella, vi satt i parken och myste en stund. fina tjejen. puss.
 

you can blame it on my crazy heart

senaste dagarna har jag hängt mycket med robin, ella och även niklas och kittis som jag inte träffat på jättelänge. jag har även hunnit med att besöka iksu, jobba på coopet och sola på balkongen. här kommer några bilder från senaste dagarna!
 

midsommarafton och midsommardagen

vilka fina dagar det blev ute i stugan med släkt, vänner, båt, ring, wakeboard och sjukt mycket god mat. avslutade midsommardagen på båten med lite drinkar och mat med robin. idag har jag varit på konfirmationsfika hos kusinbarnet där det bjöds på ännu mer god mat. från och med imorgon börjar vanliga livet igen, som brukar innehålla lite mindre mat ute, lite mindre alldeles för gott och lite mer träning. efter två dagar ledigt går jag imorgon in i den tredje och sista på en vecka, ska spenderas i löparskorna och med niklas som jag inte träffat på två veckor. på tisdag börjar sommarschemat - 9 veckor jobb har jag framför mig. tagga!
 

torsdag

idag skiner solen och jag har suttit ute på balkongen hela dagen. nu ska jag iväg till jobbet, lär ju dö av att cykla i värmen när jag redan håller på att svättas ihjäl.. imorgon är det midsommar och planerna är ännu oklara, eller planerna är rätt klara det är bara jag som har lite problem att bestämma mig osv. puss!




once upon a time we fell apart

hej, jag lever, jag lever mer än vanligt! senaste två dagarna har jag bara aldrig riktigt suttit stilla och gjort ingenting. efter sol-häng i stugan, sushimiddag, löprunda, en dag på stan som resulterade i alldeles för mycket shopping och middag på allstar så avslutade jag ledigheten med drinkar och vin med nathalie på båten igårkväll. idag är det första jobbdagen på två veckor och det känns sådär. självklart är det kul att träffa alla fina men ledighet är ju alltid ledighet och jobb är ju alltid jobb... lägger upp några bilder som blivit tagna två senaste dagarna. och ja, bilderna från tunisien kommer. lovar. puss!










måndag

vi gick och åt kinabuffé igårkväll följt av film och godis! vi kände oss så snygga så var bara tvungen att ta outfitbilder hihi. idag är jag ute i stugan och njuter i solen, man kan ju aldrig få nog av den!


söndag

gårkvällen var en bra kväll hos madde och ute på tc. idag har jag packat upp, tvättat och hämtat ella som varit och lekt med ernst, malin och anders i veckan. lilltjejeeeen, gud vad jag saknat henne! ikväll eller imorgon kommer det dyka upp en bildbomb från tunisien här men ni som bara inte kan vänta få kika på facebook så länge. nu ska jag och mina turkosa converse som jag köpte för 150kr i tunisien åka till flygplatsen och hämta widmark som har varit på summerburst i helgen. pussss!



förälskad i tunisien

yes i am. men nu är jag hemmaa, heemmmaaa. känns jättetråkigt. men ikväll gör vi det hela roligare och firar madde i efterskott genom att förfesta hos henne och sen dra ut. 22åringen alltså! ska berätta lite och lägga upp bilder från tunisien imorgon!! pussss

 

 


hejdåå sverigee

efter en heldag i huvudstaden känner vi oss mer än taggade på att bara få sätta oss på planet och slappna av. ni ska få se lite bilder från vår dag.

om ungefär tolv timmar ligger vi i en solstol vid stranden i tunisien - lite varmare, lite bättre! meeeeen ses om en vecka, ha det så braaa nu då! puss på er!


puss

umeå kände nog på sig att jag sticker imorgon, för riktigt trevligt var det ikväll! hängde lite vid älven, på taket, på båten och sist men inte minst på statoil som bjöd på french hotdog. bästa.

om sex timmar lämnar jag umeå för att göra stan i stockholm osäker några timmar och imorgonkväll går flyget till tunisien! är så galet pepp! nu ska jag sova och här kommer några bilder från ikväll, pusssss!

 


dansa i klubben, dansa på gatan

efter en massa packining och en löprunda så har jag äntligen johanna här hos mig, vi dricker läsk och taggar taket. ikväll är det premiär och det verkar som att många ska dit, det vill man ju inte missa. tar en lugn kväll men kanske bara en drink eller två eftersom att både jag och johanna ska upp tidigt imorgon. hon på grund av jobb och jag på grund av att jag ska lämna umeå, sverige, europa. puss!!


torsdag

det blev ingen sushi igår, vi blev för lata. istället satte vi på grillen och grillade allt möjligt, sjukt gott!! jag, syster och robin. puss. imorse vaknade jag av ett sms där det står att det är -50% på hela bik bok, självklart är man där efter bara några minuter. det blev några linnen, ett skärp och ett par shorts. nu blir det shoppingförbud ett tag när jag kommer hem från tunisien, det här funkar inte längre!

nu när jag har varit på forex och växlat pengar så känns det ännu mer verkligt att vi drar imorgon. imorgooon! och kolla in vädret. puss på det!


grattis sverige

less tjej. när jag klivit upp i tid och allt för att hinna med ärenden innan jobbet (börjar 12) så upptäckte jag när jag var påväg att det är söndag. röd dag. visst, jag kommer få betalt för 12 timmar när jag bara jobbar 6 men annars så suger det för jag kan inte göra mina ärenden, allt är stängt typ. jag fick istället tid för att se två oth avsnitt, inte så dåligt hihi. har allt för mycket som ska fixas innan vi åker på fredag. tur att jag är ledig imorgon, får bli den stora fixardagen. ikväll blir det hemmagjord sushi, tagga.


tisdag

idag har jag hunnit med så mycket som att jobba, gå en sväng på stan med syster, fått parkeringsböter, gråtit av ilska, ätit lunch i bikini på balkongen och även stått och kikat på alla fina som gick på balen med ella och johanna som sällskap. resten av dagen spenderades med johanna och vi kollade på maddes slutkonsert, såg film hos mig, åt lite onyttigheter och avslutade kvällen med en promenad med ella för att följa johanna en bit på vägen hem. puss på denna effektiva och superbra tisdagen!



måndag

var nyss ute på en långpromenad men nathalie och ella, alltid lika mysigt att umgås med den där tjejen. vi satte oss på en brygga vid älven en tag och det var jätteskönt. inte så varmt ute idag men solen värmer. snart bär det av mot iksu där det blir styrketräning och efter det iw. puss!


möhippan

det hela började med att vi kidnappade anna vid 11 tiden, hon hade inte en aning. hennes första ord i dörren var: men neeeej, jag har inga kläder på mig. hihi gumman då. efter fem minuter hade hon fått hjälp att packa en väska med lite grejer och ögonbindeln var på. hon blev snurrad några varv och sedan satte vi henne i bilen som körde runt stan, i rondeller och lite överallt. tillslut var vi alla ute i en stuga i sörmjöle där det bjöds på en fet buffé, lite sumobrottning, lekar, efterrätt och annat trevligt. tillslut var det dags att skämma bort henne ännu mer men denna gång i form av frisyrfix av en frisör och sminkning av en makeupartist. hon blev sjukt fin och det blev lite fotosession innan det var dax att dra in till stan igen. väl i stan så blev det pizzabuffé och alla former av alkohol hos en av tjejerna, medans alla fixade sig i hopp om att bli lika snygg som anna. när vi insett att det inte var möjligt så slog vi oss ned i soffan, på stolar och på golvet för att köra lite "jag har aldrig" tills vi insåg att om vi fortsätter med detta kommer bruden inte klara av hela kvällen. haha.. så vi övergick till andra lekar och några timmar senare så befann vi oss på allstar. där blev det dans, drinkar, ölkannor och ännu mera dans. självklart var anna i centrum även där, alla killar ville såklart kamma en blivande brud som hade sin sista natt av frihet. hehe, men som tur var så hamnade hon hemma hos blivande maken när kvällen var slut - vad jag vet iallafall. hehe! vill avsluta detta lååånga blogginlägg med ett stort tack till alla tjejer som gjorde gårdagen helt galet bra och ett ännu större tack till anna som är världens finaste tjej. hon och robert kommer leva lyckliga i alla sina dagar, det kan jag lova!

 

 


heeelgen alltså helgen

fredagskvällen spenderade jag hos anna med madde en stund. vi snackade lite, åt lite och gjorde helt enkelt bara det vi är bäst på.
men lördagen, gårdagen. var den kung eller vad? annas möhippa. den är anledningen till dålig bloggning. vi var aktiva i 15 timmar! finner inga ord just nu - massor av bilder och lite skvaller om hur det var kommer senare ikväll, då jag slutat jobba. här får ni en bild på vår blivande brud ute på allstar. puss på er!


fredag

tar tillbaka det jag sa imorse. solen kikade ju fram på eftermiddagen idag och den är fortfarande kvar. man blev ju nästan lite sugen på att gå ut och ta sig en drink eller två ikväll. får se vad som händer. det kan lika gärna bli en lugn hemmakväll framför tvn. annars då? jag körde mitt första spinningpass på två veckor idag efter jobbet, har liksom bara sprungit senaste tiden. körde stenhård styrketräning efteråt också så nu är jag smått död. ska se lite oth och vila en stund innan jag tar något beslut om denna fredagkväll. puss!

första juni

hoppet när man överväger att ta på sig vinterjackan den 1a juni. tur att jag om bara en vecka brinner mig i ett riktigt varmt land. 30 grader och uppåt säger yr. ljug inte, snälla.


kärlek

inte nog med att vi ska på bröllop i sommar, jag ska sjunga på det också. hihi, ååh vad kul!!


RSS 2.0