happy new year

Fördrinken och lite kex avklarad, nu väntar trerätters middag och massa dricka och trevligheter! Ha en grym kväll och gott nytt år!!!

 

 


stressigt liv

jag jobbar, jag fixar och jag flyttar. i helgen jobbar jag och firar nyår, ska se till att komma igång med träningen efter det. typ nyårslöfte? aja, nu ska jag dricka cola, se snygg sexig singel och hänga med niklas och robin! jag önskar er ett gott nytt år om vi inte hörs av innan tolvslaget imorgon!

orkar inte alla dessa låttexter längre

Jobb, middag hos Robins farmor och flytt. Min onsdag. Fick träffa ella, det bästa. Har ju inte träffat henne på två månader! Nu är iallafall alla möbler flyttade till nya lägenheten, nu är det bara min älskade garderob som ska plockas ihop. Snyft. Nya lägenheten är superfin, det är bara en vägg jag ska tapetsera om dels för att det är en massa hål där och för att den är mörkbrun (vill ju att allt ska vara ljust), finast så! Nä, nu ska vi sova vår första natt i nyläggan. Kramis!

 

 


we can fly on wings of gold all the way back home to me

Håller på att rensa i lägenheten och hittade almanackan jag fick hem för några veckor sedan, hade helt glömt bort. Har beställt från personligalmanacka.se i tre år nu, blir mycket roligare att använda den då! Annars så kan jag ju meddela att min lägenhet är kaos för att vi flyttar i veckan. Imorgon får vi nyckeln till nya lägenheten (dörren bredvid) och på fredag ska vi vara ute ur den här, det blir ju en smidig flytt iallafall! Idag var jag på stan och shoppade loss på mias lustgård, hatar inte inredning med tanke på allt jag köpte igår också.. Ska bli så kul att fixa i nya lägenheten!!

 

 


she like a song played again and again

idag har jag shoppat på mellandagsrean! men inte som det brukar bli att jag köper hur mycket kläder som helst och sen när jag kommer hem inser jag att jag knappt ville ha eller behövde hälften. utan den här gången har jag köpt säkert lika mycket men mer inredningsgrejer och jag har verkligen bara köpt grejer jag vill ha och behöver! jag har även fått med mig lite födelsedagspresenter till dedi hem, hon fyller år idag, GRATTIS stortjejen!!!! nu ska jag softa i soffan ett tag för att sedan gå in till stan igen och fira dedi. gjorde förövrigt min debut bakom djbåset igår på corona, det var awesome!

 


never want to be old

Jag hade en jättefin julafton med härligt sällskap och god mat! Idag köpte jag och Robin en tv på mellandagsrean som en julklapp till varandra, 51 tum, har aldrig haft en så stor tv! Jippie! Vi kom nyss till Robins stuga, det kommer bjudas på fika och mat. Kramis!

 

 


merry christmas

god jul på er! imorse vaknade jag upp i mitt gamla flickrum då jag och robin spenderade uppesittarkvällen igår hemma i innertavle. det var riktigt mysigt att få tomtegröt och annat julgott till frukost. jag har redan hunnit öppna en julklapp som var lite för stor för att ligga i strumpan utanför min dörr, det var en superfin micro som jag hade önskat mig. snart åker vi till farmor och farfars grav och tänder ljus och sedan vidare till grubbe där vi firar jul med släkten. ha en toppendag, kram!



the best you ever had

jag ber om ursäkt för den hemskt dåliga updateringen senaste dagarna. men sedan jag kom hem från thailand så har jag haft fullt upp - jag har kämpat med att vända till dygnet, jag har dragit på mig en förkylning, jag har träffat mina kära vänner och min familj, jag har sett oth och på allt detta så har jag jobbat 9 timmar varje dag. en hård start, kanske är straffet man får ta efter en två veckors semester? men nu tänkte jag iallafall bjuda på lite favoritbilder från vår första vecka i thailand - koh lanta. vill ni se alla så så gå in på facebook!







































i'm addicted and i just can't get enough

Hej Sverige! Nu är vi tillbaka - lite fräschare, lite mer utvilade och framförallt sjukt nöjda! Koh lanta, aonang, chicken Island, poda island och railay beach i våra hjärtan. Jag är förälskad i Thailand och ska helt klart dit nästa år igen, då vill jag däremot satsa på en längre resa för att hinna med att besöka fler ställen! Nu har jag varit vaken i 24 timmar och behöver helt klart lite sömn, vi hörs!

 

(bilden är tagen första dagen i thai, blekfis)

see ya dont wanna be ya

Om 30 minuter går flyget, direkt till krabi. Tagga 11 timmar flyg! Får se om jag bloggar nåt där borta, annars hörs och ses vi om 2 veckor. Ha det så bra hemma i kalla och snöiga Sverige! Hihi, puss!

 

 


let it snow let it snow let it snow

Vaknade upp och fick se detta när jag klev utanför dörren. Det var kul att få se lite snö innan vi åkte, hoppas på mer om två veckor. Vore mysigt med en vit jul! Just nu sitter vi på arlanda, jag är trött, hungrig och illamående.. Men med lite sömn på någon bänk och lite mat i magen så blir det nog bättre. Kramis!

 

 


jag lämnar allt

sitter hemma och väntar på att niklas ska plocka upp oss för att köra oss till flyget. shit, idag åker vi! jag lär ju blogga på arlanda idag där vi ska vänta i cirka fem timmar och sen kommer det säkert dyka upp något inlägg när jag är i thailand för att visa att jag lever! pusssss!


confusion that never stops

idag är det kaos. tvätta, städa och packa. ska dessutom hinna med dubbelpass på iksu och middag hemma hos familjen widmark. imorgon - thailand. ändå inte så dåligt...

 

 


jag försöker men jag förlorar varje gång

I helgen tar jag hand om klumpen då hans husse och matte inte riktigt har tid. Så ikväll har jag och Ernst varit med dedi. Vi har bakat gräddkola med chokladtopping, sett idol och druckit te i massor. Riktigt skönt med en lugn kväll då jag har varit sjukt trött idag. Nu ska jag sova för att vakna upp pigg och fräsch imorgon - iksu, julmarknad och jobb!


-


jag kan offra allt jag har för ingenting

ikväll hänger vi hos sabbo med dumleklubbor och julmust. fan vilka pumor vi var förra hösten.
 


RSS 2.0