how am i supposed to know that? - you just do


onsdag

efter en jobbkväll på fyra timmar känner jag mig inte kanske jättetrött, men benen är möra. det känns att man sprang en bit igår, det kanske syns också? för idag kom det nämligen in en person som jag halvkänner och sa att jag såg "oförskämt hälsosam ut". lät ju bra, eller? bara det inte är så att jag såg ohälsosam ut tidigare. haha! nu ska jag se oth, sova, sova ut, dra på iksu... sen jobba såklart. puss!



blodomloppet

så, nu var detta lopp också gjort. blodomloppet, 10km som jag sprang på 51min. med tanke på denna helg som kanske inte varit bästa uppladdningen så är jag rätt nöjd ändå! nu gäller det att hålla i det här. ska köra lite smålopp i umeå i sommar, kanske tjejmilen och vem vet, kanske till och med kör lidingöloppet i höst! men prio nummer ett i 10 dagar nu framöver är att fortsätta med "beach 2012".. haha. åh tagga tunisiiiien. här kommer lite bilder från kvällen. tackar mina lagkamrater för en mysig picknick och grym pepp inför loppet - vi tog oss runt! pussgodnatt!

 


glassdejt och shopping

det gjorde jag med kära johanna efter jobbet idag. handlade en massa somriga och neon-färgade toppar samt lite smycken. igårkväll blev det även lite internetshopping på nelly. nu känner jag mig redo för att denna sommar ska komma till umeå helt och hållet, även för tunisien som bara är 10 dagar bort.

ska snart iväg till madde med johanna där det blir köttbullar och makaroner följt av lite blodomlopp.


en tanke om natten

på senare tid har jag fokuserat mycket på mina vänner och har kommit fram till att det bästa man kan göra är att vara med människor som ger något tillbaka. bra energi, skratt och kärlek är några exempel på vad jag tycker ska finnas i en vän. jag har även börjat känna mig mer öppen än tidigare för att lära känna nytt folk och jag vill verkligen att denna sommar ska bli en sådan då jag skapar mycket nya kontakter och träffar fler nya vänner. jag har nämligen upptäckt att man kan hitta riktiga pärlor om man har tur. och jag har haft tur kan jag lova. mitt slutgiltiga ord - jag älskar er och ni vet exakt vilka ni är! hihi, puss.


if you were with me tonight


young, wild and free

nu var den över. eller nästan, ledig imorgon också. men satan vilken bra helg jag har haft. träffat hur mycket roliga människor som helst och framförallt massor av fantastiska vänner. bästa på länge. jag har varit på två grymma förfester varav en ägde rum hos mig, intagit somriga tc, dansat loss på rex, ätit nattmat på frasses, ätit nattmat på en gräsmatta, ätit bakismat på balkongen och sett på tegspojkarna spela fotboll. jag har ätit finmiddag med familjen hemma i innertavle och ätit grillat hemma hos familjen widmark. jag har hängt på yran, gått runt i somriga kläder, åkt cabbad bil och sist men inte minst så har jag varit sjukt lycklig! shit vad jag har ätit för övrigt. haha, aja. här kommer iallafall en fet bomb av bilder. puss!



























dansa och pausa

nu är jag riktigt laddad inför kvällen. det kommer hit rätt många fina vänner och redan har det kommit två, hihi! senare blir det nog mest troligt tc, azum. ikväll är sommarklänningen på och det känns underbart. puuuuusssss!



vårruset

nu var det gjort, vårruset för detta år. det blev inte direkt rekord men det hade jag inte räknat med heller, sprang 5km på 24min. jag är nöjd iallafall och jag måste också säga att madde gjorde ett grymt jävla bra jobb!! nu är vi grymt taggade på att springa dubbelt så långt på tisdag då det är dags för blodomloppet!

madde kom till mig på eftermiddagen idag och vi gjorde middag tillsammans för att tagga till och ladda upp. det blev till och med trerätters - avokado med turreyoghurt och lite annat till förrätt, spagetti och tacoköttfärs till varmrätt och jordgubbar till efterrätt. och det åt vi ute i solen på balkongen. mys! nu ska jag se oth och sova... puss!

 


i learned to live half alive





torsdag

frukost i bikini på ballan. imorgon är det helg. åh, älska livet. hihi.

 


lyxig onsdagskväll

det är ju trots allt lill-lördag. vi drog till med middag på det nya stället som heter pasta. trerätters, de bjöd dock på efterrätten. vilken lyx! nu - oth hela natten. ledig imorgon och det är inte förrän på kvällen jag har något inbokat. vårruset, sjukt taggad!

 


onsdag

efter lite backintervaller, en långpromenad med madde och sen en två-timmars promenad med niklas och kittis igår så förtjänar jag väl inget annat än trötta ben. jag har faktiskt ont lite överallt efter all träning som varit på senaste. ikväll blir det spinningpass med anna för att sedan vila ända fram till klockan sju imorgonkväll då vårruset har sin start. nu - jobb..

 


sommaren är här

ett av flera tecken på att sommaren är här: jag ligger just nu ute på balkongen i bikini och har det varmt och härligt. så jävla skönt. det här får mig bara att längta ännu mer till tunisien som bara är sjutton dagar bort. där kommer det ju vara nästan dubbelt så varmt, det kommer finnas ett härligt hav att bada i och jag ska ju faktiskt få spendera en hel vecka ensam med min tokiga och fina vän madeleine!

trots min träningsverk från gårdagens mil och styrkepass (ja, kunde inte låta bli att åka på iksu igårkväll) så ska jag och madeleine om någon timme mötas upp för lite backintervaller. idag är en bra dag!


pumps

jag äskar ju skor, men något jag veeerkligen älskar är pumps. det passar till allt och är så sjukt snyggt på sommaren! lite synd att de oftast är lite osköna med tanke på höjden men vill man vara fin får man lida pin. köpte mig ett par blåa idag som jag har varit på jakt efter. 249:- på skopunkten, sjukt billigt. här har ni mina tre personliga favoriter i samlingen. puss!


måndag

yes!!! idag blev det en mil löpning och det gick så jävla bra. hur lätt som helst. min kondition har blivit så bra de senaste veckorna måste jag säga. och den kom ju helt perfekt till de kommande två loppen framöver, varav det första är nu på torsdag! vårruset 5km och sen nästa tisdag är det milen på blodomloppet som gäller. taggen är hög! åt nyss en omelett, lite tomat och feta ost och ska nu ner på stan för lite ärenden. åh jag vill inte att denna dag ska ta slut - jobb 07.00 imorgon....

 


who do you think you are, running 'round leaving scars

denna helg har varit lugn, trevlig och skön. jag har sprungit några kilometer, spenderat tid hemma i innertavle med mamma och pappa, umgåtts med madeleine, gått en sväng på kulturnatta, träffat gamla kompisar från gymnasiet och såklart sett några avsnitt oth. jag ska ju inte glömma att jag har jobbat och sitter faktiskt just nu och bara väntar på att jag ska iväg dit igen, till kära coopet. imorgon är jag ledig och då blir det allt en sväng på stan och ett löppass på morgonen och ett styrkepass på ikså på kvällen. även fast denna helg inte än är över så kan jag inte låta bli att vänta som en tok till nästa - ledighet, brännbollsyran, fest och fina vänner.


fredag

åkte direkt från jobbet ut till håknäs där det bjöds på kaffe och bullar, mysig släkt den där widmarksläkten. jag kom nyss hem och nu håller jag på att ladda inför min och pappas löptur som vi tror kommer bli någonstans runt 10km. vädret är ju inte superkul men vi kör ändå! puss!


kärlek


torsdag

kom just hem från iksu - spinning och styrketräning med anna! nu blir det lunch och lite oth innan jag ska iväg på 4 timmars jobb på coop. röd dag idag så det blir som att jag jobbar 8 timmar, värt? ja!

tvättade mina converse igår i tvättmaskinen och kolla in skillnaden!


onsdag

med rätt så möra ben efter spinning, gym och promenad imorse så lyckades jag ändå ta mig till jobbet vid tolv. när jag jobbat klart kom min lata sida fram och jag fixade skjuts till teg där syster väntade på mig med mat. ikväll har vi bara myst framför tvn. hon har precis flyttat till sin lägenhet och gud vad fint hon fått det. ni får ett liitet smakprov av mig här, hihi.


life as we know it

på torsdag förväntar jag mig redig träningsvärk lite överallt. ikväll körde jag och madde cxworx (core control fast mycket hårdare skulle man kunna säga), armar och ben på gymmet och för att bara nämna det så körde jag två stenhårda träningspass igår. det känns som att jag har all fokus på att träna, cykla till och från jobbet, träna och att äta mat utan kolhydrater. haha. okej, gör ju annat också men... imorgon möter jag upp anna på iksu kl 07 för att köra spinning följt av lite styrketräning för min del. jag är så taggad så jag måste bara ta vara på det!!! puss.



du är nog den som jag borde vara hos

åh vilken skön kväll det blev med johanna och madde. bara film, massa gott och mysigt prat. exakt det som behövdes denna söndagkväll. imorgon är det måndag och jag hade tänkt rivstarta med löprunda på morgonen och sen spinning och indoor walking på kvällen med anna. nu lämnar jag denna onyttiga helg bakom mig och återgår till det nyttigare livet som består av bra kost och träning. mår faktiskt riktigt bra av det trots att jag ibland unnar mig en glass eller en chokladbit, men lite kul måste man ju få ha. om en vecka är det vårruset och veckan efter det är det blodomloppet så nu är det bara att köra hårt. puss!

we are young

partylinnet styrde som sagt förfest igår och anna, emelie och johanna var de som förgyllde kvällen med henne. rex blev inte långvarit men det var nog kanske lika bra. idag har det varit soffa, film och cola. ikväll blir det bakishäng med brudarna, kebab, chips och ännu mera cola.







call me baby


lördag

gårkvällen blev riktigt mysig med the breaking dawn, massor av gott och fint sällskap av niklas och madde.

idag har jag gjort så mycket som att shoppat lite på stan, ätit lunch/middag på lokal där det även bjöds på en supergod mojito. nu väntar jag bara på att emelie och johanna ska komma hit så festen kan börja på riktigt!!


finmiddag med mig själv

åt nyss en jättegod middag - gjorde en röra som innehöll turkisk yoghurt, riven västerbottenost och soltorkade tomater. hällde det över laxen som låg i en ugnsform, in i ugnen i 20 minuter på 175grader. och så lite tomat, avokado, gurka och fetaost till det. jag kan ju!!

min och maddes simning blev bara 15 längder tills vi såg att det skulle vara ett vattengympapass i bassängen bredvid så vi joinade och satan vad jobbigt det var! ikväll blir det fredagsmys med niklas, vi ska se film och bara ta det lugnt. kramis!


morgonpigg

.... eller inte. det var inte jätte-super-uppiggande att vakna till det här skitvädret iallafall. jag var tvungen att ta bussen, vilket jag hatar för att det tar så lång tid, blev mycket stressigare vilket gjorde att jag inte hann äta frukost. blä vilken start på dagen. men en rolig grej fick jag iallafall vara med om - cykla med paraply, till bussen. och som pricken över i:et så kom bussen precis då jag nästan var framme vid hållplatsen så jag fick lov att släppa andra handen och vinka så han skulle förstå att jag skulle med bussen. det var en upplevelse. måste sett ut som en crazy paraply-lady, eller nåt.

nu blir det hur som helst jobb till ett och då tar jag helg. som en liten spännande twist så vet jag inte hur länge den varar - till måndag? onsdag? föralltid? alltid lika spännande. börjar den iallafall med simning, bubbelbad och bastu på iksu med maddelicious! kan behövas efter alla steg jag tog igår, promenerade sammanlagt 10km och sprang 8km. känns i fötterna. puss!


torsdag

jäklar vilken bra dag det var för att springa idag. perfekt väder, 8 km med endast en 2 minuters paus för att stretcha vaderna. jag och madde jobbade alltså på bra måste jag säga. speciellt madde som slog sitt personliga rekord, wiiiiieee! nu ska jag äta lunch, åka till jobbet och efter det så blir det en powerwalk med nikkep. imorgon är det fredag och klockan ett tar jag helg. har en sjukt skön och bra känsla i kroppen!


meningen med livet är att fylla livet med mening

nu ska jag avslöja min hemlighet jag smygit med här i bloggen senaste veckorna. det är såhär: jag har länge varit intresserad av att bli spinninginstruktör men har aldrig tagit tag i det av någon anledning. men för några veckor sedan gjorde jag det, jag var på tenton på marieberg och höll i ett prov-spinningpass för hon som har hand om instruktörerna där, vilket gick jättebra. hon vill ha in mig på tenton och ge mig en utbildning redan innan midsommar så jag kan börja i sommar. men, kravet de hade där var att man inte får byta till ett annat gym inom två år, vilket är förståeligt eftersom att det blir som att de bjuder till exempel iksu på en utbildad instruktör. då det känns lite halvdant att binda upp sig så fick jag tipset om vem man ska prata med angående instruktörer på iksu och det var det jag gjorde ikväll efter spinningpasset. måste bara säga att hon är en sjukt bra spinninginstruktör den tjejen! nämen vi pratade lite och kom väl fram till att de gruppträningsformerna jag skulle kunna få utbildning i är core control, indoor walking, spinning och bodypump. alla dessa är såklart utspridda och på olika håll hit och dit men det är vad de har behov av och vad jag själv är intresserad av. på iksu är det ju så att jag istället betalar för utbildningen och får därmed vara på vilket gym jag vill istället för att bli bjuden på den och sen måsta stanna där. vi ska höras mer och så men det känns iallafall som att det finns en liten chans att jag kommer kunna börja där lite smått till hösten, efter att jag gått utbildning i någon gruppträningsform då såklart. jag älskar ju iksu så det är värt att få vänta lite. men, inget är klart, så varken jag eller ni får ha för stora förhoppningar nu, haha! aja, nu vet ni, hehe. puss på er!

mot iksu

usch vilket väder, sitter på bussen som kändes som ett lite bättre färdmedel än cykeln nu efter jobbet. är påväg till iksu där det ska spinnas med anna och sen köra lite gym. hoppas det är bra med er, puss!


lycklig tjej

jaaaaaaa, gud vad den smälter fint i munnen min. lakritspucken är tillbaka och herregud vad jag längtat. bara för att jag har ~röda veckan ~, för att jag jobbat sammanlagt 10 timmar idag och för att jag körde stenhårt på spinningen ikväll så belönade jag mig själv med att gå in på ica och köpa denna fantastiska uppfinning - nu ska jag fortsätta njuta... och fem sekunder senare var den slut, fan.


köpa eller inte köpa, det är frågan

har spanat in dessa på nelly ett tag nu. helt sjukt snygga! kostar 899:- och det är ju inte så farligt men jag känner mig ändå snål. blir tokig! jag vet ju att det kommer sluta med ett köp, måste bara vela lite först. åh, dagens problem.


bikinisäsongen är här

det är ingen hemlighet att jag tycker om att köpa bikinisar, men nu är det stopp för detta år. har köpt tre nya nu senaste dagarna, så jag tog fram samlingen igår och räknade - tolv stycken. rensade bort fyra så nu är det åtta stycken kvar, borde väl räcka? iallafall denna sommar. föresten, måste bara tillägga att jag älskar min nya långklänning, den är svart och hur perfekt som helst, jag köpte den i färgat mönster igår också, var bara tvungen! ska visa senare. puss!


måndag

det blev en löptur med ella i det fantastiskt härliga vädret, 5km. snart ska jag iväg och storhandla, askul. ikväll blir det indoor walking på iksu med mamma. älskar att jag är frisk igen och kan träna. puss.


söndag

efter att jag och madeleine hade stängt coop forum igår så tog vi lill-bilen till henne och gjorde marängsviss, intog soffan och såg "the riding hood" som var asbra. ett tecken på att jag tyckte den bra var ju att jag höll mig vaken hela filmen.

imorse när jag vaknade var det bums upp och iväg till sofiehem där jag, madeleine och jessica startade vår 8km långa löprunda. har aldrig provat slingan förr men den var sjukt bra och den ska göras om flera gånger. idag skaffade jag den omtalade appen "runkeeper" och den ska användas väl. here i come vårruset och blodomloppet!!!!! hehe.

ikväll var det jobb till 22.15 igen och nu väntar sängen på mig, gud vad det ska bli skönt att bara se lite revenge och sen somna. imorgon är jag ledig och dagen är full av planer. pussgodnatt!


lördag

sitter på brobergs och väntar på att dedi ska få lunch så ska vi sitta och skvallra lite. har gått en sväng på stan och köpt två bikinis, en jättefin långklänning, en kortklänning, tre fina linnen och trosor. nu blir det lugna puckar på shoppingsidan ett tag nu. fast det är ju sjukt svårt nu när man vill handla nya sommarkläder och sånt! så får se hur det går.

annars så blev det en lyckad resa till ikea igår - byrå, lampa, och en massor av smågrejer (ni vet ju säkert hur mycket det blir när man går där..). det var riktigt kul med en heldag med syster! puss! just det, vad hände med vädret i umeå? och vad faaan hände med vädret när vi körde bil hem från sundsvall igår?

 

 


cause i found someone to carry me home

ikväll var jag hos kära madeleine och vi anmälde oss till både blodomloppet och vårruset, nu jäklar ska det löpas! åh, vi kommer vara så snygga och vältränade på stranden i tunisien, araberna kommer ju överösa oss med kameler, hehe. annars så planerade vi lite av vår resa, drömde oss bort, såg lite oth och åt popcorn. imorgon börjar jag inte förrän klockan fyra och det ska utnyttjas totalt - åka till systers nya lägenhet och kolla läget och göra lite ärenden. efter jobbet blir det häng med dedi och niklas, får inte vara uppe för sent för på fredag är det tidig uppgång och då bär det av mot ikea med syster! gud vad kul och gud vad efterlängtat. jag hade inte så mycket mer att säga än att jag är rätt taggad på kommande månad och månaden efter det också såklart. vad kan slå kryssning OCH utlandsresa på en och samma månad? love my life.

jag och min snygga vän niklas


godis, film och tidig kväll

jag hade en jättetrevlig kväll igår med trevligt folk. idag har jag tvättat bilen och varit duktig. nu ska jag äta godis för nyttiga månaden är slut!


RSS 2.0