hot and dangerous

fixad och klar! nu väntar jag på att johanna ska komma hit så ska vi smutta på nån cider och så innan vi drar till malin. jag är astaggad på kvällen som mest troligt kommer sluta med dans på rex. puss!!


fake it till you make it

för att fira att jag känner mig mycket friskare idag så gick jag och robin ner till stan och åt kinabuffé till lunch. det toppades med shopping på monki, gina, kicks och sist men inte minst skopunkten där det blev ett par fejk-jeffrey campbell skor för endast 299:-. kommer nog bära nästan allt det jag införskaffat idag på kvällens födelsedagsfirande som jag ska på. åh, solen skiner, jag känner mig frisk och ikväll vankas det fest. vilken lördag!


fredagsmys

efter fredagsmiddag med familjen palm så åkte jag och niklas till affären och fortsatte i temat fredagsmys och köpte piggelin, påskmust och twister. vi ligger nu i soffan med brainfreeze i våra onepieces och ser lets dance. skönt med en lugn kväll då jag fortfarande är krasslig efter min dryga sjuk-vecka. ha en bra kväll, puss. btw, dj-ella hälsar!


fortfarande sjuk

fan vilken tråkis jag är. men vad ska jag skriva om när det mest händelserika jag gör är att gå till djuraffären för att köpa hundmat. mitt te och mina halstabletter är mina allra bästa vänner. fy, usch och blä till att vara sjuk!!!! men tummen upp till mitt nya hår, hihi.


ny färg och nya möjligheter

jag är jättenöjd med mitt nya hår och det tackar jag madde för, hon har gjort ett grymt jobb som tog sisådär 3 timmar. vi hann med gomiddag och topmodel ikväll också. jag har haft en bra dag alltså men nu är jag supermegatrött och halsen tar död på mig. godnatt från en röd/brun linnéa!

 

 


måndag

jag har blivit sjuk och det suger. halsen bränner, ögonen hänger och kroppen orkar inte med. jag var ju såklart tvungen att skärpa till mig för att kunna åka till syster ikväll och fira henne i efterskott och äta lite gofika och ge presenter. men nu ligger jag död i sängen och jag ska sova så länge jag bara kan imorgon. imorgon blir det att kurera mig med alvedon och te för att sedan på kvällen orka med att göra det jag länge väntat på... vad jag ska göra säger jag inte men jag tror nog att de flesta av er fattar. hihi. åh vad taggad jag är. idag var jag föresten en stund med dedi på stan för lite skitsnack, shopping och skratt. fin tjej det där. näe, nu ska jag sova!

våffeldagen


lördag

efter en massa smörgåstårta och annat gott idag så åkte jag iväg för att jobba kväll på coopet. vilken tur att jag har madde som jobbar samma helger, det gör allt mycket roligare!

eftersom att robin har grabbkväll med fifa och annat grabbigt hemma så styr jag och madde tjejkväll med tjejfilm, dipp och grönsaker hos henne. lite afterwork-häng sådär!


grattis på födelsedagen robin och anna

min syster och min kille fyller år idag. vilken bra dag! jag väckte robin med skönsång från min sida och lite tårta, paket och blommor. nu ska vi iväg till böleäng där vi firar killen idag! syster firas på måndag eftersom att hon jobbar hela helgen. dagen puss går till er två. PUSS!


jag och bror

vilket team vi är! det var jättekul att spela på villan ikväll och bra gick det också. det ska lätt göras om inom en snar framtid. nu blir det sängen för imorgon vankas födelsedagsfirande och jobb. puss!


now and then i think of all the times you screwed me over

jag känner mig duktig måste jag säga! indoor walking, gym och en promenad med ella har jag hunnit med på morgonen. jag börjar klockan tolv och slutar klockan åtta och då ska jag till min storebror för att repa inför morgondagens spelning på villan. vi spelar vid sjutiden, bara att dyka upp om ni är sugna på att höra allt från veronica maggio till coldplay. kom just på att jag inte stått på en scen sedan jag gick på midgård och det var snart ett år sedan, sjukt.

jag har ju inte nämnt för er vad som håller på att hända föresten, jag kanske jag bli brunett. hjälp!!!!! madde är superduktig på att färga och klippa hår så jag kommer vända mig till henne om det blir av. hon är sugen på att göra mig lite koppar-färgad. alltså lite åt det röda hållet. tror det skulle bli snyggt. men åh, jag vågar inte, eller gör jag? jag vet inte!! här kommer en bild på mig som brunett för ungefär tre år sedan. pusss!


lill-tjejennn

now you're just somebody that i used to know

det blev en grymt trevlig kväll med en rätt så tidig hemgång igår, jobbade mig igenom mitt pass på coop idag och har nu avslutat dagen med ett bodypumppass. hoppas det är bra med er, själv ska jag sova nu, pussis!



nikkep.tumblr.com

tisdagsbärtzen

hamnade hos nathalie med niklas, jimmy och daniel. vi ska snart dra vidare till lokal men jag ska hem tidigt för att orka med jobb 9-18 imorgon. ha en bra kväll, puss!


i look like a crazy person

i och med att min chef har utökat mitt schema till heltid denna vecka också så var det bums i säng igår direkt efter spinningpasset. därmed ingen bloggning. efter min ohälsosamma men ack så roliga helg så har jag känt mig som en zombie idag, inte så trevligt men vad gör man? nu blir det en powernap med ellabella tills det bär av till iksu för ännu ett spinningpass. puss så länge!



keep calm and have a cupcake

de senaste dagarna har jag shoppat ikapp de senaste månaderna. jag har köpt nya toppar, en jeansjacka, en klänning och två hoodies på h&m. tre par nya jeans på rut mfl, ni vet de där jeanstightsen i hög modell, ett par klarblå, ett par svarta och ett par mörkblå. jag har dessutom köpt mig en massa grejer jag behövt som tex lite produkter från apoteket, en tvbänk, ett soffbord och tandblekning. resten av månaden får jag leva snålt, minst sagt. men det känns bra, riktigt bra. nu ska jag gå en promenad med ella, åh vad mysigt det var att få hem henne igår!


söndag

idag var vi och hälsade på robins lilla kusin som bara är 1 månad. så himla fin hon var, jättesöt och lugn. lilla kerstin, fint namn också. hihi.

vi åt nyss pizza och snart ska vi se "the sitter", den filmen verkar asrolig. hoppar i min onepiece nu och så hörs vi imorgon!!


tusen pussar på helgen

min lediga helg har varit underbar, och ännu är den inte slut då jag är ledig imorgon också!! igår var tjejgänget här hos mig och vi hade det hur trevligt som helst. vi fixade oss ihop, åt kinamat, spelade ett jävligt roligt spel, dansade till nostalgimusik och drog sen på rex där vi dansade fram till stängning. åh jag är så nöjd med både fredagens och gårdagen utgång så det är inte klokt. tror typ att jag alltid ska gå ut var tredje helg, var ju hur-taggad-som-helst efter tre helger hemma i soffan.

alla utom jag tog bilder igår så jag väntar på att de ska bli upplagda. snor undertiden en som lades upp på facebook igår på mig, anna, emelie och madde som johanna tog igår undertiden vi spelade spel. puss!


vimmelkantig



kigarna niklas och linnéa

igår hängde jag med niklas hela kvällen och det var aaaskul. det blev förfest hos fredde med lite nytt folk med lekar och annat kul för att sedan dra på corona. jag är nyss tillbaka från iksu och niklas har äntligen vaknat, nu blir det mat från max ute i solen! gillar kombinationen av utgång, träning och snabbmat...

 


fan varför kan inte alla vara som jag


fredag

efter jobbet blev det en promenad upp till corona där vi mötte upp niklas för lite afterwork-buffé. nu ska jag äta middag med samma grabbar för att sedan börja smutta på några cider och glida vidare till fredde som styr förfest. om det blir allstar eller corona vet vi inte än, men jag röstar helt klart på allstar. bjuder på två bilder från promenaden i det vackra vädret idag. puss!


jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara

efter jobbet igår blev det gofika hemma hos nathalie, hon hade gjort kladdkaka och vi satt och pratade om allt möjligt tills klockan var lite för mycket. men det var det värt. länge sedan jag träffade min fina vän.

idag har jag jobbat min sista heldag på coop för denna vecka, imorgon är det endast sex timmar jag ska spendera där. sen är det helg! lördag, söndag och måndag. åh vad jag ska njuta och ha kul! det planeras utgång fredag och lördag, träning med mamma, träffa lilla nyfödda kerstin och umgås med robin. ingen ella kommer synas till, hon har nämligen blivit en stor tjej och ska iväg på en weekend med hennes andra familj. lillgumman då, kommer sakna henne så mycket. tröstäter därför just nu med ett kilo godis i mitt knä. 29kr/kg på coop, det missar man ju inte!

jag bjuder nu på en gammal bild då jag var slarver och inte tog någon igår. jag och nathalie sommaren 2010!


in every breath i take i’m breathing you

har hunnit med att sola, gått en promenad i fina vårsolen och ätit frukost på balkongen nu på morgonen. jobbar 12-21 idag och ikväll ska jag kanske träffa nathalie för en fikadejt hemma hos henne. det var sjukt länge sedan vi träffades så det ska bli kul. nu ska jag ut och sätta mig på balkongen igen innan jag ska iväg och jobba! pussen!

why can’t this moment last forevermore?

omg säger jag bara, dagen på coop forum har varit galen. vi hade premiär för vår nyrenoverade stormarknad som numera är den största norr om stockholm och fräschast i umeå. det var galet mycket folk men riktigt kul då alla var på gott humör. det bjöds även på svingod lunch och tårta uppe i personalrummet så det var azum.

annars så väntar jag på att en främmande människa ska komma hit och kolla på tvbänken jag har lagt ut på blocket. den är skitsnygg men jag håller på att byta ut det mesta till vitt i lägenheten så jag köpte en likadan fast vit igår som jag nämnde. jag beställde även ett vitt soffbord från ikea igår som kommer om en vecka, det här blir nog toppen! jag älskar vitt. robin tycker jag är lite smådryg men vad tusan, han får väl tycka det, hihi!

nu ska jag laga mat och ikväll blir det spinning på iksu. lär somna gott ikväll då dagen har varit både lång och rätt stressig. hejdå så länge!


sex tecken på att våren är kommen

jag har tagit fram skinnjackan
det är jättevarmt i vardagsrummet där solen skiner in hela dagen
balkongen är fri från snö
det är ljust när man vaknar på morgonen, även klockan 06
min cykel syns äntligen efter en hel vinter under snön (kan snart börja cykla, wiiiie!)
jag känner mig piggare och gladare

idag har jag varit ledig och hunnit med så mycket som att tvätta två tvättar, lekt med niklas, tränat cxworx och indoor walking på iksu, storhandlat, köpt en tvbänk och käkat jättegod spagetti och köttfärsås. nu ska jag äta ananas och se "pappas pengar", en jättekulig serie. puss! btw, ella hälsar!


niklas gjorde världens godaste "kvällsfika" igår


söndag

så var den jobbhelgen slut. ligger nu i soffan och väntar på niklas och robin som agerar hemmafruar i mitt kök. idag har jag tränat två pass på iksu, tvättat, gått en promenad i det fina vädret och jobbat. effektiv ändå! jag bjuder på en bild på min och maddes efterrätt på jobbet idag, vitchoklad- och halloncupcake. aaasgott!


godnatt

det blev lite oth ikväll ändå. måste sluta se nu. säsong 9 spårar ur. hjälp mig att hitta en annan serie, det dödar mig att dom förstör en serie som oth. jag får väl iofs skylla mig själv som ser men ändå, kom igen!!!!

imorgon ska jag upp med tuppen för bodypump kl10 och spinning kl11. det blev ingen bodypump utan en powewalk idag då passen på iksu var fucked up pågrund av utbildningar så jag får köra dubbelt imorgon istället. eftersom att min chef utökat mitt schema veckan som kommer så blir det inte mycket tid över till träning men jag ska göra mitt bästa såklart. har bokat in tre träningspass på iksu iallafall och får se om jag lyckas med mer.

näe, nu blir det sängen och en bild på mig och min loverboy som jag saknar och ska få träffa imorgonkväll! godnatt.


vilket liv

alla är ute, ser melodifestivalen eller umgås med folk. eller alla och alla men ah. själv har jag precis kommit hem från jobbet och varit ute med hunden. ligger nu i soffan och äter gårkvällens godis och tar fåniga kort i min webcam. vilken lördagkväll!


fredag

efter en dag av jobb och träning på iksu så unnade jag mig nyss en supergod middag med robin. maten lagades av mig och det blev bakad potatis, fläskfilé, tre olika såser och sallad. nu bär det av till syster för fredagsmys med bror, mange och elvira.


torsdagsmys


här glider kingen in

det blev spinning istället för löpning idag då det är lite för halkigt på vissa ställen för att springa. det var en intressant instruktör på spinningen och som pricken över i:et så spelade hon "sean banan det första banan" som slutlåt. haha, den låten alltså..

nu ska jag möta upp emelie och gå med henne till coop för att jobba fyra timmar och sedan gå med henne hem igen. vi är ju fett duktiga. nu ska jag gå en snabbis med ella innan jag drar. jag tänkte också att jag skulle bjuda på lite bilder från en liten del av vardagsrummet. mer kommer senare såklart. puss!


an everlasting piece of art

det blev spinning och bodypump direkt efter jobbet idag så nu ligger jag halvdöd i soffan och väntar på att robin ska göra kvällsfika åt mig, hihi. annars så har jag en liten plan att jag ska visa upp lite av min fina lägenhet och tänkte börja med sovrummet, where the magic happens! hehehe...

 


off to work




i wish that i could work it out

nu ska jag, mina morotstavar och turre-yoghurten mysa ner oss i soffan med ella och robin. några avsnitt av how i met your mother väntar innan det är dags för sängen. puss på er!


elsas mode

idag läser jag elsas mode, powernapar och tar hand om en sjuk robin. helt sjukt vad trött jag blir när jag har börjat sju på morgonen. ikväll åker jag till iksu och tränar för att sedan somna riktigt tidigt. nu - in i elsas värld igen!

 

 


igår

vi åt fläskfilé, potatisgratäng och bea till varmrätt och vitchokladtårta till efterrätt. älskar den här traditionen. dock är jag nervös till då vi ska vara hos mig, är ingen höjdare på att baka och att jag gör efterrätter händer inte så jätteofta. men det löser sig nog!

 


tjejgänget styr tjejhänget

ikväll gör vi det igen. denna gång hos madde. tjejmiddag med efterrätt, skitsnack och massor med mys. en fet kram och massor av pussar till anna som tyvärr inte kan komma ikväll. ha det grymt så hörs vi när jag vaknat upp ur matkoman imorgon. (om jag gör det). kramizzz

 


måndag

idag är jag på team sportias outlet och jobbar. ni som hängt här i bloggen ett tag vet ju att jag jobbat på team sportia i ungefär tre år men det senaste halvåret har det blivit mycket mindre eftersom att jag valde att jobba mer på coop. jag var inne på team innan jag började idag och köpte mig ett par nya löpskor och ett träningslinne. jag ska mest troligt köra sverigeklassikern så nu är det bara att skaffa sig lite nya grejer och satsa på träningen mer. har planerat veckans träning och såhär ser det ut.


tis: 19.10 spinning, 20.15 core
ons: 20.00 bodypump
tors: löpning
fre: 16.15 spinning
lör: 12.00 bodypump
sön: 11.05 spinning

tagga!!


iheartyou

efter en söndag som bjudit på lite allt möjligt som vasaloppet, löpning med ella, ett solariumbesök och handling på maxi (fy!) så bär det snart av till iksu. ikväll stänger vi in oss och ser wallander och äter fruktsallad. jag pussar på den härliga helgen jag haft och en massor på e & r. mina bästaste.

 


what doesn't kill you makes you stronger

de senaste två dagarna har jag njutit av vädret fullt ut genom att gå långa promenader och suttit på balkongen med bra musik i högtalarna och en ella i mitt knä. förutom det så har jag ätit middag med finaste familjen widmark, besökt iksu, tränat framför tvn (!?), tittat på fotbollscup, ätit min favoritmaträtt, ätit smulpaj och sett oth. ungefär så. imorgon bjuder bror på frukost till vasaloppet så vi ska upp med tuppen klockan åtta. mer vet jag inte vad söndagen bjuder på, kanske lite iksu? kanske lite promenad i finvädret? vi ser väl. natti!

 

 


första mars tvåtusentolv

rätt irriterande, har fått höra att det inte går att kommentera min blogg och har kikat runt vad det kan bero på och nu har jag svaret - blogginlägg som görs från mobilen går tydligen inte att kommentera. någon som vet lösningen på detta? nämen just det, ni kan ju inte kommentera och svara på det, åh!!! eller jo föresten, jag bloggar ju från datorn nu vilket jag typ aldrig gör.

sitter och äter lunch nu efter en löprunda med ella som blev på en timme ungefär. jag ska gå till och från jobbet idag vilket ska bli riktigt skönt, robin har bilen så har ju inget annat val. kan ta bussen men det är ungefär det värsta jag vet, att åka buss alltså. här har ni en cambild på mig i coopskjortan, snygg jag vet.


ett geni är en person med extraordinär intellektuell begåvning

igår sprang jag och ella i hela 50 minuter och gud vad jag är stolt över lilltjejen! och över mig själv hihi. idag efter jobbet blev det bodypump och imorgon ska jag springa med ella igen. jag är på g, känns bra! annars så taggar jag en ledig och lugn helg, nån som vill vara med mig? verkar ju som vanligt som att alla ska ut..

jag och robin spelade geni ikväll och jag vann, såklart. godnatt!!


RSS 2.0