you are the cheese on my macaroni

morgonmys.

 


we're back in the club

Ännu en kväll med en lugn start hos mig med Niklas, sabbo och rosa pantern, förfest hos Fredde och sedan utgång. Igår var skillnaden att vi var utklädda och gick på corona istället för allstar. Jag och sabbo var coola och var en blandning mellan blues brothers och men in black, det var även en liten Fredde som trodde vi var pirater. Ja, man kunde kalla oss lite allt möjligt! Jag tackar alla fina för en helg med två supersköna utekvällar och avslutde det hela med fika och middag hos Robins familj. Mys! Här har ni lite bilder från igår, ja.. ni får börja vänja er med telefonbilder nu istället för kamerabilder. Ha det bra!

 


passa dig som satan

Sliten som satan så drar jag på trettonårskalas! Grattis maja! Och tack alla fina för igår!

 

 


men in black

Nu laddar vi om, halloweenförfest och corona!!

 

 


tror du vi kan ropa efter nån av förstånd som ser vad vi gör och förstår vad vi menar

Jag hade en grym kväll igår med rosa pantern, förfest hos fredde och allstjärnan! Nu ligger jag i sängen och njuter av att jag är ledig och kan sova ut samt grejar runt i mobilen. Den äger!

 


i will be one of them

den är min! nu kommer jag bli en av dom där som checkar in överallt och skriver hela tiden på facebook. äh, skit samma! jag ska såklart skaffa blogg.se appen så jag kan blogga ofta från mobilen! ikväll är det utgång på allstar med ett skönt gäng som står på schemat. jag är så glad!! vi hörs!!


off to work

älskar inte att kliva upp klockan fem. men jag älskar att jag har två hemskt bra saker framför mig denna fredag: jag ska hämta ut min iphone 4s vit och senare bli full, gå på allstar och dansa röven av mig!! hehe, fler än två saker. men ändå. hallå, iphone, vad hände!?!?

i'm beautiful in my way cause god makes no mistakes

fan vad jag tycker det känns jobbigt att lämna den här lägenheten. jag har gjort det till mitt och minst sagt så älskar jag min walk-in-closet. den är fabulous. för er som inte vet så blev det missförstånd med 2:a hands kontraktet så vi måste flytta i årsskiftet. vi letar ju lägenhet för fullt, både bostadsrätter och hyresrätter - så om ni har något så säg bara till!!! annars och säkert hur som helst så blir det att bo i gamla kära lilla innertavle för ett tag. det har väl sina fördelar men också några nackdelar. självklart är jag sjukt tacksam att mina föräldrar tar emot mig med öppna armar och hjälper mig med det här. men åh, jag vill bara hitta ett ställe i stan (dvs i mitt fall haga, berghem, öst på stan, väst på stan.. ah, något sånt). men nu ska jag bara njuta av sista tiden och se fram emot thailand då vi kommer bo allt annat än dåligt!
annars så tränar jag på för fullt, jobbar på och ser sex and the city varje ledig stund. ser fram emot helgen då det blir festligheter både fredag och lördag. det var ett bra tag sedan för min del så det ska blir hemskt trevligt och galet kul!

jag lever mitt liv nu, med någon som älskar mig

efter en sväng på stan med syster så ligger jag nu i soffan i mitt nya linne och ser sex and the city. snart kommer r hem och då kommer jag bjuda honom på middag. jag är ju awesome!



men jag behöver dig, kom hit och rör om, jag behöver något att skriva om

söndag. sovmorgon med robin, ernst och ella i min säng. frukost och trevligheter hemma i innertavle hos mamma och pappa. bodypump med syster. middag på allstar med mange, robin och syster. och sist men inte minst, melissa horn live på idun med syster. underbara melissa horn och underbara lediga söndag. jag känner mig lycklig!




i cannot compete with you

jag har aldrig varit så mätt i hela mitt liv. kina- och sushibuffé i osunda mängder + marängswiss. det var vad jag och sabbo gorde igår. plus lite idol och soffmys. det var riktigt trevligt med en helkväll! nu ska jag äta nybakat bröd och äppel/hjorton yoghurt. mums! vilken tur att jag har tränat sju pass på fem dagar med tanke på hur mycket jag äter, haha! nu ska jag njuta av frukosten för att sedan åka på jobbet..

längtar efter något som kan rädda mig

torsdag. träna, tvätta, äta lunch, jobba.


you had my heart inside your hand and you played it to the beat

under de senaste dagarna har jag hunnit med att köra tre spinningpass, ett bodypumppass och en powerwalk. jag har varit på stan tre gånger, fikat på brobergs och hängt med n&s&r. jag har utfört mitt extrajobb då vi åkte till luleå för innebandycup, jag har jobbat på kära coopet och sett sammanlagt tre filmer med r. jag har tagit hand om e&e, haft vinkväll med r och ätit middag hemma hos familjen widmark. jag har hängt på afterwork @corona och druckit te i massor. jag har haft några jävligt softiga dagar. jag tänkte fortsätta i den ~softiga~ stilen nu genom att äta kvällsfika och se på himym i min onepice. see ya, dont wanna be ya!

i set fire to everybody

anonym om we won't fade into darkness:
vart är halsbandet som du har på dig ifrån??
linnéa om we won't fade into darkness:
det är från gina tricot!!



i set fire to the rain

herregud vad jag bara skulle vilja andas lite annan luft ett tag. stockholm? eller varför inte thailand nu? jag hittar ny musik istället. såhär låter det i robin och linnéas lägenhet just nu och annars väldigt ofta!




all the things you'd say they were never true, never true

tog en långis med alice för att rensa tankarna. visst gjorde jag det också. jag har på senare tid börjat sakna mycket som är viktigt för mig, dags att ta tag i. det ska jag. annars så är jag numera inne på hemnets hemsida varannan sekund, för inom en snar framtid är jag hemlös, eller nja, jag har ju alltid huset i innertavle där min mamma, pappa och katt bor. men dit vill jag ju inte tillbaka, jag har blivit en stor stadstjej nu. varför ska allt vara så svårt? nu är det dax att ta tag i problemet och sluta klaga - hitta ett hem och träffa dem som är viktiga för mig. jag börjar med en dejt med niklas imorgonkväll. efter att jag jobbat 15.15-22.15, vilket jag ska göra idag också. jippie!

i could make you happy and make your dreams come true

jobbade min första dag på en vecka idag, förutom igår då jag agerade personlig assistent några timmar. ja, mitt andra, eller rättare sagt, tredje jobb. svaret till varför jag inte berättat om det är ju för att jag inte får, helt enkelt. det gick bra att jobba förutom att hostan tog över lite för mycket några stunder, men nu är jag hemma och åt nyss en jättegod sallad till middag som jag gjort helt själv - ruccola, tomat, gurka, avokado, fetaost, olivolja och en fransk salladskrydda. jag gör nästan alltid liknande sallader till maten men den är ju nog mättande att bara äta som den är också! i helgen väntar coop-personalfest på costas, jobb och att alice kommer bo hos mig. wie! PUSS

jag tror du söker efter mer än du ser

åh vad jag är less på att vara sjuk. efter några dagar blir det skittråkigt att ligga hemma och titta på serier eller filmer om och om igen.. man får dock en massa tid att tänka, tid att tänka på till exempel thai som närmar sig mer och mer. det är ungefär 10 veckor tills vi drar, det är ju ingenting! jag längtar som en tok efter sol, värme, bad, god mat, mys och utflykter!




we won't fade into darkness

senaste dagarna har jag varit sängliggandes med feber, hosta och andra obekväma smärtor. trots det har jag hunnit med en sväng till frisören där jag färgade bort min utväxt och gjorde allt för att få bort det vita för att bli mer "naturlig". charlotte lyckades bra tycker jag! i fredags var jag och firade izza som fyllde 20, vilket var bokat och bestämt för en månad sedan så jag ville inte backa ur pga sjukdomen trots att det kanske hade varit smart. hur som, det var en jättetrevlig kväll med förfest hos henne och eget bord med servering hela kvällen på allstar. fan vad vip. men annars, som sagt, så har jag varit sängliggandes. idag blir det väl samma grej som igår - ligga i soffan och se på serier blandat med att sova. dock minus två hundar som var på besök igår, jag får väl klara mig utan dom idag antar jag! jag bjuder på några bilder från fredagen, sen ska jag göra te och ladda hem någon film. såg rio igår - skitbra! tror det blir animerat idag igen.






RSS 2.0