oh shit, it's monday

skola - en lektion avklarad, två kvar. måndagar består bara av roliga ämnen. sång, gitarr och musikproduktion. idag ska jag och towe gå till tenton och köpa kort för tre månader, samt träna. ikväll åker jag hem till innertavle för att hämta grejer till morgondagens fotografering. en av tjejerna som sminkade oss till vårt sceniska projekt frågade mig om jag ville vara hennes modell till hennes portfolio, ska bli råskoj att bli sminkad sådär crazy igen! vi hörs ikväll, kyss!
just det, sätt er vid en dator med bra högtalare och lyssna in det här, bästa.
http://www.youtube.com/watch?v=c6AbY-grPl0

i can't stop

helgen har bestått av inflyttningsfest, corona, klubb sockerbeat, scharinska, flux, mys och jobb. jag är nöjd med helgen och är rätt glad att det är söndagkväll, för ikväll blir det bara chill framför tvn med min sambo. jag bjuder på en skön bild från fredagen. pussss


towe, erica och jag på coronas dancefloor

you are a cinema, i could watch you forever

snart kommer folket, ikväll är det en liten inflyttningsfest här på rönnbärsstigen. men jag skulle egentligen föredra att kalla det en förfest, det är bara det att det är första förfesten vi har i vår lägenhet så inflyttningsfest it is!
jag kör på en transparent skjorta, skinnshorts, de såkallade lady gaga skorna och snygga smycken ikväll. ha det kung, kyss!


i could watch you for a lifetime, you’re my favourite movie

jag vet inte varför, men det gick inte att lägga in youtubeklipp för tilfället men här får ni länken till min nya favoritlåt. den kommer spelas om och om igen här hemma idag medans jag taggar inför kvällen. ni som kommer hit på förfest ikväll kan ju vara beredda på att få höra den några gånger också, hihi. en fågel viskade i mitt öra att den även kommer spelas på corona ikväll, uunderbart!!
http://www.youtube.com/watch?v=9fUfySO3IUI

to be only yours

på grund av dåligt internet och lite tid har det inte blivit så överdrivet mycket bloggande senaste dagarna. jag kan ju helt ärligt säga att jag inte har haft något vettigt att skriva om heller. så nu skriver jag mest bara för att meddela att jag lever. hoppas allt är bra med er, själv så har jag varit duktig att träna, plugga matte och cyklat till skolan idag och igår.
nu ska jag se oc som har börjat gå på tv igen.. puss!


no one can get in the way of what i feel for you

jag blev kidnappad igår, det uppskattades, av mig iallafall. det blev en supermysig kväll tillsammans med min pojkvän.
idag var det dock jobbigt att kliva upp ur sängen, alltid svårare när man sovit med honom. men jag tog mig till skolan och hade sånglektion, gitarrlektion och musikproduktion. inte asjobbig dag direkt. nu ska jag laga middag för att sedan träna, vet inte om det blir gymmet eller löpning. kyss!

that's a keeper

min b-friend har tagit det där med facerapes till nästa level, nu gör han det på bloggen ist. men det har jag inget emot. puss på dig!
igår var en bra kväll - tjejerna från jobbet träffades först hos nathalie som bjöd på lite tilltugg och champagne, sedan gick vi in till stan för att äta trerätters på rex. när efterrätten var uppäten tog jag och philippa vårt pick och pack och förflyttade oss mot corona där vi dansade tills kroppen sa emot och ville hem! bilder kommer när mitt internet vill samarbeta for realz!

if perfect is what you're searching for, then just stay the same



jag har världens finaste flickvän, och jag älskar henne mer än något annat /r

jag blundar och håller andan lite till

towe har somnat, jag vill också veta hur man somnar så fort. jag måste säga att jag hatar att ligga vaken om natten, ensam. jag får hjärnspöken, dryga som fan. jag vet inte vad jag själv vill längre, det handlar för mycket om andra. helvete. jag bör inte blogga nu egentligen, det blir liksom ingen ordning, det är ingen ordning i mitt huvud överhuvudtaget. hatar när det blir såhär.
just nu längtar jag tillbaka till sommar, fest och bara att ha det så som jag hade det sommaren 2010.


jag vet att 100 år från nu så kommer det alltid vara du

promenerade till och från skolan idag, satan vad kallt det var! idag blir det simning på medley för mig och towe, duktiga. nu ska jag spela gitarr och senare, när jag orkar, diska..


jag ger dig allt jag aldrig ger dig

balklänning..?


the way you make me feel, you really turn me on

tänkte mest göra en "hej-jag-lever hälsning". gårkvällen var bra och även denna kväll - finbesök av mamma en stund, samt niklas och robin. imorgon styr vi upp livet med träning, gårdagens spinning var nämligen väldigt tung. här har ni en bild på mig och min sambo från igår!


no one's gonna love you more than i do

här kommer lite bilder på vår lägenhet. alla rum utom toaletten och köket, känns inte så mycket att ta kort på liksom, hihi!






you be killin em

man kan inget annat än att bli tokig. tokigt bra är den.

nu bär det av till medley, jag och towe ska träna gratis en vecka där. får se om det blir där vi kommer träna det kommande halvåret. lyssna på låten nu, pusss!

 


boy i let you love me, let you love me long time

här sitter jag, i min egna lägenhet med lite tända ljus, frukt och bra musik. riktigt mysigt. jag gick hem från skolan idag, det tog bara 20 minuter, det blir ju en alldeles perfekt dagspromenad! jag ska träna på gitarr- och sångläxan nu innan jag ska börja med middagen, den ska vara klar när towe kommer hem klockan fem. ursäktar dåliga updateringen senaste dagarna, men det har varit rätt mycket med flytten och så. jag kommer väl igång, eller så får vi gilla läget med mindre inlägg om dagarna. pussss

soul sisters

idag har vi packat in, packat ut, fixat och trixat. det börjar faktiskt likna något riktigt fint. bakom mig på bilden ser ni vår fina väggdekoration på en av väggarna i vardagsrummet. åh vad jag är glad (och sliten som ni också ser på bilden..)!


next to you

ikväll har det packats och mysits. kan man säga så? äh, jag tror iallafall ni förstår. nu ska jag sova sista natten i min säng hemma i innertavle på ett tag. sov så gott!


your summer love

fick en fråga av en anonym läsare igår, tänkte för en gångs skull svara på mina kommentarer..
Tänkte fråga lite om Turkiet eftersom du var där förra året. Hur är priserna där jämfört med Sverige och vart bodde ni?
Vi bodde i turkiets näst största turistort, side. en ganska liten och mysig stad om man jämför med alanya som är turkiets största turiststad och även har ett väldigt bra nattliv. vi bodde på ett fem-stjärnigt hotell -side resort - som låg 1 km från stranden. det var jätttejättefint, det hade god frukostbuffe, bra pool och så vidare. priserna jämfört med sverige var olika beroende på vad det var man köpte. om man snackar om en god middag med dryck så gick det väl på ungefär 100 kr, vilket kanske skulle kosta 120-150 kr i sverige. om man snackar kläder så var det väl egentligen ganska dyrt, men om man är bra på att pruta kan man hamna på ett riktigt bra pris. jag fick till exempel en finfin "gucci"väska för endast 150 svenska kr, jag hade sett en liknande på åhlens hemma i sverige (inte gucci dåra, men en liknande) och den kostade 599 kr. så det var rätt så värt, och den var faktiskt riktigt snygg om jag får säga det själv! något mer som är lätt att jämföra är att tatuera sig, det kostade endast 120 kr och på red dragon här i stan kostar en sån tatuering vi gjorde minst 800 kr.





you are the best thing that's ever been mine

torsdag, en dag närmare lördag, flytten och det nya livet. idag hade jag ensemble och vi sångare skulle planka sången ur en låt, en låt vi alla kände igen fruktansvärt mycket men ingen av oss hade en aning om vartifrån vi kände igen den. hursomhelst, en lektion, fett skönt. nu ska jag ner på stan med towe och niklas för att käka lunch, sedan bär det vidare till iksu för att svettas till bodypump! ha en bra dag, på återseende.


niklas, jag, towe och någon randomdudee i somras på rosé i stockholm

jag vet inte hur man gör

kvällen har spenderats tillsammans med towe, min blivande sambo. vi har kört spinning, kikat in avstånd mellan lägenhet - universitet - jobb - gym, planerat ekonomi, öppnat julklappar och sett film. nu ska vi sova, eller hon sover ju redan. men sov så gott iallafall, kyssn!

we are not alone

jag sitter nu vid en iPad och trycker och har mig, medans min pojkvän gör en god lunch åt oss två. jag ska snart hem och fixa lite innan jag beger mig mot flygplatsen och hämtar bästaste towe! det blir inget besök på the studio ikväll, orkar inte riktigt med det.. istället styr vi väl upp en myskväll eller så kanske vi tillochmed drar och tränar. får se! ha en bra dag, kysssss!

your love is my drug

idag har jag tränat, dött i sängen och handlat på ica maxi. nu ska jag till hamnmagasinet för att kolla/lyssna på några vänners band som har sin första spelning. efter det flyttar jag mig till dedi där vi ska träffas gamm-go-gänget mest för att få träffa vår vän anna som är hemma och hälsar på, hon har nämligen gjort det smarta draget och flyttat från umeå  till norge. ha en bra kväll!


dom vet ingenting om oss

nyss hemkommen från iksu, jag och sabrina körde järnet på gymmet! nu sitter jag iallafall och avnjuter ett gott kvällsfika och ska snart sova för att kliva upp pigg och kry imorgonbitti redo för ett spinningpass med sis. sov gott!

du har väckt upp det jag trott var dött

ikväll var tanken att jag och sabrina skulle åka och träna på iksu, men sabrina är inte riktigt frisk och jag känner inte för att träna ensam - så det blev ingen träning alls ikväll för mig. jag åker istället till robin och dj:ar och myser. hihi! hoppas ni hade en bra lördagkväll för det hade jag. vi var några från klassen hos anton och lekte rövare. puss!


det var full fart på karl

he really loves you, you just don't always love yourself

jäklar vilken stressig dag på jobbet, tiden rann iväg och plöstligt var jag hemma. nu sitter jag i min säng och kollar igenom min "packlista" inför nästa lördag då jag flyttar in i lägenheten. jag har fyllt en flyttlåda, tror det bara blir en till. eller, det lär väl bli minst tre till med tanke på alla kläder och skor som ska med.. sen har jag ju de större grejerna som spegel, hylla, golvlampa, säng, tvbänk,  som inte får plats i flyttlådor. rätt skönt med 2:ahandslägenhet ändå - vi får ju som låna två soffor, soffbord, en säng, två hyllor, några lampor, en micro, tallrikar, glas, bestick.. och massa andra smågrejer. tanken var ju att han skulle lämna lägenheten precis som den var, men jag och towe ville göra den till våran och lite mer personlig så vissa grejer ska vi flytta till hans förråd :) nu ska jag pyssla lite mer här hemma innan jag åker till anton för att spendera kvällen där. hörs!


you got a piece of me

efter en dag i backen är vi rätt trötta - kände att vi förtjänar chips, dipp, ostbågar, läsk och film. det är alltså så jag tillbringar min fredagkväll. helt-jävla-underbart om jag får säga det själv! här kommer några bilder från dagen, puss!





that's just how you live

den här veckan har bestått av jobb på team sportia, träning med nathalie och robinmys. imorgon bär det av till bygdsiljum med robin, det ska vara näst intill perfekt väder för skidåkning så jag taggar. just nu ligger jag i soffan hemma - läser vecko revyn, läser bloggar och ser på tv. bra att vi kvinnor kan göra flera saker samtidigt. hoppas allt är bra med er, kysss!

effin mix

eftersom självaste blogginnehavaren inte riktigt har haft tid att blogga så gör jag ett provisoriskt inlägg.

Linnéas Effin Mix by djwidmark


gjorde en liten snabbmix med alla hennes favoriter. hoppas nu att hon gillare!

kvällens schema: hämta L på IKSU, göra gomiddag, se film, mys!
/r

let's not and say we did

ikväll blir det bio, easy A, med robin. hoppas ni har haft en bra dag, själv har jag jobbat, vilket förklarar dåliga uppdateringen. puss!



.


complicated

jag skulle behöva massage - rygg, nacke, ben, mage, ansikte, huvud.. you name it. men jag har ingen att få det av. önskar det var annorlunda för stunden. för idag är en dag som består av de tre smärtorna som jag skulle kunna säga är de värsta. usch. näe, ska man ta tag i första dagen på året med välbehövlig sömn kanske, för att imorgon ta vara på andra dagen bättre genom att börja med en morgonlöptur? låter som en idé linnéa! sov gott och dröm sött, själv hoppas jag på en drömfri natt.

we are young, we run free, stay up late, we don’t sleep

nyårsafton. det blev en bra kväll tillslut. började hos sara med vilma, sabbo, carro och niklas, vi åt pizza, drack gott och hade det trevligt. senare tog vi bussen till erik på haga, där var det mycket folk och vi fortsatte ha det trevligt fram tills det var dags att promenera ner till stan för att fira in det nya året på torget tillsammans med umeå. när champagnen var uppdrucken, det nya året inhurrat och nyårslöfterna sagda tog vi ännu en promenad, denna gång till dedi där det var mycket folk men inte en kotte man kände. där efterfestade vi tills kroppen sa emot och ville ha sömn. tack för en bra nyårsafton!!













RSS 2.0