something in the way you move makes me feel like i can't live without you

sitter här på arlanda med trötta ögon som tusan efter dagens alla tårar. att säga hejdå till dom som ligger en närmast hjärtat för en så lång tid var något nytt för mig och väldigt väldigt jobbigt. nu har jag en lång resa framför mig men jag vet att när jag kommer fram så kommer allt kännas bättre och så fort jag kommer in i det hela så vet jag att jag kommer trivas som fisken i vattnet och aldrig ångra att jag gjorde det här!

det kanske är mycket tjat om den här flytten och det här jobbet men ni ska veta att det är här stort för mig, väldigt speciellt. har velat det så länge. och att det händer gör mig galet lycklig, samtidigt som jag är ledsen att lämna vissa och nervös över olika saker.

men nu ska jag lägga mig på en bänk, läsa om parga och kanske sluta ögonen en stund fram till flyget går 00.30 inatt. hoppas jag får mig lite sömn så jag är pigg inför min första dag med min chef imorgon!

ha det så bra alla finisar så hörs vi när vi hörs! hejdå sverige! PUSS!


i was afraid of the dark but now it's all that i want, all that i want

kan inte fatta att jag åker idag. gårkvällen blev så mysig och bra den hade kunnat bli och morgonen startades helt perfekt med frukost på waynes med niklas, (hotellfrukosten svek med dåliga öppettider, eller är det vi som är morgontrötta?).

mitt i all packning så fick jag nyss veta att jag ska resa helt själv ända ner till grekland vilket gjorde mig lite ännu mer nervös då det är fyra mellanlandningar och det är ju alltid skönt att ha någon mer med sig. men det kommer superbra och imorgon möter min chef upp mig på flygplatsen! är så taggad på att få träffa alla mina nya kollegor som anländer lite olika tider men på fredag tror jag vi alla kommer vara samlade!

nu ska jag snart träffa storebror som jag ska dricka en kopp kaffe med på kahls och sen säga hejdå, därefter ska jag hälsa på nathalie en snabbis. så tråkigt med alla dessa hejdåkramar men ändå fint på ett sätt när man förstår vilka helt underbara vänner man har. kommer sakna er alla så himla mycket!!! vi hörs senare pussgurkor!


this is our last night, but it’s late and i'm tryin’ not to sleep ‘cuz i know, when i wake i will have to slip away

igår hade jag en supermysig kväll med familjen med flera och även ikväll med några delar av den. kommer sakna er alla otroligt mycket, men tur att ni ska komma och hälsa på! idag har jag också träffat johanna och dedi en sista gång samt kört ett sista spinningpass på iksu! ikväll är ella här hos mig och senare kommer ännu en fin själ och sover med mig min sista natt i sverige. imorgon rivstartas dagen med hotellfrukost med niklas! vi hörs, puss!


hey my name is whatever you call me, so lets get undressed cause you look a little lonely

hej mina fina! sista helgen i umeå och sverige blev så bra den bara kunde bli. kärlek till den! fredagen bjöd på grillpremiär och förfest i innertavle med de allra bästa. senare gjorde vi allstar osäkert hela kvällen och eftersom att det skulle vara min sista utekväll i umeå på ett bra tag så fanns det inga gränser, när vi druckit lite drinkar och träffat massor av härligt folk så dansade jag och johanna tills fötterna värkte, rösten brast och house-armen skakade. 
 
lördagen bestod av mys hela dagen och ännu en middag som bestod av grillat, denna gång med syskonen, wille och robin. när vi ätit efterrätt och vissa skulle börja jobba så drog jag, martin och wille ner på stan där det först blev en sväng på bishops där vi snabbt märkte att jag sänkte medelåldern brutalt så vi gick över till allstar. så där var jag igen, jag som kvällen innan hade tänkt att jag kunde skämma ut mig för hit skulle jag ju inte tillbaka på huur länge som helst. haha, men det gick bara fint och kvällen blev lyckad. igår pallrade jag mig upp, drog till iksu och mötte upp wille och körde ett stenhårt spinningpass.
 
gårkvällen var den bästa på länge (förutom förra söndagen då jag blev bjuden på filmkväll i bilen med alla mina favoritgodisar, tusen filtar och kuddar och herkules på datorskärmen), igår blev jag istället bjuden på hemmabio med varma chips, fanta och lejonkungen under en mysig filt i famnen på någon som ligger mig nära hjärtat.

sådärja, nog om min helg.  jag var nyss och körde spinning och lite styrketräning på iksu. jag tror faktiskt att det var sista träningspasset där nu innan jag åker. de två kommande dagarna kommer jag ha så mycket att stå i så jag tror jag lägger träningen åt sidan, men vi ser väl om jag kan hålla mig undan. ikväll samlas familjen + några andra godingar för att äta middag och kramas. PÅ ONSDAGKVÄLL ÅKER JAG. helt galet svårt att förstå! nu ska jag börja packa på allvar, hur man nu gör det för sex månader. önska mig lycka till, puss!
 

we knew this day would come, we knew it all along

om sju dagar flyttar jag till grekland. sju dagar, på sju dagar hinner man med mycket men ändå så lite. jag har ju velat det här i två års tid nu och äntligen får jag chansen, vilket känns helt fantastiskt. men tänk om något inte känns bra, tänk om alla här hemma glömmer bort mig och tänk om jag glömmer att packa det allra viktigaste. det är mycket tankar som går igenom huvudet men jag vet att när jag väl kommer på plats, lär känna mina kollegor och kommer in i det hela så kommer jag älska det. jag kanske aldrig mer kommer hem, vem vet.

nu ska jag bara fortsätta som jag gjort senaste veckorna - ta vara på alla nära och kära och göra saker som får mig att må bra här hemma. igår träffade jag angelica och nathalie, vi fikade och snackade livet, vilka toppentjejer! puss på er.
 
 

here i am starring, at your perfection in my arms; so beautiful

jag har fått agerat personlig tränare på gymmet två dagar i rad, dejtat old school, träffat niklas och tagit hand om ella lite. bra dagar, kort sagt! pussss!
 

we're not broken just bent, and we can learn to love again

10 dagar kvar till grekland. senaste veckan har innehållit bland annat mycket träning på iksu, förberedelser, mys som bara den och två grymma utekvällar. en av dom med dedigänget efter hennes inflyttningsfest och en med bror, hans vänner och systrarna byström efter hans födelsedagsfest. det är nästan lite för kul att vara hemma nu, så jag nästan vill ha mer tid innan jag åker. igår var det filmkväll i bilen och ikväll blir det häng med nikkep, ni hör ju bara. underbart liv! nu - iksu. puss!

 


nånstans mellan kärlek och hat, det hände, mitt hjärta trilla tillbaks

i'm too busy for my blog, too busy for my blog. haha, nämen. förutom att jag har varit en vecka i underbara teneriffa med min familj så jag har även på senaste tiden hunnit med lite grym utgång, en skön dag i backen, ellamys, rätt många iksubesök med mitt nya månadskort(!!!!) och sist men inte minst umgåtts med vänner som ligger mig nära hjärtat. idag är det 16 dagar kvar tills jag åker till grekland och jag försöker ta vara på varje dag så gott det går och njuta av tiden här hemma. puss!

 


RSS 2.0