when you try your best but you don't succeed

det blev en dramatisk eftermiddag för min och även robins del igår. först blev en färgning lite misslyckad så jag drog till maxi (ledsen coop) och köpte ny hårfärg som jag aldrig testat förut - resultatet blev inte så bra. jag grät, skrek och grät mer tills robin fick lugna ner mig. efter en halvtimmes silvershamponering både kändes det och såg bättre ut. nu är jag blond, riktigt blond. det är ju inte fult, men inte snyggt heller måste jag säga. nog om mitt hår! idag ägnade jag dagen på coop och kvällen på iksu. nu är det sängdags, igår somnade jag 22.00 vilket är två timmar tidigare än vad jag någonsin gått och lagt mig det senaste halvåret. sjukt skönt, ikväll kanske jag lyckas med 22.30 iallafall. hejdå och godnatt!


jag skulle förstå om du ändrade dig och vände om

jag ska nu färga mitt hår, brunt. nä skoja, eller? hehe. har jobbat 7-11 och håller på att dö, vill bara sova. men icket, nu ska håret färgas och sen bär det av mot iksu. cxworx och bodypump! bjuder på två fina bilder på alice från igår då jag tog hand om henne.



stronger and much deeper now than ever

vi hade en supermysig kväll igår med middag på rött och när vi kom hem hade Robin fixat med ost, kex och skumpa. love it! lag tog förstås kort på maten och även lite cpbilder på oss..

 

 


my heart is yours

idag har jag och r varit tillsammans i ett år, ett år! tiden går så fort. det passar ju utmärkt att jag är ledig idag och har en ansiktsbehandling inbokad på iksu. behöver lite avkoppling och njutning. ikväll firar vi med att gå på rött och avnjuter en god middag följt av mys hemma. vi hörs!

 

jag och r i somras.


i'm hiding from you and your soul of ice

jag har haft en helmysig kväll med massor av godfika och trevligt sällskap! både mina och robins föräldrar hade med sig presenter och bland annat så fick vi en liten julgran av mamma och pappa, det tycker jag var lite gulligt! vi får känna av lite julstämning innan vi åker iallafall. nu är alice här och ska stanna över natten, hatar ju inte att vara hundvakt. har haft ernst hela helgen! nä, nu ropar robin att jag ska lägga bort telefonen, filmdags!

 

 


last christmas i gave you my heart

har ägnat eftermiddagen åt julbak, julmusik och mys med robin. om en timme kommer familjen widmark och familjen isaksson över på adventsfika. tänk att det är första advent idag men ingen snö på backen.. känns lite tråkigt faktiskt!

 


cut me down, but it's you who'll have further to fall

summering av helgen i bilder.

 

 


know you’ve been hurt by someone else

har väl inte mått asbra idag men nu taggar vi om med förfest hos mig och utgång på scharinska där bästa sockerbeat spelar! gårkvällen var kung med julbord, fest och corona.

 

 


i am titanium


you shoot me down but i won't fall

nu drar jag sabbo till Linn där det är en liten förfest innan vi drar vidare till umeås största julfest. det är Coop som styr och vi ser fram emot att träffa en massa sköna människor vilket vi lär göra när det är 1400 anmälda! puss

 

 


sticks and stones may break my bones

idag var jag och köpte en massa grejer på apoteket med mamma inför resan. hon är jättesnäll och såg till att vi fick allt vi behöver för att vara friska och krya hela resan! kan inte fatta att det bara är en och en halv vecka tills vi åker. jag kom nyss hem från jobbet och ska nu se the incredibles med robin, hata inte animerat!

 

 


you shout it loud, but i can’t hear a word you say

just hemkommen från iksu och suntan. måste börja sola lite smått nu så jag inte bländar alla på stranden allt för mycket första dagarna. nu ska jag duscha och sova, iksu tidigt imorgon. men åh vad jobbigt det kändes att duscha då...


there'll be no sunlight and there'll be no clear skies

hade lite tråkigt en stund på outleten så jag redigerade några bilder från i somras i instagram, världens bästa app!

 

 


you like a shot of pure gold, i think I'm 'bout to explode

igår bjöd dedi på pannkakor till lunch och robin på hamburgare till middag. vilken tur jag har! hjärta. idag jobbar jag 7-11 på coop och 12-18 på team sportias outlet. en riktig långdag som ska avslutas på samma sätt som gårkvällen - spinning på iksu.

 

 


we found love in a hopeless place

ikväll/inatt myser vi till det - vi har bäddat bäddsoffan som är sjukt skön att sova i och ska nu sätta på en film och mysa.. jag är ju inte dålig på att somna till film så det är perfekt när vi gör såhär för då behöver jag inte förflytta mig till sängen. hihi! ååh vad mysigt, nu ska jag gå och lägga mig!

 

 


i can’t help feeling we could have had it all

efter en lång sovmorgon fortsatte vi i temat och tog en långpromenad med grisarna. nu ska jag göra mat innan det bör av till coop, tagga jobbbbbb!

 


we'll be ok just keep the faith

Robin vann rätt storslaget över mig i bowlingen, men vad gör det när jag fick komma hem till två grisar som stannar tills imorgon. Jag är inte bitter!

 


why worry now, you'll be safe

jag tackar robin för att han kom till coop med sushi åt mig. världens bästa. jobbar till 22.15 och drar efter det direkt till bowling centrum där det bjuds på nattbowling. sjukt länge sedan man höll i ett bowlingklot, får se hur det går! hatar inte att lägga upp bilder på mat iallafall.

 


will keep you by my side and keep you from walkin' out the door

åt nyss en asgod middag lagad av mig själv - pepparbiff, pommes, bea och sallad. inte det nyttigaste men man måste ju få unna sig ibland! ikväll glider sabbo och niklas förbi och vi får se vad kvällen bjuder på!

 

 


if you ever leave me, baby

aaaah, vilken film!! känner mig som en 14åring.... nu längtar jag som en tok tills nästa film kommer ut, att det är den sista är däremot inte så kul. tackar sabbo för en trevlig kväll trots biljettstrulet, men det gick ju bra ändå!

 

 


jag hoppas marken du går på går sönder

Igår bjöd dagen på jobb, ett besök hos frisören, träning och sist men inte minst eclipse tillsammans med sabbo för att friska upp minnet inför ikväll. Niklas svängde också förbi vilket uppskattades när vi inte setts på ett tag. breaking dawn står alltså på schemat ikväll och vi är inte lite taggade! hoppas dock att jag kan hålla mig vaken, klev upp jättetidigt imorse och idag på jobbet har jag känt mig som en zombie...

 


ingen vet ifall det verkligen hänt


we don't need to rush this, let's just take it slow

min helg har varit helt fantastisk och ännu är den inte slut för jag är ledig imorgon också. jag har hunnit med mys hos syster då det bjöds på hemmagjord sushi och fredagsmys med idol, varit hundvakt, tränat, hängt med sabbo på waynes och hemma i min soffa, myst med robin, ätit brunch på brobergs och firat kära pappa på farsdag! nu ska jag diska några dagars disk - har som sagt haft en fantastisk helg. jag måste även tillägga att jag gillar det här med mitt nya, lite nyttigare liv som består av mindre alkohol och onyttigheter och mycket mer träning. men nästnästa helg blir det andra bullar. vad gör man inte när fredagen bjuder på julfest med coop och lördagen på sockerpojkarna på scharinska... bara att tacka och ta emot!














top of the world

snacka om en sabbodag. det började med att vi träffades på rost och åt lunch samt snackade i några timmar om allt från himmel till jord, sedan gick vi av en slump förbi bik bok där det var 50% i hela butiken bara idag (så jävla awesome då jag inte shoppat på typ en månad). efter att vi hade shoppat för ungefär 1000kr var som egentligen skulle kosta 2000kr åkte vi mätta på både shopping och mat vidare till coop där vi jobbade likadana pass, 16-20. hatar inte sabbodagar! och bara för att göra denna torsdag bättre så skrev vi nyss på kontraktet för lägenheten vi ska flytta till i årsskiftet. lägenheten ligger i samma hus vi bor i nu så det kunde inte bli mer perfekt då vi ska flytta ut i årsskiftet. det är en tvåa på 52kvm så det blir perfekt för mig och robin. nu ska jag duscha och sova, tagga 7-13 imorgon. ja! för sen är det helg!


but it flew away from her reach so she ran away in her sleep

idag har jag varit på stan och köpt lite grejer jag verkligen behöver, tvättat bilen, ringt samtal, tränat och sist men inte minst haft dj-lektion. jag hade min första för två veckor sen och jag måste erkänna att jag hade gjömt i princip allt, vi får nog lov att ha lite kortare mellanrum mellan gångerna. nu ska jag äta palt, asgott!!




when she was just a girl she expected the world

Sitter just nu i biltvätten. Idag väntar en massa ärenden. Bilden är dock tagen i trapphuset tidigare.. egotjejennn!

 

 


för en minut var allting mitt

Slutade ett idag och parkerade mig i soffan direkt, när jag vilat ett tag drog jag till allstar där det bjöds på middag tillsammans med familjen widmark. (fan vad gott det var och satan vad mätt jag är). Efter jag hade gjort lite ärenden runt hela stan så satt äntligen både Niklas och sabbo i min bil och vi var påväg hem till mig tillsammans med lite frukter. Nu är det idol och fruktsallad!

 

 


vi ska vara som vi vill hellre nu än efteråt

kom hem från jobbet och fick två överraskningar: en snaggad robin och en massa frukt som vi nu ska göra fruktsallad utav. nyttig månad ni vet!


fucking perfect

Rast på kära coopet med sabbo.

 

 


walk in

Jag rensade min garderob idag och det blev en påse kläder som jag ger bort till Robins lillasyster. Jag la även undan sommarklänningar och andra plagg som inte används under vintern. (förutom i Thailand då). Det hela resulterade i en mycket finare garderob än innan, tänkte att jag kan visa er lite av min guldgruva då jag inte kommer få ha kvar den länge till. Åh, nästa lägenhet måste ha en walk-in-closet...

 

 


good life

Hatar inte att min bfriend kom hem med sushi och råkade köpa 15bitars!!!

 

 


someone like you

Igår på min lediga dag hann jag ändå ned en hel del. Jag hade Ella och Ernst hela dagen, var hos mamma och vaccinerade mig, tvättade, tittade på en lägenhet, fikade med syster och Co. och sedan avslutade jag kvällen med häng hos mig med r&s&n!

 


RSS 2.0