try to take me down, i'll be right up

dagen på team sportia har gått finfint och nu har jag precis landat i johannas soffa med ett glas vin i handen. snart kommer resten av gänget och så ska vi laga middag och bara ha det trevligt! kyss


det kommer annat emellan och det är bra

kvällen spenderades med finaste nathalie på invito. vi delade en flaska rött, åt en god middag och satt och delade massor av kloka ord fram tills vi insåg att det är bäst att gå hem då båda börjar 10 imorgon. så nu är det sängdax och upp halv 9 imorgon, taggaaaa! kramis.


letar efter nåt att säga som kan ändra allt, nåt mer än det jag redan sagt

ikväll efter jobbet blev det tjejhäng med emelie och johanna. jag är så tacksam att jag har så fina vänner omkring mig. det viktigaste jag har. vi snackade asien och annat skoj, ni längtar jag bara tills vi ses igen på lördag! nu ska jag sova och ladda upp inför fredag till söndag på team sportia. ska bli kul att träffa gamla arbetskamraterna och ha lite omväxling helt enkelt. pussgodnatt!


svaren

berätta om dina topp tre utlandsresor!? :)
sjukt svårt att välja då alla mina utlandsresor har varit helt underbara på sina egna sätt. men jag tror jag väljer mina tre senaste resor.
thailand 2011 - det var en helt otroligt mysig resa med robin. och så var det första gången jag åkte utomlands på vintern och det var så sjukt skönt att komma bort från snö, kyla och vinterkläder. jag blev förälskad i thailand.
tunisien 2012 - jag och madde drog till med en resa där vi upplevde så mycket vi hann med, utnyttjade dagarna till max, åt god mat och gick och la oss innan 12 varje kväll. helt sjukt värt och det ska lätt göras om fler gånger!
turkiet 2012 - en välbehövlig party-, sol- och badresa med fina johanna. efter en hel sommar instängda på coopet kände vi att vi förtjänade det. och fan vad kul vi hade det.
sen vill jag bara säga att alla mina andra resor har varit helt underbara också - grekland, turkiet(2 gånger tidigare), frankrike, usa.. you name it. ni är inte bortglömda. inte alls.
 
vilken av alla dina hårfärger som du haft genom tiderna har vart dina favoriter och vilken har vart din hat, aldrig mer färg?
den jag har just nu är nog min bästa hittills tror jag, näst efter det blonda som jag ändå trivdes med sjukt bra med tanke på att det fick vara kvar i fyra år. men jag tror faktiskt aldrig mer att jag ska skaffa brandbilsrött hår, det passar inte mig helt enkelt.
 
hur gör du för att vara så himla snygg!? ;)
jag får en känsla av att det är emelie lundmark som frågar! vet du, jag umgås med så sjukt snygga människor att det smittar av sig. det är mitt svar vännen.
 
om du måste välja just nu mellan att vara singel och resa eller skaffa barn och leva familjeliv..?
om du hade frågat mig samma sak för en vecka sedan hade jag svarat att jag vill skaffa barn och leva familjeliv med den jag älskar mest i hela världen. men nu när vi inte är tillsammans längre så har jag försökt vänja mig vid tanken att jag kommer vara singel framöver och därför väljer jag just nu att resa, plugga på annan ort eller göra vad fan jag vill när jag har chansen.
 
jag trodde inte du var så förtjust i hundar? och nu har du hund?
jag var inte så förtjust för två år sedan, men då jag började vara hundvakt ella, ernst och en amstaff som heter aliss blev jag frälst, en hundnörd, helt förälskad. jag vill ha hund i hela mitt liv, helt klart!
 
är ella din nu? om du och r skulle gå isär, vem skulle ha ella?
nu är det ju så att jag och robin har gått isär. jag har tagit hand om ella i lite mer än ett halvår nu men egentligen är hennes "riktiga" ägare robins faster. men eftersom att jag har haft huvudansvaret för henne så länge så har vi sagt att hon ska bli vår/min. men nu när jag och robin har gjort slut så har de beslutat att för ellas bästa så ska dom ta tillbaka huvudansvaret. dels för att hon trivs bäst i flock och hos malin finns ernst (en fransk bulldog som hon vuxit upp med). hon har även ett knäproblem som heter patella vilket gör att om hon inte får daglig lek med andra hundar (det är bästa sättet för henne att bygga muskler) så kan det bli värre när hon blir äldre. och sen så är det ju såklart ännu svårare att vara hundägare när man blir ensam om ansvaret, så nu blir det såhär, ella går tillbaka till malin, jag får ha henne när jag vill och kan. men nu kommer jag ha tid för att resa, plugga/jobba på annan ort och helt enkelt inte vara bunden ett tag. när jag känner att det är helt rätt så kommer jag skaffa hund igen, kanske en fransk bulldog, men ingenting kommer någonsin kunna ersätta ella. det här känns självklart helt sjukt jobbigt för mig eftersom att jag och ella har kommit varandra så nära och hon känns som en dotter för mig. ni som inte har hund förstår kanske inte hur jag känner men nu vet ni iallafall.
 
kan inte du skriva en kompislista? vore kul att veta vilka som är dina närmaste vänner, typ topp tio?
förlåt, men jag skulle aldrig kunna rangordna mina vänner i en lista. men jag älskar dom alla, det kan jag lova!
 
vad är det bästa resp det sämsta med robin?
bland det bästa: att han är så knäpp ibland och han låter mig vara knäpp. vi kan vara oss själva helt och hållet med varandra. bland det sämsta: att han kan vara lat, rätt ofta, men ibland är det positivt då jag bestämmer mig för att vara lat med honom.
 
hur stor blogg har du?
inte stor alls, jag har den ju egentligen bara för mina vänners skull och för att jag tycker det är kul att blogga!
 
hur många läsare?
mellan 150-200 unika per dag.
 
tips för att starta blogg?
tyvärr så är jag nog fel person att fråga. bestäm dig för vad du vill ha för blogg och starta!
 
vilka bloggar följer du?
just nu är jag rätt less på till exempel kenza och alla andra modebloggare så jag följer mest småbloggar. men några exempel är mina vänner norrlander.blogg.se, dedi.blogg.se, nikkep.tumblr.com, dannelof.blogg.se!
 
roligaste / tråkigaste man kan hitta på i umeå enligt dig?
oj, roligaste är kanske att man kan åka segway, har aldrig gjort det men jag vill det. tråkigaste måste ju vara att gå på stan, vi har ju fan inget utbud!!
 
vart i sverige skulle du vilja bo om du fick flytta?
just nu är jag rätt inne på att flytta till lund när jag ska börja plugga. kanske blir det till hösten 2013, vem vet!
 
vad har du för framtidsplaner, typ närmaste året?
först och främst så ska jag, emelie och johanna dra till asien och resa i 2-3 månader. i höst ska jag även på arbetsintervju för apollo reseledare och det är inför sommaren 2013 så om jag får det så lär jag ju spendera några månader utomlands igen. om inte det blir av så lär jag flytta till en annan stad hösten 2013 för att plugga.
 
vad önskar du dig mest av allt just nu?
en kickass-höst och att de kommande tre månaderna ska gå fort som tusan och göra så minimalt ont som möjligt.
 
kan du berätta mer om spinninginstruktörsutbildningen? varför valde du att gå den och kommer du jobba som instruktör i framtiden?
på utbildningen fick vi lära oss bland annat passupplägg, musik (bpm, rpm, känslor mm.) och hur en bra ledare ska vara. det var hälften praktiskt och hälften teoretiskt och det sista vi fick göra var en redovisning i form av ett kort pass. det var svinroligt och jag fick bra omdöme av elvira så det var verkligen hur kul som helst. jag rekomenderar att gå utbildningen för er som gillar att spinna och även vill utveckla er själva som person, för det fick jag chansen att göra!
jag ville gå spinninginstruktörsutbildningen för att jag under tre års tid spinnat på iksu som en tok så jag ville utvecklas mer i min teknik och lära mig hur man instruerar. jag har sökt på iksu men dom har inget behov just nu, men så fort jag är på plats i umeå eller vart det nu kommer vara så tänker jag ta tag i det och börja instruera. jag kände verkligen att det var något för mig så jag tänker inte ge upp!
 
bästa tränings och mat tipsen?
vilken bred fråga. när jag ska träna en dag brukar jag tänka kolhydrater innan men inte efter. bra svar va?? haha. nämen du får nog ställa om frågan lite mer specifikt.
 
varför är du så galet fitt!!!!!!!? sjukt snygg kropp! ja sjukt snygg hela du..
haha, jaaadu. jag vet inte om jag kan hålla med faktiskt, är inte helt nöjd själv men jag tränar mycket och försöker äta så bra som möjligt. den här hösten ska bli en riktigt sund träningshöst.
 
är det inte drygt att ha frågestund???
haha, nej det är bara kul! eller vissa frågor är lite dryga kanske...
 
bästa serien du sett? (utom oth, gills inte)
kan det vara o.c, näe, prison break, näe, new girl, näe, how i met your mother, näe, revenge, greys anatomy, näe, näe! how i met your mother vinner. lätt. om man bortser får oth.
 
sover du till tvn eller är du en aktiv tvtittare?
åh vad jag vill veta vem som ställde frågan! för det känns som att det är någon som vet svaret. jag somnar ALLTID när jag ser film eller tv, och jag pratar gärna i sömnen också. jag kan somna vart som helst, när som helst.
 
om du fick bestämma hur den optimala fredagskvällen skulle vara - vad hade dina planer varit då?
självklart ska den optimala fredagskvällen starta med sushi, i alla lägen. men det jag känner för just i detta ögonblick då jag hör regnet smattra mot taket är... filmkväll. jag hade varit med mina finaste vänner, laddat upp med chips, dipp, godis och läsk, sett flera filmer (jag skulle såklart sova), och bara myst. och sen varför inte ha en sleepover med skräckhistorier eller killsnack. men fråga mig imorgon så kommer jag säkert svara utekväll, det kan vara så optimalt det med.
 
varför söker du egen lägenhet?? du och robin har väl en superfin lägenhet?:(
som jag hunnit nämna i tidigare frågor så har jag och robin gjort slut. därför letade jag lägenhet. men jag har nu tagit  mig för att flytta hem till mamma och pappa, spara massor av pengar så jag kan göra så mycket roligt som helst när vi reser i asien. tre månader hemma ska jag klara av, det jobbiga är faktiskt att jag inte kommer bo i stan längre, men det är en vanesak.
 
vad tycker du om iksu plus?
jag tycker det är en jättebra idé att starta upp ett iksu i stan men jag tycker faktiskt att det var lite väl litet. gymmet hade ju inte alls allt man behöver och det finns ju inte spinning så för mig är det faktiskt inte helt optimalt.
 
hur fick du jobb på coop?
jag mailade, ringde, mailade och ringde igen. tillslut fick jag komma på intervju och började jobba direkt!
 
jag har en fråga, HUR mkt ska vi steka på en strand om 3 månader?;)
min fråga till dig undervattensskräcködlan: HUR mkt ska vi ligga inne om 3 månader? ingenting. vi ska BO på stranden. vi ska steka tills filippinernas befolkning kommer äta oss till frukost! åh vad vi ska steka. iallafall i början, tills vi blir less och inser att vi kanske ska se något också. hehe..

 


sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

jag har varit ledig måndag och tisdag och under dessa dagar har jag unnat mig ett flertal promenader med olika fina vänner och ella, tacosmiddag med syster, bror och wille, lite greysavsnitt och en sväng på iksu plus. igårkväll blev det välbehövd sushi med dedi följt av en sväng till vännäs där vi doppade grönsaker i dipp och snackade massa skit med lisa och linn. underbara tjejer, och råsköna katter för den delen. haha, jag är impad som tusan! nu ska jag titta igenom era fanstastiska frågor och se om jag ids svara idag eller imorgon. puss!
 

i can break all my rules

en läsare bad om frågestund, då har vi en frågestund! kör hårt.
 

saturday night


lördag och fest

dricker drinkar med nikke, snart drar vi på födelsedagsfest. det här äger ju!


fredagsmys

det hade vi igår! godmiddag, efterrätt, hyrfilm, godis och massor av mys. älskar dig robin!


höstjackan och mössan på

nu - stan med syster. det är ändå rätt mysigt med hösten.


puss på dig med

nu ska jag iväg på jobb efter två lediga dagar, trots att jag gjort något vettigt av båda dagarna så känns det väldigt skönt att åka på jobbet. annars så går jag bara och väntar på att förkylningen från utlandsresan ska gå över så jag kan börja träna igen. innan jag åkte var jag ju svintaggad på träningen och väldigt inne i att bli bättre och satsa, nu vill jag bra fortsätta! hoppas på att kunna prova på nya iksu plus imorgon. puss!


lånade de kloka orden av min vän desirée


jag får en känsla som jag aldrig aldrig aldrig haft förut

efter en powerwalk med emelie och en massa hemmafru-arbete åker jag och storhandlar. ikväll ska jag se x-faktor och mysa med nikkep. puss!


if you love it like i love it and if you feel what i feel inside, if you want it like i want it


hallelujah

ibland har man ju tur. min frisör ringde mig häromdagen och undrade om jag vill vara hårmodell för deras hemsida, eftersom att dom kommer klippa och färga håret innan så bjuder dom på det som tack. hon vill hålla sig till det jag har nu ungefär, kanske någon förändring men det är ju det jag vill så det är ju helt perfekt. tänk att jag har så lite pengar just nu som jag någonsin haft (typ) och verkligen behöver göra något åt mitt hår, och så kommer det här erbjudandet. hallelujah!

i mitt hjärta

jag har fullt upp med jobb om dagarna och att träffa nära och kära på kvällarna så räkna med en inaktiv bloggare i några dagar. här kommer iallafall tre små kollage från turkiet. puss!

 


this is love, this is love, this is love

åh turkiet var så bra! helt tokigt bra. kom hem igårkväll och nu imorse blev jag inringd på jobb så hinner inte skriva så mycket nu men jag bjuder på en fin bild från kleopatrastranden andra dagen. puss!
 



älskar dig så det knakar

lite ska-snart-åka-bort-en-vecka-och-inte-träffa-mitt-hjärta-på-evigheter ångest. men det är väl bara normalt!?

annars så lyfter planet om ca 4 timmar och om ca 15 timmar ligger jag och johanna på en varm och solig strand. inte så dåligt.

 


r och e

shit.. nu är jag riktigt jävla trött ska ni veta. känns inte så jobbigt nu att bara lata sig i en vecka framöver. snart slutar robin jobbet och då ska vi mysa till max eftersom att det är sista kvällen och natten innan en vecka isär. har tänt ljus och dukat upp massor av gott kvällsfika på matbordet. här kommer en jättemysig bild på mina två absoluta favoriter i hela världen. puss!

 


tränatränaträna

idag har jag packat inför resan (imorgon drar vii) och fixat lite smågrejer här hemma. imorse hann jag även med ett styrkepass på iksu och snart ska jag dit igen. spinning x2 står på schemat, ska köra 55min och direkt efter det 40min. tycker det kan vara rätt skönt att köra långa spinningpass ibland, och nu känns det extra bra att träna ordentligt innan resan då det inte kommer bli någon träning på en hel vecka! pusss.
 
 


it hurts like heaven

igår startade jag dagen med lite mer än 1 mils powerwalk med emelie. det var riktigt skönt och trevligt, mycket snack om vinterns asienresa och såå, hihi! det följdes av middag och bio med ett gäng tjejer, magic mike kommer vi leva på länge... hehe, galet bra!

 


ledighet

man ska ju inte klaga, men tusan vad tråkigt det är att vara ledig ibland alltså. jag blir så rastlös och kan inte riktigt bara unna mig att inte göra någonting. idag har jag iallfall försökt sysselsätta mig med en sväng på stan och lite shopping, en promenad med emelie och hennes hund, spinning på iksu och ett mysigt kvällsfika med robin. puss!
 



4 dagarrr

nyss hemkommen från ett ställe och snart ska jag vidare till nästa. jag och johanna kände ungefär samma grej i slutet av sommaren, vi hade jobbat hela sommaren, vädret hade varit sämst och umeå är ju som vanligt alltid småtrist, så vi bokade. all inklusive direkt från umeå, ett fyra-stjärnigt hotell i centrala alanya och bara ett stenkast till kleopatrastranden. så bekvämt, så perfekt. känns inte helt fel att åka från regn och kyla till 28 grader värme och strålande sol.


coldplay


helgen genom min nikon


helgen genom min iphone


hemma

nu är jag tillbaka från stockholm och uppsala! blogg.se appen har laggat som bara den så det har inte gått att uppdatera något där borta. jag hade iallafall en fantastisk födelsedag och som pricken över i:et har den här helgen slagit många andra. colplay var helt galet bra, det bästa jag någonsin sett och hört. tjejmilen gick suuper, sprang på 51 minuter och banan vad 11km. det var jättemysigt att spendera en hel helg med syskonen och även få träffa kusiner och kusinbarn. shopping, ikea och god mat. nuu tänkte jag lägga upp några bilder från födelsedagen för att sedan bildbomba er under dagen med lite från helgen!
 

RSS 2.0