my hands, they're strong, but my knees were far to week


i hate to turn up out of the blue, uninvitet

mina dagar ser ungefär likadana ut nuförtiden. men idag har det hänt grejer: jobb, spinning, powernap 3 timmar, vaccination mot hepatit a+b, tacobuffé på balder, fjällrävenjacka-köp. vet dock inte om jag ska behålla jackan, den är jättefin men kostar kanske egentligen lite mer än vad klarar av för tillfället. betalade faktiskt thailandresan igår. (wie!)
det var mamma som tog sprutan på oss idag som är inför thailand, den skyddar mig faktiskt resten av livet, måste bara ta två till inom ett år. fy-satan vad jag hatar att ta sprutor, jag kommer aldrig vänja mig. tur att min mamma är så gullig att jag fick en diamantring och ett coolt plåster som alla barn. nu ska jag krypa ner i min onepiece och äta glass med lakritsströssel och se idol


you know how the time flies

jag ska snart kila till jobbet - vilket jag gjort varje dag denna vecka förutom måndag då jag hade feber och ont i halsen. men nu mår jag bra och började träna igårkväll. nu blir det hårdträning fram till thailandresan och inga sjukdomar är välkomna! ledsen för dålig update men jag orkar bara inte ibland. puss på er!


sometimes it lasts in love, but sometimes it hurts instead

idag har jag hunnit med att jobba, äta en supergod middag med niklas och även förtära lite rödvin med samma man. ikväll bär det av till fredriksson där vi möter upp sabbo och company. ses vi på corona i vimlet kanske?


cause there's a side to you that i never new, never new


it was dark and i was over, until you kissed my lips and you saved me

oops, här har det inte hänt mycket. men bakom kulisserna har det då varit fullt upp då vecka 37 har innehållit aktiviteter som barnvakt, jobb, spinning, indoorwalking, bodypump, spinning, ännu mer jobb och ännu mer barnvakt. jag gillare! idag är det fredag och jag är ledig tack vare hillevi som ville ta mitt pass. jag är inte lat det är bara det att från och med imorgon så jobbar jag 14 dagar i sträck vilket känns rätt mycket för lilla jag. det kommer bjudas på pass på både coop och team sportia, dubbelpass och heldagar. det känns väl mycket, men mitt i allt detta så kommer tanken på thailand upp, två veckor av total avkoppling, värme, sol, bad, utflykter och mys med mig sköna böna. åh! nu ska jag fortsätta njuta av min lediga dag med melissa horns nya album och en stor och härlig frukost. vi hörs!

i close my eyes, even though i’m scared of the dark

haha, jag hade velat säga "ja, jag har färgat håret platina/grått". bara för att jävlas med dig som verkade väldigt upprörd. men sanningen är att det bara blev så. men en nyhet är att jag har bokat tid för färgning om tre veckor, ska bli brunhårig närmare bestämt. men nej, just det, jag ångrade mig ju och bestämde mig för att förbli blond. fegis. men om tre veckor ska iallafall istället utväxten försvinna!

ikväll jobbade jag till 22.15, sabrina också. niklas plockade upp oss och fram tills nu har vi suttit i min soffa och snackat skit. en bra kväll. men nu är jag ensam och har tråkigt. kan ingen komma hit och hålla mig sällskap? eller så säger du till så kommer jag till dig.

för någon bad mig tänka om

veckan blev inte som planerat då jag gick och drog på mig en rejäl förkylning och lite feber på det. men nu är det fredag och ikväll blir det kinamat, bowling och sleepover med robin och hans lillasyster maja som vi ska vara barnvakt åt i en vecka!


my favorite thing

jag la ner det där med "one confession" som var med i förra listan jag gjorde. kan inte komma på något, ledsen! annars så flyter livet på med jobb, träning och annat trevligt. hittade ännu en lista hos dedi så njut ba njut. favoriter var det alltså.

 

rum i huset? sovrummet, "sovrummet". lätt finast och mysigast.

parfym? "escada desire me" som jag har haft i snart tre år.

månad? maj, våren är kommen och vi har en hel sommar framför oss.

tidning? veckorevyn!

blomma? plastblommor, lätt.

glass? jag som inte är så förtjust i glass, men om det är pinnglass så väljer jag piggelin men annars vanlig vaniljglass.

bok? jag läser så hemskt lite så jag får gå tillbaka några år då jag läste en bok som heter i taket lyser stjärnorna, den tyckte jag om.

författare? aaah, ingen aning. astrid lindgren är ju en legend.

skådespelare? svår fråga när det finns så många. jag säger: alla snygga manliga skådespelare! hihi.

TV-program? how i met your mother!

musik? jag lyssnar på allt. då menar jag verkligen allt. här har ni en spotifylista som jag har haft i ungefär två år. Linnéas

artist/grupp? melissa horn, oskar linnros, daniel adams-ray, veronica maggio, kent, moneybrother..... åh, det finns så mycket.

låt? jag kommer aldrig bli less på oskar linnros låt annie hall, kents utan dina andetag och pärlor.

djur? hundar.

mat? jag är hungrig som tusan just nu så jag säger allt. ge mig vad som helst och jag äter upp det.

dryck? juice eller cola.

godis? saltlakrits eller sura godisar.

frukt? melon, ananas, kiwi, passionsfrukt.

krog/restaurang? jag tycker om krogarna rex, allstar och corona mest i den här lilla skitstaden.

färg? vitt, svart och lite stänk av rosa och lila kanske.. hemskt svår fråga det här också!

doft? snus! nä, inte riktigt. lätt robin! (när han inte har på sig sina fotbollskläder)

siffra? ingen aning!

sport? löpning.

lag? ingen aning!

plats? vilken fin strand som helst i vilket fint land som helst.

drog? robin, iih.

affär? gina tricot. handlar hälften av alla mina kläder där, som alla andra. kul!

café? brobergs såklart. hihi!

skor? jag vet inte vart jag ska börja. men alltså, converse är ju så bekvämt.


i find shelter in this way, under cover, hide away

snart kommer nathalie och marcus till oss för att äta tacos och dricka vin. mys! hundarna är här och jag är lycklig.


för jag har trillat dit, jag har fallit, jag har vaknat

efter fyra oc-avsnitt, ett besök på iksu och en riktigt mumsig lunch så väntar jobb. fyra timmar, 16-20, och när jag kommer hem väntar ella och ernst. åh vad jag har längtat, hela helgen ska jag få ta hand om dom, underbart!




RSS 2.0