baby, we can do it

ikväll har jag och towe unnat oss chips, cola och godis. i en månad från och med imorgon får vi inte stoppa i oss varken godis, chips, läsk, saft, kakor, skräpmat, glass.. ah ni fattar. samtidigt ska vi såklart träna som idioter, men det gör vi ju nästan redan, hehe! vi kallar det vår nyttiga månad, samma som vi hade månaden innan vi åkte till turkiet i förra våren, vilket faktiskt gick riktigt bra, vi kände oss så snygga och fräscha! så nu är det dax igen, vi börjar med en månad och ser om vi känner för att fortsätta, kanske ända fram till sommaren, då vi kanske ska utomlands tillsammans igen. så, hejdå onyttigt, hallå nyttigt!


i got nothing but love for you

idag, som alla andra dagar, längtar jag till sommar och sol! och varför inte en glass?
nu ska jag på lunchdejt med killen jag firar ett viss antal månader med just idag. puss!


king of my castle

gårkvällen blev en riktig höjdare - middag på femman, följt av dans och goda drinkar på allstar, följt av två stora pommes och en cheeseburgare på donken. som sagt, en riktig höjdare! idag stod det jobb och sabrina på schemat. äh, nu orkar jag inte tänka mer, ni får några av gårkvällens bilder, nu ska jag sova!






sweat baby, sweat baby

nyss hemkommen från en löptur. det blev en sådan istället för spinning imorse, kände för att sova ut litegrann. nu ska jag bara trycka i mig lite lunch för att sedan ta en promenad till jobbet. 14-18, sen är det raka vägen hem där sabrina, niklas, kittis, varsin rosa panter och några cider. ikväll är det vip.kväll på femman då dom bjuder på middag från olles, självklart utnyttjar man det, men sen traskar vi vidare till allstar för att skaka lite rumpa. ser fram emot kvällen, känner på mig att det blir en grym kväll. men nu - jobb!


jag och sabrina på tc på annandagen

hello hello baby

jag vet inte varför jag fortfarande sitter uppe och jag vet inte varför jag gick in på blogg.se. men i brist på annat att skriva så lägger jag upp en bild på mig som lady gaga. sceniska projektet 2010, grymt kul!


allt jag någonsin velat ha

jag är ute tidigt i år. fick syn på den här underbart fina bikinin med volanger på h&ms hemsida, så idag när jag hade vägarna förbi stan så gick jag in och köpte den. och just idag så hade h&m ett erbjudande att man fick 20% på alla underkläder, så det var ju som hittat. 189kr för över- och underdel! nu ska det bara bli lite varmare tider så den kan användas.. nu ska jag ut i kylan med niklas, towe och hunden!


i took the good times, i'll take the bad times

godmorgon solstrålar! det underbaraste i världen måste ju vara att få vakna upp med en varm och mysig kropp som håller om en ♥
inatt har jag drömt, hela natten, om baldagen. kan bero på att jag för fullt håller på att fundera vad jag ska ha för balklänning, igår bestämde jag mig och en sömmerska ska sy upp den åt mig. hoppaas det blir bra. nu vill min bfriend mysa, åh vad söt han är när han sover!! kyssn

tonight i'm loving you

ett löp-, bodypump- och spinningpass senare så är benen mörare än någonsin. imorgon tror jag att jag åker och ger triceps och biceps en omgång för att orka med morgonspinning på fredag. jag känner mig i toppform! nu väntar kvällsfika och en god natts sömn. puss!

you're so damn pretty

jag förstår som inte vart allt och alla har tagit vägen. men jag lever ändå. förstår bara inte vad som hänt.
här får ni nån bild från lördagens förfest, det blev en riktigt bra afton och corona var faktiskt riktigt bra, trots sina små missöden.





it's a little bit funny, this feeling inside

volympuder, nagellack, kajalpenna och ett par ljusrosa spetstrosor. h&m och gina! vilken underbardag det har varit, och nu ska den avslutas med en löptur på 60 minuter. pusss


baby girl i want your look

efter en heldag i skolan är jag rätt nöjd med mig själv då vi hann mer med låten än vad som hade planerats! fräscha brudar ska snart göra sin första rosa pantern för att skåla in kvällen. om ett tag kommer folket till oss och senare gör vi coronas dansgolv osäkra! ses vi? det hoppas jag! kyssn


i can't keep my hands from you, and tonight, i know that you don't want me to


i am not a robot

idag är vi lediga, men självklart finns det en hake. vi ska tillbringa 12 timmar i skolan imorgon istället. en lördag. en lördag då jag hade kunnat jobba, eller varit ledig. jag ska kanske berätta varför jag ska tillbringa 12 timmar i skolan en lördag, det låter säkert absurt. det är så att musikproduktionsprogrammet, som jag går, ska nu skriva och spela in ev eller två låtar vi gjort själva som vårt slutprojekt som lärarna kan grunda våra betyg på. det ska bli kul, mest att se resultatet, som lär bli bättre än jullåtarna vi gjorde i årskurs ett. haha, vilket skämt. men man fick ju iallafall vara med i radio, slå den ni! näe, hörni, nu ska jag, förutom att gå in på facebook varannan minut, skriva om popmusiken under 70-80talet. intressant och drygt på samma gång. men det måste göras nu, för om två timmar kommer towe hem och då bär det av mot tentons svettiga lokaler. idag pumpas det quadriceps och gluteus maximus och medius. puss!

i just came to say hello


i could watch you for a lifetime, you’re my favourite movie

nu går ni in på den här länken, stoppar in de bästa hörlurarna ni äger i datorn och sist men inte minst - njut. njut av musiken, sången och texten. underbart. helt fantastiskt.

♥ ♥ ♥

hej gullungar! nyss hemkommen från en underbar kväll, natt och morgon. jag har tillbringat senaste 20 timmarna på hotell med världens finaste kille.
nu är jag tillbaka i vardagen och det verkliga livet igen iallafall, snart bär det av till tenton och ikväll blir det plugg. puss!


i'm addicted and i just can't get enough

den här veckan har jag hunnit med mer än vad jag vanligtvis hinner med en söndag-fredag. jag har tränat och därmed skaffat mig träningsverk och möra ben, jag har druckit vin med fina vänner, jag har pluggat matematik och nutida konst. en relativt bra vecka. i helgen fortsätter jag med den här ~duktigtjej~stilen. ikväll är det bio med mr. widmark, trassel 3d, grymt. imorgon, då jävlar, 07.00 och framåt står namnet isaksson uppskrivet på tvättstugelistan, även så står det löpning på träningsschemat, följt av fotbollsmatch - nej, jag ska inte spela, jag ska kolla såklart. mot kvällskvisten är det gomiddag hos mor och far. vad söndagen bjuder på mer än jobb får ödet avgöra. nämen, jag känner att livet flyter på rätt bra. längtar fruktansvärt till middag och hotell på alla ♥ dag på måndag iallafall! men, nu ska jag sitta och plugga två timmar innan min sånglektion börjar. ha en bra helg! kyss!


jag och philippa i tisdags

jag var din, ja jag var din

efter en god natt sömn med r i min säng så klev jag och towe upp jättetidigt för att köra spinning45. efter en kylig promenad hem från tenton och en stor och god frukost tog jag på min täckisarna och cyklade till skolan. 18-. jävla vinter. men hallå, visst är jag duktig!? nu har jag matte, kuligt värre.
vi hörs!


du gör min dag




some shit's so hard to swallow

det blev en trevlig kväll igår, kinamat och lite vin hos nathalie. myspys!
men som jag brukar säga - varje dag lär man sig något nytt - det gjorde jag idag. jag känner mig besviken, ledsen och arg.

nu ska jag och towe, efter en kväll med träning och mean girls, gå och sova. imorgon är det konsert i kafeterian på midgård klockan 10, be there om ni vill höra grymma låtar framföras av grymma musik- och musikproduktionselever. kramis!

dina händer är fulla av blommor

jag är jättetrött, försov mig. blä. idag är det iallafall hemmaplugg som gäller. nutida konst, matematik, sångläxa, gitarrläxa och så ska jag träna på ensemblelåtarna. ha det bra så hörs vi! ps. köpte en fin, lite kortare, topp igår på h&m efter jobbet, 69kr! ds.


i'm just a teenage dirtbag

jag leveeer! sitter i skolan nu och snart ska ensemblegruppen träffas och repa på låtarna vi ska spela i kafeterian på torsdag.
http://www.youtube.com/watch?v=FC3y9llDXuM
http://www.youtube.com/watch?v=Fzu41ndkUpE


annars då? helgen har varit bra - jobb, träning och mys med mina bästa. skönt med en lugn helg, jag känner mig faktiskt riktigt utvilad idag. och bra är väl det, för idag efter skolan bär det av till team sportia för att jobba tre timmar och ikväll är det löpning och core control på träningsschemat! kommer inte ha så mycket tid att vila idag alltså. ha det bra!

you rock my world

när jag kom hem från jobbet väntade en pojkvän, tända ljus, påbörjad hembakad pizza och en väldigt söt katt. nu är jag mätt och belåten och snart bär det av till backen. ikväll blir det skran-åkning och filmmys. puss!


you light my morning sky

jag måste börja med att säga att jag hade en helt underbar dag igår. en heldag, jag fick till och med somna med honom ♥
imorse skulle jag skjutsa mamma och pappa till flyget, dom ska tillbringa helgen i stockholm, och därmed ska jag ta hand om lisa-svanslös i helgen. det ska faktiskt bli riktigt mysigt, med tanke på att jag ska ha en lugn helg med robin, towe och jobb. nu ska jag ta en dusch, för här sitter jag helsvettig i soffan, jag var faktiskt nyss på ett spinningpass. klockan sju på en fredagmorgon, jag och towe konstaterade att det nog var det hurtigaste vi gjort på väldigt länge. vi hörs, puss ♥


lisa när hon var valp, höll jag på att säga - när hon var lite kan man säga, hihi!

your kisses lift me higher

ikväll, efter tre timmars jobb på team sportia, införskaffades ett träningskort på tenton marieberg tillsammans med towe. det inleddes med spinning 55, riktigt bra pass. nu är benen slut och magen mätt efter ett ordentligt kvällsfika. jag har väl inte så mycket mer att säga än att ni får komma ihåg att det som skrivs här får ibland tas med en nypa salt. idag var ingen bra dag och jag hade bara lust att uttrycka mig här lite småironiskt.
OBS! det där var inlägget jag försökte lägga upp igår, men mitt snabba internet ville inte.

nu är jag nyss hemkommen från iksuspa med min älskling. det blev massage, aromabad, solrum, bad och en massa mys. det var för övrigt en av mina julklappar till robin, det var ju perfekt att jag också fick ta del av den, hihi! vi hörs, kyss!


mitt i allt ska man räcka till

jag hatar mens, jag hatar mensvärk och jag hatar den fruktansvärda pms jag får av mens. jag älskar alltså inte mens. hejdå.


i just came to say hello

fan, jag skrev ett inlägg, men det försvann. orkar inte skriva om det. åh. här är iallafall de fynd jag gjorde idag, eller fynd och fynd, en tröja från gina för 149kr och ett par skor från skopunkten för 399kr!



give a little bit of your love to me

igårkväll(natt) blev det lite äventyr, like old times. jag tycker så mycket om min robin, ni anar inte. idag blev det skola och shopping på stan, visar vad det blev sen, det var ju ett tag sedan ni fick ta del av mina inköp. puss!


knäppisar som väntar på bussen idag

RSS 2.0