here we come!

taggen blir större och större nu.. om drygt en timme sitter vi i bilen mot östersund. jag, elin, sara, carro och niklas. det här blir kuung. vi hörs och ses när jag kommer hem, pigga och krya! om vi inte ses där vill säga! PUSS


packing





trots att jag har tre stora garderober, fullproppade med kläder, kan jag ändå inte hitta passande kläder för en regning och kylig festival. kanske beror på att jag inte gillar den typen av väder, eller så finns det inte kläder för det. inte snygga iallafall. äh, vem bryr sig, det är ju festival.... nu packar jag iallafall för fullt, för snart drar jag in till stan för filmkväll, imorgon jobbar jag tills vi ska åka! hinner helt enkelt inte någon annan gång. åh nu börjar jag ändå bli taggad.. även på ditresan som för en gångs skull inte är buss utan biiil. det blir passaten, combin, turbon, finbilen.. det här kommer bli grymt, speciellt med mig som shaufför ;) nu ska jag sluta babbla och packa istället, hörs!

tredje året i rad

på onsdag är det dax igen, storsjöyran. de två gånger jag varit där har det verkligen varit hur.bra.som.helst! jag veet att det här året kommer slå de andra med tanke på olika omständigheter. livet leker. det suger dock att det ska bli kasst väder, men äh, det ordnar sig! bju nu på lite bilder från storsjö 2008 och 2009, enjoy!














TAGGA

"linnéa, visst är det tisdag imorgon?"

kom precis hem från jobbet, det fick bli cykeln idag. det ska det även bli imorgon och på onsdag. nu ska jag laga mat, betala räkning från hm, börja packa och sen kommer philippa och ser film! puss

kul, jättekul

jag nämnde ju senast att jag skulle färga mitt hår. det gjorde jag också, tre gånger. det börjar med att jag ska färga utväxten, det visar sig lika snabbt att det är något fel på färgen för halva håret var grå-brunt och halva var min blonda-fina-färg.. panikslagen åker jag in och gråter hos en randomfrisör, skämmer ut mig och får tips om att slingning nog är bästa lösningen. köper två paket slingfärg och åker till syster som ska få ett pris i bästa hårfixare. hon fick inte bara nästan tillbaka min hårfärg utan hon fick mitt hår att leva med hjälp av underbara frisörshampoon och balsam. TACK! vilken dag alltså.. eller rättare sagt, vilken helg!
kom precis hem från sabbo och nu ska jag sova, jobb 12-18 imorgon, puss!

en riktig pangbild på mig från i fredags!


HITTAD!

har inte känt mig lyckligare på länge när jag såg den där, under mattan där jag satt i bilen fredagnatt. helt sjukt. haha! så nu är alltså mitt nummer tillbaka, 070-6818295. ring inte det jag gav ut förut, så hamnar ni hos mamma! nu ska jag färga mitt hår! höörs

saknar min mobil..

nu går jag runt med en tegelsten som iofs är rätt bra men jag vill ha min!!! idag ska jag leta i bilen jag åkte med i lördags och se om den kanske ligger där. om den inte gör det, då ger jag upp, då är den borta. förstår verkligen bara inte hur och när det hände. FAN.


en fredagkväll...

det började med barnkalas för elvira, jättemysigt, jag vill också vara 10år gammal... sen blev det förfest och senare sommardroskan. det blev mycket häng med sabbo och massor av randomfolks. sedan blev det macdonalds och efter det, kvällens bästa, min mobil försvann. mitt i dimman, den är spårlöst försvunnen, det gillas ungefär SÅHÄR mycket av mig. nja. så kära folk, ni kan ju skriva era nummer... mitt premilinära är 0706435757. det enda positiva med mobil-tappandet är ju att jag upptäckte det morgonen efter, så jag hade en grym kväll iallafall! pussss

 





trion är samlad

ääääntligen! ikväll blir det att tjocka och se film, sen sleepover såklart. ha en bra kväll, pussi!


you never were and you never will be mine

igår hamnade vi hos sabbo. där var vi till vi i natten kom på att vi skulle bada i nydala, och så blev det. bilderr här då

 



1,2,3 fanta & rosé

idag har jag och bror tränat på sången till bröllopet jag ska sjunga på i sommar, efter det blev det shrek 3D med elvira anna och mange. den var braaa. nu är jag hos sabbo och här är jag carro niklas sabbo och snart kommer sara och halen. vi hööörs sötisar



jag och niklas :)


disneymarathon

taggarr! det blir jag, niklas, jonas, philippa och kanske krikko. vi ska se pocahontas, herkules, tarzan, aladdin och kanske lejonkungen och mulan! love it! hörs :)


you never were and you never will be mine?

jag är ledig imorgon, det är därför jag fortfarande är vaken. samtidigt har jag ont i halsen, dum! vet ju dock vem/vad jag kan skylla på..! det jag vill komma fram till är egentligen att jag borde sova. dels för att jag har ont i halsen och för att jag är trött, men något i mig säger att jag inte behöver det bara för att jag är ledig imorgon. dum igen! nu är det dags, puss, kram och godnatt! ♥ ♥ ♥

kan inte hjälpa att jag saknar dig

direkt efter jobbet idag åkte jag till syster där det blev godmat, jag och elvira cyklade och hyrde Bolt och såg den. eller såg och såg, jag sov hela filmen. kul! och nu dåe, jag lyssnar på musik och funderar, det brukar bli så när jag är ensam. jag funderar på att gå och lägga mig eftersom att det blev ungefär max fyra timmars sömn inatt, jag går runt som en levande zombie. kul, jättekul!

söndagkväll

blev en trevlig afton som avslutades i innertavleån, ccrazy!

 




love the way you lie

ännuuuu en lyckad helg, en lyckad vecka och ett lyckat liiiv. nämen helgen var kungers! fredag var jag med nathalie, philippa och elin. det blev grillat och häng i toyan! lödagen bjöd på personalfest med team sportia, s j u k t bra kväll! gårkvällen var en filmkväll med philippa men förvandlades fort till något annat när niklas och jonas kom förbi! här kommer iallafall bilder från i lördags...

















3 words

just nu är philippa, elin och nathalie här. allihopa från älskade team! vi åt nyss grillat, supergott.. nu blir det mys och senare kanske vi tillochmed drar ut på sommardroskan. ha en bra kväll allihopa!

jag, nathalie och philippa för någon helg sedan!


you don't get another chance, life is no nintendo game

ensamheten är lustig, den väcker massor av tankar och det gillar jag inte. aja, nu ska jag sova för jag har träning klockan 10 imorgonbitti innan jobbet som börjar 12. godnatt med er..

finest


borta bra...

men hemma bäst? kanske det. just nu känns det då inte så, när jag sitter här i min säng helt ensam och vet att det är 10 grader kallare där ute än vad det är i stockholm. vi hade det hur bra som helst där nere! hann med bland annat: flyga flygplan med emil (världen är liten), barkaby outlet, turistpromenad i stockholm (slottet, riksdagen, gamla stan osv), vaxholmsbåtarna ut till vaxholmen, shoppa, åka berg-och-dahl-banan och gå spökhuset på grönalund, gå på josefinas och humleparkens uteservering tillsammans med towe och rickard, checka in globen och skywiev (jag åkte dock inte, feg), shoppa mer, äta nachotallrik i 45,8 fucking grader ute i trädgården, förkrök i humlegården med gotjejerna, dansa loss på rose där vi även träffade kissie, käka donken på en park mitt på stureplan, shoppa mer! och under hela denna tid: utomlands-värme och ont i fötterna. haha.. helt underbart. men bilder kanske är en roligare variant:







































det har helt enkelt varit hur. bra. som. helst!

stockholm snart dåe

om bara några minuter kommer pappa och hämtar upp mig. måste göra lite ärenden i stan innan jag sticker iväg (bland annat hämta ut storsjöbiljetterna!!). jag är så laddad inför att göra stockholm osäker med techno-nicke. även towe och finfamiljen som vi ska bo tillsammans med! hoppas ni får det fint här, vi kommer visst ha runt 30grader kommande dagarna. klagar inte! höööörs PUSS!

 

shorts; only, linne; h&m, hatt; h&m

packarr

fotboll igår med philippa dåra. det mycket trevligt, vårat favvolag vann så nu är jag väldigt taggad på att bli bjuden på fika he-he! skämtåsido, nu har jag packat typ allt inför mina fyra dagar i stockholm, flyget avgår 14.50 idag. nu ska jag ut och löööpa, vi hörs innan jag åker sen, promise! pusss

mysbilder

nu är jag hemma från stugan en stund. jag kollar upp lite kläder och sådär till imorgon då jag åker till huvudstaden (TAGGA)! åker snart tillbaka till stugan och äter middag och myser med småtjejerna för att sedan åka hem igen och se fotbollen med philippa.
ha det bra!







rehab

jag ska nu snart ner till stugan och träffa bland annat dessa sockersöta tjejer, hörs och ses imorgon!


crazyshitgoingon

 

det började hos phillippa igår vid åttatiden. jag, natta, fille, angelica och therese lekte med hundarna och förfestade. vi åkte senare in till sommardroskan där det blev dans och jag träffade en massa roligt folk.. vid tvåtiden lyckades jag och krikko åka Gratis taxi till mariehem där det var efterfest hos jonas. fetbra kväll, minst sagt!

 


godnatt

trött efter en dag i solen och dubbelpass (löpning imorse och spinning ikväll). jag hinner få mig sju timmars sömn innan jag ska kliva upp för att åka på fredagsfikat på jobbet. idag när jag och philip gymmade lite efter spinningen så kom vi fram till att eftersom att vi inte börjar förän tolv imorgon så ska vi gå till badmintonstadion och köra lite badminton mellan fikat och jobbet. ska bli riktigt kul att spela igen, efter många år! :) godnatt på er!

you've blown my mind

igårkväll var jag i stugan med anna, mange och elvira. vi åkte ut och fiskade, såg fotboll och det blev även lite bad för elvira..
idag har jag legat och stekt hela dagen i stugan. nu är jag back in "town" och ska snart på nathalies spinning-pass!
ikväll blir det dedi, niklas, fellan och kanske någon fler. vi ska mysa!


herrå

idag blir det jobb, efter jobbet cykelträning direkt ut till stugan där jag ska tillbringa min tid minst till imorgon. ha det bra så hörs vi när jag kommer hem till internet!

PUSS


if we ever meet again

pipes, donken, allstars, cykla hem. det blev en lugn och väldigt bra kväll. nu ska jag sova för jag jobbar heela dagen imorgon. PUSS

 



kvällens

ikväll blir det pipes eller kanske någon uteservering med elin och niklas. ha en bra kväll allihopa :)

 

topp; h&m, jeans; cheap monday, ballerina; din sko

ditt paket har kommit

idag fick jag ett sms där det stod att mitt paket från h&m har kommit. som jag beställde för ungefär två månader sedan, h&m har verkligen sämsta leveranstiden tycker jag. men nu är det här iallafall... en rosa volangtopp för 149kr och en vit bikini med fina gulddetaljer. om jag inte minns fel så kostade den 79kr/del.


stugan idag


haha, vem är mest muskulös, storebrorsan eller lillsyrran?

sleep alone

jag undrar om det här sommarlovet hade tänkt bjuda på EN tidig kväll. igår efter ett trevligt fika på gäteborg så tänkte jag åka hem och sussa tidigt för en gångs skull. men nääääe, då möter jag upp niklas och magnus, glider runt lite tills vi samlat på oss lite fler människor som jonas, agnes, fellan, halén. det hela slutade med filmkväll hemma hos mig. jag sov iofs hela filmen (somvanligt) så visst blev det ändå en hyffsat tidig kväll...

nu ska jag ut till älskstugan och sola hela dagen, vi hörs!

one week to go



om 1vecka spenderar jag och palm cirkus 1vecka i stockholm tsm. tagga det dåe!!!

byebye baby

ligger här med mina känslor för edward.. och jacob för den delen. men mest edward såklart. jag vill också ha en vampyr som tar hand om mig och älskar mig som han älskar bella. jag vill ha edward, exakt så!!! men vissa saker kan ju diskuteras när det gäller hans så kallade regler och sådant. nu ska jag sova och drömma om min vampyr-prins! KYSS

 


helg i umeå

minst lika bra som borlänge! haha nämen sådan ska man inte vara, men bra har vi haft det, bra som fan! här kommer en sammanfattning med mest bilder..

fredag: jobb hela dagen, en philippa som fyllde 19 bast, skön förfest hos erik, göteborgfesten, sedan en som vanligt rolig "hem"resa.

 

lördag: även en dag full av jobb, grillning och förfest hos nathalie med philippa också, tapas, gled runt i en hummer, efterfest på öbacka!

 


söndag: jobb, ljuva jobb, chill med niklas, följt av en biokväll med niklas, elin, jonas, fellan, angelica, nathalie och philippa! jag såg eclipse IGEN på bio, hihhihi

 

 


tack för en grym helg!!!


I wonder if I ever cross your mind, for me it happens all the time

kanske dax att sova nu, problemet är bara att jag vänt på dygnet. börjar tio imorgon men det är fredagsfika klockan nio. jag ska alltså kliva upp klockan åtta.. kan bli kämpigt! föresten, på tal om ingenting. 1a juli, sommaren går fort. ser fram emot resten av den som ska innehålla bland annat stockholm, storsjö och utlandet. nu ska jag försvinna in i drömmarnas värld... pusss

be mine

kollade igenom turkietbilderna och åh vad jag längtar tillbaka. jag ger er en liten bildbomb från randombilder jag inte visat. puss!

sista kvällen var bara för bra!


eclipse

"isabella swan, i promise to love you every moment forever" "i'm in love with you and i want you to pick me instead of him" 
vilken film. helt ärligt. jag finner inga ord, haha.. åh jag känner mig som en 14 åring som är kär i darin. jag blir tokig. vill uppleva äkta kärlek. måste ha. nu.


köpt!

det var länge sedan jag visade upp något jag köpt, så visst har ni missat lite. men nu ska det bli bättring. köpte igår en klänning och två väskor till imorgon, vet inte vilken väska jag ska ha meeen det ordnar sig väl! det är förövrigt coctail tema på morgonkvällens festligheter! inte bra bilder men här kommer dom iallafall.




klänning med små volanger; gina 199:-, väska med nitar; gina 149, väska med kedja; åhlens 129:-

min dag

dålig bloggning som bara den idag. det kommer det iofs vara hela sommaren, tror jag. idag har jag iallafall varit på stan med niklas och köpt bland annat en ny klänning till fredagens festligheter, visar imorgon. sen jobbade jag och efter det åkte jag direkt till iksu och tränade. ikväll har jag varit med niklas, carro, felicia och agnes på olles. nu är jag hemma, är överlycklig över att det blev en tidig kväll. vi hörs imorgonbitti sötisar:)


RSS 2.0