we runnin' this town just like a club, and no you don't wanna mess with us

mitt i all nervositet och stress måste jag bara meddela att min bästa vän towe kommer till umeå imorgon och stannar över helgen, älsk!!


you're kisses make my skin feel weak

ligger kvar i sängen med världens mysigaste skjorta på mig och saknar dig redan. tänkte se på lite one tree hill för att sedan kliva upp och börja ladda inför dagen. ikväll är det premiär av hitta joppe! be there, puss!


jag gav aldrig upp dig när du försvann

godmorgon solstrålar! jag sitter i ett rum med öronproppar och lyssnar på emil, zigge och tobias gå igenom en låt inför sceniska. emil fick idag, dagen innan premiär, hoppa in på två låtar och spela trummor på grund av att en kille fått förhinder. vilken tur att emil är vår bästa trummis, så det blir inga problem för honom! idag är det en genomgång av föreställningen och på eftermiddagen vårt sista genrep. spännande! ha en bra dag ♥

she's having the time of her life

igår började det hos krille med niklas, carro, sabbo, nathalie, och marcus. riktigt trevlig förfest måste jag säga! mot tolvslaget körde taxijonas oss upp till corona där vi hade hur kul som helst, iallafall jag! haha..
efter en dag av jobb och lite mys med r så ska vi snart till nathalie för att fika med henne och marcus. puss!




i found you

länge sen jag visade en outfit, jag har som inte haft tid. såhär ser jag ut ikväll iaf, tjenare utväxt. ha en bra lördagkväll snyggingar!


linne: h&m, jeans: rut mfl, skor: skopunkten, halsband: nelly, ringar: h&m

all this time, oh my love, where you been

sovmorgon, träning och stan är vad jag hunnit med idag. underbara ledighet. men hallå, vad hände med vädret? jag hatar kombinationen vinter + bilkörning. farliga grejer för fan. annars hatar jag inte mycket at the moment, jag är lycklig. snart är det gooomiddag här hemma, ska göra mig lite fin för efter det drar jag på förfest. ikväll ska vi dansa loss på corona. puss!

såg fan ut att gilla snö förra vintern, vad hände? snygg föresten.

put your hands on my heart

home sweet home, älskade säng. nu ska jag somna till one tree hill. ensam, men det måste man ju vara ibland också.
skickar några godnatt-slängkyssar till er, men flest till dig.


your love is my drug

galet trött jag är nu, men vi har tre timmar kvar i skolan. kulit! repen går bra, men allt kan bli bättre. nu är det middag och jag ska faktiskt testa billys pannkakor, det blir spännande! tre bilder från idag får ni av mig, pussar!



nothing but love for you


sugar you make my soul complete

i'm busy! jag är en upptagen tjej. igår gick jag en promenad och fikade på station med nathalie följt av filmmys med r.
nu ska jag träna på min dans! hörs!


mina snyggingar på corona i tisdags

tonight i lay my eyes on you

nervositet, trötthet och roligheter - det är det vi håller på med om dagarna. och om kvällarna och nätterna myser jag med mina fina. ikväll är det mys och sedan corona en sväng. BTW, missa inte föreställningen vecka 48!


never thought i’d ever feel this way again

hela den här veckan jobbar vi på med vårt sceniska projekt för att bli klara till nästa vecka. det kommer bli långa men säkert rätt så roliga dagar. kom till midgård vecka 48 så får ni se något magiskt!! här har ni ett smakprov - kamelen...


we are who we are

lördagskvällen började på haga - maja och philippa hade inflyttningsfest och det var satsat och jätteroligt! senare under kvällen åkte jag och nathalie vidare till rex och dansade loss. tack för en grym kväll, ni som förgyllde den! pusss


there's not a thing that i would change

efter en supergod middag på ängen blev det en långpromenad runt i umeå, ljusfestivalen ni vet! kvällen avslutades med film och mys på böleäng. ps. jag hatar fulla människor, typ! ds.


i think i like it


don't waste your time with hate and regret

nu är jag tröttare än tröttast, ska lägga mig i sängen och se one tree hill, förhoppningsvis somnar jag en stund. vill vara pigg till ikväll! igår köpte jag ett par skor, skitsnygga, om dom funkar så ska jag nog ha dom på föreställningen vecka 48. taggischh!


dinsko 499:-

är den här platsen någon annans?


ge mig värme, sommar eller varför inte en utlandsresa..?

i am going nowhere in a hurry

sitter i köket och ooorkar inte göra någon mat. ska snart ut och springa ett distanspass, så äta bör jag men som sagt så orkar jag inte göra något... det får bli mackor eller något sådant. annars har min dag faktiskt varit bra, men jag stressar upp mig själv i onödan så lätt, är därför rätt så trött. och för att jag låg vaken om myste lite väl länge inatt kanske, hihi! vi hörs ♥



camgirl_91


am i alone in your heart?

jag är glad, glad, glad, jätteglad! livet leker och idag har repen inför sceniska projektet äntligen gått som det ska, vilket känns skönt, med tanke på att det är endast en och en halv vecka kvar tills vi ska stå i valhalla inför sisådär 350 pers. tagga!
här är en låt som r visade mig igår, sun went down, asbra.


everybody wanna know why i’m walking round with a big smile on my face

crosstrainer och styrketräning - jag och sabrina jobbade hårt idag på iksu. efter en mättande middag bestående av gröt så kom några av mina underbara vänner och besökte mig. te och skitsnack, som vanligt! nu ska jag gosa ner mig i min ensamma säng.. tagga svenska nationella i fem timmar imorgon dåå. godnatt!

effin azum music

effin azum music - nya favoritlistan på spotify! jag har så tur jag. sitter här hemma med ett par bra högtalare (inte datorhögtalarna) och pumpar, blir fett taggad! men nu måste jag till skolan, dax för rep. ha det bra och hörrni, lyssna för fan!!!

 


i don’t know what you did, but what you did you can keep on doing it

goodmorgon! jag vill vakna såhär varje morgon, om jag bortser från försovningen och bilkraschen, hehe. nu ska jag spela piano, sjunga, spela gitarr, plugga matte.. när jag har legat i soffan en stund. puss!


you’ll always be my hero, even though you lost your mind

så jävla bra!!!

 


just love

idag var jag på stan för att hitta ett par skor jag behöver till föreställningarna vecka 48, hittade inga, men fick istället med mig ett par skinnshorts hem. när jag ändå håller på så tänkte jag visa er det lilla jag köpte i stockholm.


tröja med leopardränder från gina tricot 199:- (köpte en till fast med spetsränder)


spetslinne från h&m 149:-


stickad tröja från gina tricot 149:-


skinnshorts från bikbok 249:-

i think you're kinda cute

är i skolan och planerar helgen med karl och anton, det är måndag.. lyckat! mina gubbar är så fina och lördag kommer bli så kul!!


2008.. haha!

the night i laid my eyes on you

gårkvällen blev väl inte riktigt som jag hade tänkt mig. men jag är nöjd iallafall - jag fick tillbringa den en stund med nathalie, sedan med sabrina. och sist men inte minst fick jag avsluta kvällen med r! riktigt värt idag att jag fick jobba tre timmar för att sedan få betalt för sex. timmar alltså. vilken toppenhelg jag haft måste jag säga! snart kommer mina syskon och deras respektive för en god familjemiddag på farsdag. ha det bra!


sabrina och jag tog en låååångpromenad igår!

this is where it gets good

godmorgon, jag är uppe med tuppen! vilken syskondag jag hade igår - promenad med syster i det fina vintervädret och låtskrivande med bror i mitt mysiga rum. det gör mig glad. och ännu gladare blir jag av att vi har fått ihop en låt, en bra låt, ggreat! somnade som en stock igår, till one tree hill. önskar dock att jag hade sovit med dig, men det får bli ikväll istället. nu har jag ett träningspass på iksu framför mig, följt av jobb till 16. puss!

happiness


something all the girls want

jag är helt slut, efter den här dagen och den här veckan. nu njuter jag av att det är helg och kvällen spenderas hemma tillsammans med bror, vi ska jobba på mitt projektarbete - alltså skriva musik! eftersom att det här är första helgkvällen på flera månader som spenderas hemma så känns det riktigt skönt. sabrina kanske kommer och sover hos mig ikväll, imorgon ska vi upp megatidigt och träna sen ska jag vidare till jobbet. duktig va!? ha en bra kväll sötisar!

like i'm indestructible



you got me wantin' more

vill börja med att tacka nathalie för ett jättebra spinningpass ikväll! jag och sabrina åkte till tenton och körde slut på våra kroppar som vilat alldeles för länge, jag skyller på förkylning, vad skyller du på sabrina? hehe. imorgon är det fredag och jag ser fram emot helgen, det blir en vit helg med träning, jobb och mys. när jag druckit upp min gainomax ska jag sätta mig vid pianot och försöka få fram något. ps, jag räknade fem sidor matte idag - 8 stora övningar, eloge till mig!


you're like a candy store

jag är astaggad på vårt sceniska projekt nu! ett nummer jag ska vara med i kommer förhoppningsvis bli fett. åh vad roligt det blir! annars väldigt värd skoldag - lektion 11.40-16.00, det fanns inget att göra så vi åkte hem vid 14.00! värt. nu ska jag istället göra lite skolarbete. bland annat matematik, älska det. jag bjuder på fyra låtar jag dddiggarrr just nu, lyssna!!


its cold around me, the night is young and i’ve become the lonely one

skottade snö, försökte få inspiration i ungefär två timmar, gav upp. gick ut i snöovädret igen och hamnade hos sabrina och niklas. vi gick en långpromenad trots vädret, när vi kom in igen drack vi te och åt fruktsallad. älskar nyttiga livet! nu är jag hemma i mitt kalla och ensamma rum, det gillas inte. kom hit. saknar sommaren gör jag redan, bra jobbat. och mina syskon, vart är ni!?!?



our hearts are young

jag fick nåt jävla ryck, började packa upp, städa och byta sängkläder i rummet. klockan halv tolv. inte vanligt för att vara jag, men det var riktigt skönt att lägga sig i sängen, skönare än vanligt. annars då? jodå, livet flyter på. eller vadå flyter på? det gör det väl inte alls. allt är så.. drygt. drygt är det rätta ordet. jag vill bara få ordning på saker och ting, nu.
näe, vad sägs om att sluta med det här nu, se one tree hill och sova? låter som en plan!

it's almost like you had it planned

nu lämnar jag min dator och deppmusiken som spelas från de här usla datorhögtalarna. åker istället in till stan och fikar med philippa och nathalie. men usch vad jag inte vill gå utanför dörren, det är så kallt där ute. puss!


GRATTIS TILL KÖRKORTET!!!!


allt var svävande men nu så ser jag klart

home, sweet home. linnéa är back in town. nu ska jag börja se på säsong 5 av one tree hill för att sedan sova i min egna säng.
men först, kolla in, jag gjorde en liten lista hihi.

det är roligt att flyga för att:
jag hittar mig alltid en "rese-flört"
jag känner mig som en business-women
det pirrar i magen när man lyfter

det är inte roligt att flyga för att:
jag är flygrädd
jag får lock i öronen och det gör ont
maten är inte så god

allt är över nu, men du finns kvar

idag lämnar jag det här stället och åker hem till björkarnas stad. tråkigt, men sant. om drygt två månader kommer towe upp till mig och tillbringar cirka fem månader där. det blir underbart! idag, den 8/11 börjar min och towes nyttiga månad, för att värma upp inför då hon kommer till mig. då vi ska ha nyttig månad x5 ungefär. önska oss lycka till, för det kan bli tungt, men vi vet att vi klarar det, har gjort det förr! nu ska jag fixa mig, om någon timme kommer patrik och hämtar upp mig för att köra mig till bromma. puss!


jag och towe på pure i lördags

du har inte en aning, att jag tänker på dig precis just nu

min helg, eller rättare sagt, min vecka, har varit hur jävla bra som helst. jag har fått tillbringa mycket tid med towe och fler fina människor och vi har haft det så bra, det är något jag vill göra mer. kanske det blir så också, men det får vara vår hemlighet en stund till. idag är det en söndag som den ska vara - vakna klockan tolv, ligga i soffan några timmar, pizza till middag, hyrfilm och godis! nu kommer det en bildbomb från helgen. puss!

 


du tror säkert att jag hoppas på något som aldrig ska bli av

igår gick vi och åt en jättegod middag på ett ställe som heter ojojoj, det blev musslor kokta i vitvin och grädde. mums! vi sen till snaps, där magnus skulle spela senare på kvällen, det var en mysig pub som senare förvandlades till en liten klubb kan man säga. vi blev kvar där, träffade trevligt folk och hade det råkul! ikväll blir det bio, fast med towe denna gång, vi ska se i rymden finns inga känslor. pussss





i just cant get you off my mind

gårkvällen var mysig och filmen var jättebra! idag är det lilllördag och därför drar jag och towe till söder, käkar middag, går efter det till ett ställe som heter snaps och sen får vi se vart vi går och dansar loss! det lutar åt nype, collage eller magenta. vi hörs, ha en bra kväll pussgurkor!


i want you to make me feel like i'm the only girl in the world

var en sväng i stan idag och fick med mig ett par kängor hem. har spanat in dom i umeå ett tag, äntligen blev dom mina. 599kr från scorett! ikväll jobbar towe, så jag ska passa på att träffa patrik. vi ska på bio och se himlen är oskyldigt blå. har hört att den är jättebra, hoppas på det. ha en bra kväll sötisar!


i'm leaving town

flyget går 17.10, men först har jag lite ärenden att göra. herregud vad jag ser fram emot den här veckan, det är alltid så bra där nere hos towe och alla andra finisar!! jag hör av mig under veckan, ha ett bra lov!! ♥


this town's too small for me to stay

jag hatar att packa. hittills har jag med mig tre jackor, fem par skor... alldeles onödigt, det går ju inte att välja bort. men jag måste, för när jag ska hem ska towe skicka med lite grejer så hon inte beöver ha med sig allt för mycket när hon flyttar hit efter jul (helt sjukt!!!!!!!!!). näe, nu måste jag packa vidare.. och välja bort. önska mig lycka till.


RSS 2.0