hejdå sverige

vi sitter just nu tre svintrötta tjejer i varsin fåtölj på arlanda. det är dags att försöka sova, frågan är ju bara hur djup sömnen blir inatt.. det spelar dock inte så stor roll då vi ändå kliver på planet kl 9 imorgon och har nååågra timmar att ta ikapp sömn på. men jag säger nog hejdå iallafall, kolla in coopinasia så ses vi här om 2 månader! puss!


hejdå umeå

nu har jag pussat niklas, dedi och ella hejdå. bara familjen kvar på flygplatsen nu. känns så galet att det är dax snart! tiden går fort när man har roligt helt enkelt. middag med mamma och pappa står på schemat innan vi åker till flygplatsen. jag hör av mig innan jag lämnar landet och sen lägger jag över bloggandet till coopinasia.blogg.se istället. även linneaisaksson på instagram! pusspusspuss på er alla!
 

det närmar sig

vaknade upp imorse med ella vid min sida, såg lite sex and the city och njöt av min sköna säng i någon timme. det var sista natten hemma på två månader. ikväll kl 19.10 går flyget till arlanda, där ska vi hänga i ganska precis 12 timmar tills flyget till fillippinerna lyfter. ryggsäcken är färdigpackad och jag kan verkligen inte förstå hur jag lyckades med endast en ompackning. ni som känner mig vet att det är sjukt bra gjort att jag har fått ner allt jag behöver i den lilla ryggsäcken.. piiiiirrrr!


my hands were tied but now they're not, so grab on to desire and run away

det känns så overkligt att jag imorgon börjar äventyret jag har drömt om att få göra i ett år nu. jag känner mig så lycklig och inget ska få ta det ifrån mig, så är det bara! ikväll har det gått lite upp och ner dock, klart man är nervös och har lite resfeber men blandat med det har jag i princip stått och hoppat av glädje över att vi drar imorgon. haha, lustigt.

annars så åkte jag och spenderade nyårsdagen på bästa sätt med min allra bästa vän idag för att sedan få vara med mitt andra hjärta - ella. kommer sakna mina tussor. jag kommer sakna alla mina nära vänner, familjen och säkert några få grejer som är bra med sverige. men ella, gud vad jag känner på mig att det kommer vara jobbigt att lämna tillbaka henne imorgon. jag tog ju ändå hand om henne som om hon vore min dotter i ett halvårs tid och jag lovar er som kanske inte förstår, ett förhållande till en hund kan bli lika tajt som med ens allra bästa vän! puss hjärtat.


new years eve

det hela började med att jag direkt efter jobbet åkte till niklas och kittis där vi fixade oss och förade lite ihop för att sedan ta en promenad till dedi. där var det jag, niklas, kittis, anna, per, dedi, lisa, malin, hanna och max som åt en supergod trerätters och drack gott tills vi skulle ta oss ner till tolvslaget på stan. när vi hade hurrat, skålat och kysst in det nya året hamnade vi på en skön fest som höll på tills jag såklart skulle avsluta min näst sista kväll i umeå på bästa sätt. som nyårsafton ska vara så blev det en kväll som var tokig, spårad men framförallt grymt rolig! nu är jag redo att åka iväg imorgon, mer än redo! pusspusspuss!
 

RSS 2.0