den vackraste stunden i livet var den när du kom

myspysig kväll. jag älskar när vi har gäster här i huset, speciellt syskonen och dess respektive, det är så mysigt att träffa dem. min mage är mätt och belåten och nu börjar jag om igen med min och towes nyttiga vecka som vi i helgen bestämde att vi skulle ha. hoppas bara jag blir frisk snart så jag kan börja träna. längtar mest efter löpningen, trots att det bara var en vecka sedan jag var där senast, men det är så bra ju! näe nu är det dags att gå och lägga sig tror jag allt. två lektioner imorgon sen är det påsklov. det känns helt otroligt bra.

puss och godnatt!

snart får vi gäster


kavaj; bikbok, prickiga strumpbyxor; topshop, linne och ringar och halsband; h&m

det kommer bli tårta och massor med gott.. förlåt towe, men jag måste ju göra en mini-paus i våran nyttiga vecka nu när pappsen fyller år! ha en bra kväll, puss!

"snygg mittbena"

idag är en bra dag, om man bortser från min förkylning. men den börjar försvinna, det är bra!
idag blev jag glad för jag karl och emil ska få gratisbiljetter till 60dagarsfesten imorgon!
idag fyller min far år, hoppas du får en toppendag, det förtjänar du!

haha rubriken är bara en rolig grej MOT DIG, näe jag skämta, lite internt bara, puss!

natti

vilken dag, vilken dag. mitt huvud gör så ont, min näsa rinner och rinner, jag hostar och hostar, halsen gör ont och även lilla kära hjärtat har sina sår. men nu ska jag gå och lägga mig och prata med min flickvän. får se om det blir skola imorgon, beror helt på hur jag mår imorgon. hoppas ni inte tycker att min uppdatering är allt för tråkig, jag är bara inte så jättetaggad på saker och ting just nu som ni kanske märker. men imorgon ska jag allt visa det lilla jag köpte när jag var i storstaden. sov gott och puss på er!

bra tips

läste senaste numret av cosmopolitan och där stod det några bra tips om att älska sin vardag, jag har plockat ut de jag tyckte var bäst. "maximera dina relationer" och "starta dagen på bästa sätt".

[ mängder av forskning visar att bra relationer är avgörande för hur lycklig du är i livet. tyvärr är det lätt att glömma bort - så ta hjälp av de här tipsen.

uppmärksamma en kompis
nästa gång du säger hejdå till en nära kompis, säg "jag vill bara säga att du ska veta att jag är jätteglad att jag har dig som vän". inte bara blir han eller hon superglad. du inser vidden av dina ord ännu mer när du säger dem högt.

hitta dina energigivare
ditt humör skiftar i takt med din omgivnings humör, visar ny forskning. du blir alltså gladare av att vara med glada människor. skriv därför en lista på dina vänner och rangordna dem efter hur mycket positiv energi de ger - de mest energigivande personerna överst. försök att umgås mer med dem som är på toppen av din lista.

samla kompisgänget
svårt att få tiden att räcka till för att träffa vännerna? bestäm en stående kväll varje varannan vecka då ni hittar på något tillsammans, till exempel tar en after work eller går på bio. ]

[ stress-stress-stress eller morgonmål med guld i mun? dagens första timme kan sätta humöret för hela dagen. de här knepen ger dig bästa möjliga avstamp.

när du vaknar
biiip! väckarklockans irriterande tjut är allt annat än en humörhöjare. ändra därför taktik och börja dagen med musik. studier visar nämligen att lugn musik sänker pulsen och får dig att slappna av. kom bara ihåg att ändra musik efter någon vecka så att du inte vänjer dig och sover vidare.

när du duschar
för en energigivande dusch som får dig att piggna till, använd schampoo och balsam som doftar citron, apelsin eller grapefrukt. forskning visar nämligen att citrusdofter piggar upp och ger energi. ångan i duschen stannar kvar och blir ännu mer intensiv. mimo listerfelt, kognitiv beteendeterapeut och coach, tipsar även om följande att göra i duschen: - tänk dig att du duschar av dig allt det negativa - tankar, ord och känslor - som du kan ha fått över dig. allt det rinner bara av dig och du kommer ut som en ny person.

när du går ut

ta några minuter i stillhet innan du rusar iväg. sitt ner, blunda och andas djupt några gånger. observera dina tankar och låt dem sedan passera. sitt så några minuter. ]

"du blir gladare av att umgås med glada människor"

det kan vara bra med det kan vara förjävligt dåligt också

jag rymde bort från all skit, jag rymde till det bästa stället på jorden. där finns de finaste vännerna som bryr sig och som framförallt får mig att må bra. allt kommer över en tillslut, man kan alltså inte rymma från allt föralltid. jag önskar man kunde det. jag hatar att vara här, helt ärligt. men på något sätt måste jag väl acceptera, fundera och ta mig ur det här. frågan är bara hur. när man står här helt ensam, jag känner mig ensam iallafall. jag skulle kunna skriva flera sidor här och nu, men det ska jag inte. jag ska låta det vara såhär och säga att nu går jag och lägger mig i soffan istället för att vara i skolan med mina klasskompisar, för inte ens där klarar jag av att vara, i skolan. skolan är skit, speciellt nu när man är så jävla ensam. jag ska sova och försöka undvika tankar. klockan två ska jag till min psykolog och fortsätta att försöka fixa saker.

vi hörs när jag känner att jag kan skriva något positivare här, för det här är inte kul.

hemma igen...

i kalla och snöiga umeå, usch! aja, det är bara att leva med det. hela helgen har varit en fest, så jävla bra! exakt vad jag behövde. nu ska jag lägga upp massvis med bilder, enjoy!


stockholm by night



vi har haft två bra utekvällar nu men ikväll blir det jacuzzi och lite rehab. bilden är då vi är påväg hem från stockholm i fredags, självklart kommer jag lägga upp en massa fler bilder när jag kommer hem imorgon :) ha det bra sötisar, puss!

i'm gonna find a way to make it without you



nu sticker jag och towe till natta, ikväll blir det utgång i södertälje, stället heter the strip :) puss!

hej sötisar!





nu drar jag, towe och några tjejer in till södertälje och förfestar. senare ikväll blir det stureplan, mest troligt collage! ikväll dansar jag runt i en svart sammetsklänning, svarta klackar och en massa smycken. ha en superbra kväll, puss på er!

hejdå umeå!



om en kvart ska jag och pappa åka till ica och jag ska köpa lite grejer till den långa bussresan.

jag tror att den här helgen kommer bli hur bra som helst! det vi har planerat hittills är utgång i stockholm imorgonkväll, vi ska gå till collage, (synd att kenza är i egypten hehe). kanske även utgång i södertälje på lördag. vi ska också ta en sväng i stockholm och gå till några affärer som jag saknar i umeå, får se om det blir lite shopping. sen vet jag inte mer om helgen faktiskt!

jag får se om det blir något bloggande alls i helgen,  om inte så hörs och ses vi på måndag kväll när jag kommit tillbaka till umeå. ha en underbar helg allihopa (i deppiga umeå)... hahaha! PUSS

reseoutfit



stickad tröja, tights; gina tricot, svart långt linne; h&m, väska; åhlens

nu närmar det sig.. jag längtar så mycket! :)

packar



jag hatar att packa. jag vill alltid ha med mig mer än vad jag vet att jag kommer behöva. riktig ångest får jag.. men nu börjar jag iallafall bli klar. har packat ner bland annat underkläder, festklänningar, vardagskläder, bikini, necesär, mjukisbyxor, träningskläder.. vilka skor jag tar med mig vet jag inte än, känner mig osäker på vädret. jaja, nu ska jag fortsätta.. puss!

ligger på en bänk

så rätt så, jag och anton ligger på varsin bänk i skolan och halvsover. jag hade nyss sånglektion så snart ska vi väl börja dra oss hemåt. på vägen hem ska jag åka förbi suntan och sola, man måste ju fräscha till sig lite inför storstaden! hihi!
men vet ni, vi hörs snart. innan jag åker ikväll lovar jag er några inlägg, puss!


mina beeen

gud vad ont jag har i dom nu alltså. löpträning i måndags, styrketräning ben igår och löpträning ikväll. great. ikväll har jag gjort halva psykologiuppgiften och tränat rätt mycket på engelskatalet jag kanske kommer få hålla imorgon. jag känner mig rätt duktig för att vara jag! men nu måste jag gå och lägga mig, jag har en lång dag framför mig imorgon. jag läär ju sova gott med efter dessa träningsdagar, huvva! haha aja, vi hörs. godnatt!

svar på frågestunden

det blev inte många, men det blev några. hela 11 stycken haha! aja, hur som helst ska dom besvaras! hoppas ni blir hyffsat nöjda med svaren iallafall:)

vad vill du bli när du blir stor?
jag vill bli polis, har velat det i ungefär ett år nu. min syster blir snart det och hon har inspirerat mig jättemycket. det verkar som en rolig utbildning och ett roligt yrke framförallt!

har jag chans på dig?
självklart eric så svarar jag JA på det!

vad lyssnar du på för musik? lägg upp en spotifylista eller nåt!
jag är en all-lyssnare eller vad det heter. min lista jag lagt ihop på spotify är väldigt blandad men den innehåller inte ens nästan allt jag lyssnar på. jag har fler listor, men här är en av dom! Linnéas, enjoy!

vilken kroppsdel gillar du mest på dig själv?
jag vet inte hur seriös du var med frågan eve ;) men det jag är mest nöjd med är kanske min rumpa.. fniss!

skönt att vara singel?
det är inte skönt alls, men man ska ju testa på det i livet också i guess... haha

hur många besökare har du?
om jag uppdaterar typ tre gånger på en dag har jag kring 130 stycken.

tjänar du pengar på din blogg?
nej det gör jag inte, borde jag det eller?

är du rik?
haha, jag är verkligen inte rik, men jag är då inte fattig heller! det är verkligen skönt att tjäna sina egna pengar kan jag då lova!

vem är din bästa vän?
towe är min bästis. hon bodde här i umeå till trean på mellanstadiet där vi hade gått i samma klass från början. hon flyttade till stockholm (nykvarn) och enda sedan dess har vi haft kontakt och hälsat på varandra. det har gått upp och ner med kontakten genom åren, men för det mesta har vi pratat och träffat varandra så mycket vi kunnat. just nu har vi väldigt bra kontakt och stöttar varandra genom det vi båda har det jobbigt med, där lät det som att vi bara pratar om djupt.. men vi är rätt flamsiga av oss också. trots att vi bor så långt ifrån varandra så är vi varandra väldigt nära, en äkta vän!

vem ska du till turkiet med?
det var ju ludvig jag skulle dit med, men som de flesta vet så är vi inte ihop längre. vi har därför gjort så att towe ska köpa ludvigs del av biljetten. det ser jag fram emot minst lika mycket!

vad ska du göra efter gymnasiet?
direkt efter gymnasiet vill jag först jobba mycket tills jag har fått ihop pengar till en större resa. kanske till usa och plugga eller jobba? eller vad säger du sofi? :D

varför tog det slut mellan dig och din pojkvän? vem var det som gjorde slut?

varför vill jag inte gå in på här där så många läser, men att det var ludvig som gjorde slut kan ni få veta.

it's your birthday!



min älskade syster fyller 24 år idag. jag önskar dig en toppendag, pusss!!

casual



linne; h&m, kofta; gina tricot, cheap mondays; the store

biljett bokad!

det känns råbra, buss till stockholm och flyg hem. jag längtar så mycket att jag spricker snart!

imorgon blir det skola, träning och plugg på kvällen. jag har lovat mig själv att vänta med packningen till torsdag, måste koncentrera mig på plugget imorgon. slutar ändå tolv på torsdag så jag har ju åtta timmar på mig att packa, det borde ju räcka haha!

nu ska jag sova, är jättetrött efter all tårta. tack för en bra kväll sis! godnatt!

nu blir det tårta!



linne, ring och armband; h&m, kofta; gina tricot

nu ska jag skynda mig iväg till syster som fyller år imorgon. hon skulle tydligen vara upptagen enligt hennes pojkvän så det blir fika och sådant ikväll istället! hörs puss!

snälla säg att det är en dröm

denna morgon har varit effektiv, jag har ringt en massa samtal och varit vuxen av mig. nu är jag så less på musiken man får lyssna på medan man väntar så jag vill spy.. men en hel del är fixat iallafall! det ä ju bra. nu ska jag snart iväg på jobbet så duktig som jag är. åker och tränar efter jobbet tror jag. såhär ser jag ut idag, med team sportia tröjan och allt! puss på er!


tråkigt och babbligt inlägg, igen

idag har jag varit i skolan och tränat. jag skulle vilja tillägga pluggat också, men tyvärr har jag inte nog med motivation till det ikväll. eller okej, jag har gjort klart hemprovet i historia. men jag har en psykologiuppgift som jag knappt har börjat med som ska vara klar imorgon. så egentligen är det inte så mycket, jag gör det nog lite större än vad det är. men imorgon är jag ledig imorgon så det blir ju bara att göra den då! för nu är jag för trött, speciellt på allt som har med skolan att göra. tur bara att jag har helgen att se fram emot, stockholm, för det SKA bli av. biljetten bokas nog imorgon. saknar towe och vill bort från denna stad. nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, natti!

spontanitet

jag kom på en sak idag, varför inte åka till towe i helgen? vi är lediga på måndag, har inte några viktiga lektioner på fredag och jag jobbar inte i helgen. min plan är: åka nattbuss torsdagkväll, ta ledigt fredag och åka nattbuss hem måndagkväll. jag hoppas verkligen att min plan blir verklighet, det är verkligen det jag behöver, komma bort. vi ser väl. men nu har jag psykologi, puss!

it's all coming back to me



tröja, halsband, armband; gina tricot, ring; h&m

då var det alltså måndag igen då. jag tänker vecka efter vecka. nu är det 1 vecka sen är det underbara helg, sen är det 1 vecka sen är det underbara lov! och efter lovet är det bara att börja räkna ner.. 6 veckor till turkiet! efter turket är det bara 4 dagar kvar till sommarlovet. åh!

nu ska jag ta bilen och brumma till skolan, ha en bra dag solstrålar!

look back before you leave my life, be sure before you close that door

idag har jag varit duktig, iallafall om man ser på träningen. plugget är en annan historia.
nu är söndagen slut vilket betyder att skolan börjar imorgon, fyblä. jag vill ha helg hela tiden, jämt, föralltid. nej nu ska jag inte vara så negativ, för nu ska jag gå och ringa älskade towe och prata en stund sedan sova. hoppas ni haft en bra helg, det har jag. puss!


towe och linnéa, alltid lika snygga, sommaren 07

när man har tråkigt blir det en...


söndag

jag orkar inte styra upp något bra bloggande, har väl inte gjort det på senaste tiden egentligen, ni får stå ut. det kommer väl förhoppningsvis bättre tider. annars vet jag inte vad jag tar mig till. igår var en bra kväll, mina tjejer och new moon ♥.
det blev tyvärr inte någon skidåkning i bygdis idag, zigge är sjuk. så idag väntar träning (dubbelpass: längdskidor på förmiddagen och styrketräning ikväll), plugg och vara med mig själv den tid som blir över. det gör ont idag, men jag ska ta mig igenom dagen, på egen hand. ha en bra dag och ta vara på det fina vädret. puss

mmm

äntligen hemma efter en stressig dag på jobbet. gud vad skönt att bara sitta ner, känns som att jag inte gjort det på mer än två dygn. jag tror inte att jag har det heller. gårkvällen var bra, mycket bra! ikväll ska jag mysa med tjejerna. vi hörs nog snart, kanske dyker upp någon bild från ikväll! puss!

partyparty




när som helst drar jag till stöcksjö på förfest, sen ikväll blir det five!
ikväll dansar jag runt i en svart kjol, en vit skjorta, en svart bandeau-bh och smycken från h&m och ett par skor från skopunkten. vadå budget-outfit? haha!
ha en toppenbra kväll, puss på er!

fridaymorning



filmen igår var jättebra, både rolig och fin, det gillas! det var farsan vi såg, om ni inte minns:)

nu ska jag till schoolan, psy efteråt och löpträning vid 17. kvällen kommer bjuda på utgång och resten av helgen tror jag kommer bli riktigt bra. jobb och bygdsiljum, allt som är planerat hittills!

vi hörs när vi hörs, ha en bra dag!

movietime

är hos syster, har nyss ätit en god middag, ikväll ska vi på bio och se farsan. den verkar bra!

idag har jag gått i skolan, ätit på stan, sett ettornas projekt och jobbat. det var en bra dag idag. kanske för att jag somnade halv nio i soffan igårkväll, var iofs vaken 2 timmar mitt i natten, menmen! nu ska vi dra, hörs!


best friend





du är bästbäst och jag saknar dig för mycket! den här tjejen finns alltid där när man behöver henne.. tror inte att någon har en lika bra bästa vän. snart kommer du hit towe, jag längtar!

it never stops

nu tänkte jag såhär: en kopp te, ett äpple, tv och mig själv. ingen krog ikväll, för trött för det.

you're gone

vilken jävla dag, ska inte ens berätta om den. det enda jag kan säga är att jag hade löpträning nyss vilket ändå gick rätt så bra. älskar att springa, älskar att träna.
vad händer ikväll?.. blev nyss medbjuden till krogen för lite irlänsk musik. eller ska jag verkligen bara ligga hemma i soffan? frågan är ju...

kvällsfika



det kanske inte ser så inbjudande ut, men det äre, speciellt efter ett svettigt pass på iksu.. nu ska jag forstsätta dricka oboy och äta macka. Sängen väntar sen.. åh vad skönt det ska bli. godnatt!

saknar dig hemskt mycket

nu drar jag och tränar



ikväll kör jag först crosstrainer i 30min sen ben, rygg och mage. jag har börjat komma igång riktigt bra nu, följer schemat bättre och bättre, inte för att det är det viktigaste men jag får mer koll då. det här känns bra. träning är bra. bästa botemedlet när man mår sisådär också. bäst!

lady gaga 2005, innan hon blev känd

 

jjukt duktig hon var/är. jag kan inte tro att det är hon.. och hennes namn är alltså egentligen stefani germanotta!


det här köpte jag igår




dåliga bilder, men ni ser väl ändå vad jag köpt hoppas jag! Ett långt tight välbehövt linne, en leopardkjol, en tygväska och en foundation. Allt utom kjolen från h&m, den är från gina.

ps. jag bröt shoppingförbudet igen, men det skiter jag fan i för jag behövde allt! (nästan) ds.

i'm terrified

i'm wondering will i ever see another sunrise?

hejdär


Svart linne och kavaj; h&m

Kom precis hem från skolan, jag har haft en uppochner dag kan man säga, men nu är matteprovet gjort och det gick ganska bra! Nu ska jag bara slappa här tills det är middag. pusspuss

ikväll har jag:

tränat
färgat ögonfransarna
pluggat matte
skrivit klart engelskatalet (nu ska jag bara hålla det där jävla talet också...)

jag känner mig nöjd med mig själv just nu, tror aldrig jag har hunnit med så mycket på 5 timmar förr. bilder av det jag köpte får ni se imorgon, nu måste jag verkligen sova, jag är sjukligt trött. godnatt!

snabbis

Skola, en sväng på stan med emil och shopping. Det är vad jag hunnit med idag ungefär. Nu ska jag snart på träning i noliahallen, första gången på 3 veckor tror jag, det ska bli grymt kul att springa på bana igen. Jag visar er ikväll vad som gömmer sig i påsarna! pussss


the end

Det blev ju matematik idag och på köpet en god sallad med bror min, han är bäst! Kvällen har jag tillbringat i elins säng med niklas, evelina och elin. Vi åt popcorn och snackade skit. En rätt bra söndag, även fast det varken blev träning eller sleepover. Men det blir en annan kväll boys!

Okej, nu var alltså lovet slut. Om man bortser från det tråkiga så har mitt lov varit bra. Mycket vänner, stöttande och bra vänner, lite fest och lite jobb. Allt i lagom dos. Jag längtar redan efter helgen, den är så gott som planerad redan, awesome. Vad det blir får ni se!
Nu ska jag sluta snacka och gå och lägga mig istället, det är ju tidig uppgång imorgonbitti...


En glad bild som får äran att beskriva mitt lov!

can't stop loving you




Underbart fin dag idag med, men ändå känner jag mig inte alls lika glad som igår. Det beror säkert på att skolan börjar imorgon, iallafall bland annat.
Idag ska jag till min bror och räkna matte, träna och fika med gullisarna. Sleepover med karl och emil är inte spikat ännu, emil är lite sjuk av sig så vi får se! Ha en bra dag sötisar, pussen!

gillar statistiken

Den gör mig glad nuförtiden! Frågan är ju bara vart kommentarerna är!? Önskemål om något i bloggen eller ska jag bara fortsätta som jag gör? Skulle gärna vilja veta vilka ni är =)

Min kväll hos tobias var bra. Det blev jag, tobias, zigge, emil och parvin som först såg melodifestivalen sen bruce den allsmäktige som gick på 4an. Jag tycker vinnaren var helt ok!
Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa nya veckorevyn, pussgodnatt!

outfit



Ikväll är jag så enkel så. Lila klänning, svart stor kofta och svarta tights från gina. Det blir film och melodifestivalen med emil, zigge och tobias. Ha en bra lördagskväll allihopa!

nyduschad



Fresh. Det blev styrketräning (armar, axlar, bröst, rygg och mage) och sen sprang jag hem från iksu, 40min. Så nu är jag alltså nyduschad och fräsch. Älskar känslan. Vad händer ikväll? Får se!

jag syndar


Egentligen har jag ju shoppingförbud mars månad. Men nu fick det bli lite tröstshopping, och jag står för det. Nej så illa är det inte. Skinnjackan och bikinin har jag spanat in länge, klänningen var fin och billig så den fick också hänga med beställningen från h&m. (Jackan är mycket finare i verkligheten, den ser nästan ful ut på bilden).

Visst ser det svart, mörkt och tråkigt ut såhär mot våren? Men vet ni, efter den här beställningen ska jag inte köpa fler svarta plagg innan sommaren. Från och med nu får det allt bli lite ljusare köp! Ska försöka iallafall!

have you ever tried sleeping with a broken heart?



i thought you told me you'd never leave me

vit helg



som det verkar, vilket känns bra faktiskt. Man kan inte rymma från problemen.
Nästa helg är det istället ON, det tror jag faktiskt. Känner redan taggen till det.

Ska snart åka iväg till syster där det blir tacos och mys ikväll. Vi hörs kära vänner!

är det värt att kasta bort något så fint?

Allt man har gått igenom tillsammans, alla planer man hade, allt är borta.

you were amazing



Finväder i höstas

Idag är det vår, det gör mig rätt så glad. Tänkte uttnyttja det med en långpromenad och en löptur. Jag har ont i magen, men det hindrar mig inte.. Ha en fin dag i solen mina solstrålar, puss!

bio ikväll



Sover borta inatt så vi hörs någon gång imorgon i hope! Pussar

kent


100dagars









Bra kväll! Förfest med älsktjejerna, corona och käk på natten med eve och anna. Pussen

bacause i miss you love

Håller humöret uppe genom att sysselsätta mig med härligheter under lovet.

Måndagkväll: Mys hos anna burman
Tisdag: Working 10 to 6
Tisdagkväll: Girlsnightout, förfest och corona
Onsdag: Chilla som tusan, kanske plugga, kanske träna
Onsdagkväll: Bastu med än så länge karl, emil och zigge
Torsdag: Working 10 to 6 och träna
Torsdagkväll: VET EJ
Fredag: Working 10 to 6
Fredagkväll: VET EJ
Lördag: Träna
Lördagkväll: VET EJ
Söndag: Träna och plugga
Söndagkväll: Sleep-over med emil och karl

Kan någon vara vänlig att fylla ut mina vet ej stunder med något gött? PUSS

som en främling för varann

Melissa horn strömmar ut i högtalarna, hennes texter alltså. Jag vet inte om det är bra, men för stunden känns det som att man har en vän, en som känner likadant.
Jag önskar jag var en sån som inte tänker alls.

Gårkvällen, den var bra. Jag gillar mina vänner riktigt mycket. Vi kunde bara se halva titanic pga tekniska fel, men bra var kanske det.. jag hade inte överlevt slutet. Haha.
Jag var nyss på iksu och styrketränade, sedan drog jag ut och sprang en halvtimme runt vid mariehem. Nu sitter jag här hemma och funderar om jag ska gå ut och gå, det är ju underbart väder. Men jag vill inte vara ensam egentligen.. men jag får väl lov.
Ni får ha en bra dag, ta vara på dagen, puss!

SPORTLOV

Jag och emil insåg precis att det inte är skola imorgon, det är fan lov!! Lovet har börjat både bra och dåligt men mest bra för att mina vänner har bott här hos mig, men det är inte över än. Ikväll blir det titanic och sleepover hos zigge med karl, emil och amanda. Som det verkar så blir det något liknande på måndagkväll också. Åh det äger! Vi hörs när vi hörs puss!

ps. jag ursäktar om det kommer vara lite dålig uppdatering nu ett tag, det har sina orsaker som jag inte dela här än. ds.

tre





Jag orkar inte lägga upp fler bilder just nu. Tack för en bra kväll bästa vännerna!

Nu ska vi in till stan och kääääka fetttt HÖRS

hälsningar från oss ♥



I helgen är jag ju som ni vet ensam hemma. MEN ÄNDÅ INTE, mina kära pojkar bor hos mig! Ikväll blir det fest och vi taggar. Ha en bra lördagskväll raringar!

godmorgon fredag



kofta; åhlens, jeans; cheap monday, halsband; jc, armband; h&m

Älskar när mamma köper nya kläder, hon har rätt bra smak :) Idag kommer det bli en ba dag tror jag. Vi slutar elva och så ska jag och några i klassen äta tacobuffé, sedan blir det talk. Är ensam hemma i helgen ju, så om någon mer känner sig ensam ikväll får den gärna höra av sig.. ps jag är mörkrädd ds.

Ni har varit ovanligt många och hälsat på senaste 4 dagarna, det glädjer mig! Men vilka är ni? Känner jag er? Har ni några önskemål om vad jag ska skriva om? :) PUSS

give me give me


Frankrike -07 med la familia

Åh jag vill utomlands nu nu nu!! När vårsolen kom fram idag fick jag en sån längtan efter sommar och sol så jag blir ju tokig om inte 27e maj kommer snarast! Känns ju som en evighet..

NU ska jag ut i kylan här i sverige, norrland. Ska dock sätta mig i en varm bil och köra till iksu och svettas. Skönt med någon slags värme iaf. Aja, ha en bra kväll allihopa, puss!

i said hey honey

dagens plus går till...
att det blir pannkakor till middag, älska

dagens minus går till...

folk som lägger ut bilder på ormar, sluta med det jag blir rädd

i'm reaching for you, are you feeling it too



Kom precis hem från skolan efter en liten sväng på stan och sandys med ludvig. Det är så fint väder idag så jag tror jag snart far ut och springer en sväng, fast jag får se.. känner mig rätt sugen på att spela lite gitarr nu. Ikväll ska det i vilket bli styrketräning för mig ikväll. Jag känner att jag inte följer mitt träningsshema så bra nu, träningspassen byter som dag hit och dit.. men det spelar ju egentligen inte så stor roll, bara jag kör allt!

Vi hörs!

please love me




klänning; h&m, kofta och halsband; gina

Ser ut såhär idag, bilderna togs dock igårkväll men ändå! Nu har jag lektion, vi hörs puss!

it's more than i can take

dagens plus går till...
er som får mig att må bra

dagens minus går till...

saknaden själv

mat



Jag har knappt fått i mig någon mat idag, som igår också. Det går som bara inte att äta, vet inte vad det är för fel. Men annars mår jag bra, ingen förkylning eller så. Efter skolan åkte jag förbi ica och köpte med mig en sallad och en avokado hem, kändes lätt att få i sig. Nu ska jag äta! pusss

what am i without you

 

Nu är det inte bra, jag mår inte bra. Därför lägger jag mig nu i soffan och kikar på mamma mia, en av mina favoritfilmer. Vet inte om vi hörs mer ikväll, vi ser väl.

topshop



Gick in och kikade. Hittade lite sött, mest basplagg. Mest sugen på den vita tröjan, blåa och blommiga linnet. Men nu är det shoppingfri månad, så det är bara att vänta! pusss

riktigt jävla arg



Både katten och jag.

Glöm det jag sa om att jag inte höll på att bli förkyld. Träningen gick skitdåligt och nu känns det som att jag har feber.. åh jag blir tokig. Nu ska jag plugga!!

PEACE

Årets töntigaste bild?

Det verkar inte som att det bryter ut någon förkylning, jag har väl vitaminerna och det att tacka antar jag! Så nu kan jag ju åka på löpträningen. Tagga intervaller i svingen. PUSS

MONSTER BALL TOUR

 

Lady Gaga kommer till stockholm den sjunde maj! Någon som vill ta en tripp med mig??

DAGENS




Tröja; Mammas ♥, Legging; Lindex

Nu åker jag till skolan, slutar tidigt så vi hörs nog snart sötisar! pusss

GODNATT


mmmm, mitt skrivbordsunderlägg, mmmm

SJUK = INGEN TRÄNING = INTE BRA



Det blev ändå lite matte ikväll, jag känner ändå att provet kan gå helt okej. Fika blev det också, lite mer än tänkt, speciellt för anton.. eller? Jag drack mycket te, jag känner nämligen att jag börjar få lite ont i halsen. Jag FÅR inte bli sjuk, så därför ska jag nu fram tills det går över dricka mig mätt på echinagard och brustabletter, taggar två drycker som jag avskyr!

I WANT YOU SO BADLY



Kul att min hand såg helt fucked up ut.

Nu drar jag till mekka och plugga matte med emil och anton. Det lär ju bli lite fika också om jag känner oss rätt. Jag har ingen matlust, har inte haft på hela dagen, men något ska jag få i mig.
Pusss

OH DARLING

The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you
Because it takes two to whisper quietly

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

GE MIG SOMMAR NU


RSS 2.0