det här kommer bli grrreat

skola till elva
psykologen tolv till ett
jobb halv två till fem
hem och fixa mig fort som fan
gästerna kommer vid halv sju
FEST hela kvällen:
grillning
förkrök
5ive
sova någonstans?!?!?

give me a call, i miss you

klar med psykologin, YES! nu ska jag fan sova, är så jävla trött. ledsen för svordomarna, fy. innan jag somnar ska jag ringa towe gumman min och höra hur det går med nyttigheterna. vi hörs imorgon, förövrigt kommer det vara en fullpackad dag för mig. puss!

 


matmatmat

jag var bara tvungen att se till att ett tredje inlägg i rad handlar om man, var bara tvungen. sushi idag var gödens. träningen på iksu gick sisådär, kände mig lite seg och trött i kroppen. nu har jag iallafall ätit middag, bättre sent än aldrig. resten av kvällen SKA bestå av plugg, måste ju även såklart sjunga och spela piano, melissa horns fina sånger. puss på er!

min middag: sallad och gott bröd

sushiii

efter skolan ska jag träffa evelina på stan och vi ska gå på sushibar, gud vad gott!!! och nyttigt ;) kul att mitt senaste inlägg också handlade om mat haha! hade nationella nyss, det gick bättre än vad jag trodde det skulle. det känns ju toppenbra!

aja, vi hörs senare puss!


nyttigheter

snart är andra dagen i nyttiga månaden avklarad. jag känner att det här kommer gå brabra. iallafall för mig, dig då towe? mamma och pappa har då laddat upp med mycket grönsaker och frukt här hemma. idag blev det mest sallad till middag, me like! för den som undrar gick intervallerna råbra, det blev sju gånger upp för en rätt lång backe vi har här. jaaja, nu ska jag sticka iväg, ha en bra kväll, puss! ps. tagga engelska nationella imorgon ds.

 

bild från google

tjenis

kom just hem efter en lååång skoldag och tänkte nu springa ut och köra intervaller i en backe här i innertavle. puss på er!

när tiden går fort


hahaha yes det är såhär det kommer se ut i turkiet, om en månad, EN MÅNAD. jag är så taggad, så Förlåt alla i min omgivning för allt tjat hela dagarna! hoppas verkligen att inte flygkaoset kommer drabba oss, men det tror vi inte. näe nu ska jag plugga lite pusss!

dagens


converse; stadium, jeans; MQ, tröja; gina, skinnjacka; h&m

kom nyss hem från jobbet som jag åkte till direkt efter skolan, nu tänkte jag dra till iksu och styrketräna. ikväll blir det plugg, igen, ikväll är det matte och sångläxan jag ska göra! känner mig som en ny människa med pluggandet och mitt nya liv! haha! pussss

en fin bild

på mig och niklas, från sommaren 09! hittade den i favoritbloggen ragoona.blogspot.com, check it out! PUSS


1 månad kvar till turkiet

och idag börjar jag och towe vårt nya liv. i en månad (fram tills dagen vi åker till turkiet) ska vi ha en nyttig månad. inget chips, godis, skräpmat, läsk, saft... och så mycket mer. får inte glömma att säga att vi bara får festa 2 gånger denna måndag också. vi ska även sola solarium 2 dagar i veckan, inte för att det är nyttigt. men syftet med det här är ju att vi ska vara redo för beachen!!! fan vad taggat! nu blir det bilder från hotellet, det är så fint! puss på er!




och jag som trodde jag var kvar, jag har börjat på nytt, det vet jag när jag ser dig

ikväll har jag fan varit duktig och gjort nytta. spinning och corecontrol på iksu, hämtade niklas på stan eftersom att det går kasst med bussar till lillbyn vi bor i, pluggade och fick två saker från min lista gjorda och så var jag nyss ute och gick en promenad med niklas. nu ska jag avsluta denna måndagkväll med ett telefonsamtal med 08an towe innan jag ska sova! puss och godnatt!

vi och promenader, i höstas.

iksu

nu sticker jag till iksu kör spinning och corecontrol, och testar mina nya cykelskor. ska visa er dom och min nya cykel snaart! pusss


dagens

skinnjacka; h&m, tröja; monki, jeansskjorts; veromoda, solglasögon; gina tricot

dagens inköp


det fanns en kärlek men den har brunnit ut

så värd dag. ingen psykologi = slutar 14.10 istället för 16.20

idag börjas det, pluggandet. grejerna på listan som jag visade igår ska vara gjorda innan fredag, annars blir det att bjuda emil på lunch på fredag. samma sak gäller emil, om han inte gjort allt som står på hans lista så får han bjuda mig på lunch. det finns ju en risk att båda missar något, undrar hur det blir då... äh det ordnar sig!

nu har jag engelska och ska förbereda mig inför nationella writing som vi har på torsdag, pusss!


skola ♥ ♥ ♥


just det!

innan jag drar iväg och tränar så tänkte jag svara på en fråga jag fick om min outift i fredags.

linnet kommer ifrån gina tricot och kostade 149kr om jag inte minns fel. så snyggt till en svart bustier, fast jag drog på mig kavajen för det kändes lite naket nu när det fortfarande är så pass kallt ute om kvällarna. puss!


mys, jobb, träning

som rubriken så var det mys igårkväll, jobb idag och nu snart är det träningsdax.

dålig updatering på senaste, men hoppas ni har det bra! hörs ikväll, pussss

 

i fredags.. haha som sagt, vilken bra kväll!!


bästa kvällen på lääänge

idag har jag jobbat och mått som jag förtjänar. men jag kan inte säga annat än att det var värt det, för igår hade jag så himla kul! det började med mys med tobbe och zigge, sen drog vi till musikarfesten och lite senare var jag cool och drog ut på five med mina coola kompisar! cykelturen hem alltså, hahaha, var den roligaste ever. eller hem och hem... hehe. nu blir det bildbomb!













såhär ser jag ut ikväll




snar drar jag till stan och möter upp zigge och tobias. ikväll blir det somsagt musikarfesten och utgång senare på det. jag taggar kvällen mycket kan jag lova! taggar även att jag ska cykla till syster efter det och till jobbet imorgon, älska cykla! haha. ha en bra fredagskväll, puss på er!

mina nya skor!

var det som låg i paketet. superfina är dom. ska iväg till stan och fixa en grej nu.. hörs!


fredag den 23e

veckorna rinner ju bara iväg, helt sjukt! vad händer i helgen då? ikväll - musikarfesten och utgång med niklas mfl, imorgon - jobb och lördagsmys, söndag - jobb och träning. helt ok helg enligt mig! nu har jag musikproduktion och ska börja snickra ihop en sommarlåt. det är svårare än vad det låter, så mycket lättare att göra låtar i moll än dur. undra varför haha!
föresten, inatt drömde jag att jag tog studenten med mina vänner, ångest, jag vill. aja, see ya

jag och niklas

pakeet

påvägen hem från träningen åkte jag förbi ok och hämtade ett paket. vad tror ni det kan vara?



nu ska jag iväg till stan och möta upp niklas för en promenad! pusss

it's time to get ready

insåg nu hur fula bilderna var på mina nya inköp, men vafan.. orkar inte ta nya!
här sitter jag iallafall i min skinnjacka och njuuter, men nu måste jag tyvärr ta av mig den för jag ska nämligen byta om till träningskläder. klockan fem är det löpträning, backlöpning. vi ska springa på mariehem, hoppas man inte springer på en viss person.... haha springer fattar ni hehe. kul. vi hörs, pussenn

tänk vad lite shopping kan göra en glad!




hatar att ta kort på det jag köpt, bilderna ger ju inte grejerna någon rättvisa! haha, hur som helst. efter lunchen idag blev det lite kaos, men fan vad tur att jag hade/har min vän tobias! bäst. efter mycket snack vid skolan så drog vi ner på stan och nu kommer det bästa: jag hittade skinnjackan som jag försökt få tag i jättelänge, i rätt storlek. OCH den snygga billiga svarta kavajen som jag också försökt få tag i jättelänge. jag köpte båda utan tvekan, 10% rabatt på h&m idag också. efter mina fantastiska fynd så gick vi och satte oss i solen med varsin latte och njöt så gott vi kunde av livet! ni kommer säkert få se bättre bilder på jackan och kavajen när dom sitter på mig någon gång. tack tobias och h&m för att ni gjorde min dag! pussss

du är så yeah yeah wow wow



drar nu iväg till någon grej på team sportia, information inför vår och sommaren tror jag! haha bra att jag har koll... ha en bra kväll, jag blir borta till sent så tror inte att det blir något mer inlägg ikväll! ha det great, pusssen

dagens


jacka och tygväska; h&m, jeans; the store, vit tshirt; gina, skor; skopunkten

äntligen är onsdagen gjord, värsta dagarna av veckan är förbi. torsdag och fredag flyger bara iväg och sen är det helg! haha jao, nu ska jag äta middag. puss på er!

just the way you are



såhär ser jag ut idag. inte för att ni får se mer än en vit tshirt och ett lockigt hår, där nere sitter det ett par blåa jeans och ett par vita converse. min buss går om tio minuter så i better run!
vi hörs pusss

fika på waynes

så blev det ikväll efter träningen. eller fika och fika, en fruktsmoothie och prat i massor.
vad ska jag göra resten av kvällen nu då? jag orkar inte plugga, jag vill gå och lägga mig, men jag väntar på ett telefonsamtal. blir det soffan? ja, jag tror det!

sunshine


kom nyss in efter en tupplur i solen, riktgit skönt. frågan är ju vad det har blivit med mig, jag sover jättemycket och är nästan alltid trött nu för tiden. men lat är jag väl ändå inte, för snart ska jag iväg på löpträning. löpstyrka, hopp och korta intervaller står på schemat. vi hörs, puss!

fresh



gick in på gina efter skolan och hittade en vit tshirt och en krämvit klänning. perfekt till våren och sommaren. åh det är så underbart att det inte alls är länge kvar. och våren är redan här! pusss

så här gör vi på våra kulturhistorialektioner






jag just nu



riktigt sexy. riktigt slut. jävlar vilket pass det var idag! men det gick jättebra för mig så det känns bara bra. den här veckan kommer bli en riktig träningsvecka, fan vad kul!
nu väntar middag och top model!

training



nu ska jag börja byta om och göra mig iordning, för snart har jag löpträning. intervaller runt nydalasjön. ett ännu tyngre pass än förra måndagen. jag är hyffsat taggad! men frågan är ju vad som händer sen ikväll.. jag känner verkligen inte för att bara sitta hemma! aja, vi hörs PUSS

and i don't see you anymore

bio och sleepover igår. skoldagen idag har gått fort och jag har varit på himla bra humör! nu är det dax för sista lektionen, psykologi B, vi hörs sen när jag kommer hem. pusspuss!

nu åker jag till bror och fikar!



storsjöyran

jag kikade igenom storsjöbilderna från i somras. gud vad kul vi hade, helt sjukt! bara därför tänkte jag bjuda på en liten bildbomd. jag vill dit igen!!! ett tredje år!











double



det blev lite stressigt igår eftermiddag så jag prioriterade bort bloggandet. jag var iallafall med några fina vänner och såg bröllopsfotografen och chillade hemma hos mig, mycket trevligt. det blev en sen kväll, på grund av ett telefonsamtal som varade fram till halv 3! idag var det jobb, jäklar vad mycket folk det har varit idag. men jag överlevde och nu sitter jag här, nyduschad och färdig inför kvällen! ikväll ska jag servera vin och annan dryck på en fest och även vara taxi ikväll/inatt. ha en bra kväll så hörs vi imorgon. puss!!

no one's gonna love you



nu ska jag sticka iväg till psykologen. efter det är det löpträning för fulla muggar, backträning wiho!

denim



jeansjacka; gina, jeans; the store, "converse"; skopunkten

den var så fint väder imorse så jag slängde på mig jeansjackan. det är Nästan så varmt att man kan gå ute så som jag ser ut på bilden, dock så blåser det lite väl mycket. jag gillar denim på denim trenden, enkelt och snyggt! pusss

nelly.com

beställde nyss ett par snyggingar från nelly som har en secret sale för alla medlemmar. jag hittade inte så mycket som jag trodde, men ett riktigt fynd blev det iallafall! för 100 svenska kronor blev dom mina. nu ska jag sova,  puss!

såld!



här sitter jag med ett kuvert med inte liiiite cash! glad är jag att moppen är såld. imorgon ska jag betala turkiet-resan och i helgen ska jag köpa min nya tävlingscykel :D

sömntutan

det är jag det. slutade tolv idag, åkte hem direkt och tänkte fara ut och springa. men vad hände? jo jag somnade i soffan och vaknade nu. börjar jobba om 40 minuter. hinner alltså inte med någon springtur, drygt, men skönt var det hihi! vi har kvällsöppet till 20 ikväll, så vi hörs väl senare ikväll antar jag. ha det bra, pusss!


ny header

ja jag gjorde lite snabbt och tvärt en ny header, helt själv. inte så komplicerad eller speciell, men bättre än förra som jag var nådigt less på. vad ska man ha för header? någon som vill hjälpa med en helt ny design kanske? jag har verkligen inga idéer själv. så lite hjälp skulle inte skada!

kvällen, toppenbra. evelina, dedi, anna och jag hos dedi och vi åt/drack följande: kladdkaka, gräddglass, hallon, vattenmelon och te. det var gott och mättande! nu tänkte jag hoppa i säng och önska er en god natt med fina drömmar. jag hoppas på fina drömmar, kanske om dig. puss på er!

du, ring mig

lugna ner mig. det kan du. jag känner mig stressad. jag har inget att stressa över. eller har jag det? jag har inte så stor koll på saker och ting faktiskt. melissa horn i mina öron, nu topmodel.

träningsvärk ♥

handlederna
magen
ryggen
låren
vaderna
rumpan

det är skönt, men det där med handlederna gör faktiskt att det är sjukt jobbigt att skriva på datorn. det är jobbigt. efter skolan idag ska jag lämna in min kära mobil på lagning och svänga förbi carlings och kolla en grej med jackan jag köpte (jag blir ju aldrig nöjd). ikväll blir det en löptur med systeryster, sen vet jag inte vad resten av kvällen bjuder på. får väl se helt enkelt!

"gör du något annat än att träna?"



jag köpte lite nya träningskläder från team för några dagar sedan. bland annat den här craft-tröjan och en likadan fast svart, även ett par nya löparbyxor, också av märket craft. jag tänkte åka och träna på iksu nu, crosstrainer och styrketräning. hoppas ni har/har haft en bra dag, puss!

dagens



strumpbyxor; topshop, jeansskjorta och ring; h&m, nitarmband; gina tricot, skor; skopunkten

it's your birthday!



grattis världens bästa storebror på 26årsdagen!

will you remember me this way?

har nyss avnjutit en god middag efter ett råtungt löpträningspass. jag har inte kört slut på mig så ordentligt på iallafall två veckor tror jag, grymt skönt! nu hade jag faktiskt tänkt göra bort lite saker som behövs. bland annat duscha, städa rummet, göra dietist"läxan" och träna på sångläxan. sedan, spela lite piano och sjunga och såklart se på topmodel! puss på er



2 cool 4 school

det tog inte lång tid innan jag redan kände mig skolless idag. jag längtar redan fruktansvärt till helgen, eller iallafall till torsdag då de värsta skoldagarna är över! jag hade ett grymt lov och skulle inte klaga om jag fick en vecka till, eller kanske två eller kanske tre? nu är det iallafall bara ungefär sju veckor kvar till min och towes utlandsresa till varma turkiet. men visst har våren börjat smyga sig in riktigt ordentligt nu? det ger mig lite mer hopp om dessa sju veckor!

först då kan jag vara din vän

nu tänkte jag gosa ner mig i soffan och se på film. på tv4 visar dom wallander, bra grejer!
här har ni en grym låt att lyssna på om ni vill, puss!


@ parvin











åh vilken härlig dag

vi åkte ner till stugan och satt nere vid havet. solade, grillade och själv så sov jag en stund!
igår hade jag det riktigt stressigt efter jobbet, skulle ju till parvin och äta middag och fira hennes 18årsdag. därför blev det kass updatering igår. men det blev riktigt mycket bilder igår, visar det senare. nu får ni bilder från dagen! pusss





back to work

jag fick mig fem timmars sömn inatt, men det var det värt det. för gårkvällen var jättebra. nu ska jag till jobbet snart. det kan bli segt, men även kul med tanke på mitt kuliga jobb :) puss!

gumman



nu ska jag skjutsa denna dam till hennes mormor, ikväll åker hon tillbaka till storstaden :(
älskar dig!

man kan ju inte alltid vara vacker



hurtig torsdag

idag har jag och towe varit duktiga, tycker vi! dagen började med en fruktsmothie och goda mackor, sedan gick vi ut på en riktig långpromenad. lite senare på dagen åkte vi in till stan och fixade lite ärenden samt handlade middag som vi skulle laga till oss och familjen. efter en god middag åkte vi till iksu och solade, körde spinning, core control och lite egen magträning. nu har vi nyss duschat och känner oss som nya människor. resten av kvällen ska vi göra ansiktsmask, se en film, äta melon och passionsfrukter. ♥ hoppas ni har haft en bra dag, förlåt för lite dålig updatering, men jag vill såklart spendera varenda minut med min bästis, inte med datorn hihi! puss!

tre för nittionio



var på stan igår och fick med mig de här söta trosorna från gina!

övernaturlig aktivitet



jag och towe har laddat inför kvällen. vi var nyss ute på en långpromenad och nu ska vi lägga oss i soffan och se på film, äta godis och dicka cola. det förtjänar vi! ser ni föresten vilken film vi ska se? paranormal activity, vad gör bruden med mig? jag såg den på bio för ett tag sedan och blundade ungefär 70% av filmen helt seriöst. hur lyckas hon övertala mig att se den igen? frågan är ju...

godmorgon

nu ska jag iväg till stan och möta upp towe! jag tror det blir att betala resan idag faktiskt. wie! idag har jag på mig min favorittröja från monki.



ha en bra dag, puss på er!

en kärlekshistoria

svettigtsvettigt, jag tackar iksu för ännu en underbar timme ♥
sitter här med en egengjord smothie och njuter, tänkte hoppa in i duschen nu och sen hade jag tänkt piffa till i mitt rum och sova så det snabbt blir onsdag. för imorgon får jag träffa min towe! om ni bara visste vilken underbar människa hon är. jag hoppas på sol imorgon! pusss


tisdag

hej sötisar! hoppas allt är bra med er!
okej, jag kanske ska göra något av den här dagen nu. inte för att jag inte gjort det hittills. klockan ringde hos anna halv 10, jag skjutsade hem eve och anna (förvirrande med två anna va?). sen åkte jag till min dietist och psykolog. var där i någon timme och nu är jag hemma! inte så illa ändå. min plan för dagen är styrketräna på iksu, äta middag, vila lite, åka till iksu igen för att stå på crosstrainern och svettas i en timme. jag känner mig som en no-lifer, men jag tycker det känns så jäkla kul att få träna igen efter min sjuka vecka! näe nu ska jag dra. ha en bra dag!

jeansskjorta; h&m



åt nyss världens godaste mat: kött, pommes och bea-sås! ikväll är det ju sleepover med tjejerna. anna, anna, evelina och jag. det blir bland annat film, godsaker och som vanligt mycket (skit)snack. bäst! vi hörs imorgon, ha en bra kväll/natt! puss!

godmorgon!

kom tillbaka från en morgonlöptur för ett tag sedan. nu ska jag till jobbet. ha en bra dag sötisar puss!

det är du som förlorar något

ikväll har jag bara tagit det lugnt hemma, jag börjar nästan gilla det. haha det trodde jag aldrig om mig! jag som hatar ensamheten. jag har sett top model 13, ballar av stål och evan den allsmäktige. har även hunnit prata med towe. hon kommer till umeå imorgon, men jag ska inte träffa henne förän onsdag, längtar! nu tänkte jag snart gå och lägga mig. jobb imorgon. jag slänger upp en riktig vinterbild mest för att fylla ut men också för att det lär bli den sista på länge. nu börjar väl vårbilderna snart läggas upp här! nu ska jag sova, pussgodnatt!

 

bilden väcker fina minnen

jag bor i ett dårhus

nu ska jag gå ut och gå med min ipod. fettet ska brännas och tankarna rensas!

jag kanske saknar någon annan

när jag kom hem från iksu gick jag och satte mig i solen och har i princip suttit där fram till nu. så sjukt skönt väder det är idag. när jag satt där och halvsov i solen så drömde jag mig bort, till typ ungefär något sånt här:

turkiet -08

webcam



märkte just att mammas dator har en inbygd webcam, sjukt nice när man bara ska slänga in ett snabbt inlägg ju. som nu tex! nu ska jag iväg till iksu och träna för första gången på en hel vecka, äntligen! jag hatar att vara sjuk!! aja, vi hörs, pusss


tänk om det är så att jag inte saknar dig

mitt påsklov är hittills planerat på följande vis:
måndag dag: working 12 to 16
måndagkväll: sleepover/pyjamasparty med brudarna!!!
onsdag: jag säger bara toooowee
torsdag: tooweee
sen så har jag inte planerat något mer specifikt hihi! jag ska ju såklart trycka in ett eller två träningspass var dag också, men det visste ni ju redan. jag hade även tänkt göra denna vecka till min bästa bloggvecka ever, ska alltså försöka updatera mycket! bra va!? haha! nej nu ska jag fan städa mitt rum, det ser föööör taskigt ut! godmorgon föresten!

whataya want from me

hej! jag har haft en jättebra kväll. god mat och fint sällskap. love you girls! (och linus hehe)!

svar till ,,,: spetsen man såg i förra inlägget var en bandeau-bh från h&m som man kan ha både med och utan axelband så det blir en så kallad "tub". riktigt snygg är den!

nu tänkte jag gå och lägga mig faktiskt, snart iallafall! puss på er!


not my lover


spets: h&m, linne; gina

ska snart åka iväg till dedis och linus nya lägenhet och äta mat och umgås med vännerna! jag tror det kommer bli en mysig kväll! vi hörs säkert ikväll! pusss

4+ och sol

vilket väder! såklart har jag ju varit inne och jobbat hela dagen. men mitt jobb är roligt och jag tjänar fina pengar, så varför klaga? jag klagar inte! :)

nu ska jag sitta här och dega en stund fram tills jag ska fixa till mig inför kvällen, puss!

fredagsmys

det var länge sedan. alltså som jag hade riktigt fredagsmys, mamma och pappa, somna i soffan framför en film som går på tv. kan det vara kanske ett år sedan eller något? det är underskattat. imorgon jobbar jag 10-16, jag taggar faktiskt lite, det var ett tag sedan. efter jobbet tror jag att jag ska åka på iksu och känna efter lite. hoppas det känns bra så jag kan träna mycket på lovet! nu tror jag faktiskt att jag ska gå och lägga mig. godnatt sötisar!

thursdaynight








tack för en grym kväll allihopa!

over and out



volangklänning; h&m, smycken; h&m och gina

drar snart iväg till en liten förfest som kommer bestå av mig, emil, karl, malin och karl kompis som vi ska vara hos! efter det drar vi till äpplet där det är 60dagarsfesten/nedräkningsfesten, kalla det vad du vill!

ha en bra kväll! puss!

shopping

jag var på stan idag efter skolan. jag har ju letat och letat efter en skinnjacka (den jag beställde från h&m skickades tillbaka), men jag hittar mig aldrig någon som duger. jag vill ju ha en enkel och tjejig, lite som kenzas haha. men hur som helst, idag slopade jag tanken på skinnjacka och hittade på carlings en skitsnygg beige mockajacka! den ska jag visa er imorgon, för nu tänkte jag visa vad jag köpte i stockholm. jag tänkte ju handla på lite affärer som inte finns här men självklart blev det från gina iallafall, dock ett par strumpbyxor från topshop!





ett gulligt halsband



från h&m. idag har jag en svart tröja, ett par blå jeans och det där söta halsbandet som fick piffa till det lite. som sagt så har jag bara två lektioner idag, mmm. jag ska hålla engelskatalet idag vilket känns jobbigt, men skönt att göra bort också. vi hörs när jag kommer hem från skolan, puss!

RSS 2.0