STJÄRNA



Min nya julstjärn hänger i mitt fönster och julen är snart här. Hoppas tomten ger oss en vit jul!

Idag har jag varit i skolan och efter det pluggat på körskolan, fas "repetition" är dryg som satan. Menmen, det fixar sig nog. Nu ska jag.. jag vet inte vad jag ska göra, har ingen lust med något..

ROBERT PATTINSON

 

Alltså jag är inte alls besatt eller något, men tjejer, ni kan ju inte säga att han inte är snygg.

Nu ska jag lägga mig i sängen och drömma, usch för skola imorgon. PUSS

NEW MOON



Jag är kär, i både edward och jacob. Jag kan inte bestämma mig, vem som är finast. Alla är så fina! Nej men herregud, det jag vill säga är att filmen var jättebra. Lite besviken på slutet och att man fick se edward lite för lite... men annars får den fem av fem toasters!

Nu ska jag läsa lite. Puss på er

BION BLIR IKVÄLL


Bild från sommaren 07, typ

Bio ikväll med turbon då! NEW MOON. Jag tror elin är lika taggad som jag.
Nu ska jag dricka glögg och äta pepparkakor, pussss

BOW



Planerna för helgen går verkligen inte som planerat, det blir inget marathon ikväll. Men det tycker jag bara känns skönt, mest för rösten, men också för att jag nu får ludvig helt för mig själv :)
Nu ska jag åka iväg och köpa gott och hyra en film åt mig och L. Älskar myskvällar med honom.

pussss

NEW / OLD



Mamma och pappa har rensat på vinden ikväll.. hittade lite småfina grejer, bland annat dessa skjorts. Jag tycker dom var råsöta! puss

GODMORGON

Ligger i min säng och har absolut ingen röst, jag måste anstränga mig som ett as för att få fram ljud. Kan inte prata med någon.. superkul.
Idag ska jag ligga i min säng och läsa min engelska bok, läsa teori, knarka halstabletter och se på riverside. Vid fyra tiden ska jag och mamma in till stan och handla det jag ska ha till kvällens film-marathon! puss




En jättefin låt, lyssna.

YOU DON'T KNOW WHAT IT FEELS LIKE



Miranda gjorde ett fint kollage från fikat ikväll, måste ju bara sno och visa er. Toppenvänner. Föresten, har jag berättat att jag knappt har haft någon röst ikväll? Nej det har jag inte. Min röst har bestått av mest kråkor och bara hes-het, läckert. Det kanske var därför de där grabbarna glodde, vad tror ni brudar? ;););););)

Trött kanske? Jo. Problemet är bara att min katt ligger och sover på mina kuddar.. så frågan är ju om jag ska köra en pippi-sovställning inatt för att inte hosta upp hårbollar imorgonbitti. Nu ska jag lägga mig med fötterna på kudden, wish me luck! Och sov gott raringar.

SNYGG BILD



Det blev inte bio ikväll, new moon biljetterna var slut. Vi hamnade på waynes istället, mycket trevligt. Bion ska vi ta på söndag istället hade vi tänkt! Hoppas det går bättre för oss då.. haha.

Nu känner jag mest minus, minus... både utomhus och i min själ. Tänkte inte gå djupare än så.
Join the picture säger jag bara... jävligt snyggt.

uppdatering 00.30; Jag är glad att jag inte såg idol ikväll, det suger att mariette åkte ut.

godnatt

STÖKIGT RUM



Jeansskjorta; H&M, Skor; Skopunkten

Bio ikväll då, NEW MOON, tagga! Elin kommer i vilken sekund som helst och hämtar upp mig.. härligt med en personlig chaufför ;) Vi hörs ikväll sötisar, pusss!

SILVER SKA DET VA



Inte gult! Det här silvershampoot köpte jag i samband med klippningen och färgningen. Min frisör rekomenderade det till mig eftersom att jag vill ha lite mer vit-blont, inte gul-blont iallafall. Ska testa det nu när jag duschar, it better work för det kostade skjortan! PUSS

BOKAT

Spännande, nervöst, taggat!!!!

Idag var jag på riskettan från 8-12. För er som inte vet är det är "kurs" man går som är obligatorisk för körkortet. "Kursen" handlar om trötthet, droger, alkohol mm i trafiken. En ganska ovärd grej om jag får säga det själv, mest för att det är så sjukt dyrt för något man faktiskt redan är medveten om hehe. Nej men det är nog bra. Hursomhelst,  när det var slut så satt jag på körskolan i två timmar och pluggade teori. Sedan gick jag till mekka där albin, ruben, karl och ludvig fikade, jag åt en macka som satt perfekt i min hungriga mage.
Nu är jag hemma och tänkte mest bara ta det lugnt fram tills middagen.. ikväll blir det new moon med elin och evelina, om det finns biljetter kvar då, tydligen går det inte att boka så vi ska chansa på att det finns där på plats. Jag älskar twilight och jag tror nog att jag kommer älska den här lika mycket om inte mer, längtar!

TE, TEORI OCH TABLETTER





Såhär har mina senaste två timmar sett ut, nu ska jag fortsätta! pussss

LITE ÖGONGODIS TILL ER BARA



DAGENS

Tunika; Gina, Leggings; Bikbok, Klackar; 59an, Halsband; JC, Armband; VR

 

Som jag nästan alltid påpekar, bra kvalla på kameran jupp. Men såhär såg jag ut idag iallafall.

 

På körlektionen idag gick det jättebra, det börjar närma sig... åh jag är helt uppspelt.

Nu ska jag slappa och sedan städa huset. pusss


ONT I HALSEN

Yes, great, toppen. Nu får jag varken träna eller shoppa, vad gör man då? Pluggar typ...
Helgen ska bli en lugn helg, måste bli frisk och pigg. Vill tränaträna, det har blivit så roligt med träningen nu när jag börjat med ifk umeå - löpning. Fredag - vet ej, Lördag - starwarsmarathon. Nördigt men kul!

Bilden jag bjuder på har väl inte så mycket med inlägget att göra, men det känns tråkigt att vi typ inte kommer träffas något i helgen niklas! Gillar den här bilden på oss :) pusss



GLAD TJEJ



Nyduschad efter träning, nu ska jag åka till ludvig och mysa! pussss

ONSDAGMORGON

Hej sötisar! Idag är jag på toppenhumör, eller nja. Jag känner mig lite halvt lättirriterad och less. Men dagen blir vad jag gör den till, efter skolan har jag träning direkt så vi hörs ikväll. Ni ska få en liten lista jag och emil bara skrev för skojs skull... 

Dissar: Tjejer som går runt med linnen och visar hela jävla bh-banden. Det ser så skabbigt ut, speciellt på vintern, så vi tycker att man bör klä sig liiite mer i skolan iaf.
Dissar : Folk som inte duschar efter idrotten, enligt oss är det ä c k l i g t
Hissar: Tub-bh:n. (mest jag som hissade den här, emil vet inte ens vad det är haha)

PUSS PÅ ER


GODNATT


HEJ SÖTISAR



Hos frisören idag blev det inga jätteförändringar. Men välbehövt var det, utväxt, slitna hårtoppar och gulnyans borta! Putsveck! Jag är supernöjd. Föresten, idag var jag på stan en hel timme, men köpte INGENTING. Bra jobbat linnéa!

Nu ska jag till niklas och se dd och aa. Puss

FÅGEL FISK ELLER MITTEMELLAN



Idag ska jag till frisören, klipp och färgning. Gissa vad det ska bli! Kort, mellan eller långt, ljust, mellan eller mörkt. Ingen som vet. Slutar 11, då är det körlektion och teoriplugg, sedan frissan. Så resultatet får ni se när jag kommer hem ikväll! puss på er

DAGENS

Body och kjol från Monki. Japp idag kör jag med det här och vita converse.

Nu har jag kulturhistoria, hörs!


FÖRBUD

Jag spolar ringarna som jag ville ha. Jag har haft deeptalk om mitt beroende med päronen. Nu kommer det vara shoppingförbud för linnéa fram till den 7e december. Det är 2 veckor tills dess. Tanken är att jag inte ska köpa julklappar innan dess heller, men om jag hittar något så är det ok, så länge det inte är något till mig själv! Förstår ni grejen? För det gör jag faktiskt. Jag FÅR INTE shoppa (förutom julklappar vid panik) förän den 7e december. När shoppingförbudet är över så ska det helst bara vara nyårsklänning och julaftonskläder som jag köper, inte en massa onödigt, helst. Jag får helt enkelt försöka leva med det "gamla".
Haha, jag låter som ett psyko, två veckor måste jag klara, annars är det verkligen något fel med mig. Btw, mat är också förbjudet, om det inte är abslolut jätte viktigt, ni förstår.


Sådärja, bara så ni vet, så nu kommer det då inte vara något i kategorin "inföskaffat" på 2 veckor, tråkigt men sant.

Nu ska jag sova, godnatt!

FYRA

Ringar, det är ju så snyggt med massor. Jag vill ha fler, och gärna alla där uppe! Får se om jag tar en liten snabbtitt in på h&m imorgon.

Nu är det sängdax snart, hörs imorgon. Sov gott raringar!

VR



Veckorevyn låg i min blevlåda när jag kom hem, great!

Nu är det pytt i panna, veckorevyn och teoriplugg innan träningen som börjar klockan 6.
puss

UNDERBART

Rubriken beskriver gårkvällen helt utmärkt. Det var verkligen så mysigt och perfekt. Ludvig tog mig till Costas, en grekisk resturang. Där åt vi förätt och varmrätt, båda var helt sjukt goda faktiskt! När vi suttit på resturangen rätt länge så skulle vi egentligen få skjuts av ludvig föräldrar hem, men de bjöd på en taxi istället vilket kändes rätt så lyxig hihi. När vi kom hem till ludvig och gick in i hans rum så stod det en vas med tio röda rosor på hans bord, tror ni jag blev lite glad? Underbara, underbara pojkvän jag har. Tack för kvällen, och "grattis" på vår dag idag!





ETT ÅR MED ÄLSKLINGEN, IMORGON


Body; Monki, Kjol; H&M (det är egentligen en klänning som jag bara
vikt ner till en kjol, kreativt linnea!), Assecoarer; H&M och glitter.
På fötterna blir det nog ett par klackisar.

Såhär ser jag ut ikväll. Vet ni vad jag ska göra? Haha, tyvärr kan ni inte få något bra svar av mig förutom att jag ska vara med ludvig och förhoppningsvis äta för jag är hungrig! hihi. Som ni kanske förstod i rubriken så firar vi 1 år imorgon, men vi tar det ikväll istället, lite bättre med en lördag tyckte vi. Ludvig sa att jag skulle komma till honom klockan 7 så det är bäst att börja åka nu. Ha en fin lördagskväll, för det ska jag ha! pussss

DE ENDA SOM FASTNADE PÅ BILD




var jag, niklas, mira och elin
, det här är två som togs ganska tidigt på kvällen. Det blev en trevlig kväll som tyvärr slutade lite tidigt för mig, redan klockan ett. Mycket sömn behövs verkligen innan ett 6timmars-pass på jobbet, kan jag lova er. Det gick bra att jobba idag, lite trött, men det är ju inte konstigt.

Nu ska jag fixa mig inför kvällen, pusss

THATS NOT MY NAME




Nu åker jag iväg till hanné på fiiesta! Hörs imorgon, efter jobbet mest troligt. Ha en bra kväll! pussss

TAGGA BRA BILDER




Första bilden är tagen med min mobilkamera som inte tar så bra bilder inomhus och andra bilden är tagen med min vanliga kamera som ja.. ni ser ju. Det här köpte jag iallafall på stan idag, mat, puder och en ring. Nu är jag hemma och ska börja fixa mig, ikväll är det festdax! pusss

RAIN




Uschblätråkigt väder idag. Men jag är ganska glad ändå, hade ju sovmorgon! Idag har jag på mig min favorittröja som jag helst skulle bära hela veckan, varje dag. Jag kanske slänger upp en bild på dagens oufit när jag kommer hem efter skolan. Ha en bra dag allihopa!

WISH YOU WERE HERE

Kvällen bestod av tv, syster och k-special red berries. Jag tog som ut helgen i förväg ikväll, skönt. Men nu har jag tänkt lägga mig i sängen med glasögonen på och läsa min bok (på engelska) som jag ska läsa ut till nästa vecka. Förhoppningsvis hinner jag byta några ord med älsk innan jag somnar också. Jag bjuder på en glasögonbild, tror det blir nytt för de flesta.



Godnattkramar

KATTEN HAR INGET MED TEXTEN ATT GÖRA


Det var bara en så söt och tokig bild jag tog igår

Jag kom just hem, efter en dag av skola och körskola. Idag blev jag klar med stadstrafiken, landsväg och motorväg here i come. När jag pluggade terori klarade jag fas C, så nu är det bara sista fasen kvar! Jag bokade risk ettan och halkbanan idag också, körkortet är verkligen på väg. *GLAD*

Nu ska jag laga middag, det blir tacos idag.
pusss

DAGENS



Tunika; Gina, Halsband; H&M, Srmband; Samma historia som igår

Idag börjar jag halv ett, men jag är så himla duktig så jag åker till körskolan nu och tänkte sitta där och plugga teori i två timmar ungefär. Idag ska vi se musik och dans treornas projekt, "I have a confession". Jag är sjukt taggad!!! Jag tror jag åker och tränar direkt efter skolan. Hörs!

p.s Jag har fått två frågor angående mitt näst senaste inlägg. Vad min nya jacka kostade och Vad min dunjacka ska kosta. Självklart ska jag svara! Min nya jacka kostade 1299 kronor. Min dunjacka hade jag tänkt mig sälja för 400-500 kronor, jag köpte den för 900 kronor förra vintern.
Föresten kära ni, börja gärna med att skriva vem kommentaren är ifrån och om ni har någon blogg så skriv gärna den. Då kan jag svara på era bloggar nästa gång! Vore mycket enklare. d.s

HOROSKOP STÄMMER VERKLIGEN IBLAND


I'LL COME BACK




Jag gillar mitt hår sådär, slarvigt uppsatt och när det liksom bara är... där hade ni dagens fakta.

Nu, andra avenyn tagga

SHOPPING

Idag var jag på stan med mira hela eftermiddagen.. tanken var att vi skulle hitta oss varsin partyklänning, mira hittade en men inte jag. Däremot så köpte jag en jacka, den var efterlängtad. Nu ska jag bara försöka sälja min dunjacka för den här jackan var lite dyr.. men jag är asnöjd och glad!
Skorna lämnade jag igen så nu är jag på jakt efter ett par ungefär likadana, minus nitarna som blev lite för mycket. Annars så ska jag verkligen ligga lågt på shoppingfronten framöver.

puss på er

SKOLKATALOGEN



Denna fina bok hittade jag i min brevlåda när jag kom hem. Jag tänkte direkt "fan vad kul med skolkatalogen!!". Men som vanligt så kollar man sin skola och några kompisar från andra skolor sen är det klart och så läggs den in i hyllan och öppnas aldrig mer igen. Haha eller någon gång kollar man säkert upp någon eller så, men frågan är ju om de få gångerna är värt pengarna.. egentligen. Nu ska jag inte vara negativ, men jag kan ju bara förvarna att jag tycker vårat klassfoto var aningen... fult / misslyckat. Fast det visste jag redan innan haha. pusss

NIKLAS SKJORTA


Skjorta; Niklas, Linne; H&M, Ring; Gina.

Armbandet på bilden ovan är ett jag fick när jag var typ 15år(?), armbandet på andra bilden är ett halsband jag virade runt handleden bara. Jag är ju nästan lite kreativ!

Där är min lite gråa men ändå supermysiga oufit för dagen. Den kom lite sent, men vad är det man brukar säga?  Bättre sent än aldrig..
pusss

LINNÉA TÄNKER VÄLDIGT VIKTIGA TANKAR

Okej, nu känner jag att min shopaholic-sida börjar visa sig allt för starkt. Jag shoppar kanske inte jättemycket, men lite för mycket för att jag ska ha koll på min ekonomi och liksom kunna spara. Nu har jag några smågrejer jag verkligen vill ha så nu tänkte jag att jag skulle tänka högt om vad det är. Om jag håller det inom mig blir det knappast att jag håller det jag lovar.
Imorgon ska jag på stan efter skolan, då ska jag lämna tillbaka skorna jag köpte idag. (jag köpte de där svarta med nitar som jag visade för er igår, de kändes helt enkelt inte rätt när jag kom hem). Och då ska jag gå och köpa något jag verkligen suktar efter, en svart, varm jacka som jag kollat in på stadium. Jag trivs inte i min dunjacka (ska försöka sälja den) och min gråa kappa är lite för fin och kall för vissa tillfällen om man säger så. Den jag kollat in på stadium är exakt det jag behöver. Efter det "lilla" köpet ska jag kolla in någon over-size tröja, det behöver jag verkligen. Älskar myskläder nu för tiden. Och en enkel (billig) festklänning, behövs punkt. Ja, där var det punkt, efter morgondagens köp ska jag fan inte shoppa kläder förän det är dags för julkläder och nyårskläder. För julhandlingen är snart här och jag ska ju kanske till stockholm på lovet också.

DRYGT med långa texter men det där är mina tankar och ni får skylla er själva att ni läser! Nämen ni får gärna se till att jag inte kommer med några små-inhandlingar... iallafall ni som träffar mig om dagarna. PUSS

NATASHA BEDINGFIELD

 

Här har ni en av låtarna jag har som sångläxa just nu, jag har även The Call och Blackbird som läxa. Superfina låtar allihop! Nu ska jag gå och spela lite piano och sjunga, är heeelt slut efter löpträningen. pusss


BLACKBIRD



Dålig updatering på senaste. Idag har jag haft skola, sånglektion och körlektion, nu ska jag äta middag och sedan är det träning på nolia. Rätt så fullpackat kan man säga. Vi hörs!

LUDVIGS SPOTIFYLISTA ÄR BRA

Jag ligger i min pojkväns säng helt ensam. Det är en badmintontävling av något slag som han ska vara med i idag. Jag hade velat kolla på men jag börjar ju jobba tolv, dags att kliva upp snart tror jag.

Filmen igår var hemsk, jag förstår inte de som säger att den inte var så hemsk som dom trodde. Varje gång det blev natt så blundade jag och lyssnade endast på ljuden, det räckte för mig. Någon gång råkade jag kolla usch. Men annars så var den ändå råbra tycker jag!
Igår när jag och ludvig kom hem till honom så slocknade jag direkt. Jag var så himla trött efter gårdagens jobb, men nu känner jag mig rätt så utvilad :) Ha en bra dag så hörs vi ikväll raringar. pusss

IKVÄLL BLIR DET BIOMYS

 

Eller mys och mys...

Bara när jag skulle kolla trailern nu så fick jag stänga av efter 30sek för att jag blev rädd, hur ska det då gå med hela filmen på BIO hade jag tänkt? Haha, det blir kul att se!Det är jag, niklas, ludvig, sandra och anna som ska gå och se den. Vi hörs, pusssar


SKA KÖPA


Hur snygga var inte de här skorna från monki på en skala? Jag blev då kär direkt, och det är exakt vad jag saknar.. ett par snygga skor utan klackar som jag kan ha både till vardags och fest. Åh, jag ska gå och köpa dem direkt efter skolan på måndag, om de inte finns inne får jag väl beställa. pusss

ETT LEENDE PÅ LÄPPARNA HELA DAGEN



Hej hopp! Jag kom just hem från jobbet, har jobbat från 09.30 till 16.00 idag. Och nu är jag trött kan jag lova er kära vänner, somnade direkt jag satte mig i bilen hem. Det var mycket folk på team idag men det gick bra ändå!

Nu är det middag, tacos, gud så gott!

CAUSE I ADORE YOU

 

Calle och Mariette var grymma med den här låten ikväll. Jag fick gåshud, så bra var det. Och att låten faktiskt var min favoritlåt för ungefär tre år sedan och att den betyder något för mig gjorde inte saken värre! Jag ser gärna Calle eller Mariette i final, eller varför inte båda två?

 

Efter skolan träffade jag niklas, mira och maja på brobergs där vi hängde ett tag. Sedan åt vi på frasses och därefter åkte jag och mira till anna och såg idol, mys! Maja skulle till några kompisar och niklas till några andra kompisar.. så det är lugnt, vi lämnade dem inte bara som det kanske lät som där..! he he he

 

Jobb imorgon, därför ska jag gå och lägga mig så snart som möljligt. pussss

 


CANON EOS 500D

Hej mamma, nu behöver jag inte skriva någon önskelista.. här är den :)

Antingen pengar till en eller kameran i ett hårt och fint paket! Åh jag blir tokig, vill ha den!


FREDAG DEN TRETTONDE


Accesoarer - Ring; H&M, Halsband; Gjort av kusin, armband; H&M

Körlektion + biltvätt + teoriplugg är det jag hunnit med denna morgon. Mycket trevligt! Körningen gick bra, trots dagens datum... Mattias sa till och med att om jag fortsätter såhär så har jag körkortet innan jul, vilket gjorde min dag! Fredag den trettonde = bullshit!
Nu är det dax för skola, pusss

"BE MY FRIEND"



Det gick bra på jobbet idag! Inte så mycket folk, så jag hann gå runt och lära mig lite extra.. nu känner jag mig taggad inför helgens jobb. Undrar hur länge till jag kommer känna sån här tagg till att jobba! haha!

Nu är jag nytränad och nyduschad, sängen och det som är kvar i VR väntar. Sov gott sötisar!

EN SNABB UPPDATERING


Slutar om fem minuter, då är det lunch och snabbt åka till team sportia. De behövde lite hjälp i kassan idag, så jag jobbar ett till sex. Efter det åker jag direkt till iksu. Ha en bra dag sötisar, puss på er!

 


MIN KVÄLL

Vecko revyn landade i min brevlåda idag och ludvig landade nyss hos mig. Mys med en gitarrspelande kille och VR gör inte saken värre. Nu ska jag mysa vidare, puss på er!


KELLY CLARKSON - BEAUTIFUL DISASTER (LIVE)




Min dag har varit bra idag, något gjorde den bara så lätt och glad! Efter skolan gick jag och beställde klipptid, om två veckor smäller det haha. Jag kom nyss hem efter ett träningspass på iksu och nu blir det mat, min favoritsoppa faktiskt. pusss

BREATHE ME




sammetstights; bikbok, skor; 59an, linne; monki, skjorta; rut mfl,
armband; VR, halsband; h&m

Nu ska jag bara äta frukost, sedan bär det av till skolan. Ingen dator behövs idag, så mig hör ni av ikväll när jag kommer hem från träningen! Ha en fin dag fina läsare ♥

SWEET DREAMS

Bild från i somras, blev glad och sugen på sommar när jag såg den

Godnatt

ISTÄLLET FÖR ATT SOVA

Avsluta meningen

jag har insett att min senaste kyss: var för stressig.
jag lyssnar på: porcupine tree just nu.
jag pratar: ofta för fort.
jag tycker om: mina vänner, mina riktiga och äkta vänner.
jag avskyr när folk: inte förstår att de gör/gjort fel.
mina närmaste vänner är: många.
kärlek är: en svår sak.
när jag borstar tänderna: vill jag att det ska bli mycket "skum".
när jag lagar mat: blir det oftast pannkakor.
jag är rädd för: att vara ensam och att någon nära mig ska försvinna.
den värsta känslan är: bland annat besvikelse, ångest, stress och svartsjuka.
den bästa känslan är: kanske att känna att man verkligen duger som man är.
jag är bäst på: att inte veta vad jag är bäst på.
jag är sämst på: att plugga.
om jag var ett djur skulle jag vara: ett djur som alltid var glad.
om jag va en insekt skulle jag vara: hatad av mig själv.
om jag vore ett redskap skulle jag vara: något som aldrig går sönder.
jag kommer alltid att vara: mig själv, det är bara att ni lär er leva med det.
det finaste som finns är: ändå kärlek tror jag.
i sommar: ska jag jobba, åka på någon festival och åka till kreta med mina vänner.
sist jag grät var: jobbigt, som vanligt.
jag kan: verkligen tänka för mycket för ofta.
jag kan inte: hjälpa vissa "egenskaper" jag har.
när jag vill tänka går jag: inte till något speciellt ställe, kanske in i min mp3.
när jag bakar så bakar jag: goda saker.
min mobiltelefon är: bra men lite för komplicerad för mig.
när jag vaknar på morgonen: vill jag inte kliva upp om det är skola, annars går det rätt bra.
innan jag går och lägger mig: lägger jag ibland fram kläderna jag ska ha dagen efter.
just nu tänker jag på: vilken tid jag ska ställa väckarklockan på.
bebisar är: söta.
idag har jag: försovit mig, dvs vaknat på fel sida.
ikväll ska jag: trycka på "spara och publicera", sedan sova.
i morgon kommer jag: träna efter skolan och mysa med ludvig på kvällen.
jag vill verkligen: åka bort härifrån, helst till towe.

STÄDNING




Nu har jag varit duktig. Dammtorkat, dammsugit, bytt sängkläder och plockat in kläder i garderoben osv. Det ska belönas med Andra avenyn som börjar om tre minuter!

pusss

LÖSHÅR

 

Jag ska lägga undan det nu. Det är mest bara jobbigt, måste jag motvilligt erkänna.
1: drygt att platta och fixa det när jag redan har mitt egna hår att fixa, det blir ju som dubbelt.
2: det är jobbigt att ha i för det fastar överallt och jag kan typ inte hantera långt hår hehe.
3: jag tränar ju rätt mycket, då orkar jag inte ha i det såklart, vilket blir mycket av och på.
4: det ligger 40cm långa hårstrån lite här och där i mitt rum, för det lossar lite, äckligt hihi.

Så vad säger ni? Jag har ju ändå börjat få ganska långt hår. Men det känns ju som att det är lite bortkastade pengar. Någon som vill köpa det kanske? Det är ju jävligt snyggt annars, bara jag som är lat. Om nu någon är intresserad så kan jag berätta att det blir ett lågt pris med tanke på att jag har haft det i två månader. Så priset kan man ju diskutera.


LITTLE MISS UPDATER

He-he

Okej, igår när jag kom hem efter skolan funkade fortfarande inte vårat internet. Jag åkte på löp-träningen efter middagen och sedan sov jag hos ludvig, och hos honom brukar jag undvika att blogga hehe. Idag i skolan hade jag inte med mig någon dator, därför har det inte blivit någon bloggning idag, än. Min dag i skolan slutade 11, efter det hade jag körlektion plus att jag pluggade teori i två timmar. Det går framåt med teorin, klarade ännu en fas idag! För er som inte vet så satsar jag på att ta körkortet innan jul.. därför ligger jag i lite extra nu, för det är inte länge kvar till jul ju. Fatta vad skönt det kommer vara att ha körkort!
Jag måste ju även berätta att när jag kom hem med bussen idag så upptäckte jag att jag glömt nycklarna, gjorde det även igår.. vilket gjorde att extranyckeln inte hängde där den skulle utan låg inne. Så jag tillbringade även en timme ute på min bro och frös tårna av mig tills min granne kom hem som har våran andra extranyckel, wiie!

Nu blev det mycket text, vilket jag tycker är tråkigt i andra bloggar.. så egentligen borde jag ju själv hålla mig undan från det i min blogg. Men aja, nu får det bli så. Ikväll blir det bara en hemmakväll, så vi hörs! pussss


HETER DET SIDENTIGHTS?

Köpte iallafall ett par svarta sådana på BikBok för kronor. I lördags.
Dom går ju verkligen inte att få på bild, som ni ser. Men ni vet väl hur dom ser ut ändå, varannan person bär som väl nu för tiden.. jag gillar dom!

Uppdatering 13.10: Tack mira, det är nog rätt. Det heter sammetstights!

JAG LEVER

Igår när jag kom hem från jobbet så fungerade fortfarande inte internet. Så igår blev det gossip girl, ensam mamma söker och en film på canal+ som jag inte vet vad den heter!

Nu sitter jag i skolan och kollade in lite kommentarer, en av dem gjorde mig avis och sugen på att åka till min älskade towe i stockholm!

Haha jadu 08:an, snart kommer jag till dig ska du veta. Saknar dig!

 

pusss


MOVIENIGHT

Hej där! Mitt internet slutade fungera idag.. därför har ni inte fått någon uppdatering, ledsen för det! Men nu sitter jag iallafall i min systers lägenhet med niklas, idag har vi chillat, varit på stan och ätit middag på mias. Anna kommer snart då blir det scream 3 och twilight, en filmkväll helt enkelt!

Imorgon jobbar jag ju, önska mig lycka till!
När jag kommer hem ska jag visa er vad jag köpte på stan idag :)

pusss

ÄLSKADE

sexiga tjejer, alla kör med att visa tänderna också

Där har ni några bilder från vår kväll som blev fett kul!
Jag blev väckt av min kisse som ville komma in i mitt rum.. så nu ska jag bara gosa vidare med henne i sängen. pusss

SÅHÄR SÅ JAG UT IKVÄLL

Kjol; Monki, Linne; Monki, Paljettväst; H&M, Armaband; H&M

Nu är jag trött och behöver verkligen sova.
Hörs imorgon, då får ni se bilder från ikväll! Godnatt!

PALJETTER



Idag hittade jag den här paljettvästen på h&m barn för endast 129 kronor. Den var party och billig så jag slog till! Vet inte riktigt vad jag kommer kunna ha den till, men ikväll ska den på.. så det är bara att testa sig fram. Det blir nog brabra.

pusss

TRÖTTER


Randigt linne/klänning; H&M, Kort svart t-shirt; Vero moda, Armband; H&M och Vita converse på fötterna

Körlektion 07.45 imorse.. det var segt att kliva upp kan jag lova. Men det gick bra ändå. Idag mår jag sådär, sprutan känns mest bara i armen faktiskt. Men jag börjar känna den här "håller på att bli sjuk"-känslan, trött är jag också. lol. Nämen får se hur jag mår längre fram idag, hoppas jag är bra ikväll iallafall. För ikväll ska bli en bra kväll!

Nu är det iallafall musikproduktion, vi ska ljudsätta family guy klipp. Så kul!

pusss

FINT FOLK KOMMER SENT

Jag har ju bara missat 40min..
Mamma har fixat popcorn och saft, mums! Så nu blir det alltså MTV MUSIC AWARDS 2009.


MY DAY

Efter skolan åkte jag och älsklingen på stan och hängde med lite olika folks, fick sedan skjuts av linus till teg, där jag vaccinerades, sedan tog vi bussen till ludvig, myste, sedan åkte jag till stan och fikade med niklas och dedi, när jag kom hem var det mycket snö på marken, det var fint!
Äh ni får se bilder nu, det är roligare! Men först bara lite obs.. Obs nr 1: det är mobilbilder, därför lite dålig kvalla. Obs nr 2: Bilden på ludvig är tagen för ett tag sedan.. men han är så söt i sin mössa så jag ville som bara visa! Hihi. Obs nr 3: Sprutan gick bra.. trots att jag var tvungen att få andningshjälp haha.. nu gör det bara lite ont i armen. pussss










NITAR

 

Nitar är ju så snyggt nu, även paljetter för den delen. Vill ha plagg med det i massorr! Men nu handlar det om nitar, för hur snygga är inte dessa t-shirtar? Jag blev helkär direkt. 399:- på modekungen.se, jag får se om jag klickar hem mig en av dem snart. Det blir nog den gråa isf.

pussss


EXOTIC SWEETNESS

Dagens klädnad hamnade i kategorin mysigt. En oversize tröja, stumpbyxor,
uggs, diverse accesoarer
och som vanligt nu för tiden... uppsatt hår.

Igårkväll mådde jag bara illa och hade jätteont i magen. Tillslut somnade jag men vaknade tyvärr med lika ont i magen, men inget illamående. Jaja, det är väl bara att låta det försvinna av sig själv. Det känns ju iallafall bättre idag än igår så.
Nu är jag i skolan och vi slutar om 1timme. Skönt. Jag ska på stan med älsklingen och sedan gå till vårdcentralen och vaccinera mig. Vill inte ta sprutan.. men som tur är så ska min älsklingsludvig följa och hålla mig i handen ♥
Nu har jag engelska!

pusss

KÖP SPECIAL K, DU STÖDJER ROSA BANDET



Det där var alltså min middag som jag åt nyss, 20.00 ungefär... Varför är för att jag mår illa. Hade inte alls någon matlust men kände tillslut att nåt måste jag ändå äta. Varför jag mår illa har jag tyvärr inget svar på. Hoppas på att må bättre snart iallafall.

Nu, Grey's anatomy
pussss

NYÅRSKLÄNNING



Gina tricot och Nellie


Kanske inte världens bästa "kollage", bilderna från nellie var det färg bakom och ja.. det blev bara fult. Men det får duga. Det jag tänkte att ni skulle kolla på var ju ändå klänningarna.

Jag sitter och kollar runt på olika hemsidor.. fastnade mest för dessa fyra. En paljettklänning känns ju helrätt på nyår, det går väl alltid hem!(?). Den lila är ju lila, vilket är en av mina favoritfärger, själva designen på klänningen är också råsnygg tycker jag. Jag brukar inte gilla tub-klänningar.. är lite orolig för om de ska sitta kvar hela kvällen haha, men den var ju såå snygg. Jag vet inte hur jag skulle göra med bh på den sista, det går ju inte att ha en vanlig bh när ryggen syns, men naken rygg är ju skitsnyggt alltså. Åh alla är snygga, haha, hjälp mig! Vilken tycker ni? 1,2,3 eller 4?

YOU GOT ME

Heeeej, finally! Det är inte varje dag jag går en hel dag utan att skriva något i bloggen. Men min dag har sett ut såhär; vaknade hos ludvig, teoriplugg på körskolan, skola, minnesstund på skolan, och nu är jag hemma.

Minnesstunden var väldigt fin måste jag säga, men även sorgsen. Jag kände inte linn, men hon går på skolan och jag vet gott och väl vem det är. Hon var även en bra vän till en av mina vänner och flickvän till min vän aron. Jag tänker väldigt mycket på alla anhöriga kan jag lova, och även på aron! Vila i frid.

Jag slänger snart upp något roligare inlägg med kanske någon bild, just nu orkar jag bara inte.. allt för trött efter dagens fullpackade skoldag.

puss så länge!


PANNKAKOR

 

Jag känner lukten av pannkakor ner ifrån köket, muums. Efter att jag slängt i mig ett par av dem till middag blir det iksu och spinning! Hittade mina träningsbyxor, yes. Ikväll sover jag hos ludvig, hörs och ses!


SEXY LIPS



Gjorde nyss läppförstoring, visst blev det snyggt? Nej nu skojas jag med mina fantastiska photoshopkunskaper ju. Bilden symboliserar att mina läppar är täckta av apotekets (föör glansiga) läppbalsam, medans jag har på mig min röda, supersnygga morgonrock. Hittar inte mitt försvarets hudsalva, hittar inte heller mina favoritträningsbyxor.. Vart tar allt vägen?, vet ej.
Nu ska jag leta vidare!

pussss

LADY GAGA BLÖDER



Är hon inte bäst? Älskar hennes uppträdanden, hon är så cool som satsar så mycket!

SKA MITT BLONDA BORT?

Jag är kluven, vet inte alls hur jag ska göra.
Och vem är du som tycker jag ser onaturlig ut i blont? hehehe.
Här kan ni iaf kolla in hur ni tyckte, lite olika åsikter..

http://duvetlinneas.blogg.se/2009/october/ljus-eller-mork.html#comment

Jao, Vi får se hur jag gör med saken!

pusss

KONSTIG BOLL




Jag tycker det blir rätt fint, trots att det var något jag slängde ihop i sängen precis då jag vaknat haha! Jag kör på den idag, orkar inte fixa håret... orkar knappt fixa något idag känner jag. Kläderna är svarta och helt vanliga och sminket kör sitt vanliga race. Men det får funka, det är ju första skoldagen ändå, då får man vara lite trött på morgonen och inte orka. Nu ska jag gå ner i köket och fixa mig någon sorts frukost! Sedan blir det mp3n i högsta hugg och bussss till skolan, blä.

Ha en bra dag, puss!

GODNATT

Två positiva
Massor med nya prenumeranter på bloglovin, välkomna
Några nya besökare tror jag allt ramlade in här igår, välkomna

Två negativa
Besviken-känslan är hos mig, inte alls välkommen
Ludvig åker bort i helgen, han är mycket välkommen att stanna här hos mig i mitt ensamma hus


DAGENS INKÖP




BH, trosa och nattlinne. Allt från H&M!

BHn 99:-, Trosan 59,50:-, Nattlinnet 100:-. Jag tycker det var rätt bra priser på så fina underkläder. Har velat ha ett mysigt och sött nattlinne rätt länge.. det verkar så mysigt att sova i, och nu hittade jag ett på rea. Perfekt! Ett underklädes-set har jag gått och kikat efter ett tag nu och så hittade jag det här glansiga och ganska enkla. Helnöjd är jag!

NO ONE'S GONNA LOVE YOU MORE THAN I DO



Dålig update idag, men jag har faktiskt utnyttjat min lediga dag rätt ok! Utvecklingssamtal, pluggat matte, hämtat ut arbetströjor på team sportia, pluggat teori på körskolan, haft körlektion.. och medans jag väntade på bussen hem gick jag in på h&m och shoppade lite på underklädes-avdelningen.. min favoritavdelning på h&m ^^ Det får ni se bilder på senare, för nu är det dags att sticka iväg på träning! p.s tack för hjälpen med matten ludvig <3 d.s

puss

SHOOT ME



Okej, vad hände med min hand, mitt sår på läppen och mitt försök att se ut att bli skjuten?..

Varför jag känner som rubriken säger är bara för att skolan börjar på tisdag (lediga imorgon pga utvecklingssamtal). Skola är inte min grej om man säger så.

Nu ska jag till ludvig, det är bra iallafall! Det blir gossipgirl och maybe lite matematik. Annars mys som vanligt. Älskar den lille gossen så mycket att jag blir helt pirrig.

pussss

MIRANDA OCH NIKLAS



Vi måste styra upp gangbang of 3 snart! Men för stunden ligger mina två skönheter hemma med feber och gud vet vad, kanske svinis?
Själv ska jag vaccineras på onsdag.. jag är nämligen i riskgrupp, så det är bäst att jag passar mig. Men jag vill inte ta sprutan :( Nervös...

Miranda och niklas, JAG TÄNKER PÅ ER. Om jag bara vågat så hade jag kommit hem till er och gjort er sällskap och hoppats på att det skulle göra er friskare!!

pusssss

SMILE

Haha, jag gillar mina paint-kunskaper...
Nu är jag då klar med engelskaläxan. Jag hade stressat upp mig så himla mycket inför den, men när jag väl satte mig och gjorde den tog det 20minuter. Så nu är den klar, och så svårt var det inte alls!

Nu ska jag åka till iksu och träääna. Ikväll hoppas jag på att kanske vara med ludvig. Isf så ska han få hjälpa mig med matten! Prov på tisdag, DET är något att stressa upp sig inför....

Peace!

JAG KOM PÅ EN GREJ..

..som slog mig i onsdags när vi gick ut. Varje gång jag använder mitt leg så kollar de upp och ner ungefär åtta gånger innan de godkänner det. När vi skulle in på pipes i onsdags så frågade han "när är du född?", det kunde jag som ett schmäck, sedan frågade han om jag inte har någonting mer som bevisar att det är jag... är det inte lite förnedrande. Alla där runt om mig måste ju trott att jag var ett liten 17 åring som försökte komma in med fejk-leg. Tillslut så lät han mig komma in.. men det var något i hans blick som ändå sa att jag borde gå härifrån. Pinsamt jovisst.
Slutsatsen av det här är väl så enkel att jag borde skaffa mig ett nytt leg.

Här får ni en bild från tiden jag tog mitt leg-foto.



Har jag förändrats eller?

GODNATT

Hemma igen, från en supermysig kväll - som blev en filmkväll. Vi såg "Taken", en actionthriller, skitbra! Jag är jättenöjd med kvällen, trots att jag gärna hade åkt på halloweenfesten på krogekrogen. Men nu ville faktiskt min kropp vila i helgen, det var nog bäst så. Imorgon vill jag vara pigg och kry, för imorgon ska det tränas och pluggas!

Vad sägs om lite sömn på det här nudå.. jo det vore sjukt skönt.

Ångest att skolan börjar om 2 dagar...

RSS 2.0